![]() |
Alıntı:
http://img337.imageshack.us/img337/7083/adszsw0.jpg |
Alıntı:
|
Alıntı:
KULLANIM KOŞULLARI |
arkadaslar bu toplu msn silme konusu her forumda war bnde live msn war kişiler-kişi ekle yapıorum ama tek sorun adres defterini göster die birsey yok bunu nasıl çözebilirim belki bozuktur die yenidende yükledim değisen birsey yok ayrıca burdaki kişi listesi yöneticisinide yükledim oda sorunuma çare olmadı benim istediğim sey msnimin ilk alınmıs gibi tertemiz olması simdiden tesekkürler acil yardımınızı we cewabınızı bekliyorum |
Msnde büyük ifade ekleme sorunum[yardım] merhaba arkadaşlar. ben kendi yaptığım ifademi, 35*100 pixellik gifimi msne ekliyorum fakat çok küçük yapıyor. bazıları 200*200 pixel ekliyor. ben onu yapamıyorum. acaba program vs. mi var. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.. |
Kişi listesini toplu halde silmek MSN 7.5 te vardı ama bildiğim kadarıyla Live Messenger da pek işe yaramıyor. :bilmem: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
siteye yeni kaydoldum acaba yardım edebilirmsn bana? |
Alıntı:
|
MSN content plus dıye bır seyy durmadan cıkıyor her tamam dedıgımde msnem kapanıyor 5 10 sanıye aralıklarda durmadan cıkıyor ctrl shıft delete bır ıse yaramıyor |
Alıntı:
|
lütfen acil yardım Live Messenger kullanıyorum geçenlerde siteden msn content plus yükledim şifre istiyor çalıştırmak için bende bilgisayarımdan kaldırdım programı ama hala çıkıp şifre istiyor exit dediğim zamanda msn mi komple kapatıyor her 10 sn. de bir şifre istiyor bunu nasıl kaldıra bilirim bilgisayardan komple yardım edim lütfen. cess58@hotmail.com mail adresime cevap yazarsanız sevinirim |
To continue using Windows Live Messenger, you need subscribe mobile MSN service (10RMB per mounth). If you agree to subscribe the service , the client will automatically draft a subscription SMS and you need agree to send the message out. you will receive a comfirmation SMS, which guides you to finish the subscription. Notice: It is FREE of charge to use this Windows Live Messenger mobile client if you have already subscribed MSN SMS service. But you are still required to send out the subscription SMS drafted bye the client for service confirmation. Subscribe Windows Live Messenger services for (***) now? diye mesaj alıyorum bu soruya evet dersem 8168 e bi mesaj yollamaya çalışıyo fakat gitmiyor, hayır dersemde programdan çıkıyor. Bu işten hiç bişi anlamadım lütfen bilgisi olan birisi bana yardım etsin kaldıki ben bu programı gmail hesabım ile kullandım şimdi neden sadece hotmail hesabım ile kullanabiliyorum anlamadım. Yardımlarınızı bekliyorum... Saygılarımla.... |
Ya bu MSN picture displayer yüklemesine yükledim ama belli bir süre sonra çalışmamaya başladı bunun hatası ne olabilir http://img155.imageshack.us/img155/6760/93770971mh7.jpg http://img148.imageshack.us/img148/8762/14235185va7.jpg böyle hata vermeye başladı, Bir bilen varsa seviniriz,,, Çözemedim yav Registryden olabilirmi ? |
msn plus ın scritlerinin türkçesi yokmu,ingilizce biliyoıruz ama türkçesi olursa daha makbule gececek baı arkadaşlar kullanamıyorda |
Alıntı:
Arkadaşlar açıklamalı yazmışlar zaten hangi scrpit'in ne işe yaradığını... burdan inceleyebilirsiniz... Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) |
bu sorunu yasıyorum msn yi kullanamıyorum. surekli kapanıyor acılır acılmaz bu uyarı geliyor. ve kapanıyor. [quote]Orjinalden alıntı: esamesiokunmaz bende de aynı sorun var. çözümü nedir? [quote]Orjinalden alıntı: aristo1530 Alıntı:
|
Alıntı:
Eğer MSN 8.1 kullanıyor ve çoklu oturum açma yaması kullanıyorsanuz yamayı iptal edin ve güncel yamayı indirin. 8.1'de eski yamalar kullanıldığı zaman ara ara MSN kapanması gibi şeyler olabiliyor. Alıntı:
Messengeri tekrar kurun. Herhangi bir MSN yaması kullanıyorsanız hepsini güncelleyin. Plus, çoklu ortam açma yaması gibi.. https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html |
herhangi bir yama yok. olduğu gibi orjinal yani cok eskiden coklu oturum vardı ama. onu kaldıralı cok oldu. avast, spyware doctor var.discovery de vardı |
Alıntı:
Şimdi; Messengeri ve Plus'ı tamamen kaldırın.(Plus kullanmıyorsanız Plus ile ilgili adımları atlayın) Plus'ı kaldırdıktan sonra Program Files'a bakın, orda plus ile ilgili bir dosya varsa silin. MSN'i tamamen kaldırmak için adımları izleyin: Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın. Burdan messenger'ı unistall edin. daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin. C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra - Başlattan çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin: - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - MSN Messenger'ı tekrar kurun... - Plus'ı tekrar kurun. Plus'ı kurarken Sponsor ile birlikte kurmamaya dikkat edin. https://www.msxlabs.org/msxteam/NeutralizeR/Snap16.gif Messengeri ve yamalarını Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe buradan indirin... |
2 gün öncesine kadar msn 7.5 kullanıyordum, profilimde 180 küsür adet avatar kayıtlıydı. Mevcut avatarların ve ifadelerin kaybolmayacağını sanarak msn live kurdum, ancak ne eski avatarlarım ne de ifadelerimden eser yok... :( "\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\msn adresim\ObjectStore\UserTile" dizininde tüm avatarlarım ve ifadelerim duruyor ancak msn live'da oturum açtığımda hiçbi' avatarı/ifadeyi göremiyorum kullanamıyorum... Eski avatarlarıma ve ifadelerime kısa yoldan kavuşmanın bi' yolu var mı? *-) |
MSN De Geçmiş Konuşma Kayıtları ARkadaşlar bi sorun var Ben msn de yaptığım bir görüşmeyi herhangi bir programla kayıt altına almadım fakat şimdi bana o görüşme kayıtları çok lazım. Bu görüşme kayıtlarını bana gösterebilecek olan bir program var mı? Görüşmeyi tarihi ve saati; 13 Mart 2007, 17:40. Şimdiden teşekkürler. |
Slm arkadaşlar Msn 7.5 bir türlü kaldıramıyorum. Satıcı ile temasa geçin uyarısı veriyor. Msn 8,0 kullanıyorum. Ne yapabilirim? |
Alıntı:
Alıntı:
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe |
http://rad.msn.com/ADSAdClient31.dll Arkadaslar, MSN acikken surekli olarak script error aliyorum URL http://rad.msn.com/ADSAdClient31.dll?GetAd=&PG=IMSTK2&AP=1007 diyor. Internet Explorer lada calisamiyorum surekli bu hata cikiyor devan etmek istermisiniz diyor evet veya hayir diyerek hata mesajini kapatiyorum. Bunlardan nasil kurtulurum? Sitedeki patch leri uyguladim ama duzelmedi. yardim eden olursa cok sevinirim zarkuz |
Avatar ve İfadeler 2 gün öncesine kadar msn 7.5 kullanıyordum, profilimde 180 küsür adet avatar kayıtlıydı. Mevcut avatarların ve ifadelerin kaybolmayacağını sanarak msn live kurdum, ancak ne eski avatarlarım ne de ifadelerimden eser yok... :( "\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\msn adresim\ObjectStore\UserTile" dizininde tüm avatarlarım ve ifadelerim duruyor ancak msn live'da oturum açtığımda hiçbi' avatarı/ifadeyi göremiyorum kullanamıyorum... Eski avatarlarıma ve ifadelerime kısa yoldan kavuşmanın bi' yolu var mı? *-) |
MSN DE HATA KODU VAR..BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. SLM ARKADASLR..MSN 8.1 İ YÜKLEMEK İSTEDİM OLMADI...TEKRAR LİVE MSN 8.0 YÜKLEDİM HATA KODU VERİYOR.GÜVENLİK DUVARALRIYLA OYNADIM...PROGRAM KALDIRIP TEKRAR YÜKLEDİM..SİSİTEM GERİ YÜKLEDİM..BİLGİSAYARCI BİR ARKADAS GÖTÜRDM AMA OLMUYOR....WEBMESSENGER KULLANABİLİYORUM ANCAK..LAPTOPA FORMAT ATINCA DÜZELİR ÖMİ BU DURUM? |
discovery programıyla beraber messengerıda kaldırdım..fakat şu anda kurmaya çalıştığımda "dosya ayıklaması başarısız.yetersiz bellek(takas dosyası için yetersiz boş disk alanı) veya bozuk kabin dosyası en olası nedendir." hatasıyla karşılaşıyorum ve kurulum yarım kalıyor.. yardımcı olursanız sevinirim. |
sadece kendi bilgisayarımda msn açamıyorum!! benim msn son sürümü yükledikten sonra garipleşti. benim bilgisayarımda diğerlerinin msnleri açılıyor, ama benimki açılmıyor. daha doğrusu açılıyor ama çalışmıyor, programı sonlandırmak zorunda kalıyorum. yani hack gibi bişey sözkonusu değil. işin ilginç yanı ben başka bilgisayarlarda msnimi açabiliyorum. kaldırdım tekrar kurdum, eklentileri kaldırdım vs ama işe yaramadı. msn 7.5 e dönmek zorunda kaldım. bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim. umarım doğru yerde soruyorumdur, tecrübesizlik var biraz maalesef.. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
hocam messenger windowsun bazı yerlerinde bişeyler yedeklemek amacıyla sanırım kullandığım ve çok ilginç konuştuğum bazı arkadaşların mail adreslerinin adında klasörler oluşturuyo bunu engellemenin bi yolu var mı? klasörlerin oluştuğu konumlar : C:\Documents and Settings\...\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger C:\Documents and Settings\Divxizm\Contacts kullandığım adreslerin hiçbişekilde bilgisayarda görünmeemsini istiyorum kısaca :S yardımcı olursanız sevincem tşkler : ) |
Windows Live Messenger da Çevirim Dışı Olanlar Windows Live Messenger da Çevirim Dışı Olanlar ı nasıl görürüm. Bi bulamadım çözümü.Yani oturum açık ama çevirim dışı gözükenler var ya onları nasıl bulurum. LÜTFEN YARDIMMM. |
Alıntı:
|
Selam Arkadaşlar, suan son sürüm olan 8.1'i kullanıorum. Benim sorunum ne dinliorum özelliği hakkında. 8 kullanırken ne dinliorum özelliğini actıgımda sadece wmp değil winamptanda dinlediim mp3 ler live'de gösteriliodu. Ama simdi ne dinliorum özelliğini actıımda winampta dinlediklerim Live'de göstermio :( sadece MediaPlayer dan dinlersem gösterio. Lütfen yardım edin winamptan dinlediimde nası Live'de görünür??? |
slm arkadaslar msn discovery live ı yuklemeye calısıtım. sole bi error aldım.''the setup files are corrupted.please obtain a new copy of the program''. we bu errordan sonra msn live messenger acılmamaya basladı bana yardımcı olurmusunuz acillllll |
MSN hata kodu 81000314 bunu nası halledebilirim :( hata kodları konu başlığına girdim baktım o yasdığınız linke tıkladım ama bi işe yaramadı sorun çözülmedi :( farklı bi yöntem önerebilirmisiniz :( saatlerdir uğraşıorum :( Alıntı:
|
Alıntı:
|
msn hata veriyor |
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar su yazı beni deli ediyor sizce nası kurtulabilirim messener discovery yüklemiştim ama sonra kullanmak istemediğim icin sildim ama sildikten sonra msn yi acarken hep şu EROR LOADİNG MessengerDiscovery.dll diye bi hata veriyor arkadaşlar bu hatadan nası kurtulabilirim bileniniz varsa bi aydınlatsın lütfen... |
Alıntı:
|
merhaba msn 7,5 dıscovery kurabılırmıyız ılla 8,0 ve ustu mu olması lazım bıraz aydınlatırsanız sevınırımm ..... |
msnye göz kırpması eklemeye çalışıyorum.göz kırmasına tıkladıgım zaman local mco installer çıkıyor plase wait diyor sonra kayboluyor.bu işlemi msn açıkken yapıyorum ama göz kırpması eklenmiyor. win.xp sp2 kasperky int.secrutry 6 win live mesenger 8.0.812 edsl modem 256k yardım ederseniz sevinirim. |
Alıntı:
Discovery 8.0 ve 8.1 için uyumludur..Öncelikle MSN Live Messenger 8.1'i kurmanız gereklidir.MSN Live Messenger 8.1'i kurmanızı öneririm. MSN Live Messenger 8.1'in bulunduğu sayfaya gitmek için aşağıdaki link'e tıklayınız.. MSN Live Messenger 8.1 7.5 için aşağıdaki link'e tıklayın. MessengerDiscovery Live Final Alıntı:
http://img186.imageshack.us/img186/5184/jpgrf0.png Winksinstaller v1.1'i kurun... Önce firewallınızı kaldırın. Bulunduğu sayfaya gitmek için resmin üstüne tıklamanız yeterlidir. Aynı sayfada istediğiniz kadar gözkırpması mevcuttur. Kolay gelsin. |
messeenger 8.1 i yükledim plus ın son versiyonunuda yükledim fakat plus ı yükledikten sonra msn kendiğilinden kopuyor yardım edebilirmisiniz ? |
Alıntı:
|
WebCam açmada hata. Bugün Bilgisayarıma 8.1 kurdum fakat webcam açmak istediğimde Ses ve Görüntü kurulumu başlatılamadı diyor. Sizce sebep ne olabilir. Yardımlarınızı bekliyoruz. |
Alıntı:
|
yardım plss yaaa arkadaşlar bişi soracam msnde bi program varmış mikrofonla konuşuyorsun o yazıyor ve de yazılanları okuyor bu nedir bilen var mı arkadaşımda vardı programı yolluyodumbilgisayarı çöktü o sırada programın ismini bilmiyorum eğer bilgisi olan varsa soytleyebilirmni yada link verebilirim sağolun şimdiden |
| Saat: 11:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık