![]() |
Alıntı:
HDD'de sorun olursa diğer programlarda da sorun olurdu, gerçi olup olmadığı belirtilmemiş. Kendin yapabilirsen anakartın üstünde bulunan parçaları sök (işlemci hariç) ve slotlarını ya üfleyerek ya kompresör yardımıyla (saç kurutma makinesi de olabilir ancak elektrikli süpürgeyi denemeyin) ya da ince bir fırçayla temizleyin. Belki bu şekilde bi kazanım sağlanabilir. Ayrıca donmalar, ekran kartından olması da muhtemel, driver'ı kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. |
Soyledıklerınız hepsını yaptım :) İşlemcı de dahıl olmak uzere butun parcaları dagattım en ufak ayrıntısına varana kadar herseyı cıkardım temızledım ve tekrar kurdum ancak sonuc aynı.. Ekran kartı, anakart hepsının drıver'larını da tekrar kurdum ama degısen yok 8o| Bu sorundan bı kısıde daha rastladım.. Kendısı bılgısayarcı bı akrabamız onun da leptopunda bu sorun mevcuttu ve o da caresını bulamadı en sonunda sattı leptopu:) buyuk ıhtımalle anakarttakı bı hatadan dolayı gerceklesıo bu.. |
Hesap kilitlenmesi Bir arkadaşımın hesabı çok fazla deneme yapıldı sonra deneyin veya parolanızı sıfırlayın diye uyarı veriyor. Parolayı sıfırlamadan gerekli işlemleri yapıyorum bu seferde çok fazla yanlış deneme yapıldı sonra deneyin diyor. 1 gün sonra denedim hala aynı.(msn dondurma programıyla birinin yaptığını sanmıyorum) Ne zaman geçer bu kilit olayı? |
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var windows live messengerda kişileri nasıl silerim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bunu söylememdeki sebep, ekran kartının driver'ı kurulmadığında aşağı yukarı hareketlenmelerde ekranın nasıl yavaş kaydığı çok rahat görülür bu da bilgisayarı zorlayan bir nedendir. Bu yüzden ekran kartı bilgisayar için önemli bir parçadır ve donmalara sebebiyet göstermesi olağandır. |
Merhabalar, Msgr discovery ile ilgili uygulamaniz icin tebriklerimi sunrarim. Toollari inceledim ancak onca yeniligin arasinda bir konu halen yok. Acaba Status icin hazir olan busy, away vs. gibi notlarin yerine kendimiz bir sey ekleyemezmiyiz? mesela.. toplantidayim gibi. Yradimci olursaniz memnun olurum, saygilar |
Msn Arka Planda Kalıyor ??? SnagIt , Msn Webcam Recorder...vs. turu programlarla Msn Messenger uzerinden görüntü alamıorm :S Msn Penceresi de Ana Ekranı da Arka Planda kalıyor :S Araçlar Kısmından / Her Zaman üstte Seçeneğini de Tıklasam Görüntü Alamıyorum, Timer / belirli Bi Sure sonra kayıt seceneğiyle pencereyi acık bıraktıqımda yaptıqım kayıtta masaüstü cıkıo :S Messenger dan sadece print screen ile qoruntu alabiliorm fakat video cekimi mümkün değil... Yardımlarınızı Bekliyorum ; Şimdiden Teşekkürler ... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Windows Live Messenger 8.0.0812 Türkçe sürümünü arıyorum:) upload edebilirmisiniz?? |
| Saat: 05:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık