![]() |
Senİ düşünürken sana yazdIm Seni yazmalıyım satırlarımda, Gözlerin için, Ayrılık için aşkımız için, Yağmur yağmalı, Denizde deli dalgalar büyümeli, Esen rüzgar kokumu sana getirmeli, Islanmalıyım sırılsıklam olmalıyım, Saçlarımdan yüzüne yağmur akmalı, Islak gözlerin buğulu, buğulu sevgiyle bakmalı, İlk buluştuğumuz gündeki gibi, Dudaklarını doyasıya öpmeliyim, Gözlerin gözlerimi aramalı, Hani sevgiler vardır ya, Hani içten bir gülmek öpmek vardır ya,Lekesiz, tertemiz saf yalansız,Hani sevdiğine sonsuza kadar, Güvenmek vardır ya, Hani konuşan gözler vardır ya, İşte ondan istiyorum yeterki sen ver, Senden istiyorum, Bir yudum, yada bir damla olsada, olsada yeter... ...BİTANEM... |
Bendeki sen Bir sen vardı bende Nedensizce sevdiğim Aklım gibi karmakarışık,çözemezdim. Kördüğüm olur dolaşırdım kendime. Sökerdim tırnaklarımı etimden Tırmanır aşamazdım duvarlarını Düşerdim her defasında Kendimi parçalar kanardım. Bir sen vardı sende Arayıpta bulamadığım Işık sızmazdı karanlığına Yolumu sende kaybeder ağlardım. |
Bu Sana Son Şiirim Her yazdığım şiirde, kalbimin içi yandı Bu sana son şiirim, artık yazmayacağım Şu kalbime bir daha, ümit vermeyeceğim Bu sana son şiirim, artık yazmayacağım Özlemler artar oldu, şu tenimde nicedir Senin hayallerinle, avundum kaç gecedir Dost diyerek bakışın, kalbime işkencedir Bu sana son şiirim, artık yazmayacağım Kaygılara düşerim, içimde sezsiz sessiz Unutmalıyım derim, kalsamda bir nefessiz Aşkın acı verirken, ölümden bile sessiz Bu sana son şiirim, artık yazmayacağım Her gece rüyalarda, görüp özlemektense Her güzelim dedikce, içim sızlamaktansa Yaralı yüregi, bir daha, közlemektense Bu sana son şiirim, artık yazmayacağım Aramızdaki dostluk, hiç bozulmasın diye Ayrılınca gözünden, yaş süzülmesin diye Taş basarım bağrıma, sen üzülmesin diye Bu sana son şiirim, artık yazmayacağım İkimizde, dönmeden, kanadı kırık kuşa Kara sevda düşmeden, gövdemizdeki başa Ölüm kapımı çalıp, getirmeden bir tuşa Bu sana son şiirim, artık yazmayacağım |
Islak Kaldırımlar Ben ne zaman yağmurlu bir günde Kaldırım taşlarına baksam Seni görüyorum. Yağmurun sesiyle adın çarpıyor Kulağımın duvarlarına Yankılandıkça yankılanıyor Sesini duyuyorum. Özlüyorum Nefretle andığım geçmişi bile. Sesini duyuyorum, Gözlerini görüyorum, Ağlıyorum.. |
Senden Ötesi... Süzülen gümüş kurşun gibi işledin derinime, Bir yıldızdı kayıp giden, bana benim. Su gibi akan bir düşün, keskin tadında tenim, Ellere yabancı artık, bir sana eş. Bu gülüş, bu gelişi üzerime Kurşun gibi çöken al bakışlı gözlerin. Ürkütmeden, sessiz, derin. Sanki, Bir daha asla bu ben olmayacak, hiç kimseye benim. Tutunuşum, civan perçemi duruşuna, Kuşbakışı dalışına hayallerimin. Dönsem yönümü, kutsal bildiğim topraklarında yürüsem hür, Yüzün yüzümde ışıldar sanki bir ay. Aklım bakışında takılı bir deli tay. Bugün ben bende değilsem, Gitmişsem, Gelememişsem düş ülkesinden geri, Tutmuşsan ellerimden, Işıltına körebelenmişsem bile isteye, Dalgıcın incisine vurgun yola düşmüş düş gezginiysem. Çöl ayazından çıkmış gibiyse yüreğim, Gülmemiş bahtımı avucuna bırakmışsam emanet. Cesursam, korkmuyorsam, güvendeysem ellerinde. Ne derin dalgalardan çıkmışsak pürü pak. Bakma geriye. Bir gülüş olsun adım dilinde, Aklında sözüm, özünde özüm. Sır kuşanmış bir ayna gibi Ay ardından gülümsesin yüzüm. Alnında düş gülleri. Bir ben yok senden ötesi, Ne de senden öte bir benim. |
Seni Düşünürüm Günün en puslu zamanı Üstümü bir duman örter Zaman durur Beynimin en ucra köşelerinde Sen! Gözlerimde sevinç ve korku Yüreğim kabarır Yanar kor olur kaygısızca Zamansız gelen zamanlara karşı Akrep ile yelkovanın kavgası Metronom vuruşu gecenin Saat dokuz Zaman durur Issız bir sessizliğe bürünürüm Üşürüm Belki de içten içe ölürüm Saat dokuz Ben seni düşünürüm... |
Nerdeyim Biliyormusun Nerdeyim biliyor musun Canımın yandığı yerde Orda Sende Ne çok beklemiştim Hayatı durdurup Cumbasız pencerelerde sabahladım Güneşe perde çektim geleceksin diye Sabır taşını zorladım Küstüm pembe öpüşlü gecelere Tenim sensiz günlerde İntihar etti her gece Nerdeyim biliyor musun Canımın yandığı yerde Orda Sende |
Bana söz ver sevgilim Bana söz ver sevgilim.. Seninle geçen günllerimizi unutacaksın.. Yaşadıklarımızı teker teker hafızandan sileceksin.. Bana söz ver sevgilim.. Seninle yürüdüğümüz yollardan geçerken.. Sakın boynunu büküp'de ağlama Bana söz ver sevgilim.. İkimiz için yazılan şiirleri,müziklleri,dinleyince.. Aklına beni getirmeyeceksin.. Bana söz ver sevgilim... Ben seni unutmasam da.. Sen beni unutacaksın.. Bana söz ver sevgilim.. Mutlu olacaksın |
Bebeğim saçları sarı sarı gözleri deniz mavi benim tatlı bebeğim bakışaları masumca yumuk yumuk elleri topiş topiş ayakları agu deyen dilleri bir bilseniz daha neler neler bir gülüşüne dünyalar değer koklamaya doyamam öpmeye hiç kıyamam canımın içi yavrum ninni benim melek yavrum cennetten gelmiş gibi kokusu mis gibi o gönlümün bahçesinde taze açmış gonca gibi canımın içi yavrum ninni benim melek yavrum sarı saçlı tatlı bebek seni yaradan Rabbime binlerce şükür bebek hoşgeldin dünyamıza neşe getirdin bebek... |
Yazamadığım Şiir Öpüşlerimiz ortasında birleşirken nefeslerimiz İçimiz titrerdi Aynı bedenin birbirini solumasıyla başlardı her şey Nerde biterdi ki Ruhlarımız iç içe geçerken İndirirdi ayrılık yelkenlerini Bilirdin Sen benim eşim, doyamadığım Ben senin ümidin, diğer adın Alnımıza yazılmadıkça ölüm Sürecektik sefasını dünyanın Ayrılık nedir, bildiğimi sanırdım Oysa ki tek bildiğim; uzaklıklarmış Böyleymiş demek ayrılık acısı Kapkara bir is gibi Ne çabuk sinermiş yüreğine insanın “Ayrılmak yok” demiştin bana “Bırakmam seni yaşadıkça” “Seni hiç sevmedim dediğimde hatta en çok o zaman” “İnanma bana”. Bedenimi hangi musallada unuttun bir bilsem Giderken bakışıma saklanmış bir çığlık görürsen Dönme sakın arkana Bırak Öksüz kalsın sen sustuğunda Bir adım kalsın sende Canına yazılmıştı ya hani Peki sevdiğim unut beni Bizi unutma… |
| Saat: 20:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık