![]() |
sellam arkadaşlar.. ben discoverynin contacts bölümüyle problem yaşıyorumm..sürüm uyumsuzluğumudur tam olarak çözemedim..kişilerimi göremiyorum ( messenger 8.1 ve discovery 1.1.155 ) lütfen bana yardım edin... :(((( şindiden teşkür ettim.. |
slm blue blood arkadaşım tam bilmiyom ama ben msnmsgr.exe diye bir dosyadan msn yükledim ağ bağlantısı üzerinden bağlanıyorum windows2000 kullanıyorum msn iki gündür 80070193 hata kodunu veriyor msn hata kodlarınıda okudum ama giremiyorum |
msn 7-5 kaydı vardı sonra msn life msn yükledim pc ye bir daha giremedim msn ye hata kodu veriyor (80072ee7) sorun gider diyorum dns ve bağlantı noktalarında hata veriyor programı sildim yeniden yükledim yine aynı ne yapmalıyım lütfennn proğramım windows xp |
msn 7.O yükledim ağ bağlantısı üzerinden bağlanıyorum windows2000 kullanıyorum msn iki gündür 80070193 hata kodunu veriyor msn hata kodlarınıda okudum ama giremiyorum[/quote] ARKADAŞLAR YARDIM EDİN MSN GİREMİYORUM |
msn 8.0 sürümünü arıyorum arkadaşlar.8.0 olarak kurduğum tüm programlar 8.1 olarak çalışıyor. yardımcı olabilir misiniz. |
selam arkadaşlar. msn 81000306 hata kodu veriyor ve ben deliriyorum. ne yaptımsa düzeltemedim. sitedeki hata kodları ile ilgili sayfayıda inceledim ve olası çözüm yollarınıda denedim. ama hala aynı sorun devam ediyor. msn yi silip yeniden yükledim yine değişen birşey yok. bilgisayarımda xp var ve sürüm 8.1 derleme 8.1.0178.00 düzeltmek için ne yapmam gerekir. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
Alıntı:
Eğer msn hata kodlarını okuyupta deneme yaptıysanız ve sonuç alamadıysanız... Alıntı:
Eğer msn hata kodlarını okuyupta deneme yaptıysanız ve sonuç alamadıysanız... Alıntı:
Messenger Live 8.0 için aşağıdaki Download'a tıklayınız.. Alıntı:
Eğer msn hata kodlarını okuyupta deneme yaptıysanız ve sonuç alamadıysanız... Hata kodları için; |
Live messenger'da ne ben başkalarının resimlerini ne de onlar benimkini göremiyor. ne yapabilirim? |
Alıntı:
Kndi Görüntü resmimi göster ve diğerlerinin bunu görmesine izin ver seçeneğinin aktif oup olmadıgını kontrol et.. Ayrıca Genel bolumunde Diğerlerinin görüntü resmini göster seçeneğinin aktif oldugunu kontrol et.. |
bunları zaten yaptım. olmuyor |
Alıntı:
|
hotmail hesabımı yanlışlıkla ingilizceye cevirdim.. bunu bir daha türkceye nasıl cevirebilirim.. dil seceneklerinde türkce yok..yardım lütfen..:*( |
Alıntı:
İnceleyin: https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/82-hotmailinizi-250-mba-ikarin.html#post1312 |
arkadaslar slm , yardımlarınızı beklıyorum....??? messengerımda benı hatırla ve parolamı anımsa kutularını ısaretledıgım halde pc ımı kapatıp acınca hıcbısey hatırlamıyo ve kutulardakı ısaretler sılınmıs bır vazıyette karsıma cıkıyo , neden olabılecegı hakkında bır bılgınız var mı ? tesekkurler |
Alıntı:
|
Windows Live Messenger sitesinden yükleme yaptım. ilgili seçenekleri de işaretledim ancak hiçbir şekilde resimler gözükmüyor :( |
Merhabalar; benim msn adresi girdiğim bölümde başka msn adresleri var. (xxxxxx@hotmail.com) gibi... bu adresleri oradan nasıl silebilirim. NOT : Başlat-->Çalıştır a girip oraya control userpasswords2 yazın. Açılan pencerede "Gelişmiş" menüsüne geçin ve "Parolaları Yönet" butonuna tıklayın. Silmek istediğiniz mail adresini seçip "Kaldır" demeniz yeterli. ) demeyin, onu yaptım orda adres yok :)))) |
slm ... benim sorunum pc ye format attım,daha sonra msn 8 i yüklemek istedim ancak karşıma hata ekranı çıkıyo 'sistem belirtilen yolu bulamıyor'diye...yardımınızı beklitorum... |
arkadaşlar selam benimde sorunum kişi listemde kişilerimi yeşil adam şeklinde görmek kişileri yönet kısmından gruplara göre sırala dediğimde resimli görünüyorlar ama devasa boyutta ne olur yardım edin bana eskiden 7,5 kullanıyodum ve böyle bi sorunum olmamıştı acaba normal boyutlardas olamazmı oradaki kişi görünümleri lütfen yardım |
Alıntı:
Alıntı:
http://img208.imageshack.us/img208/2582/82983259rl2.gif |
evet oradan denedim ama buyutu devasa bişey oluyo kocaman oluyo yani 7,5 deki gibi standart küçüklükte deil kocaman oluyo ve liste aşağı doğru uzayıp gidiyo acaba onun boyutunu ayarlamımızın bi yolu yokmu sadece o büyük boyutmu var |
Alıntı:
http://img132.imageshack.us/img132/9238/222vj3.jpg |
Teşekkür ederim... |
hotmail.8.1 kullanıorum süreklı askıda kalıo. hemen her gün oluo bu. ben msnnem acık sanırken aslında kapalı. ama gılgınc olan postakutusu felan calısıo bu proplemı nasıl çözebilirim? |
Alıntı:
|
SLM ARKADAŞLAR İŞ YERİMİZDE MSN TARZI PROGRAMLAR KAPATILIMIŞ OLUP SADECE AKŞAM 18 DEN İTİBAREN AÇIK BİR ÇOK PROGRAM KURUP DENEDİM AMA YAPAMADIM.ÖYLEKİ BİLGİ İŞLEMCİ MSN ADI GEÇEN WEB SAYFALARINI DAHİ KAPAMIŞ YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA ÇOK TŞK EDERİM |
Bir programmı kullanıyorsunuz yoksa bilgi işlemci bu işlevi manuel olarakmı ayarlamış. Bilgisayarlara kurulmuş engelleyici programlar mevcut ve bunlar şifreli ise bişey yapamazsınız. Fakat programları hide eden(gizleyen) bazı anti yazılımlar mevcut. Daha geniş bilgi vermelisiniz. |
Arkdaşlar forumu aradım 81000306 hata kodunu uraştım uraştım olmadı yapamadım live kullancısıyım ne yapabilrim ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ARKADASLAR LUTVEN YARDIMCI OLUN MSN SPACE MUZİK EKLEMEYİ BİLEN ARKADASLAR LUTVEN YARDIMCI OLUN MSN ADRESİM LUTVEN YARDIMCI OLUN |
Alıntı:
|
selam, arkadaşlar ben windows live messenger kullanıyorum karşı taraftaki kişinin beni engellediğini yada sildiğini öğrenmemin bir yolu varmı |
Engeli görmen mümkün değil. Sildiğini görebilirsin. Araçlar+Seçenekler+Gizlilik sekmesinden seni sildiğini düşündüğüne sağ tıkla Sil menüsü aktifse silmiş seni demektir. |
benım msn ım live messengerdan açılmıyr ama google messengerden açılıyor bana bir çare bulun dmsn den de açılıoyr anlıcagınız msn messenger 8.0 dan açılmıoyr |
Alıntı:
|
slm messenger discvery dll hatası ile karşılaşıyorum msn her açıldığında aynı hata tekrar gelip msn kapnmakta yardım!!!!! |
slm msn.dll hatası ile karşılaşıyorum büyük bi ihtimalle yükelyip sildiğim discoveryden dolayı yardım !!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
live messenger açılmama sorunu.. arkadaşlar msn.i açmak istediğimde aşağıdaki hatayı werio sürekli "don't sent" butonuna basıncada kapanıyo msn.. eğer ona basmazsam hata ekranda kalıo ama msn açık kalıo anca öle kullanabiliom.. bi el atın yawf.. http://img77.imageshack.us/img77/4357/hatazo6.jpg |
Alıntı:
Messengeri kaldırıp tekrar kurun ve yeniden deneyin... https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html |
Alıntı:
8,1 ing warsa daha makbule geçer kardeş yaa *-) ben bulamadımda :S |
bısı sorucam arkadaslar... benim ilk zamanlar yurda geldigimde ve kendi evimde windows live messenger calısıyordu ama suan calısmıyor arkadaslarımın aynı yurtta olmamaıza ragmen lıve messenger calısıyor ama bende 7.0 dan baska msn messenger calısmıyor hata sorun gıderıcısınden herseyı denedım ama olmuyor nerden olabılır bu sorun ? cozersenız yada yardımcı olabılırsenız cok memnun olurum... |
Alıntı:
Burdan messenger'ı unistall edin. daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin. C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra - Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin: - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - MSN Messenger'ı tekrar kurun... Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe (8.1.0178.00) |
herkese mrb. ben msn adresi nasıl hacklenir onu merak ediyorum international football oyunu nu nasıl ve nereden bulabilirim..bilen var mı???? |
Alıntı:
|
Arkadaslar ciddi anlamda yardima ihtiyacim var .. Ozel bir msn .. ve acilmak zorunda.. Ben Live msn 8.0.812 bla bla kullaniorum .. msn plus .. bir dunya yama da ekli.... bugun bir sacmalik yaptim msn plusta kulladigimiz renkli kodlari kisisel iletiye koymak gibi bir hata yaptim.. an o an msn gitti .. acilmiyor.. hata kodu : 80004005 msn plus i kaldirdim .. messenger i onarima aldim .. tekrar denedim ( arkadas tavsiyeleri ) yok hayir halen ayni hata kodu ile msn acilmiyo.. acilicak gibi degil.. yardimci olabilicek var mi..?? |
Selam arkadaşlar beim tek sorunum çalınan MSN adresimin geri alamıyor olmam bunun hiçmi garantili bir yolu yok çalınan tamamen gidiyormu? Norton antivirüs yazılımı Windows XP Media Center işletim sistemi + 3.2 GHz bir sisteme sahibim hangi programı indirdiysem işe yaramıyor Lütfen ALLAH rızası için artık bana doğru yolu gösteren bir hayırsever kardeşimiz olsun ve bana doğru yolu o göstersin olmasada beni yönlendirsin çünkü çok ihtiyacım var... Saygılar.... :( |
Alıntı:
|
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık