MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

fatto312 22 Şubat 2007 13:30

sellam arkadaşlar..
ben discoverynin contacts bölümüyle problem yaşıyorumm..sürüm uyumsuzluğumudur tam olarak çözemedim..kişilerimi göremiyorum ( messenger 8.1 ve discovery 1.1.155 )
lütfen bana yardım edin... :((((
şindiden teşkür ettim..

tibelya 22 Şubat 2007 14:04

slm blue blood arkadaşım tam bilmiyom ama ben msnmsgr.exe diye bir dosyadan msn yükledim ağ bağlantısı üzerinden bağlanıyorum windows2000 kullanıyorum msn iki gündür 80070193 hata kodunu veriyor msn hata kodlarınıda okudum ama giremiyorum

corsal57 22 Şubat 2007 19:25

msn 7-5 kaydı vardı sonra msn life msn yükledim pc ye bir daha giremedim msn ye hata kodu veriyor (80072ee7) sorun gider diyorum dns ve bağlantı noktalarında hata veriyor programı sildim yeniden yükledim yine aynı ne yapmalıyım lütfennn proğramım windows xp

tibelya 23 Şubat 2007 08:56

msn 7.O yükledim ağ bağlantısı üzerinden bağlanıyorum windows2000 kullanıyorum msn iki gündür 80070193 hata kodunu veriyor msn hata kodlarınıda okudum ama giremiyorum[/quote]

ARKADAŞLAR YARDIM EDİN MSN GİREMİYORUM

seawitch 23 Şubat 2007 14:44

msn 8.0 sürümünü arıyorum arkadaşlar.8.0 olarak kurduğum tüm programlar 8.1 olarak çalışıyor. yardımcı olabilir misiniz.

caner gözübüyük 23 Şubat 2007 14:55

selam arkadaşlar. msn 81000306 hata kodu veriyor ve ben deliriyorum. ne yaptımsa düzeltemedim. sitedeki hata kodları ile ilgili sayfayıda inceledim ve olası çözüm yollarınıda denedim. ama hala aynı sorun devam ediyor. msn yi silip yeniden yükledim yine değişen birşey yok. bilgisayarımda xp var ve sürüm 8.1 derleme 8.1.0178.00
düzeltmek için ne yapmam gerekir.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Misafir 23 Şubat 2007 16:45

Alıntı:

corsal57 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 360184)
msn 7-5 kaydı vardı sonra msn life msn yükledim pc ye bir daha giremedim msn ye hata kodu veriyor (80072ee7) sorun gider diyorum dns ve bağlantı noktalarında hata veriyor programı sildim yeniden yükledim yine aynı ne yapmalıyım lütfennn proğramım windows xp

Eğer msn hata kodlarını okuyupta deneme yaptıysanız ve sonuç alamadıysanız...

Alıntı:

tibelya adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 361201)
msn 7.O yükledim ağ bağlantısı üzerinden bağlanıyorum windows2000 kullanıyorum msn iki gündür 80070193 hata kodunu veriyor msn hata kodlarınıda okudum ama giremiyorum

Alıntı:

seawitch adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 361498)
msn 8.0 sürümünü arıyorum arkadaşlar.8.0 olarak kurduğum tüm programlar 8.1 olarak çalışıyor. yardımcı olabilir misiniz.

Messenger Live 8.0 için aşağıdaki Download'a tıklayınız..

Alıntı:

caner gözübüyük adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 361517)
selam arkadaşlar. msn 81000306 hata kodu veriyor ve ben deliriyorum. ne yaptımsa düzeltemedim. sitedeki hata kodları ile ilgili sayfayıda inceledim ve olası çözüm yollarınıda denedim. ama hala aynı sorun devam ediyor. msn yi silip yeniden yükledim yine değişen birşey yok. bilgisayarımda xp var ve sürüm 8.1 derleme 8.1.0178.00
düzeltmek için ne yapmam gerekir.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hata kodları için;

nilsufers 23 Şubat 2007 18:41

Live messenger'da ne ben başkalarının resimlerini ne de onlar benimkini göremiyor. ne yapabilirim?

BlueNighT 23 Şubat 2007 19:12

Alıntı:

nilsufers adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 361986)
Live messenger'da ne ben başkalarının resimlerini ne de onlar benimkini göremiyor. ne yapabilirim?

Live messenger da sırasıyla Araçlar - seçeneklere tıkla Kişisel bölümünde
Kndi Görüntü resmimi göster ve diğerlerinin bunu görmesine izin ver seçeneğinin aktif oup olmadıgını kontrol et..

Ayrıca
Genel bolumunde

Diğerlerinin görüntü resmini göster seçeneğinin aktif oldugunu kontrol et..

nilsufers 23 Şubat 2007 20:19

bunları zaten yaptım. olmuyor

Misafir 23 Şubat 2007 20:36

Alıntı:

nilsufers adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 362172)
bunları zaten yaptım. olmuyor

Kullandığınız Messenger Sürümü? İlgili seçeneklerin işaretli olduğundan emin misiniz?

denyo 23 Şubat 2007 23:40

hotmail hesabımı yanlışlıkla ingilizceye cevirdim.. bunu bir daha türkceye nasıl cevirebilirim.. dil seceneklerinde türkce yok..yardım lütfen..:*(

ahmetseydi 24 Şubat 2007 00:00

Alıntı:

denyo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 362598)
hotmail hesabımı yanlışlıkla ingilizceye cevirdim.. bunu bir daha türkceye nasıl cevirebilirim.. dil seceneklerinde türkce yok..yardım lütfen..:*(

İnceleyin: https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/82-hotmailinizi-250-mba-ikarin.html#post1312

serhan006 24 Şubat 2007 02:12

arkadaslar slm , yardımlarınızı beklıyorum....???
messengerımda benı hatırla ve parolamı anımsa kutularını ısaretledıgım halde pc ımı kapatıp acınca hıcbısey hatırlamıyo ve kutulardakı ısaretler sılınmıs bır vazıyette karsıma cıkıyo , neden olabılecegı hakkında bır bılgınız var mı ?
tesekkurler

alinur269 24 Şubat 2007 10:39

Alıntı:

ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 359295)
İnceleyin: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

Kaspersky kullanmanızı tavsiye ederim :)

Denetim Masası > Program Ekle Kaldırdan Messengerla alakalı ne varsa kaldırın. Sonra Program Files'ın içindeki Messenger Dosyalarını silin. Daha sonra

- Başlattan çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

-
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

-
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

Son Olarak vereceğim linkten Messenger'ı indirin ve kurun.

Son Olarak : https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/12479-windows-live-messenger-8-1-turkce-beta.html Messengeri indirin ve kurun..

Dediklrini yaptım ama hala aynı problem devam ediyor. Regedit.exe islemlerini yaptıktan sora live la giris yaptıgımda resmim 1 yıl onceki resmimdi. Belki baska yapıcak bska bisi vardır cunku benim bildigim bu islemleri yaptıktan sora pc de msn i ilk acısım gbi gozukmesi gerekiyodu:S Cıkan resmin de 1 yıl onceki resim degil standart msn avatarlarından birisi olması gerekiydu:S Yardım edebilceklere smdiden tessekkrler;)

nilsufers 25 Şubat 2007 12:51

Windows Live Messenger sitesinden yükleme yaptım. ilgili seçenekleri de işaretledim ancak hiçbir şekilde resimler gözükmüyor :(

Luscinia 25 Şubat 2007 21:02

Merhabalar; benim msn adresi girdiğim bölümde başka msn adresleri var.
(xxxxxx@hotmail.com) gibi... bu adresleri oradan nasıl silebilirim.

NOT : Başlat-->Çalıştır a girip oraya control userpasswords2 yazın. Açılan pencerede "Gelişmiş" menüsüne geçin ve "Parolaları Yönet" butonuna tıklayın. Silmek istediğiniz mail adresini seçip "Kaldır" demeniz yeterli. ) demeyin, onu yaptım orda adres yok :))))

rapist 26 Şubat 2007 00:59

slm ...
benim sorunum pc ye format attım,daha sonra msn 8 i yüklemek istedim ancak karşıma hata ekranı çıkıyo 'sistem belirtilen yolu bulamıyor'diye...yardımınızı beklitorum...

rosebatum 27 Şubat 2007 03:16

arkadaşlar selam
benimde sorunum kişi listemde kişilerimi yeşil adam şeklinde görmek
kişileri yönet kısmından gruplara göre sırala dediğimde resimli görünüyorlar ama devasa boyutta
ne olur yardım edin bana eskiden 7,5 kullanıyodum ve böyle bi sorunum olmamıştı
acaba normal boyutlardas olamazmı oradaki kişi görünümleri
lütfen yardım

ahmetseydi 27 Şubat 2007 12:26

Alıntı:

Luscinia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 366354)
Merhabalar; benim msn adresi girdiğim bölümde başka msn adresleri var.
(xxxxxx@hotmail.com) gibi... bu adresleri oradan nasıl silebilirim.

NOT : Başlat-->Çalıştır a girip oraya control userpasswords2 yazın. Açılan pencerede "Gelişmiş" menüsüne geçin ve "Parolaları Yönet" butonuna tıklayın. Silmek istediğiniz mail adresini seçip "Kaldır" demeniz yeterli. ) demeyin, onu yaptım orda adres yok :))))

Alıntı:

rosebatum adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 367911)
arkadaşlar selam
benimde sorunum kişi listemde kişilerimi yeşil adam şeklinde görmek
kişileri yönet kısmından gruplara göre sırala dediğimde resimli görünüyorlar ama devasa boyutta
ne olur yardım edin bana eskiden 7,5 kullanıyodum ve böyle bi sorunum olmamıştı
acaba normal boyutlardas olamazmı oradaki kişi görünümleri
lütfen yardım

http://img208.imageshack.us/img208/2582/82983259rl2.gif

rosebatum 27 Şubat 2007 13:07

evet oradan denedim ama buyutu devasa bişey oluyo kocaman oluyo yani 7,5 deki gibi standart küçüklükte deil kocaman oluyo ve liste aşağı doğru uzayıp gidiyo acaba onun boyutunu ayarlamımızın bi yolu yokmu sadece o büyük boyutmu var

ahmetseydi 27 Şubat 2007 13:21

Alıntı:

rosebatum adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 368148)
evet oradan denedim ama buyutu devasa bişey oluyo kocaman oluyo yani 7,5 deki gibi standart küçüklükte deil kocaman oluyo ve liste aşağı doğru uzayıp gidiyo acaba onun boyutunu ayarlamımızın bi yolu yokmu sadece o büyük boyutmu var

Maalesef standart boyutta kalıyorlar.

http://img132.imageshack.us/img132/9238/222vj3.jpg

Luscinia 28 Şubat 2007 11:06

Teşekkür ederim...

ghosts 1 Mart 2007 21:16

hotmail.8.1 kullanıorum süreklı askıda kalıo. hemen her gün oluo bu. ben msnnem acık sanırken aslında kapalı. ama gılgınc olan postakutusu felan calısıo
bu proplemı nasıl çözebilirim?

Misafir 1 Mart 2007 21:26

Alıntı:

ghosts adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 372449)
hotmail.8.1 kullanıorum süreklı askıda kalıo. hemen her gün oluo bu. ben msnnem acık sanırken aslında kapalı. ama gılgınc olan postakutusu felan calısıo
bu proplemı nasıl çözebilirim?

msn 8.0 kullanırken size bir ileti olarak yani örnek vereyım bir kişi oturum açtı gıbı iletı gelıyormuydu ?? live 8.1 i yukle dıye boyle bır iletide yuklemiş seniz devamlı düşersiniz karşıdaki sizi of line görmektedir ..yada şu anda bulun duğunuz şehrin hav koşullarına bakınız soguk havalı ve yağmurluysa ondan da kaynaklanıyor olabılır bende de oyle durum lar oldu 8.1 i kurdum hep askıda kalıyordum sonradan program ekle kadır dan kaldır dım ve 8.0 ı kurdum düzeldi sizde bu dedıgım gıbı yapın bir şey duzelmesse 7.5 i kurun aynı durum karşınıza çıkarsa benim yapacaklarım bu kadar pekı aynı zamanda inter nettekı her hangı bır sayfada donuyormu askıdamı kalıyor ?? kalıyor sa modem ınızden ve telekomdan da kaynaklanı yor olabılır saygılarım la :)

EDİP 2 Mart 2007 16:53

SLM ARKADAŞLAR İŞ YERİMİZDE MSN TARZI PROGRAMLAR KAPATILIMIŞ OLUP SADECE AKŞAM 18 DEN İTİBAREN AÇIK BİR ÇOK PROGRAM KURUP DENEDİM AMA YAPAMADIM.ÖYLEKİ BİLGİ İŞLEMCİ MSN ADI GEÇEN WEB SAYFALARINI DAHİ KAPAMIŞ YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA ÇOK TŞK EDERİM

I3uz_KaLpLi 3 Mart 2007 11:07

Bir programmı kullanıyorsunuz yoksa bilgi işlemci bu işlevi manuel olarakmı ayarlamış. Bilgisayarlara kurulmuş engelleyici programlar mevcut ve bunlar şifreli ise bişey yapamazsınız.

Fakat programları hide eden(gizleyen) bazı anti yazılımlar mevcut. Daha geniş bilgi vermelisiniz.

ToLG4 3 Mart 2007 12:20

Arkdaşlar forumu aradım 81000306 hata kodunu uraştım uraştım olmadı yapamadım live kullancısıyım ne yapabilrim ?

ahmetseydi 3 Mart 2007 12:47

Alıntı:

ToLG4 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 375411)
Arkdaşlar forumu aradım 81000306 hata kodunu uraştım uraştım olmadı yapamadım live kullancısıyım ne yapabilrim ?

Hata 81000306: MSN Messenger'da oturum açamazsınız

1. Güvenlik duvarı veya yönlendirici kullanıyorsanız, MSN Messenger uygulamasına tam erişim izni verildiğinden emin olun. Messenger, HTTP (80) bağlantı noktasını kullanır. Daha fazla bilgi için, güvenlik duvarınızın veya yönlendiricinizin Yardım'ına bakın.
  2. Virüsten koruma veya casus yazılım önleme programları kullanıyorsanız, MSN Messenger ile çakışmadıklarından emin olun. Virüsten koruma ve casus yazılım önleme ayarlarınız hakkında daha fazla bilgi için bu programların Yardımına bakın.
  3. Yeniden MSN Messenger oturumu açın. Oturum açamazsanız aşağıdakilerden birini deneyin:
    • Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğramış olabilir. Daha sonra tekrar oturum açmayı deneyin
    • Bilgisayarınız şirket ağına bağlıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişime izin verdiğinden emin olmak için ağ yöneticinize başvurun.
Bu adımlardan hiçbiri sorunu çözmezse, TCP/IP ayarları yanlış olabilir veya ağ bağdaştırıcısının yeniden yüklenmesi gerekebilir.

ToLG4 3 Mart 2007 13:36

Alıntı:

ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 375437)
Hata 81000306: MSN Messenger'da oturum açamazsınız

1. Güvenlik duvarı veya yönlendirici kullanıyorsanız, MSN Messenger uygulamasına tam erişim izni verildiğinden emin olun. Messenger, HTTP (80) bağlantı noktasını kullanır. Daha fazla bilgi için, güvenlik duvarınızın veya yönlendiricinizin Yardım'ına bakın.
  2. Virüsten koruma veya casus yazılım önleme programları kullanıyorsanız, MSN Messenger ile çakışmadıklarından emin olun. Virüsten koruma ve casus yazılım önleme ayarlarınız hakkında daha fazla bilgi için bu programların Yardımına bakın.
  3. Yeniden MSN Messenger oturumu açın. Oturum açamazsanız aşağıdakilerden birini deneyin:
    • Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğramış olabilir. Daha sonra tekrar oturum açmayı deneyin
    • Bilgisayarınız şirket ağına bağlıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişime izin verdiğinden emin olmak için ağ yöneticinize başvurun.
Bu adımlardan hiçbiri sorunu çözmezse, TCP/IP ayarları yanlış olabilir veya ağ bağdaştırıcısının yeniden yüklenmesi gerekebilir.

Olmuyor herşeyi denedim olmuyor garanti çözümü yomu bu laetin ya:(:( benım şansım yokkı bu hata denk geldi...

filiz5355 3 Mart 2007 15:53

ARKADASLAR LUTVEN YARDIMCI OLUN MSN SPACE MUZİK EKLEMEYİ BİLEN ARKADASLAR LUTVEN YARDIMCI OLUN MSN ADRESİM LUTVEN YARDIMCI OLUN

I3uz_KaLpLi 3 Mart 2007 18:09

Alıntı:

filiz5355 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 375595)
ARKADASLAR LUTVEN YARDIMCI OLUN MSN SPACE MUZİK EKLEMEYİ BİLEN ARKADASLAR LUTVEN YARDIMCI OLUN MSN ADRESİM LUTVEN YARDIMCI OLUN

Spaces başlığı altında sorunuza benzer birçok soruya cevap verdim. İncelerseniz başarabilmeniz mümkün. Yinede beceremezseniz takıldığınız yerleri yazın cevaplayayım.

glans 3 Mart 2007 20:25

selam,
arkadaşlar ben windows live messenger kullanıyorum
karşı taraftaki kişinin beni engellediğini yada sildiğini öğrenmemin bir yolu varmı

I3uz_KaLpLi 3 Mart 2007 20:52

Engeli görmen mümkün değil. Sildiğini görebilirsin. Araçlar+Seçenekler+Gizlilik sekmesinden seni sildiğini düşündüğüne sağ tıkla Sil menüsü aktifse silmiş seni demektir.

burock1905 3 Mart 2007 23:04

benım msn ım live messengerdan açılmıyr ama google messengerden açılıyor bana bir çare bulun dmsn den de açılıoyr anlıcagınız msn messenger 8.0 dan açılmıoyr

Misafir 3 Mart 2007 23:19

Alıntı:

burock1905 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 376627)
benım msn ım live messengerdan açılmıyr ama google messengerden açılıyor bana bir çare bulun dmsn den de açılıoyr anlıcagınız msn messenger 8.0 dan açılmıoyr

sil tekrar yükle:rofl::rofl:

infanta 3 Mart 2007 23:27

slm messenger discvery dll hatası ile karşılaşıyorum msn her açıldığında aynı hata tekrar gelip msn kapnmakta yardım!!!!!

infanta 3 Mart 2007 23:53

slm msn.dll hatası ile karşılaşıyorum büyük bi ihtimalle yükelyip sildiğim discoveryden dolayı yardım !!!

BlueNighT 4 Mart 2007 00:20

Alıntı:

infanta adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 376757)
slm msn.dll hatası ile karşılaşıyorum büyük bi ihtimalle yükelyip sildiğim discoveryden dolayı yardım !!!

denemediyseniz msn i kaldırıp tekrar yuklemeyı deneyin..

erd_drknght 4 Mart 2007 00:36

Alıntı:

glans adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 376003)
selam,
arkadaşlar ben windows live messenger kullanıyorum
karşı taraftaki kişinin beni engellediğini yada sildiğini öğrenmemin bir yolu varmı

Engelleyeni görmenin bir yolu yok sırf live messenger da değil bunu gösteren hiç bir program yok. Seni sileni görmenin bir diğer yolu da Araçlar+Seçenekler+Gizlilik orda seni kimlerin listelerine eklediğini görmek için "Görüntüleye" bas senin listende olup orda çıkmayanlar seni silenler yada hiç eklemeyenlerdir

unifebarif 4 Mart 2007 23:16

live messenger açılmama sorunu..

arkadaşlar msn.i açmak istediğimde aşağıdaki hatayı werio sürekli "don't sent" butonuna basıncada kapanıyo msn..

eğer ona basmazsam hata ekranda kalıo ama msn açık kalıo anca öle kullanabiliom..

bi el atın yawf..

http://img77.imageshack.us/img77/4357/hatazo6.jpg

ahmetseydi 5 Mart 2007 00:50

Alıntı:

unifebarif adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 378777)
arkadaşlar msn.i açmak istediğimde aşağıdaki hatayı werio sürekli "don't sent" butonuna basıncada kapanıyo msn..

eğer ona basmazsam hata ekranda kalıo ama msn açık kalıo anca öle kullanabiliom..

bi el atın yawf..

Messengeri kaldırıp tekrar kurun ve yeniden deneyin...

https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html

unifebarif 5 Mart 2007 01:06

Alıntı:

ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 378979)

denedim hatta 2 farklı msn kurdum biri 8,0 dı öbürü msn sitesinden indirdim ondada aynı hatayı werdi.. sonra onuda silip eskisine döndüm 8,0 a..

8,1 ing warsa daha makbule geçer kardeş yaa *-) ben bulamadımda :S

expectance 5 Mart 2007 08:47

bısı sorucam arkadaslar...
benim ilk zamanlar yurda geldigimde ve kendi evimde windows live messenger calısıyordu ama suan calısmıyor arkadaslarımın aynı yurtta olmamaıza ragmen lıve messenger calısıyor ama bende 7.0 dan baska msn messenger calısmıyor hata sorun gıderıcısınden herseyı denedım ama olmuyor nerden olabılır bu sorun ? cozersenız yada yardımcı olabılırsenız cok memnun olurum...

ahmetseydi 5 Mart 2007 13:11

Alıntı:

expectance adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 379349)
bısı sorucam arkadaslar...
benim ilk zamanlar yurda geldigimde ve kendi evimde windows live messenger calısıyordu ama suan calısmıyor arkadaslarımın aynı yurtta olmamaıza ragmen lıve messenger calısıyor ama bende 7.0 dan baska msn messenger calısmıyor hata sorun gıderıcısınden herseyı denedım ama olmuyor nerden olabılır bu sorun ? cozersenız yada yardımcı olabılırsenız cok memnun olurum...

Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.

daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra

- Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- MSN Messenger'ı tekrar kurun...

Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe (8.1.0178.00)

sempatiik 5 Mart 2007 16:48

herkese mrb. ben msn adresi nasıl hacklenir onu merak ediyorum

international football oyunu nu nasıl ve nereden bulabilirim..bilen var mı????

ahmetseydi 5 Mart 2007 22:18

Alıntı:

sempatiik adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 379841)
herkese mrb. ben msn adresi nasıl hacklenir onu merak ediyorum

MsXLabs Hi-Tech Forum sınırları içerisinde Hack-hacking ile ilgili bilgi, program vs. paylaşımı yapılmamaktadır...

Bia 9 Mart 2007 02:44

Arkadaslar ciddi anlamda yardima ihtiyacim var ..
Ozel bir msn .. ve acilmak zorunda..

Ben Live msn 8.0.812 bla bla kullaniorum .. msn plus .. bir dunya yama da ekli....
bugun bir sacmalik yaptim msn plusta kulladigimiz renkli kodlari kisisel iletiye koymak gibi bir hata yaptim..

an o an msn gitti .. acilmiyor.. hata kodu : 80004005
msn plus i kaldirdim ..
messenger i onarima aldim ..
tekrar denedim ( arkadas tavsiyeleri ) yok hayir halen ayni hata kodu ile msn acilmiyo..
acilicak gibi degil..
yardimci olabilicek var mi..??

bLackStar 9 Mart 2007 14:20

Selam arkadaşlar beim tek sorunum çalınan MSN adresimin geri alamıyor olmam bunun hiçmi garantili bir yolu yok çalınan tamamen gidiyormu? Norton antivirüs yazılımı Windows XP Media Center işletim sistemi + 3.2 GHz bir sisteme sahibim hangi programı indirdiysem işe yaramıyor Lütfen ALLAH rızası için artık bana doğru yolu gösteren bir hayırsever kardeşimiz olsun ve bana doğru yolu o göstersin olmasada beni yönlendirsin çünkü çok ihtiyacım var... Saygılar.... :(

Misafir 9 Mart 2007 15:51

Alıntı:

bLackStar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 383315)
Selam arkadaşlar beim tek sorunum çalınan MSN adresimin geri alamıyor olmam bunun hiçmi garantili bir yolu yok çalınan tamamen gidiyormu? Norton antivirüs yazılımı Windows XP Media Center işletim sistemi + 3.2 GHz bir sisteme sahibim hangi programı indirdiysem işe yaramıyor Lütfen ALLAH rızası için artık bana doğru yolu gösteren bir hayırsever kardeşimiz olsun ve bana doğru yolu o göstersin olmasada beni yönlendirsin çünkü çok ihtiyacım var... Saygılar.... :(

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Saat: 03:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık