![]() |
Ben sordum kimse istiyorum demedi.. Kendime yaptım keyifle içtim valla..Canınıza değsin..:P İyi geceler Unik..:wave: Bayramın kutlu olsun..:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
allah ne verdeysi :D Alıntı:
güle güle 23 nisan cocuk bayramı kutlu olsun |
Alıntı:
sen yattiktan sonra butun cig kofteleri ben yedim sabaha kadar uyuyamadim |
Alıntı:
|
iyi geceler the uniqe valla benim için fark etmez ama dolma güzel olurdu :d |
son kez gittiim size doyum olmaz :cry: kendinize iyi bakın :wave: Allah'a Emanet Olun :) |
Merhaba arkadaşlar ismim Rüzgar Ankara'dan Herkese Selamlar Saygılar Yaşsın 23 Nisan :smiley32: |
Ay biride dolma diyor..:faint: Ne obur şeylersiniz yahuuu..:moo: Bu arada Rüzgar hoşgeldiniz aramıza..: ) |
Alıntı:
sofra kurulmusken gitmek olmaz otur iki lokma ye sonra gidersin |
Alıntı:
|
rüzgar hoşgeldin dolmna ne varki bunda sabaha kadar sararsın kahvaltıda yeriz :d |
hoş bulduk teşekkür ederim arkadaşlar yaşım 24 20 değil .) |
:faint::faint::faint: Hala dolmaa diyor bide kahvaltıda yiyor..İnanmıyorummm..:D |
bari biri kahve yapsın içelim :) sohbet kuyulaştı :) |
tamam ben yaparım hepsine tuz atarım :) |
Şu an evin kızı ben oluyorum galiba en iyisimi ben yapim kahveleri.. (C)(C)(C)(C)(C)(C) Afiyet olsun.. |
tuzlumu :) |
Alıntı:
|
:drool: ben gidince mi çıktı ikramlar :faint: |
Alıntı:
cok teşekürler bari bende sigara ikram ediyim :D (ci)(ci)(ci)(ci)(ci) |
Teşekkür butonlarını kullanalım ;) |
Arkadaşlar sizlere aradıgınız programlar konusunda yardımcı olmak isterim duyurulur. İdda ediyorum hiç bir yerde olmayan bir çok programı sizlerle forumumuzun program bölümünden paylaşıma sunacağım. |
ben çay istiyorum abim içiyodu canım çekti :D |
Sizin yemek muhabbetinden vazgeçeceğiniz yok..Bi yanda ızgaralar çiğ köfteler ,diğer yanda dolmalar iskenderler..:drool:Okudukça acıkıyorum en iyisi gideyim ben..:( |
Alıntı:
bunumu kast ettin :D https://www.msxlabs.org/forum/ambience/buttons/post_thanks.gif |
evet onu :P |
Alıntı:
kahveler için tekrardan tşk :) |
ne kahvesi :S |
neyse ben gittim 1 ikramınızı göremedim :P :wave: |
ben kaçıyorum hayırlı akşamlar arkadaşlar :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
kahveleri ısmarladı yaa :) görmedinmmi |
Programlar bölümününn beta yazılımlar (free - ücretsiz ) kısmında titreşim başladı ... Farkı Fark Edin... |
İyi eğlenceler arkadaşlar..Kendinize cici bakın..Hoşkalın..:wave: |
Alıntı:
iyi uykular :) |
kimse yok galiba bu gece :) |
yavaş yavar dökülürler birazdan :) |
niye dün gece çiğ köfte yapmadınız kardeşim,gerçi patlayana kadar yedim bu akşam neyse ... |
Alıntı:
bu gece yaparız merak etme :D ben malzemeleri hazırlıyorum :) |
yapmayın ya istemem,tatlı yapın bu gece tatlı yiyip tatlı konuşalım hesabıııı.... |
Evet ya tatlı iyi olur..Künefe mesela.. Bende tıka basa yedim ama tatlıya hayır demem..:drool: |
hiç fark etmez siz yapın ben her türlü yerim :D |
Bluesorrow sen bize bu gece tatlı al :D |
aa tatlı deyince aklıma geldi abim bana rocco almış onunla idare ederim bak :D |
evet şimdi ne istiyonuz künefe fena diil di kaymaklı falan anaaaammmm künefe ossunmu arkadaşlar :) |
yok yok Bluesorrow bize gerekeni alır :) bu gece sendeyizBluesorrow |
saray sarması yada fıstıklı baklava tercihimdir :D sen en iisi ortaya bi karışık yap :D |
http://img513.imageshack.us/img513/2738/knefefn8.jpg ahanda dondurmalı küneefe abi çıldırcak gibi oluyorum saat gecenin kaçı nerden bulcaz bu saatte artık bakıp bakıp yutkunalım,yarın yeriz kısmetse:D |
teşekürler butonunu hiç bu kadar istekli tıklamamıştım :D çok saol artık rüyamda görürüm :D |
| Saat: 12:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık