![]() |
Benim bir sorunum war PC ye format atacam ama smileylerim gitsin istemiyorum smileyleri kaybetmemem için bir yöntem warmı acaba? |
arkadaşlar niye kimse yardım etmiyo bu sitede adminler yetkili kişiler illa yalvarmakmı lazım yardım etmeniz için günlerdir biri sorunumu giderecek diye bekliyorum kimseden ses çıkmıyo.....bilgi paylaştıkça güzeldir. |
Alıntı:
|
MSN İM SORUNU AÇILIYO "YARDIM" arkdaşlar mrb kolay gelsn benim bi şikayetim var benim msnim bu gnderdiğim resimdeki gibi açılıyo onun içi bana bi yardımcı olrmsn arkaşlar lütfen prgramı kaldırıp tekrar yüklemeyide denedm ama bi türlü değişmiyo yardımlarnız için şimdiden tşkler arkdaşlar ii çalşmalar http://img291.imageshack.us/img291/1693/adszbr8.jpg |
live msn 8.1 kullanıyorum.etkinlikler yerindeki uygulama paylaşımı bir türlü açılmıyor. karşı taraftaki msn sürümüde 8.1.. güvenlik duvarından da izin verildi. bir tülrü bağlanmıyor. nedeni ne olabilir? cevap veren yokmuu |
Alıntı:
|
C:\Documents and Settings\PC İsmi\Contacts klasörünasıl kapatılır arkadaşlar bu konu daha önce forumda çıkmışmıydı bilmiyorum, arama motorundan bulamadım msn C:\Documents and Settings\PACKARD\Contacts klasörüne msn kullanıcılarını ve contakalrı kaydediyor bunu engellemnin yolu var mı? yani contacts klasötü nün pc de olmasını istemiyorum yardım ederseniz çok sevinirim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Eet beyler anladıgım kadarıyla bırcok kısıde bu hata var.. bır cozum bılıorsanız paylasın lutfen 3 hafta oldu daha gecmedı bu hata.. Format attım yıne duzelmedı =) msn ı kapatım kurmayı deneyıncede olmuor ne yaparsanız yapın olmuor ısde yukleyemıorum plus' ı :S |
Alıntı:
|
| Saat: 20:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık