![]() |
Fıstık'ıma sana sarılmayı özledim dostum içimi sana açmayı, omuzlarını gözyaşlarımla sulamayı özledim. bu kadar ayrı kalmamıştık ya birbirimizden kalplerimizi bağlayan melekler de yoruldu gel artık... bak behçemizdeki çiçeklere, büktüler boyunlarını. seni onlar da özledi. benim için olmasa da onlar için gel... sana yolluyorum dostum güvercinle papatyalar yoluyorum seversin sen... ben de seni severim sen beni seversin... ama artık nilay kendini özletmesin... |
Bekliyorsam seni, Beni beklemedigin için. Beklemiyorsan beni, Seni bekledigim için. Beklentiler bitmez sevgili, Beklemeyi bilmedigin için. Sensiz yagiyor sevgi seli, Bekledigimi bildigin için. |
Fırtına Dindiğinde Yağmur yağıyor Düşen her su damlası İçime hasret olup akıyor Üşüyorum buralarda sensiz Bir başıma,çaresiz Gök gürültüsü,şimşekler Rüzgarın uğultusu Korkutmuyor beni Çünkü asıl fırtına yüreğimde Ta içimde kopuyor Fırtına dindiğinde Toprak suya doyduğunda Rüzgarlar durduğunda Yeni doğan güneşle Açan çiçeklerle geleceksin Biliyorum |
Fotoğraf Karışık bir yaşam kesiti, Eksikleri olan bir halkın, Her parçasında varolan Tutsak bir yaşam fotoğrafı. Yitik Filistinlilerin İğdiş edilmiş topraklarda Verilen savaşlar gibi... Kanayanların, kanatanların fotoğrafı. Başkasının yüklediği bir acıyı, Başkasına yükleyen bir halkın. Gözleri acık bir babanın Vurulan evladının fotoğrafı. Her karesinde barbarlığı anlatan, Her acıda intikamı körükleyen, Her intikamda can veren, Ezilmiş bir çoğunluğun resmi. |
Bugün Ağlamayacağım Bir tek senin görebileceğin bir yerden Sana gülümsüyorum... Onların duydukları kahkahalarım değil Aşkı tarif gerekirse sana Anlatayım Aşk ne biliyor musun Benim sana yaşadığım, Senin durmadan üstüne bastığın... Bazen düşünüyorum, Acaba senmisin? O zifir saçlı. Yanıldığımı sanıyorum Sonra tekrar düşünüyorum Ve gülüyorum O sen sin evet Sensin bugün ağlamayacağım yada bundan sonra seni düşünmeyeceğim karyağıyor dışarda bembeyaz örtü var şu anda pencerenin dışında Seni düşündüğüm zamanlar ağlıyorum ama bukez direniyorum bugün ağlamayacağım ya da bundan sonra |
Seni vefasız aşklara bırakıyorum Yüzümü kırılan bardaklarda ara Düşünme ben ne olurum Sanırım bir daha onarılmaz incinen gururum YUSUF HAYALOĞLU |
Bugün Gidişin Bugün gidişinin dördüncü ayı Bugün ayrılığının, Hüznün, yalnızlığımın Tam yüz kırkıncı günü Nerdeyim? Ne haldeyim Bilmiyorum Aylardan Eylül Ve ben sensizim Odam yine boş Ve teline yandığım Sazımın boynu bükük Nerdesin yollarına gül döktüğüm Uğruna bittiğim yarim Nerdesin Nerde? Bugün gidişinin sekizinci ayı Bugün ayrılığın,yalnızlığımın Tam iki yüz kırkıncı günü Ve sen yine yoksun Gene ne haldeyim Ve ne duygular içerisinde olduğumu Bilmiyorum Büyük bir yalnızlığın tam orta yerindeyim Odam buram buram Sen kokuyor, Teline yandığım sazımın boynu yine bükük. 7Saatler geçmek bilmiyor Aylardan Nisan oldu Ve sen yine yoksun Giderken gözlerin çabuk döneceğim Bu geçici ayrılık demişti Ama yalan söylemiş o gözler Bu kaçıncı geçen ay Bu geçen kaçıncı mevsim Hani nerdesin Beni sorarsan bıraktığın yerde Kalbimde dolu dolu umutlarla Bekliyorum. Ama sen yoksun Yok. Nerdesin be üstüne titrediğim çiçeğim Nerde? |
Ölsen bile benden kurtulamazsin Kefen olur bedenini sararim Toprak olur üzerine yatarim Cicek olur mezarinda acarim Hic biri olmazsa gelir yaninda yatarim!!! |
Bugün Pazar Bugün pazar. Bugün beni ilk defa güneşe çıkardılar. Ve ben ömrümde ilk defa gökyüzünün bu kadar benden uzak bu kadar mavi bu kadar geniş olduğuna şaşarak kımıldamadan durdum. Sonra saygıyla toprağa oturdum, dayadım sırtımı duvara. Bu anda ne düşmek dalgalara, bu anda ne kavga, ne hürriyet, ne karım. Toprak, güneş ve ben... Bahtiyarım... |
Gölgen gibidir yalnızlık Gecenin ıssızlığı, karanlığı gibi boş ve soğuk. Sarılırsın ararsın tutamazsın yoktur çaresi. Adı Yalnızlık Yazılmıştır bir kere Yiğit olsan da büker bileği, Cesur olsan da sızlatır yüreği. İçindedir sevgi, insanın tek dileği Ateşten gömlek misali SEVGİ... SEVGİ... SEVGİ… |
| Saat: 07:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık