![]() |
Susamış ruhum senin sevgine Bulunur mu başkası senin yerine Dayanmaz bu gönlüm yar hasretine Bi türlü yağmadı bu aşk yağmuru Aşk yağmuru damla damla dolar içimde Aşk yağmuru bir köz gibi yanar gönlümde Mecnun olup gezindim hep çöllerde Doğruluk görmedim gülen yüzlerde Aşkımı yaydılar yaban ellerde Bekledim. Yağmadı bu aşk yağmuru. |
Bahçedeki İhtiyar Yıllar bir gözyaşı olup da kaymış Nurlu ihtiyarın yanaklarında. Yapraktan saçını yerlere yaymış, Sonbahar ağlıyor ayaklarında. Süzüyor ufukta bir kızıl yeri, İçi karanlıkla dolu gözleri; Alnında akşamın ince kederi, Sessizliğin sırrı,dudaklarında. Yanan bir kağıtta küçük bir satır Yazı gibi akşam onu karartır; Artık o,silinen bir hatıradır, Bu ıssız bahçenin uzaklarında |
Umudum Olur musun? Ben, sen gibiyim. Ya sen, ben olur musun? Ben, durulmak istemeyen bir nehir. Sen, üzerimdeki virane sal olur musun? Açsam diyorum, yüregimin Tüm kapılarını sana. Sen, içeri süzülen sevdam olur musun? Darbe üstüne bir büyügü daha! Ama ben uslanmadım. Ben, sen gibi karanlıkta günü yasadım. Bir dilenci misali soruyorum: Günlümdeki karanlıgı yırtan umudum olur musun? |
Bal Dudaklım Sana olan sevgimin izahı yoktur Bunu kesin olarak bil bal dudaklım Sana aşığım sana olan sevgim haktır Ne olursun beni anla bal dudaklım Seni görmediğim günler bana boştur Seninle olduğum günler çok hoştur Ama bu sevgimin önü zorlu yokuştur Bunu ben bilenlerdenim bal dudaklım O gözlerle bakışlar öldürüyor beni Kınama ne olur sana olan sevgimi İnan severek veririm her şeyimi Ne olur beni sev sev bal dudaklım Kollarıma alıp sarsam sevsem diyorum İnan seni senden daha çok seviyorum Bu gerçekleşmesi zor bir hayal biliyorum Ne olur bana kızma olurmu bal dudaklım Seviyorum dedimya gel bana bir sor Yanıyorum senin için söndürmek çok zor Ya söndür beni yada çek silahı vur Helal olsun derim inanki bal dudaklım O bal dudaklardan doyasıya öpmek istiyorum Nereye baksam heryerde seni görüyorum Seni seviyorum seviyorum seviyorum Bu sevgimin karşılığını istiyorum bal dudaklım |
Bakarsak Zarif bir huzundur bembeyaz dolasan kuguya bakarsak Mucevher titresimleriyle mutereddit bir aksam suya bakarsak Fazlasiyla isindi deniz kaynadi kaynayacak Dipten bir deprem yaklasiyor suyun uzerindeki buguya bakarsak Ne kadar yoksul ve ciplak gorunurse gorunsun agaclar O kadar yakindir ilkbahar ozsuyu yurumus dallara ugultuyla bakarsak |
Cumartesi Günler geçenekti, Bugün Perşembe yarin cuma ve cumartesi gelecekti... Ve ben o gün sırf senin için giyinecektim, senin için süslenecek, senin için sürünecektim güzel kokuları... Birbiri ardına yaşayacaktım güzel duyguları, Senin için nefes alacak Senin için yürüyecektim yolları Adim atışımda senin adresine ulaşacaktı yüreğim biraz daha... Ve gözlerim sana her şeyi o gün anlatacaktı Belki elele yürüyecektik yolları Ve ben senin için bekleyecek, sayacaktım günleri Seninle şafak tutacaktım Seninle hasreti, özlemi kucaklayacaktım... Günler, saatler geçmeyecekti Ve her yer sen kokacaktı Ben senin için yaşayacaktım Senin için o günü ölümsüzleştirecek Senin için nefes alacaktım... sana bir söz daha... Sende benim hatalarımdan birisin Sen en güzel günahların bedelisin Senin için harcanan zamana yazık Sen en güzel duyguların KATİLİSİN... Hatırlar misin bilmem, sana şiir okumamı istemiştin simdi okuyorsun bu bir şiirlerin bir özelliği var bunlar sana yazıldılar bilmem anlatabiliyor muyum. Hem de benim duygusal duygularımdan... Hoşçakal... |
Bahar Bana baharı anlat, dizelerinde, Çiçekleri, arıları, kelebekleri, Doğayı anlat doğallıklar içinde. Bana sevdayı anlat, Bakışlardaki heyecanı Uzaklıklardaki özlemi anlat Bana yaşamı anlat Umutsuzluklardaki umudu Kayıplardaki acıyı anlat bana. Kucağımda çocuk ol, Deliliklerden söz et bana 'baharda nisan fırtınasını' anlat bana. Yağmurda nasıl ıslandığımızı anlat, Bahar kokan yaşamdan söz et, Yaşadıklarımızı anlat. Her baharda 'bir nisan 'gününü anlat. Hizmetkarlığımı yaşat bana Senle olan duygularımı yaşat. Kulaklarıma fısıldayan nağmelerini, Saçlarıma taktığın Kır çiçeklerini anlat Bana baharı anlat hayat boyu 'baharda nisan fırtınasını' anlat. |
Daha Adını Bile Koyamadım Dönelim artık eski günlere Gidelim yine parklara bahçelere Kabahatimi biliyorsun Neden artık sevmiyorsun Şansım yok mu hiç Yalnızlık bana göre değil Benim yerim senin yanın Yeniden sev beni Hiç bitmesin bu sefer Sabahlar uzak olsun Yaşanan geceler hatırlansın Seni sevdiğim her gün için şiir yazdım Sonuncusu dündü Bugün ise yeniden yazdım Sanki hiç yazmamış gibi Her satıra adını yazdım Hiç duymamışım gibi Seni seviyorum bile diyemedim Sevmekten öte ama Daha adını bile koyamadım |
Baharı Sana Bırakıyorum ta uzaklardan tarihin öte yakasından geldim adıma güneşin çocuğu dediler aydınlıklar döşedim yoluna bulutlardan hüzünler yüklendim zulana bıraktım mutluluğu mevsimlerden hazanı yüklendim baharı sana bıraktım geçerken sevda denizinden patikalarında konakladım yaşamın yine de uslanmadım zulmün gözüne batarken sevdalar nakışladım gülüşüne ve yürürken uçurumlardan kanım düştü toprağa yine de uslanmadım cemreler düşerken mevsime bahçene güller ektim |
Bahar Ne olduğu belirsiz bir bahar kendini gösteriyor yine utanarak... ve ben bildiğim bütün duaları okuyarak kaçıyorum baharın aşk sarhoşluğundan. göğüslerinden süt damlıyor çiçeklerin, sevdaya kesiyor mevsim. ağaçların ıslak saçları ele veriyor mevsimin şehvetini kadın kokuyor toprak. sipariş vermeden usulca kapıyı çalıyor aşk. |
| Saat: 20:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık