![]() |
Allah'ım kolaylaştır zorlaştırma hayırla sona erdir... |
Allah'ım aklımı kötüye kullandırma.beni şeytana uydurma beni doğru yoldan senin yolunda ayırma |
Allahım, tenbellikten, bunaklık vâki' olacak derecede ihtiyarlıktan, ihtiyarlık çöküntüsünden, ma'sıyet mahallerinde bulunmakdan, borçluluktan, kabir fitnesinden, kabir azâbından, ateş fitnesinden, ateş azâbından ve zenginlik fitnesinden sana sığınırım." Amin |
Allahım bizleri razı olduğun kullarından eyle.Ölüm geldiğinde,bizlerden razı olarak canımızı al ve Ahirette senin huzuruna gelecdeğimiz zaman,bizlerden razı olarak huzuruna çıkar.Amin... |
Allah'ım derslerim bozulmasın daha ileri gitsin ve bana msxlabs ta mod luk nasıp eyle yarabbim |
allahım filistine yardım et işsizlere iş ver inş |
Allahım sen benim aileme bütün herkese sağlık,mutluluk huzur para ver yarabbim amin. |
Alıntı:
|
Alıntı: Mikropçuk_11 adlı kullanıcıdan alıntı https://www.msxlabs.org/forum/ambience/buttons/viewpost.gif Allahım sen benim aileme bütün herkese sağlık,mutluluk huzur para ver yarabbim amin. Alıntı:
|
Allahım! Sen'den Sen'i hakkıyla sevmeyi,Sen'i sevenlerin sevgisini ve Sen'in sevgine ulaştıracak Sevgileri istiyorum.İrademi imanımla güçlendir AMİN. |
| Saat: 23:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık