![]() |
"Sakın gelme sözlerim kayıp ayıp ediyorum kendime bir sızı var içimde ölesim tuttu yaşıyorum gürül gürül kaç gündür uyku tutmuyor sakın gelme sakın gelme hazır değilim deliyim kaç gündür lodosum tuttu poyrazım soğuk Sakın gelme dönesim yok çok uzaktayım çok bir şarkı var aklımda söylemesi ayıp" |
Şimdi ellerim bom boş,Sözlerim sarhoş Gönlüm olmuş bin parça.. Çoktan terk edip gitmiş içte bu sevda gözde olsa ne fayda Oysa Bir Umuttu Hep GönLü BesLeyen Dayan Yüreğim Diye. Ama Kapkara Bir YeL Her Yanı Sardı Bende Bir Tek Can KaLdı.. |
Korkuyorum bir gün çekip gidersin diye... |
DARI Sevmek Nokta almaz Çocuklar. Sevmeye nokta koyan Sınıfta kalır. Onun, Virgülleri vardır Çocuklar. Sevmek noktalanmaz; O, noktadır. Özdemir Asaf |
Şimdi saklambaç oynayalım.Yüreğime saklanırsan eğer,seni bulmak zor olmaz.Ama kendi kabuğunun altına saklanırsan seni kimse bulamaz. |
AKIL GÖZÜ Seni bulmaktan önce aramak isterim. Seni sevmekten önce anlamak isterim. Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, Sana hep, hep yeniden başlamak isterim. Özdemir Asaf |
Zaman geçmezdi inan Sana kavuşmanın umudu olmasaydı Can dayanmazdı inan Eğer hasret dolu mektuplar olmasaydı |
Ben iki kişilik yaşıyorum, sen bilmiyorsun... İki kişilik uyuyorum, iki kişilik uyanıyorum... Gözlerimi kapatıp, ellerimi yüzünde gezdirmek, önce ellerime ezberletmek seni... Seninle seyretmek yıldızları... Seninle aramak düşlerimdeki o uzak, keşfedilmemiş yeri... Pembe mercan kayalıklarını,kırmızı balıkları, sarı yosunların sardığı cam şeffaflığındaki deniz taşlarını, denizkızlarını... Bir ucu bendeki gökkuşağının, diğer ucundaki o hazineyi... |
http://img100.imageshack.us/img100/7944/6662ri7bp7i.jpg Olaki yürürüm bir başka aşka Ya da yürürüm mavi olmayan bir gülüşe Unutma ki tek aşk olduğum sensin Aşık olduğum değil .... |
Hayat oyunu iyi bir ele sahip olmak değil,kötü bir eli iyi oynamaktır. |
Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmazsa,insan da acı çekmeden olgunlaşamaz. Konfüçyus |
Bakma öyle sessiz durduğuma... Dağlarında sesi çıkmaz.:P |
Zaman geç kalmayı affetmiyor...! |
"Aşk da deprem gibidir ne zaman kimi vuracağını asla bilemezsiniz. Geceyarısı aniden, dipten yükselen coşkulu bir dalga gibi kabarır içinizde. Toprak ayağınızın altından kayıyor gibi olur ve en hazırlıksız olduğunuz anda bütün şiddetiyle vurur. Sarsılır, neye uğradığınızı şaşırırsınız.Heyecan, korku, kararsızlık, cesaret, acı, öfke, hüzün, merhamet, şiddet kaplar bir anda dünyanızı. Eş dost yardıma koşsa da kolay toparlanamazsınız. Bittiğinde ağır bir enkaz bırakır geride. Daha kötüsü, 'tamamen bitti' sandığınız sarsıntı, hafif bir siddette artıcı şoklar halinde yıllarca sürebilir. Kalbinizdeki kırık hat ara sıra yoklar yeniden..." Can Dündar... |
Nereden bilecektin seni sevdiğimi Hiç fısıldamadım ki kulaklarına aşkımı Senin için Günlerce gecelerce ağladım Nereden bilecektin Hiç silmedim ki yanında gözyaşlarımı. Ahmet Selçuk İlkan |
Umut... Dünya üzerime geliyormuş gibi hissettiğim anlarda kıvrılıp kollarının arasına sığınıyorum. Mutluluğu soluyorum; yitip gidiyor ciğerlerimdeki nefessizlik. Nasıl bir oksijen varsa hafızamdaki mutluluğun içinde, kullan kullan bitmiyor. Pollyanna bile böyle bir oksijen solumamıştır. |
Bazen kendim bile kendime kalabalık geliyorum... |
Her şey yavaş yavaş başlar yalnızlığa doğru giden yolda... ilk başta çok yakınınızdaki birilerinin davranışlarına kızarsınız...sonra içinde o insanların da bulunduğu her zamanki ortamınızdan sıkılırsınız... sonra birden herşey bulanıklaşır... içinde bulunduğunuz durumdan dolayı midenizde o ani beklenmedik acı burkulmaları hissedersiniz... şarkılar size mutluluktan çok hüzün vermeye başlar... başta herşey sizin lehinizde yer alır... aslında yaşadıklarınız hakkındaki yeni düşünceleriniz zaman kadar süratli, akıcı ve geçicidir... anlamı olan herşey anlamını yitirince içinde bulunduğunuz boşluk ise acı kadar ani, keskin ve kalıcıdır... tüm bunların sonunda bir de bakarsınız ki eski beninizden eser kalmamış... yılgın, yorgun, yıpranmış, yalnızsınız... |
Senden Ayrılmak Degilde Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun ... Benden Sonra Lanet oLası eLini Kim tutacak Kim Sevecek Kim Saracak Seni... Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun .. Senden Ayrılmak Degilde O öPüp Koklayamadığım Kıyamadıgım Saclarını Kim eLLiyecek .. Benim Zoruma Ne Gidiyor BiLiyormusun.. Senden Ayrılmak DeğiLde .Sana Doya Doya Seni SEviyorum Diyemedim ya. Sana Kim Seviyorum Diyecek Benim Zoruma Bu Gidiyor.. Kim Tuta BiLir Senin eLini Kim Sara BiLir Senin boşlukta oLan Yerini. Aklıma Geliyor İlk Tanıştığımız Gün Geliyor.. HatırLıyormusun iLk Seni Seviyorum Dediğimi.. iLk Sen Deniz GözLümsün Dediğimi Hatırlıyormusun.. Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun Zamanı Geçmişe Döndüremiyorum ya..Zamanı Geri Çeviremiyorum ya. Yanıyor Yüreğim .. Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun .. DünyaLArı Verdim DünyaLarı Yıktım.. Sana Varya Ömrümü Verdim.. Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun.. Anlamadın AnLayamadınya Beni... Ne ALLaha Ne KeDere İsyan eTTim Şimdiye Kadar.. Ne Sana Ne Sana oLan Sevgime Söz Gecirdim.. Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun.. AğLarken Beni GörmeLiydin Senin iÇin Defalarca Kendimi Yıprattıgımı Senin İçin Varya Canımı... Tek Kalemde Vereceğimi aNLamadınya.. Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun.. SeninLe Bir Yatakta Sana SarıLıp Doya doya öPmeyi. Sana Seni Seviyorum Demeyi Sana Canımsın Diye İnLemeyi Söyleyemedim ya..Bir Kez Ya Birkezz Gururunu AyakLArının ALtına aLsaydın . BikezCik Bana İnansaydın. Ben Aşkta Gururu BiLmezdim Sen Severdin Sen Bana Kıyamazdın . Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun.. Bana Canım Demeni öZLedim.. Bana Senin İçin öLürüm Demeni Özledim. Bana Varya Kızarken O BakışLArını öZLedim .. Bana O NinniLer Anlatmanı Bana Ninni Smylemeni Özledim... Zoruma Gidiyor Sen BiliyorMusun.. Hatırlıyormusun Bigün Bana Ne Demiştin.. DünyaLArı Yıkarım Senin iÇin . Senin İçin DağLArı Delerim. Sen iSte Annemi Babamı Saymaz Yine Gelirim Demiştin.. Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun.... Sen GeLemedinya Sen Benim OLamadınya.. Sen Canını Canana Veremedinya.Zoruma Gidiyor. Deniz Gözlüm.Sen Benim oLamadınya.. Bak Zaman Ne Çabuk Geçiyor Ne Sen varsın Ne Ben.. Zaman Varya ÖyLe Bir GeÇiyorki. Zoruma Gidiyor Sen Biliyormsun.. Seni uNutamadığım. Sen Allahadamı İnanmıyorsun.. Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun.. Seni Cok öZLedim. Seni Seviyorum Diyemedimya Yanıyorum.. Zoruma Gidiyor Yanıyorum.. Deniz GözLüm Yanıyorum... |
Çek kurtar... Beni Bu Azaptan... :uf: |
Bir ara durup ardıma baktım, O an zamanın gerisinde kaldım. Sonra ta uzaklara çevirdim başımı. Bu kez de zamanı sollayıp arkamda bıraktım. Ardından durumu kavradım Sokuldum yanına Yaşantımı sürdürdüm onunla kol kola İnsan bazen bir kaç adım geriler Ki hızlanıp güç kazanabilsin Bazende gözünü ufuklara diker Böylece geleceği planlayabilsin Burada da ölçülü olmak önemli zamanla adeta dans etmesini bilmeli. |
Gözlerimi Kapatsam Yüzünü Görür müyüm? |
Belkide bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir |
''*Çıplak gerçekler müstehcendirler. İşte bu yüzden biraz giydirildikten sonra insan içine çıkarılırlar..'' |
İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkun. |
Doğa ne diyor önce? Acıdan kaç İksirler ne diyor? Hazza koş Müzik ne diyor? İşte haz Aşk ne diyor? Gel. |
Hayatı yaşamanın iki yolu vardır: Biri,hiçbir şeyin mucize olmadığını düşünmek,diğeri,her şeyin bir mucize olduğunu düşünmek. Albert Einstein |
Kendin ol! Kendine güven! Kendinle yarış! |
Hangi şiire başlasam suskunum sana Dağ göğsünde bir kaya diliyle suskun Güneşte kavrulan bir kum tanesi Çatlayan dudaklarım oluyor her gece Yağmura suskun yaşamaya suskun Haykırabilsem Belki bir nehir köpürebilir sesimde Silinebilir kuraklığın bütün izleri Upuzun çöller vadileşebilir içimde |
İnsan kendine rağmen; Yaşamayı bilmeli bazen... |
Burda ümitLer keLebekLer kadar yaşar.. |
Pişman değilim...Canımın acısı geçmedi ama içim rahat...:moo: |
Sen'mi bendesin ben'mi sendeyim !!! |
Haklıydın hep sen , acılar bedava , mecburduk hep uzaktan bakmaya...Çok yorgunum ben , eski bir saat gibi ... |
Hey aşk seni hiç aldatmadım... |
Kişi, sonuçları başkasını etkileyen davranışlarının ve kararlarının sorumluluğunu üstlenebilmeli, bedelini ödemeli. |
Gülüp geçiyorum varolmadığın gecelere... |
Başka bir yerde, başka bir zamanda uyuyabilseydim, başka bir insan olarak uyanabilir miydim? |
Akıllı insan düşündüğü her şeyi söylemez ama her söylediğini düşünür. |
Kelimelerimin kanatları kırık.. |
Hayat ne tuhaf vapurlar filan... |
Yaşadığım bir yalandı, Benim için öldün artık. Çektiklerim günahımdır, Benim için öldün artık. |
Herkes her şeyin farkında :noangel: Acınacak haLdeLer gerÇekten...:bilmem: |
ya benim olurcasına yaklaş ya da göremıyecegm kadar uzaklaş !! :) |
Köpek,efendi istemezdi..Efendi köpeğin dünyasını yıkmasaydı eğer. |
her kavgada ölen benim... |
Asla arkana bakma dostum. Asla arkana bakma ... Sonradan fikir yürütmeden,suçluluğa kapılmadan,duraksamadan ilerle... Hayatın,önünde uzanmaktadır,arkanda değil.Yaptığın şeyi yapmışsındır. Bunu değiştiremezsin fakat ilerleyebilirsin... |
GülüşLerim vardır eLbet Önce gözyaşlarımı siLmen gerekecek !! |
Artık bir şey söylemeye hakkımız yok |
Bitecek Diye Başla Herşeye ... Aşklara, Sevdalara ... Birgün Yok Olacak Diye Sıkıca Sarıl ... Sonra Birgün Kaybedecekmişşsin Gibi Umursama ... |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık