MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

eLmA_$eKeR! 9 Mart 2007 18:02

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 27753)
Hotmaili turkce yapmak istiyorsanız o zaman buyuk kapasitesinden ödun vericeksiniz yani 2Mb olarak alıp turkce isterseniz asagıdaki işlemleri yapın..

- Kullanıcı adı ve şifreniz ile hotmail hesabına normal bir giriş yapılır.
- Sonra adres satırına http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/...n/Accountclose yazılır.
- Çıkan ekranda Close My Account butonu tıklanır. Ve hesabınızın kapatıldığına dair bir ekran gelir. Meraklanmayın hesabınız kapatılmıyor. Sadece uzun zaman girilmemişte aktif değilmiş hale getiriliyor.
- Sonra tekrar hesbınıza normal kullanıcı adınız ve hesabınız ile giriş yapın. Gelen ekranda Activate My Account butonuna tıklayın.
- Karşınıza kullanım sözleşmesinin olduğu Term of Use sayfası gelecek. Burdaki butonlara tıklamıyoruz. Yani ne kabul nede kabul etmeme butonuna tıklamayın.
- Adres satırına &_lang=tr yazısını ekleyip enterlayın. Az önce karşınıza gelen kullanım sözleşmesi bu sefer türkçe olarak karşısınıza gelecek.
- Burda kabul ediyorum butonuna tıklayın.
- Evet artık hotmail hesabınız tamamen Türkçe
Bu işlem sırasında mevcut hesabınızda bulunan e-mailler gidebilir ama , bilginize..Kolay Gelsin..

yha ben bu Kullanıcı adı ve şifreniz ile hotmail hesabına normal bir giriş yapılır. dediğinizi yapıorum ama böle bi sf. çıkıo sf. görüntülenemio dio ! :hysteric: :cry:
http://img337.imageshack.us/img337/7083/adszsw0.jpg

eLmA_$eKeR! 9 Mart 2007 18:48

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 16052)
Hotmail Ayarlarından : Yaşadığın Şehri Posta Kodunu ve Diğer Bilgilerini Değiştir..

Herhangi Bi Eklenti Varmı Stuff Plus, MSN Plus Falan Gibi? Eğer Yoksa Eklediğin Smileylerin Bazıları Binde Bir Olan Durum İle Karşılasıyor Smileyleri Yok Olarak Gösteriyor Yeni Bir Smiley Eklediğinde Hala Kod'lar Çıkıyor İse Eklentilerden Kaynaklanan Sorundan Dolayı Smiley Yerine Kod Çıkıyordur... Sorunu Az Daha Ayrıntılı Anlatırmısın veya Beni Bilgilendirirmisin?

Şifreniz Doğru İse Girebilirsiniz.. Explorer Tanımlama Bilgisini Silin, Gizli Sorunuzdan Şifrenizi Sıfırlayın..

ADSL ve DNS Ayarları İle İlgili Bi Sorun Türk Telekomun Uyuşukluğu Yüzünden Kaynaklanıyor.. Birde MSN Messengerın Beta Olup Olmadığından Emin Olsa Sitemizden MSN Messenger 7.5.0311'i İndirip Kurun Sorun Yaşarsanız Tekrar Gelin..

Birde Araçlar/ Seçenekler/ Bağlantı (Bağlantı Sorun Gidericisini Deneyin)

Yine Olmazsa : C:\Documents and Settings\K.adı\Application Data\Microsoft\Msn Messenger klasörünün içindekileri başka biryere kopyalayın ve daha sonra o klasörü temizleyip deneyin.

Aşağıdaki Linkten Temin Edebilirsiniz MSN Messengerın Son Sürümünü..

https://www.msxlabs.org/html/msn-windows-live-messenger.php

bu yazı tipinin ismi ne yhaa imza bölümümdede daa önje kullandım ama unuttum msndede kullanmak istiorum ama ne bu bitürlü bulamadım tekrar :hysteric: :dontcry: :cry:

ahmetseydi 9 Mart 2007 19:29

Alıntı:

eLmA_$eKeR! adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 383506)
yha ben bu Kullanıcı adı ve şifreniz ile hotmail hesabına normal bir giriş yapılır. dediğinizi yapıorum ama böle bi sf. çıkıo sf. görüntülenemio dio ! :hysteric: :cry:

Hotmail hesabınızı açın. Daha sonra herhangi bir tarama sayfasına vereceğim linki tıklayın. Çıkan pencerede I Accept deyin.. Hotmailiniz artık türkçe..

KULLANIM KOŞULLARI

ablaze 9 Mart 2007 21:48

arkadaslar bu toplu msn silme konusu her forumda war bnde live msn war kişiler-kişi ekle yapıorum ama tek sorun adres defterini göster die birsey yok bunu nasıl çözebilirim belki bozuktur die yenidende yükledim değisen birsey yok ayrıca burdaki kişi listesi yöneticisinide yükledim oda sorunuma çare olmadı benim istediğim sey msnimin ilk alınmıs gibi tertemiz olması

simdiden tesekkürler acil yardımınızı we cewabınızı bekliyorum

medenikarpuz 9 Mart 2007 22:48

Msnde büyük ifade ekleme sorunum[yardım]

merhaba arkadaşlar.
ben kendi yaptığım ifademi, 35*100 pixellik gifimi msne ekliyorum fakat çok küçük yapıyor. bazıları 200*200 pixel ekliyor. ben onu yapamıyorum. acaba program vs. mi var. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

ahmetseydi 9 Mart 2007 22:56

Kişi listesini toplu halde silmek MSN 7.5 te vardı ama bildiğim kadarıyla Live Messenger da pek işe yaramıyor. :bilmem:

Misafir 10 Mart 2007 12:33

Alıntı:

ablaze adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 383820)
arkadaslar bu toplu msn silme konusu her forumda war bnde live msn war kişiler-kişi ekle yapıorum ama tek sorun adres defterini göster die birsey yok bunu nasıl çözebilirim belki bozuktur die yenidende yükledim değisen birsey yok ayrıca burdaki kişi listesi yöneticisinide yükledim oda sorunuma çare olmadı benim istediğim sey msnimin ilk alınmıs gibi tertemiz olması

simdiden tesekkürler acil yardımınızı we cewabınızı bekliyorum

live plus yükle onda war

Misafir 10 Mart 2007 15:25

Alıntı:

glans adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 376003)
selam,
arkadaşlar ben windows live messenger kullanıyorum
karşı taraftaki kişinin beni engellediğini yada sildiğini öğrenmemin bir yolu varmı

messenger discovery de war

güwercin 10 Mart 2007 16:40

siteye yeni kaydoldum acaba yardım edebilirmsn bana?

ahmetseydi 10 Mart 2007 16:45

Alıntı:

güwercin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 384638)
siteye yeni kaydoldum acaba yardım edebilirmsn bana?

Sorununuzu açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırız...

dj_hayaletci 10 Mart 2007 17:06

MSN content plus dıye bır seyy durmadan cıkıyor her tamam dedıgımde msnem kapanıyor 5 10 sanıye aralıklarda durmadan cıkıyor ctrl shıft delete bır ıse yaramıyor

ahmetseydi 10 Mart 2007 17:32

Alıntı:

dj_hayaletci adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 384654)
MSN content plus dıye bır seyy durmadan cıkıyor her tamam dedıgımde msnem kapanıyor 5 10 sanıye aralıklarda durmadan cıkıyor ctrl shıft delete bır ıse yaramıyor

Plus'ı kaldırın ve kullandığınız Messenger ile uyumlu olan Plus'ı indirin ve tekrar kurun...

behic58 12 Mart 2007 12:25

lütfen acil yardım Live Messenger kullanıyorum geçenlerde siteden msn content plus yükledim şifre istiyor çalıştırmak için bende bilgisayarımdan kaldırdım programı ama hala çıkıp şifre istiyor exit dediğim zamanda msn mi komple kapatıyor her 10 sn. de bir şifre istiyor bunu nasıl kaldıra bilirim bilgisayardan komple yardım edim lütfen. cess58@hotmail.com mail adresime cevap yazarsanız sevinirim

cemiko 12 Mart 2007 12:50

To continue using Windows Live Messenger, you need subscribe mobile MSN service (10RMB per mounth). If you agree to subscribe the service , the client will automatically draft a subscription SMS and you need agree to send the message out. you will receive a comfirmation SMS, which guides you to finish the subscription.
Notice: It is FREE of charge to use this Windows Live Messenger mobile client if you have already subscribed MSN SMS service. But you are still required to send out the subscription SMS drafted bye the client for service confirmation.
Subscribe Windows Live Messenger services for (***) now?

diye mesaj alıyorum bu soruya evet dersem 8168 e bi mesaj yollamaya çalışıyo fakat gitmiyor, hayır dersemde programdan çıkıyor.

Bu işten hiç bişi anlamadım lütfen bilgisi olan birisi bana yardım etsin kaldıki ben bu programı gmail hesabım ile kullandım şimdi neden sadece hotmail hesabım ile kullanabiliyorum anlamadım. Yardımlarınızı bekliyorum...

Saygılarımla....

aaron_1212 12 Mart 2007 14:48

Ya bu MSN picture displayer yüklemesine yükledim ama
belli bir süre sonra çalışmamaya başladı
bunun hatası ne olabilir
http://img155.imageshack.us/img155/6760/93770971mh7.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/8762/14235185va7.jpg
böyle hata vermeye başladı, Bir bilen varsa seviniriz,,,
Çözemedim yav Registryden olabilirmi ?

jonysmith 12 Mart 2007 15:21

msn plus ın scritlerinin türkçesi yokmu,ingilizce biliyoıruz ama türkçesi olursa daha makbule gececek baı arkadaşlar kullanamıyorda

Misafir 13 Mart 2007 00:19

Alıntı:

jonysmith adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 387276)
msn plus ın scritlerinin türkçesi yokmu,ingilizce biliyoıruz ama türkçesi olursa daha makbule gececek baı arkadaşlar kullanamıyorda

Arkadaşlar açıklamalı yazmışlar zaten hangi scrpit'in ne işe yaradığını...

burdan inceleyebilirsiniz...

Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)

esamesiokunmaz 13 Mart 2007 10:42

bu sorunu yasıyorum msn yi kullanamıyorum. surekli kapanıyor acılır acılmaz bu uyarı geliyor. ve kapanıyor.

[quote]Orjinalden alıntı: esamesiokunmaz
bende de aynı sorun var. çözümü nedir?
[quote]Orjinalden alıntı: aristo1530
Alıntı:

Orjinalden alıntı: amylee
böyle bir hata alıyorum
http://image.donanimhaber.com/image.php/upfiles/51804/85D03AC32C3947FA9B43AC652E0F0836.jpg
[image]local://upfiles/51804/85D03AC32C3947FA9B43AC652E0F0836.jpg[/image]

ahmetseydi 13 Mart 2007 12:45

Alıntı:

esamesiokunmaz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 388516)
bu sorunu yasıyorum msn yi kullanamıyorum. surekli kapanıyor acılır acılmaz bu uyarı geliyor. ve kapanıyor.

Kullanmakta olduğunuz MSN hangi sürüm? Herhangi bir yama kullanıyormusunuz? Anti-Virüs Programınız ne? Ne yaptınız da bu hale geldi?

Eğer MSN 8.1 kullanıyor ve çoklu oturum açma yaması kullanıyorsanuz yamayı iptal edin ve güncel yamayı indirin. 8.1'de eski yamalar kullanıldığı zaman ara ara MSN kapanması gibi şeyler olabiliyor.

Alıntı:

aaron_1212 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 387251)
Ya bu MSN picture displayer yüklemesine yükledim ama
belli bir süre sonra çalışmamaya başladı
bunun hatası ne olabilir
http://img155.imageshack.us/img155/6760/93770971mh7.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/8762/14235185va7.jpg
böyle hata vermeye başladı, Bir bilen varsa seviniriz,,,
Çözemedim yav Registryden olabilirmi ?

Messengeri tekrar kurun. Herhangi bir MSN yaması kullanıyorsanız hepsini güncelleyin. Plus, çoklu ortam açma yaması gibi..
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html

esamesiokunmaz 13 Mart 2007 14:20

herhangi bir yama yok. olduğu gibi orjinal yani cok eskiden coklu oturum vardı ama. onu kaldıralı cok oldu. avast, spyware doctor var.discovery de vardı

ahmetseydi 13 Mart 2007 14:50

Alıntı:

esamesiokunmaz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 388723)
herhangi bir yama yok. olduğu gibi orjinal yani cok eskiden coklu oturum vardı ama. onu kaldıralı cok oldu. avast, spyware doctor var.discovery de vardı

Tamam o zaman şimdi MSN'i tamamen kaldıralım ve tekrardan kuralım. Büyük ihtimalle sorun düzelecektir :)

Şimdi;

Messengeri ve Plus'ı tamamen kaldırın.(Plus kullanmıyorsanız Plus ile ilgili adımları atlayın)
Plus'ı kaldırdıktan sonra Program Files'a bakın, orda plus ile ilgili bir dosya varsa silin.

MSN'i tamamen kaldırmak için adımları izleyin:

Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.

daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra

- Başlattan çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

-
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

-
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- MSN Messenger'ı tekrar kurun...

- Plus'ı tekrar kurun. Plus'ı kurarken Sponsor ile birlikte kurmamaya dikkat edin.

Fuzz 13 Mart 2007 20:20

2 gün öncesine kadar msn 7.5 kullanıyordum, profilimde 180 küsür adet avatar kayıtlıydı.
Mevcut avatarların ve ifadelerin kaybolmayacağını sanarak msn live kurdum, ancak ne eski avatarlarım ne de ifadelerimden eser yok... :(

"\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\msn adresim\ObjectStore\UserTile" dizininde tüm avatarlarım ve ifadelerim duruyor ancak msn live'da oturum açtığımda hiçbi' avatarı/ifadeyi göremiyorum kullanamıyorum...

Eski avatarlarıma ve ifadelerime kısa yoldan kavuşmanın bi' yolu var mı? *-)

yalnizkurt61 14 Mart 2007 00:12

MSN De Geçmiş Konuşma Kayıtları

ARkadaşlar bi sorun var
Ben msn de yaptığım bir görüşmeyi herhangi bir programla kayıt altına almadım fakat şimdi bana o görüşme kayıtları çok lazım. Bu görüşme kayıtlarını bana gösterebilecek olan bir program var mı? Görüşmeyi tarihi ve saati; 13 Mart 2007, 17:40.
Şimdiden teşekkürler.

mehmetoguz 14 Mart 2007 10:28

Slm arkadaşlar

Msn 7.5 bir türlü kaldıramıyorum. Satıcı ile temasa geçin uyarısı veriyor. Msn 8,0 kullanıyorum. Ne yapabilirim?

ahmetseydi 14 Mart 2007 12:04

Alıntı:

yalnizkurt61 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 389319)
ARkadaşlar bi sorun var
Ben msn de yaptığım bir görüşmeyi herhangi bir programla kayıt altına almadım fakat şimdi bana o görüşme kayıtları çok lazım. Bu görüşme kayıtlarını bana gösterebilecek olan bir program var mı? Görüşmeyi tarihi ve saati; 13 Mart 2007, 17:40.
Şimdiden teşekkürler.

Görüşme kayıtlarını Messenger otomatik olarak Belgelerim > Alınan Dosyalarım > Sohbet Günlük Dosyaları klasörü altına kaydeder. Aynı şekilde Plus kullanıyorsanız Belgelerim > Alınan Dosyalarım > MyChat Logs klasörü altında kayıta alır. Siz özellikle daha önceden bu ikisisini de iptal etmişseniz yapacak bir şey yok.

Alıntı:

mehmetoguz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 389892)
Slm arkadaşlar

Msn 7.5 bir türlü kaldıramıyorum. Satıcı ile temasa geçin uyarısı veriyor. Msn 8,0 kullanıyorum. Ne yapabilirim?

Bilgisayarınızı güvenli Modda çalıştırın ve kaldırmayı deneyin. Zaten 8.0 ve ya 8.1'i yüklemek için 7.5'i kaldırmanıza gerek yok. Setup dosyasına tıkladığınız zaman otomatik olarak 7.5'in üstüne kuracaktır.

Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe

zarkuz 14 Mart 2007 17:14

http://rad.msn.com/ADSAdClient31.dll

Arkadaslar,

MSN acikken surekli olarak script error aliyorum URL http://rad.msn.com/ADSAdClient31.dll?GetAd=&PG=IMSTK2&AP=1007

diyor. Internet Explorer lada calisamiyorum surekli bu hata cikiyor devan etmek istermisiniz diyor evet veya hayir diyerek hata mesajini kapatiyorum.

Bunlardan nasil kurtulurum? Sitedeki patch leri uyguladim ama duzelmedi.

yardim eden olursa cok sevinirim

zarkuz

Fuzz 14 Mart 2007 17:17

2 gün öncesine kadar msn 7.5 kullanıyordum, profilimde 180 küsür adet avatar kayıtlıydı.
Mevcut avatarların ve ifadelerin kaybolmayacağını sanarak msn live kurdum, ancak ne eski avatarlarım ne de ifadelerimden eser yok... :(

"\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\msn adresim\ObjectStore\UserTile" dizininde tüm avatarlarım ve ifadelerim duruyor ancak msn live'da oturum açtığımda hiçbi' avatarı/ifadeyi göremiyorum kullanamıyorum...

selene 14 Mart 2007 19:08

MSN DE HATA KODU VAR..BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

SLM ARKADASLR..MSN 8.1 İ YÜKLEMEK İSTEDİM OLMADI...TEKRAR LİVE MSN 8.0 YÜKLEDİM HATA KODU VERİYOR.GÜVENLİK DUVARALRIYLA OYNADIM...PROGRAM KALDIRIP TEKRAR YÜKLEDİM..SİSİTEM GERİ YÜKLEDİM..BİLGİSAYARCI BİR ARKADAS GÖTÜRDM AMA OLMUYOR....WEBMESSENGER KULLANABİLİYORUM ANCAK..LAPTOPA FORMAT ATINCA DÜZELİR ÖMİ BU DURUM?

spunky 14 Mart 2007 22:32

discovery programıyla beraber messengerıda kaldırdım..fakat şu anda kurmaya çalıştığımda
"dosya ayıklaması başarısız.yetersiz bellek(takas dosyası için yetersiz boş disk alanı) veya bozuk kabin dosyası en olası nedendir."
hatasıyla karşılaşıyorum ve kurulum yarım kalıyor.. yardımcı olursanız sevinirim.

nilayatik 14 Mart 2007 22:59

sadece kendi bilgisayarımda msn açamıyorum!!

benim msn son sürümü yükledikten sonra garipleşti. benim bilgisayarımda diğerlerinin msnleri açılıyor, ama benimki açılmıyor. daha doğrusu açılıyor ama çalışmıyor, programı sonlandırmak zorunda kalıyorum. yani hack gibi bişey sözkonusu değil. işin ilginç yanı ben başka bilgisayarlarda msnimi açabiliyorum. kaldırdım tekrar kurdum, eklentileri kaldırdım vs ama işe yaramadı. msn 7.5 e dönmek zorunda kaldım. bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim. umarım doğru yerde soruyorumdur, tecrübesizlik var biraz maalesef..

virtuecat 15 Mart 2007 00:15

Alıntı:

zarkuz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 390435)
Arkadaslar,

MSN acikken surekli olarak script error aliyorum URL http://rad.msn.com/ADSAdClient31.dll?GetAd=&PG=IMSTK2&AP=1007

diyor. Internet Explorer lada calisamiyorum surekli bu hata cikiyor devan etmek istermisiniz diyor evet veya hayir diyerek hata mesajini kapatiyorum.

Bunlardan nasil kurtulurum? Sitedeki patch leri uyguladim ama duzelmedi.

yardim eden olursa cok sevinirim

zarkuz

panch ları hatalı uygulamıssınız messenger ı program ekle kaldırdan onarın

Alıntı:

Fuzz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 390441)

Normalde kaybolmaması lazım messenger ı kaldırıp tekrar yuklemeyı deneyın

Alıntı:

selene adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 390610)
SLM ARKADASLR..MSN 8.1 İ YÜKLEMEK İSTEDİM OLMADI...TEKRAR LİVE MSN 8.0 YÜKLEDİM HATA KODU VERİYOR.GÜVENLİK DUVARALRIYLA OYNADIM...PROGRAM KALDIRIP TEKRAR YÜKLEDİM..SİSİTEM GERİ YÜKLEDİM..BİLGİSAYARCI BİR ARKADAS GÖTÜRDM AMA OLMUYOR....WEBMESSENGER KULLANABİLİYORUM ANCAK..LAPTOPA FORMAT ATINCA DÜZELİR ÖMİ BU DURUM?

Format Kesin Cozumdur Eger Formak Atmakda Istıyorsanız Zamanıda gelmısse Sorununuz hallalur ;)

Alıntı:

spunky adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 391053)
discovery programıyla beraber messengerıda kaldırdım..fakat şu anda kurmaya çalıştığımda
"dosya ayıklaması başarısız.yetersiz bellek(takas dosyası için yetersiz boş disk alanı) veya bozuk kabin dosyası en olası nedendir."
hatasıyla karşılaşıyorum ve kurulum yarım kalıyor.. yardımcı olursanız sevinirim.

Kaldırmada Bır Hatalı İşlem Yaptınız sanırım tekrar yuklıyerek Program Ekle Kaldırdan Kaldırın

Alıntı:

nilayatik adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 391092)
benim msn son sürümü yükledikten sonra garipleşti. benim bilgisayarımda diğerlerinin msnleri açılıyor, ama benimki açılmıyor. daha doğrusu açılıyor ama çalışmıyor, programı sonlandırmak zorunda kalıyorum. yani hack gibi bişey sözkonusu değil. işin ilginç yanı ben başka bilgisayarlarda msnimi açabiliyorum. kaldırdım tekrar kurdum, eklentileri kaldırdım vs ama işe yaramadı. msn 7.5 e dönmek zorunda kaldım. bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim. umarım doğru yerde soruyorumdur, tecrübesizlik var biraz maalesef..

Bu Sorun Bircok Uyenınde Basına Geldı ama Cevap Olarak Ne Yapmanız Gerekır Kesın Bır Cozum Yok Sıze Tavsıyelerım Messenger ı Sıstemden Komple Kaldırın We Tekrar yukleyın

judge_of_nights 16 Mart 2007 02:11

hocam messenger
windowsun bazı yerlerinde bişeyler yedeklemek amacıyla sanırım kullandığım ve çok ilginç konuştuğum bazı arkadaşların mail adreslerinin adında klasörler oluşturuyo
bunu engellemenin bi yolu var mı?
klasörlerin oluştuğu konumlar :
C:\Documents and Settings\...\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger
C:\Documents and Settings\Divxizm\Contacts

kullandığım adreslerin hiçbişekilde bilgisayarda görünmeemsini istiyorum kısaca :S
yardımcı olursanız sevincem
tşkler : )

webkurdu 16 Mart 2007 13:34

Windows Live Messenger da Çevirim Dışı Olanlar

Windows Live Messenger da Çevirim Dışı Olanlar ı nasıl görürüm. Bi bulamadım çözümü.Yani oturum açık ama çevirim dışı gözükenler var ya onları nasıl bulurum.
LÜTFEN YARDIMMM.

ahmetseydi 16 Mart 2007 13:55

Alıntı:

webkurdu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 393993)
Windows Live Messenger da Çevirim Dışı Olanlar ı nasıl görürüm. Bi bulamadım çözümü.Yani oturum açık ama çevirim dışı gözükenler var ya onları nasıl bulurum.
LÜTFEN YARDIMMM.

İnceleyin: https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/12138-messenger-plus-livela-cevrimdisi-oturum-acanlari-gorun.html?highlight=%E7evrimd%FD%FE%FD+oturum

rifat_guler 16 Mart 2007 14:49

Selam Arkadaşlar, suan son sürüm olan 8.1'i kullanıorum. Benim sorunum ne dinliorum özelliği hakkında. 8 kullanırken ne dinliorum özelliğini actıgımda sadece wmp değil winamptanda dinlediim mp3 ler live'de gösteriliodu. Ama simdi ne dinliorum özelliğini actıımda winampta dinlediklerim Live'de göstermio :( sadece MediaPlayer dan dinlersem gösterio. Lütfen yardım edin winamptan dinlediimde nası Live'de görünür???

vlkn 16 Mart 2007 18:22

slm arkadaslar msn discovery live ı yuklemeye calısıtım. sole bi error aldım.''the setup files are corrupted.please obtain a new copy of the program''. we bu errordan sonra msn live messenger acılmamaya basladı bana yardımcı olurmusunuz acillllll

eLmA_$eKeR! 16 Mart 2007 21:42

MSN hata kodu 81000314 bunu nası halledebilirim :( hata kodları konu başlığına girdim baktım o yasdığınız linke tıkladım ama bi işe yaramadı sorun çözülmedi :( farklı bi yöntem önerebilirmisiniz :( saatlerdir uğraşıorum :(

Alıntı:

Messenger hizmetinde genel bir sorun yaşanmaktadır. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmadan, sorunun düzelmesini bekleyiniz...
"Başlat > Programlar > Windows Messenger" kullanarak oturum açma şansınız daha yüksektir. Seri olarak oturum açmayı deneyebilirsiniz...

windows messenger yhok pcmde :( bunu nerden indirebilirim ???

NeutralizeR 16 Mart 2007 22:00

Alıntı:

eLmA_$eKeR! adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 394604)
MSN hata kodu 81000314 bunu nası halledebilirim :( hata kodları konu başlığına girdim baktım o yasdığınız linke tıkladım ama bi işe yaramadı sorun çözülmedi :( farklı bi yöntem önerebilirmisiniz :( saatlerdir uğraşıorum :(

windows messenger yhok pcmde :( bunu nerden indirebilirim ???

Windows Messenger 5.1 Türkçe

joljol 16 Mart 2007 22:01

msn hata veriyor

eLmA_$eKeR! 16 Mart 2007 22:06

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 394665)

tşk. ederimmmmm:kiss: :inlove: :tender:

ysankaya 16 Mart 2007 22:46

merhaba arkadaşlar su yazı beni deli ediyor sizce nası kurtulabilirim
messener discovery yüklemiştim ama sonra kullanmak istemediğim icin sildim ama sildikten sonra msn yi acarken hep şu EROR LOADİNG MessengerDiscovery.dll diye bi hata veriyor arkadaşlar bu hatadan nası kurtulabilirim bileniniz varsa bi aydınlatsın lütfen...

NeutralizeR 16 Mart 2007 22:49

Alıntı:

ysankaya adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 394746)
merhaba arkadaşlar su yazı beni deli ediyor sizce nası kurtulabilirim
messener discovery yüklemiştim ama sonra kullanmak istemediğim icin sildim ama sildikten sonra msn yi acarken hep şu EROR LOADİNG MessengerDiscovery.dll diye bi hata veriyor arkadaşlar bu hatadan nası kurtulabilirim bileniniz varsa bi aydınlatsın lütfen...

MessengerDiscovery'i bir kez daha kurup kaldırırsanız, sorun çözülecektir.

_ghost_rider_ 16 Mart 2007 23:16

merhaba msn 7,5 dıscovery kurabılırmıyız ılla 8,0 ve ustu mu olması lazım bıraz aydınlatırsanız sevınırımm .....

omerbaskop 17 Mart 2007 01:30

msnye göz kırpması eklemeye çalışıyorum.göz kırmasına tıkladıgım zaman local mco installer çıkıyor plase wait diyor sonra kayboluyor.bu işlemi msn açıkken yapıyorum ama göz kırpması eklenmiyor.
win.xp sp2
kasperky int.secrutry 6
win live mesenger 8.0.812
edsl modem 256k
yardım ederseniz sevinirim.

Misafir 17 Mart 2007 02:50

Alıntı:

_ghost_rider_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 394761)
merhaba msn 7,5 dıscovery kurabılırmıyız ılla 8,0 ve ustu mu olması lazım bıraz aydınlatırsanız sevınırımm .....

Discovery 8.0 ve 8.1 için uyumludur..Öncelikle MSN Live Messenger 8.1'i kurmanız gereklidir.MSN Live Messenger 8.1'i kurmanızı öneririm.

MSN Live Messenger 8.1'in bulunduğu sayfaya gitmek için aşağıdaki link'e tıklayınız..

MSN Live Messenger 8.1

7.5 için aşağıdaki link'e tıklayın.

MessengerDiscovery Live Final

Alıntı:

omerbaskop adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 394973)
msnye göz kırpması eklemeye çalışıyorum.göz kırmasına tıkladıgım zaman local mco installer çıkıyor plase wait diyor sonra kayboluyor.bu işlemi msn açıkken yapıyorum ama göz kırpması eklenmiyor.
win.xp sp2
kasperky int.secrutry 6
win live mesenger 8.0.812
edsl modem 256k
yardım ederseniz sevinirim.

http://img186.imageshack.us/img186/5184/jpgrf0.png

Winksinstaller v1.1'i kurun... Önce firewallınızı kaldırın.

Bulunduğu sayfaya gitmek için resmin üstüne tıklamanız yeterlidir.

Aynı sayfada istediğiniz kadar gözkırpması mevcuttur.
Kolay gelsin.

commanderofthedark 17 Mart 2007 11:52

messeenger 8.1 i yükledim plus ın son versiyonunuda yükledim fakat plus ı yükledikten sonra msn kendiğilinden kopuyor yardım edebilirmisiniz ?

NeutralizeR 17 Mart 2007 12:05

Alıntı:

commanderofthedark adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 395261)
messeenger 8.1 i yükledim plus ın son versiyonunuda yükledim fakat plus ı yükledikten sonra msn kendiğilinden kopuyor yardım edebilirmisiniz ?

https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/23-messenger-plus-teknik-destek-20.html#post395269

hitform 17 Mart 2007 17:58

WebCam açmada hata.

Bugün Bilgisayarıma 8.1 kurdum fakat webcam açmak istediğimde Ses ve Görüntü kurulumu başlatılamadı diyor.
Sizce sebep ne olabilir.
Yardımlarınızı bekliyoruz.

ahmetseydi 17 Mart 2007 18:12

Alıntı:

hitform adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 395964)
Bugün Bilgisayarıma 8.1 kurdum fakat webcam açmak istediğimde Ses ve Görüntü kurulumu başlatılamadı diyor.
Sizce sebep ne olabilir.
Yardımlarınızı bekliyoruz.

Messenger ana penceresinden Araçlar> Ses ve görüntü kurulumundan ayarları kontrol edin. Ayarlar doğru ise kullandığınız webcam'ın sürücüsünün yüklü olduğundan emin olun. Gerekirse sürücüyü güncelleştirin.

renata 17 Mart 2007 18:59

yardım plss

yaaa arkadaşlar bişi soracam msnde bi program varmış mikrofonla konuşuyorsun o yazıyor ve de yazılanları okuyor bu nedir bilen var mı arkadaşımda vardı programı yolluyodumbilgisayarı çöktü o sırada programın ismini bilmiyorum eğer bilgisi olan varsa soytleyebilirmni yada link verebilirim sağolun şimdiden

Saat: 11:44

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık