![]() |
Bak Bir Hayat Kayıyor İşte şimdi bitti... Artık bitti. Gerçekten. Yani bitmeli. Tam on yıl sonra anladım, Bitmesi gerektiğini. Beklemiştim... Belki seversin diye Sevdin; Öyle mi? Ben öyle sandım Ama zaman göstermişti bana Bunları yalan olduğunu İnanmadım bunun olabileceğine Yine de sevdim,inadına; Bekledim... Birkaç sene daha Evet beklediğime deydi Bu sefer gerçekten sevdi Öyle mi? Ben öyle sandım Sana gene kandım Bekliyorum... Öyle mi? Sen öyle sanıyorsun Artık her şey bana yalanlarını gösteriyor Senin yalanlarını Ve senin başlı başına bir yalan olduğunu Evet... Biliyorum sen de şaşırıyorsun Herkes gibi; İlk defa seni unutmaya çalışıyorum. Unutacağım... Artık başkası var Gördüm artık yalanlarını Bitti... Unutacağım... Artık başkası var... Öyle mi? |
AŞK HİKAYESİ Başımdan bir kova sevda döküldü Islanmadım,üşümedim,yandım oy! İplik iplik damarlarım söküldü Kurşun yemiş güvercine döndüm oy! Yağmur yorgan oldu; döşek kar bana Anladım ki kendi gönlüm dar bana Alev dolu bardakları yâr bana Sunuverdim içtim içtim kandım oy! Sevgi ektim, naz biçmeye çalıştım Ne zamana, ne kendime alıştım Kırk senede yedi hasret bölüştüm Yedi dünya bana düştü sandım oy! Gönül şahinimi yordum gerçeğe Sonsuzda yüzümü sürdüm gerçeğe Teselliden kanat kırdım gerçeğe Tecellinin sinesine kondum oy! Abdurrahim Karakoç |
Durma, Konuş yüreğim. Bağır seni saran bu karanlığa, Gömme kendine acıları, Yanlızlıkları... Sil sende olan umutsuzlukları... Durma, Konuş yüreğim, Ses ver bana... |
Balad Yağmurlar dindiği zaman Geleceksin Ki karanlık ölümdür. Işığım söndüğü zaman Güleceksin Ki karanlık ölümdür. Karanlığımda dişlerin Parıldar ki Yine görüneceksin Kuraklığımda düşlerin Işıldar ki Yine arınacaksın. Bekliyeceğim elbette Gelişini Yaşamak başka nedir; İsterse ta kıyamete İlle seni Ki bu aşk başka nedir. Bütün ömrümüz onunla Böyle geçti; Toprakla gök arası, Varla yok arası öyle; Derken uçtu. Dranas yalvarası: Tanrım merhamet et kula. |
Anlamı yok artık sensizliğin, Anlamı yok anıların,duyguların,sevginin, sadece gözlerinin anlamı var, ve sadece senin anlamın var bu gece... |
Hasretimsin aşka hasretimsin sana hasretimsin gelmelere hasretimsin nereye ümit diksem büyüyen hasretimsin gülün istediği bir damla su ise hasretim çöle döndü herkesin hasreti gölse benimki kurudu gitti bir hasret istiyorum gündüzümü uyandırsın gecemi ninnilerle uyutsun hasret çok şey mi istiyorum senden bu hasret oldukça gölgemiz buluşmadıkça dizlerinde uyamadıkça şiirler bitmez hasret bitmez söz versek ellerde huzur bulsak gözlerde ayrılık olmasa hiç dillerde bu hasret nerde İZMİR, 10. 08. 2004 |
Farkında Bile Değil Bakmak, görmek değildir... Duymak, bilmek değil... O yüzden farkında bile değil. Gitmek, gelmek değildir... Konuşmak, söylemek değil... Dokunmak, sevmek değildir... Sarılmak sahip olmak değil... O yüzden farkında bile değil. Almak, kabul etmek değildir... Uzanan el hep sende kalmayacak bunu bil... O yüzden farkında bile değil. |
Akşam olunca hüzün çöker yüzüme, Anlamsızlaşırım bir anda... Aşka dair sözcükler düşer aklıma, Unuturum anlamını aşkın. Ben sadece seni sevdim, Kara geceleri değil, Ben sadece seni sevdim, Kara gözlerini... Kara akşamları sevmedim hiç... |
Frensiz Yürek Tanrı standart yaratmış tüm yürekleri Kuralsız, hatalı sevmelere açık Kollayamazsın asla ne olacağı belli olmaz Ne bir işaret ne de sevda kuralı Yarım aklım da esen lodosa inat Takvimlerde kalır yaşattığı buhranları Neden engel olamaz insan neden Neden şerit ihlali yapar frensiz kalbinde Öksüz kalmış yuvasız kuşlar gibi Biçare dolanır arar o çok sevdiğini Hikaye bu ya yalan dolu Tüm sevmelere nispet yaparcasına Koyamaz freni bilir ki bu aşk yolu Ey seni şaşkın laf dinlemez yüreğim Akıllanmadın mı daha bu kaçıncı acı Yetmedi mi daha bu kaçıncı bitmeyen şarkı Ah be deli yüreğim Çok acıtıyorsun canımı çok Gittiğin eller de almadın mı dersini Hala mı frensizsin yakma boşuna kendini Gücüme gidiyor be hoyrat kalbim Adını böyle koydum sakın unutmayasın Şeridin de ölmelisin beni çoktan bitirdin Ölene kadar frensiz yüreğim kanasın |
Bugün Değil Seni tanıdım bir kere Sensiz yaşamam mümkün değil Beni kıran o kalbin Anlaşılan hiç üzgün değil Seni de unuturum bir gün ama O gün bugün değil. Delicesine sevdim seni Yüreğim şimdi sefil Benim gibi olma ne olur Sen hem sev hem sevil Seni de unuturum bir gün ama O gün bugün değil. Seni anlattığım bu dizeler Aşkıma en büyük delil Seni ne kadar sevdiğime Yüce Allah’ım da kefil Seni de unuturum bir gün ama O gün bugün değil. |
| Saat: 10:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık