![]() |
Karanlıktan çok korkuyor insan kör olmadıkça! |
AĞLA KALBİM AĞLA.. SEN AĞLA KALBİM AĞLA.. SUS SESİN DUYULMASIN.. İÇİNDEN AĞLA... |
Bir 'ben' ki hepsi ya da hiçbiri...Bir 'ben' ki doğumla ölüm cereyanında tutulmuş dilek...Gerçekleşirsem cehennemdeki köklerimden arşa, mutsuz çocuklarını asma sakın kötürüm dallarıma... |
Tut yüreğimi.. KaçaCak yerim kaLmasın.. KarmakarışıkLaşmaktayım...! |
“Gerçek yalnızca bir illüzyondur. Ama bitmek bilmeyen bir illüzyon.” Einstein |
ister yen ister yenil daha gençsin öğreneceksin ister sev ister sevil daha neler göreceksin ... |
Bir busedeki göz açıp kapanmada bulacağız cevabı... İt tüm korkularını gölgelerin derinlerine... Benzeme sakın rewnksiz bir hayalete... Çünkü hayatın en güzel resmi senin içinde. |
Pisliğe bulaşmadan, çamura batmadan... Kimsenin altına yatmadan, üstüne basmadan... Bileğinin hakkıyla... Sil yeni baştan... |
Al bu dünya al senin olsun Ne olur benden artık uzak dur Bi günahım varsa işlediğim O benim borcumdur Sen varını yoğunu al hepsini al da; |
Kıskançlık krizine mi giriyodur nedir ahiret soruları soruyo sanki :S:S |
Kafayı yedirtcek bi gun bu umursamazlıgı... |
Sormayin neden bu durgunluium Görmeden kuytu yaralarimi Sormayin neden bu huysuzlugum Bilmeden sakli duygularimi Çokmu dertsiz duruyorum uzaktan bakinca Çokmu kalender sandınız dert anlatmayınca Sanmayin biter bu durgunluğum Sarmadan kuytu yaralarimi Sanmayin biter bu huysuzluğum Açmadan sakli duygularimi Çok mu güçsüz duruyorum derdimi paylaşınca? Çok mu çaresiz dersiniz dertten anlayınca? |
İnsanlar neden bu kadar duyarsız.. |
Vur kılıcıkanım aksın avazıma bakma, Gözyaşıma aldırma hiç, niyazıma bakma. Sök kalbimi bağrımdan itirazıma bakma, Baharıma aldırma sakın yazıma bakma Canı kurban veririm, vallah, nazıma bakma.. |
Açın Perdeleri Nefes Alamıyorum!!!! |
Yüzlerce tanıdık, onlarca arkadaş ve bir dostum var. Yarı gerçek yarı masal desem bölünmez ki sayı asal. |
Sen bide bana sor neymiş aldanmak, amacına ulaşır hain Üzgünüm içten ama sen nede anlarsın ya içtenlikten Sen bide bana sor neymiş yalvarmak, suçu bana atar hep hain Kirlenmeden kalabilsemde sıkı tutunup düşmesem olmaz mı ? |
Herşeye Rağmen Gökyüzüne Bakıp Güzel Birşey Düşün. Umutsuzluk = En Büyük Günah... |
Bir kartalın ki kadar keskin bakışların, bakıyor mu başkalarına?... Düşüncesi bile kanımı donduruyor, iliklerime kadar üşüyorum, O AN!!!... |
En güzel şiirlerimde kaleme adını sayıklatırım.. |
Bir sıcak eLe ihtiyacın oLduğunda,diğer eLini tut.Kimseden fayda y0k (: |
Sen en baştan hem yasak, hem uzaksın bana, kendini bende arama... Zaten benden sonra; sende de kalan bir SEN yok gördüğüm kadarıyla. |
Yaşamımız boyunca, söylemek isteyip de söyleyemediğimiz ve söylememiz gereken o kadar çok şey var ki, ama sustuğumuz... |
Umut denen şu nesneyi bıçakla kesmek istiyorum Unut denen şu kelimeyi bir Dakka unutamıyorum Soluk belirtiler başımda hayli saçma bir durum Umut gerek unutmadan kalbe bağlı bir serum Beynimde kaybolup giden şu içli sayfalar yanar Adın geçer içinde tüm cümleler yalpalar Uykularla düşman olmuş gözlerinde sargılar Kalpte bir melek yaşar ve dilim yar diye kanar.. |
|
Çok sevdim suç sayıldı..Hiç sevmedim kabahat...Şeytan diyor ki öl de kendini arat... |
Hiç kimse unutulmaz değildir.. Anıları yaşatmak sadece acıları taze tutar. Yerine koyacak birini bulduğunda Herkes unutulur Bugün , hayatımdan kalan günlerin ilk günü |
Kendini de al git..Git ki geri dönüş edin kendine.. |
korkuLarda benim umutLarda.. |
Anladım; Seni gömerken, Ben de Sensizlikle birlikte Sessizliğe gömüleceğim.. |
Bu sana veda ederken son bakış, son gülücük, Bu sana kalbimden kopan son öpücük Sana yıllar yılı büyüttüğüm aşk Ne yazık ellerinde artık küçücük |
( Bu cümle biraz yoruma açık gibi ) :))))) fazlasıyla |
''İdam cezasını kaldırmayacak bir devrim için ölmeye değmez…'' |
Çocukluğumu özlüyorum.. Yara bere içindeki dizlerimi, Pamuk helvaya yapışmış suratımı, Elma şekerine bulanmış ağzımı, Yaramazlık yaptığımda, annem göremesin diye saklandığım kapı ağzını.. Oysa Çoktan sobeledi hayat... |
stress :^) |
Her Kes Cenneti ister , ama hic kimse ölmek istemez...!!! |
Sıkıldım çok, her dakika düşünmekten üzülmekten Artık yok, kalmadı gücüm düşmekten yenilmekten Pişmanım erken vazgeçmekten kendimden Bu alem geçmiş kendinden Ne gelir elden? |
Hiçbir şey için "Benimdir" deme.Yanlızca "Yanımdadır"de. Çünkü ne altın, ne toprak,ne sevgili, ne de keder her zaman seninle kalmaz. |
Ne zaman son basamağa geLsem gitmiŞ oLuyor geceLerce bekLedikLerim.. |
Acı veren biri mutlu eder mi.?*-) |
Yaktım gemilerimi Dönüş yok artık geri Tak etti canıma bu maskeli balo Bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri |
Keyfime yok diyecek yook, yemin etsem başım ağrımaz ağrımaz..:bebe: |
Koşmak istiyorum sevgilim, koşmak, koşmak... Dönemezsem beni affet... |
elimden tut yoksa düşeceğim gibi bir dizeydi bir zamanlar, aşk sandığım. ben ilgi arsızı bir dize değil, şiir olmayı seninle başardım. düşeceğim demiyorum düşmem. sadece elimi tut... |
Bin parçayım hasretinden...Gel yağmurunla ıslat...Gel güneşinle ısıt... |
Döndüğünde bulamayacak olmak beni, korkutmuyorsa seni... Bu son satır fazladan yazılmış demektir... |
Varsın bu aşk böyle yarım kalsın.. |
Dostluk, sık sık aşk biter ama , dostluk sevgi - asla...!!! |
Bazen terk edip gidebilmeli bu şehri kendi çaresizliğinde... Bazen inceldiği yerden kopmalı hayat... .... NEYSE! |
Ask bitsin ama yok olmasin.... Alinti...:P |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık