![]() |
Gece Sessiz Gece sessiz Bir sen bir de ben Öyle bir derinliğe daldım ki Şişeleri dizdim, yeşil olanı seçtim. “Kevser” dediler. içtim … içtim… Gece sessiz Bir sen birde ben, Gökyüzüne daldı gözlerim. Yıldızlar sıraya girmiş. Semadan benim için hediye Parlak ve yakın bir yıldız seçtim. Dertleştim…. Dertleştim…. Gece sessiz, serin Bir yorgan gibi sevgine büründüm. Büyük ve yüceydin… Ne varsa geçmişte? Ne var olacaksa gelecekte? Düşündüm… düşündüm…. Gece sessiz Bir sen bir de ben Gözlerim titredi yüreğim kordu. Gönlümdeki hazine akan yaşlarla doldu. O sağnakta anladım ki; Sen her şey Ben hiçbir şey….. Sen ki; Çakıl taşları içine çiçek konduran, Gökteki suyu misket misali donduran, Pişirip beni bende bulduran, Bir can ve bir insan olarak yaradan… |
Askerim Küçükken 'Ne olacaksın' diye sorarlardı Hep 'Asker olcağım' derdin Şimdi o günlere erdin. Hey askerim yolun açık olsun Yurdun her yerinden sen sorumlusun! ... Daha dün başucunda ninni söylerdi annen Ne çabuk büyüdün yürüdün hemen Kocaman delikanlı oldun birden Hey askerim yolun açık olsun Yurdun her yerinden sen sorumlusun! ... Bu vatan sevgisi, bu yurt sevgisi Sevdiğini sevdiklerini korumak için Yapacağın bu hizmet onların rahatı için Hey askerim yolun açık olsun Yurdun her yerinden sen sorumlusun! ... Bayrağım dalgalandıkça öğüneceğim Gece gündüz seni düşüneceğim Selamını hasretle bekleceğim Hey askerim yolun açık olsun Yurdun her yerinden sen sorumlusun! ... Toplanacak yurdun her yerinden Çiçekler ocak ocak Bütün yurdu bu yeşil çiçekler donatacak Hey askerim yolun açık olsun Yurdun her yerinden sen sorumlusun! ... Görevinde sana başarılar diliyorum Bu günlere erdiğin için mutluyum Göz yaşlarımda bile huzurluyum Hey askerim yolun açık olsun Yurdun her yerinden sen sorumlusun! ... Bu görev senin en yüce vazifen Bu günler için seni yetiştirdi ailen Dualarda bile hep sen, yine sen Hey askerim yolun açık olsun Yurdun her yerinden sen sorumlusun! ... |
*Sen Varsın* Saatler ay oldu,günlerim de yıl, Şu geçmeyen zamanımda sen varsın. Ben divane oldum,kalmadı akıl, Feryadımda,amanım da sen varsın. Ben sana aşığım,iyi anla ki, Aşkına sadığım,sevgine baki, Geçmişi bıraktım,bundan sonra ki, Hayatımın,tamamında sen varsın. Seninle dönecek,şansım kaderim, Olmasın üzüntün,bitsin kederin, İçime çekerken hep derin derin, Sigaramın dumanında sen varsın. Senin yanın sevgi,yanında huzur, Sevgiyle yaşamak,sevilmek budur, Secdeye durduğum Tanrı’dan özür, Bu aşığın imanında sen varsın... |
**Düşledikçe Seni... Sen kokacak elim ayağım sen kokacak dokunduğum her şey sen kokacak yudumladığım çayım efkarından söndüremediğim sigaram sen kokacak aldığım nefesim düşleyip seni derinden bir oh çektiğimde sen kokacak hatıram olsun deyip yakama taktığın hasretin değdirip dudaklarımı öptüğümde yakacak bedenimi, seni öper gibi düşledikçe seni … ısınacak buz gibi odam titreyecek sana dokunan ellerim inceden bir sızı girecek hasretini çeken yüreğime efkarım dağılacak dört duvara sen kokacak bütün duvarlar düşledikçe seni … adını söyleyecek bütün türküler gözlerin belirecek göz bebeklerimde utangaç ama bir o kadarda saldırgan olacak gözlerin dudakların değecek kor gibi dudaklarıma sen kokacak bütün bedenim kulaklarımda yankılanacak deli adam deyişin düşündükçe seni … sende hissedeceksin beni bir gece yarısı çıkıp sıcacık yatağından beynin gelmese de hasretinden ayaklanacak duyguların düşeceksin yollara karları süpürecek eteklerin kardan adama inat geleceksin bana… ... kapıyı tıklatacak yüreğin içeri süzülecek bedenin kolların dolanacak boynuma dudaklarında sönecek ateşim senin olmaya geldim diyecek gözlerin utangaç ama gururlu gireceksin koynuma... eriteceksin beni... ……… düşledikçe seni sen benim olacaksın ve… sen kokacak sevdam... (seni düşlemekten başkası haram bana düşledikçe seni gireceğim günaha.. |
Bendeki sen Bir sen vardı bende Nedensizce sevdiğim Aklım gibi karmakarışık,çözemezdim. Kördüğüm olur dolaşırdım kendime. Sökerdim tırnaklarımı etimden Tırmanır aşamazdım duvarlarını Düşerdim her defasında Kendimi parçalar kanardım. Bir sen vardı sende Arayıpta bulamadığım Işık sızmazdı karanlığına Yolumu sende kaybeder ağlardım. |
Deniz,Gece ve Yaşam Bir veda havası vardı gözlerinde Bir de sonsuz minnetin Titreyen dudaklarından dökülen sözler Acıtır oldu içimizi Zaman doldu Yol alırken bir belirsizliğe Gözlerin gitme diyordu Garip bir çelişkideydik aslında Ölümle yaşam arasında Dalgalı deniz Rüzgarlı gece Sensiz yaşam Yenilirken bu boşluğa Farkedemedik arda kalanların güzelliğini Yenilirken o son bakışa Anlayamadık hala nasıl sevdiğimizi |
Siz çiçeklerin en güzelisiniz sevgili DOSTLARIM.. Menekşe desem rengin uymaz Gül desem dengin olmaz Hiç bir çiçek yerin tutmaz Sen çiçeklerin en güzelisin SEVGİLİ STELLA Dİ MARE.. Dağ başının kır çiçeği Gönüllerin göğçeği Güzelliğinin yoktur ölçeği Sen çiçeklerin en güzelisin SEVGİLİ BELLO SİRENA.. |
Sus Önümdeydin Tam önümde Kaçınılmazdın Bir o kadar kusursuz Sus Her şey anlamsız artık Kaybeden dahi sen değilsin Ne kadar hoş Bir anı Bir ömre ödemek Erimek her doğan güneşte Ve tekrar tekrar dirilmek |
Yarınlar Korkak düşlerim utandırdı beni Mavi sabahlara uyanamadım Dönüşü yok Çekilecek olan bu acı gerçek Yorgunum artık Çek git dünyamdan Sevdamız yalan oldu Rüyalar gerçek Martılar havalandı artık Bakirliği bozuldu bu aşkın Denizler okyanusa çıkar oldu Pusulasız kaptanım artık Ölüm er ya da geç gelecek Dokunma eriyen gözlerime gözlerimin tuzu denizindir Ve her gece gördüğüm rüya Zamanın içinde esirdir Güngelip Esirler yarınlara koşacak Ellerinde tutacak düşleri İşte o an Yeni bir sayfa açılacak Yarınlara |
Bütün yalnızlıklar beni bulur Bütün yalnızlıklar beni bulur Bütün ayrılıklar beni Düşlerime girer kırık gülüşlü insanlar Bütün sadakatimle itaat ederim Yoksunluğu ******p atarken üstümden Soğuk soğuk terler bedenim Bir poyraz alır götürür seni Durmaksızın söverim Senden bir ben kalırım geriye Gel gör ki ben kendimi özlerim |
| Saat: 20:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık