![]() |
YA SENİNLE YA SENSİZ Ya hep ya hiç sevgilim Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz! Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz! Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldür beni Gün gibi güneş gibi Ya seninle ya sensiz! http://www.siirperisi.net/images/sair.gif AHMET SELÇUK İLKAN |
Sen de bana “yok kadar” uzaktın!.. Aynen benim sana uzak olduğum kadar... Bulduysam seni, ulaştıysam sana; bulabilirsin beni , ulaşabilirsin bana... |
Mutlumusun Şimdi...? GözLerinden sonra gözyaşLarıyLa tanıştım! DudakLarımda dudakLarın değiL, hıçkırık var şimdi. AyazLarın ortasında bıraktın sıcacık yüreğimi, Üşüyorum yokLuğunLa... mutLu musun şimdi..? VarLığın;umutLarımdı, yarınLarıma taşıdığım..! ELLerim koynumda, çaresizLik dügüm dügüm bogazimda. YapayaLnız bırakıp gittin, yaLvarışLarıma aLdırmadan, Yanıyorum özLemLerinLe... mutLu musun şimdi..? AnıLarımızı düşünüyorum, diriLişim oLur diye! Her hatıra; bir kör kurşun, soL yanıma sapLanan. Oysa; hayat yeniden başLıyacaktı birLikteLiğimizde, ÖLüyorum yavaş yavaş... mutLu musun şimdi..? " |
http://www.kircicekleri.com/bilmiyorsunbyzi.gif Kaç gecedir seni uyuyorum, Seni uyanıyorum kaç sabahtır, Bilmiyorsun ! İsmin hala dudaklarımda gizli, Seni içiyorum sabah akşam kaç dumandır, Gözlerimde tütüyorsun. Seni ağlıyorum kaç damladır, Seni gülüyorum, Bilmiyorsun ! Kaç şiirdir seni yazıyorum kalbime Seni çiziyorum kaç resimdir Seni çağırıyorum türkü, türkü, Bilmiyorsun ! Kaç gündür seni üşüyorum, Sana yanıyorum kaç haftadır Bilmiyorsun ! Kaç buluttur ıslanıyorum aşkından Yüzüm sen, gözüm sen, saçım sen oldun. Kaç aynadır sen duruyorsun karşımda Kaç ormandır yanıyorsun yüreğimde Bilmiyorsun ! Kaç ölümdür ölüyorum ardından Kaç mezardır gömüyorum aşkını, olmuyor. Seni neden sevdiğimi, nasıl sevdiğimi Bilmiyorsun ! Kaç gecedir seni uyuyorum, Seni uyanıyorum kaç sabahtır Bilmiyorsun ! Kaç zamandır sana ihtiyacım var; Bilmiyorsun ! http://www.kircicekleri.com/bilmiyorsunicon.jpg |
Bir gun sorarsa beni mutluluk Hep seni aradi yilmadi deyin. Ruhuna nakis olmus icten yalnizlik. Careler, caresi olmadi deyin.Bicare yanginina hep su aradi Akisan seller vermedi deyin. Bir saf tebessume omur adadi Dostlar yuregini gormedi deyin. Kapanirdi kapilar onun yuzune Hircindi, aksiydi, beterdi deyin Dolmasi icin yas gozlerine Bir cocuksu gulus yeterdi deyin. Dipsiz bir kuyudan cikmak isterdi Bir adim kala geri duserdi Dost bir yuz gorse bakar titrerdi Konusur,anlatamaz, susardi deyin Ne bir gun gordu nede gosterdi Sevgiye doymazdi susuzdu deyin Bir kez mutlu etse, o bin beklerdi Nankorun biriydi huysuzdu deyin. Kendine sorardi yine kendine Kendi icinde kayipti deyin Yabanci dururdu ruhu bedende Onun yasamasi garipti deyin .... |
inanmak... Aylar önce sevgilim Haykırarak suratıma kustuğun İmkansız dediğin sözdü Ama ben kaybetmedim Sevgimin inancını İnanıyordum sevgime Sevgimin bir gün değerleneceğine Ama unutmuştum Sadece sevginin inanca ihtiyacı olmadığını Unutmuştum sana olan inancımı Bir an kendime baktım Anladım ki sana olan inancım Bir kelebeğin ömrü gibi olmuş Unuttun sevgilim 4 yılda yapacağın bir binayı 4 dakikada yıkabileceğini Tekrar yapmanın ise kısa süre alamayacağını unuttun Biliyorum hatasız kul olmaz Ama unutma ki Hatanın özrü de uzun süre olmaz |
Ölürüm hasretinle Gördün mü bak? bizden ötesi de varmış.. yaşananların hepsi meğer birer yalanmış.. Kaderimde bu da mı vardı? sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer.. Kör olsun bu gözler, görmeyeyim bir daha. Yar ellerin nerde? ya beni de götür ya da gitme bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki.. ölürüm hasretinle Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde.. Anılar, birer birer batırır hançeri kalbime.. Kaderimde bu da mı vardı? Sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer.. Kör olsun bu gözler, görmeyeyim bir daha yar ellerin nerde? ya beni de götür ya da gitme bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki.. Ölürüm hasretinle |
Ölmüş İçimde Hasret İçimde bir sıkıntı Bir kasvet... bir duman... Dünya dar gelir inan Seni düşündüğüm an Titreyen ellerimde Sevgimiz arap saçı Umrumda değil zaman Çalsa da bilmem kaçı Zincirlere vurulur Umutlar liman liman Dünya dar gelir inan Seni düşündüğüm an Koparsam zincirimi İlk koşacağım sensin Sen çaresizliğimin Çaresiz ümidisin Bir hayıra yenilmiş Yüreğimde bin evet Kavuşmayı unutmuş Ölmüş içimde hasret Bir de çökerse kasvet... Karanlık...duman duman... Dünya dar gelir inan İşte bana o zaman Dünya dar gelir inan Seni düşündüğüm an...... Sevgilim biz ikimiz Ay ve Güneş gibiyiz Alev alev yansak da Artık birleşemeyiz Hasretin tohumunu Çıkar at yüreğinden Bahar da yaz da geçti Artık yeşeremeyiz... http://www.myehost.de/resim/images/tn_qnX87823.jpg İlhan İrem |
Aşk mıydı o, aşkımsı bir şey miydi Neydi çekip kendine, beni bağlayan Kanatan dudağımı, tenimi dağlayan Elleri ta içimde o dev miydi ? |
İÇİNDEN DOĞRU SEVDİM SENİ İçinden doğru sevdim seniBakışlarından doğru sevdim de Ağzındaki ıslaklığın buğusundan Sesini yapan sözcüklerden sevdim bir de Beni sevdiğin gibi sevdim seni Kar bırakılmış karanlığından. Yerleştir bu sevdayı her yerine Yüzünde ter olan su damlacıklarının Kaynağına yerleştir Her zaman saklamadığın, acısızlığın son durağına Gül taşıyan cocuğuna yerleştir Ve omuzlarına daracık omuzlarına Üşümüş gibisin de sanki azıcık öne taşırdığın Tam oraya işte, uçsuz bucaksız bir düzlükten Bir papatya tarlasıyla ayrılmış göğüslerine yerleştir Ve esmerliğine bir de, eski bir yangının izlerinin renginde Saçlarının yana düşüşüne, onları bölen ikiliğe Alnından başlayan ve ayak bileklerinde duran Yani senin olmayan, seni bir boşluk gibi saran hüzne Yerleştir onu bir kentin parça parça aklında tuttuğun Kar taneleri gibi uçuşan Ve her gün biraz daha hafifleyen semtlerine Yerleştir bu sevdayı her yerine. Ekledim ben tattığım her şeyi denizlere Bildiğim ne varsa onlar da hep denizlerden Sen de bir deniz gibi yerleştir onu istersen SevdayıVe köpüklendirVe yaşlandır ki işte kederi anlamasın Ama dur, her deniz yaşlıdır zaten Öğrenmez ama öğretir mutluluğu Bizim sevdamız da öyledir, iyi şiirler gibi Biraz da herkes içindir. Ve gelinciğin ikinci tadına benzemeli Var eden kendini birincisinden Yani bir sevdayı sevgiye dönüştüren. Ben şimdi bir yabancı gibi gülümseyen Tanımadığın bir ülke gibiİçinde yaşamadığın bir zaman gibi Tam kendisi gibi mutluluğun Beni bekliyorsun Ve onu bekliyorsun beni beklerken. Edip CANSEVER |
| Saat: 21:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık