![]() |
Alıntı:
afiyet olsun bekle tuzu getiriyorum sanar abla ayranda getiriyordu ama :) nerde sin abla :D:D bitecek bak yetiş ben cok açım :D |
Alıntı:
birak sen otur sanar gelirken getirir sanaaaaaar gelirken tuz getirirmisin? duydunmuuuuu? |
Alıntı:
çağırm a ben getirdimhttp://www.kalem.biz/images/kupresim/Tuz.jpg :)):D yiyelim ama ayranları getirmedi koru koru gitmiyor :D:D |
amannnnnnnnnn pek de güzel olmuş ellerine sağlık :) kedi resmi ekliyordum buyrun ayranları afiyet olsun :) |
Alıntı:
afiyet olsunda hani ayranlar nerde :D:D |
|
Alıntı:
offff ayranda ayran haaa deyme yarama yemekten sonra bi kopalım istersenin :) müzük benden :) |
valla geç oldu ben yatacam :) |
Alıntı:
yat bende yatacam zaten bu gece eylence yok sanırım hertaraf suspos olmuş |
Gece gece hala aklınız fikriniz boğazda haa..:D |
Ayranı içenler uyudu galiba..*-) |
3 gündür toplasan 7 saat uyku uyudum sabahın köründe kalkıp okula gitcem ne işim varsa halen nette takılıp duruyom..:S |
E maaşallah..:S Nasıl dayanıyosun requ.. |
Alıntı:
abim ne zorun var haydi git yat, bos oldugunda tekrar girersin benimde limit dolmak uzere bende ay basina kadar az girecegim eeee malum emeklilik |
Alışıyosun ister istemez üye ama her zaman böyle olmuyo zaten.. |
arkadaslar bu bolum ustteki uye degil sohbet bolumu neden cumlenizin sonunda uye yaziyorsunuz :) |
Bir üstteki üye konusunda değiliz requ..:D Üye demene gerek yok..:D |
Aman iyi demeyiz bidaha..:D |
Bende demiştim ama çaktırmadan düzenledim..:D |
Alıntı:
1 dakikada 4 bolume nasil yazi yazdin helal olsun |
Zaten sen üye falan yazdın diye bende öyle yazmıştım..:D |
Alıntı:
(gerçi bende kendime hayret ettim nasıl yaptım acaba..:D) |
MAASALLAH |
Bak nazar değdi işte dayanamıycam gidiyorum.. Size iyi eğlenceler iyi geceler..Kendinize cici bakın..Hoşkalınnnn..:wave: |
herkese iyi geceler benim limit, beni biraz daha internette kalirsam dovecek :) not: daha 3.1 deyim 4 e kadar ay sonunu idare ederim |
cümletten iyi uykular :) |
bakalım bu gece kim ne yapacam hadi bakıl bu gece ne yapiyorz kimde parti veriyorz :D:D |
çiğ köfte yap kencısii,dün bi kilo yedim nerdeyse hastanelik oluyodum hala gözüm doymaadı yap yap !!! |
Alıntı:
bun nerdeydin ben dün bi sürü yaptım kimse yemeye gelmedi benle sanar ve dinazor1962 vardı kimse yemedi :):) bu gün başka bişey yapacaz eğer eylenmek istersenin müzük benden :):) |
yine mi çiğ köfte var :faint: |
slm |
Alıntı:
korkma bu gece başka bişey yapacaz :D:D hadi kim bize ızgara yapiyor :) |
iyi olur :drool: ızgara mı üfffff hadi kim yapıyor :moo: |
Alıntı:
bu gece sen bize bişey ler yap :D:D hadi hazırla hrşeyi yavaş yavaş etleri yerle :D ha unutmadan eyran sovuk olsun :D |
Ya siz yemekten başka bişi bilmezmisiniz..:drool: Gecenin bu vakti nerden bulcaz..:faint: |
Alıntı:
ben açım ablaaa acımmm :D:D:D dehadi başka bişeylr yapalım ne istersiniz :) |
Alıntı:
|
Gelin anlaşalım ben size kahve yapayım yanınada birer sigara yakarız..Keyifle içeriz..;) Ne dersiniz_? (C)(ci) |
Alıntı:
|
Unik..:poke: Nöbetçi kokoreççi varmıdır bilmem ama nöbetçi oklavacı var..:sopa: İster misin_?:D |
Alıntı:
|
Yemek buldun yanaş dayak buldun sıvış olayı yapıyosun yani unik..:P |
Alıntı:
|
ŞYŞ GECELER :) avatarı değişip geliyom :D utandım :D |
Alıntı:
|
geldim geldim :d |
hoş geldin nerde kaldın :D |
Alıntı:
ee nerde kaldı kahveler :D Alıntı: