MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

NeutralizeR 28 Şubat 2006 17:08

Alıntı:

s0nsuz adlı kullanıcıdan alıntı
mrb Noroom's ListManager Readme.txt
Noroom's ListManger.exe
Norom's ListManger.exe.Manifest dosyaları olmak üzere iniyor porogram ben
Noroom's ListManger.exe dosyası kurum aşamasında simge olarak masa üstünde gözüküyor ama Component 'MSWINSCK.OCK' or one of is dependencies not correctly registered: a file is misssing or invalid
tam olarak bu hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim.! kulanımı hakında yada programın tam indire bilmem hakında sorunum çünkü hala devam ediyor ilginize arz ederim...!

http://www.ascentive.com/support/new/images/lib/MSWINSCK.OCX

Yukarıdan gerekli dosyayı indirin. \Windows\System32 klasörüne kopyalayın.

Başlat > Çalıştır > regsvr32 %systemroot%/system32/mswinsck.ocx ENTER

s0nsuz 28 Şubat 2006 18:01

Denilen programı indirdim çalıştırdım ilk başta siliyor ama normal msn programını açınca kişi ekle diye karsıma tekrar çıkıyor.mail kapatsam sonra tekrar açsam aceba sıfırlanırmı yada bu sorunu giderecek başka program yokmu? yada bu sorunun çözümü yokmu? yardım ederseniz sevinirim....!

NeutralizeR 28 Şubat 2006 18:18

Alıntı:

s0nsuz adlı kullanıcıdan alıntı
Denilen programı indirdim çalıştırdım ilk başta siliyor ama normal msn programını açınca kişi ekle diye karsıma tekrar çıkıyor.mail kapatsam sonra tekrar açsam aceba sıfırlanırmı yada bu sorunu giderecek başka program yokmu? yada bu sorunun çözümü yokmu? yardım ederseniz sevinirim....!

Sorularınızı artık ilgili konu altında belirtebilirsiniz, orada yardımcı olmaya çalışalım.

necaty 1 Mart 2006 17:43

Ben Msn yi C ye değilde Diğer bir sabit diske nasıl kurarım..

hayır mesela aynı sistemde C değilde D ye nası yüklerim

anti_cimbom 1 Mart 2006 19:53

ya msn de tam msnye gircekken bağlantı kesildi 60 saniye sonra yeniden bağlanılacak diyo.Bağlantıdan olamaz çünkü komşuyla aynı modemi kullanıoz onda bu sorun çıkmıo.Ne yapabilirim...?

NeutralizeR 1 Mart 2006 20:04

Alıntı:

necaty adlı kullanıcıdan alıntı
Ben Msn yi C ye değilde Diğer bir sabit diske nasıl kurarım..hayır mesela aynı sistemde C değilde D ye nası yüklerim

Windows'un kurulu olduğu sürücü hangisiyse MSN Messenger programı da o sürücüdeki Program Files klasörü altına kurulur. Kurulum işlemi esnasında hedef klasör belirtmeniz mümkün değil. \Program Files\MSN Messenger klasörünü taşımanız ve kayıt sisteminde ilgili anahtarları yeniden düzenlemeniz çalışmasını sağlayabilir fakat bir çok sorunla karşılaşacağınızı söyleyebilirim.

Alıntı:

anti_cimbom adlı kullanıcıdan alıntı
ya msn de tam msnye gircekken bağlantı kesildi 60 saniye sonra yeniden bağlanılacak diyo.Bağlantıdan olamaz çünkü komşuyla aynı modemi kullanıoz onda bu sorun çıkmıo.Ne yapabilirim...?

Kurulu olan MSN Messenger sürümünün 7.5.0324 olduğundan emin olun.
Windows Messenger'ı kullanarak oturum açmayı deneyin.
Güvenlik programı kullanıyorsanız MSN Messenger'ın çalışmasıyla ilgili bir kısıtlama olmadığından emin olun.
Anti-spy programı ile sisteminizi taratın.
Bu işlemleri gerçekleştirmeniz en azından sorunun neden kaynaklandığına dair bir fikir verebilir size.

linu_x 2 Mart 2006 21:26

Arkadaşlar sesli görüşme yapma isteyince böyle bir uyarı alıyorum. "Bilgisayarınız, Internet sağlayıcınız veya ağınız Sesli Görüşmeleri veya video konferansları desteklemiyor olabilir." mikrofon ayarları tamam.
AVG antivürüs yüklü.

NeutralizeR 2 Mart 2006 21:52

Alıntı:

linu_x adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar sesli görüşme yapma isteyince böyle bir uyarı alıyorum. "Bilgisayarınız, Internet sağlayıcınız veya ağınız Sesli Görüşmeleri veya video konferansları desteklemiyor olabilir." mikrofon ayarları tamam.
AVG antivürüs yüklü.

MSN Messenger > Araçlar > Ses ve Görüntü kurulumu... penceresinden ayarları bir kez daha yapın. Kullandığınız anti-virüs programının güvenlik duvarı desteği olup olmadığını bilmiyorum, programların internet izinlerinin verilip kısıtlandığı bir listesi varsa oradan MSN Messenger'la ilgili bir kısıtlamanın olup olmadığına bakın.

Denetim Masası > Windows Güvenlik Duvarı altından da aynı kontrolü yapın.

Internet bağlantı hızınız ne durumda, bu sorun ne kadar süredir var? Başka bir anlık mesajlaşma programı kullanıyorsanız onda sesli görüşme yapmayı denediniz mi? Ses kartınızla ilgili bir problem yaşıyor musunuz? Hata kodu verilmiş mi?

eczaci06 3 Mart 2006 11:29

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum msn listemdeki bazı kişileri sildigimi sanıyordum ama işin aslı öyle degilmiş araclar/secenekler/gizlilik secenegine gelince gördümki bu kişiler halen listemde ve sil tuşu aktif olmuyor ben bu kişileri mutlaka silmek istiyorum bunu nasıl yaparım msn nenin hicbiryerinde isimleri gecsin istemiyorum lütfen yardım edin

Misafir 3 Mart 2006 11:39

Alıntı:

eczaci06 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum msn listemdeki bazı kişileri sildigimi sanıyordum ama işin aslı öyle degilmiş araclar/secenekler/gizlilik secenegine gelince gördümki bu kişiler halen listemde ve sil tuşu aktif olmuyor ben bu kişileri mutlaka silmek istiyorum bunu nasıl yaparım msn nenin hicbiryerinde isimleri gecsin istemiyorum lütfen yardım edin

Aşağıdaki linki tıklayın beşer beşer olmak kayıdı ile silme uygulayın yönelgeller ve ne şekil yapacağınız birici mesajda ayrıntısı ile yazılmıştır > bilginize

MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi

Saat: 10:23

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık