![]() |
İhanet yağmurunda Islandık birer birer Şimdi yorgun düşlerimiz Yalnızız yalnız... |
Öğrenirken hasretinle sevişmeyi; gözyaşlarım akabilirler özgürce... İçimde öyle güzelsin ki onu kirletmeyeceğim seninle!... |
Geri dönme istemem ki.. Ben eski ben değilim ki.. (ci) |
Hiç kimse bir gizi bir çocuk denli mükemmel saklayamaz. |
Yalnızlığın baş harfi ben... |
Eriyorum bak mum gibi damlaya damlaya Sel oldum al beni sar Al darmadağın al dolu dizgin Ruhum bedenime dar... |
geLmiyor içimden 'dur' demek sana gönüLLüyüm gidişine yoLun açık oLa.. |
Kurşun yemiş misali gönlüm Tutulmuş aşka Ciğerimden yanıyorum ben Bu defa başka |
Baglanma kimseye sakın.. Sen gelecegini dusunmezsen kimse dusunmez seni ! Su anı kurtarmak icin "Asık Oldum" deme kimseye ! Icinden ne geliyorsa gercek duygularını soyle hem kendini hem karsındakini kandırma ! Insan 1 kisiye asık olur ama 1 kisiyle iliski yasamaz!... |
Cici kızlar yarışı hep sonuncu bitirirler... https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/msx_love05.gif |
ZorLama gözyaşını akmaz..:wiggle: Mecburen üzüntü oLmaz :^) Bana bir borcun yok !:hih2: Aşkta teLafi oLmaz :cl: :uf::uf: |
Yol gözümü dağlıyor bak, ağlasamda boş. Bendeki zehir kadar sarhoş. Bu nehir gibi akan sular, ne çok olur bu gözlerde yaş, tadı yok. Çok zor birdaha çok zor. |
Mutluluk,ele geçirilecek birşey değil, ya elde edilmeden önce düşünülen bir amaç yada elden kaçırıldıktan sonra anlatılan bir hikaye 'ymiş... |
Şimdi yine uzaktasın, Zaten ben seni yokluğunla sevdim. Hiç azalmadı bende sevgin, Hala akşam güneşi kızıllığında, Uykusuz bıraktığın gözlerim. Biliyorum sende özledin, Darılmaların, kızmaların Kırılganlığın bu yüzden. |
Seni Sevdiğime Değmez Gibisin ... |
Saçları bembeyazdı,yarım asırlık aşkı ise taptaze... |
Sarmaşıklar gibi sardın kalbimi Değiştirdin kanımı koydun zehrini Örümcek gibi ördün zihnimi Düşündükçe daha çok isterim seni.... |
Sen tatlı bir rüya olabilirsin ya da güzel bir kabus Ne olursa olsun senden uyanmak istemiyorum Gözlerimi kapadığımda kendimden uzaklaşıyorum Bir peri masalında kayboluyorum, ellerimi tutup benim rehberim olur musun? |
DİLİM SÖYLEMESEDE GÖZÜM GÖRMESEDE YAŞIYORUM YA BUNADA ŞÜKÜR.... |
Belki, yalan olucak ama herşey eskisi gibi yerli yerinde. Parfümün, yastığın, soytarın, ve aşkların.. Dönülmez, bir hal alacak adım. İsmimi söylemekten korkacaksın. Yalan mı? Dolan mı? Dönek mi? Yoksa kadın mı... Bir kez kaçırdın mı sen ah ipin ucunu. Gözler yalan sözlerin hep yalan. Son kez kaçırdınmı ah sen ipin ucunu. Diller yalan, sözlerin hep yalan. Belki, yarın olucak ama herşey dün gibi kap karanlık. Hallerin, tavırların, bakışların, ve saçların.. Bir kez kaçırdın mı sen ah ipin ucunu. Gözler yalan sözlerin hep yalan. Son kez kaçırdınmı ah sen ipin ucunu. Diller yalan, sözlerin hep yalan. Bir kez kaçırdın mı sen ah ipin ucunu. Gözler yalan sözlerin hep yalan. Son kez kaçırdınmı ah sen ipin ucunu. Diller yalan, sözlerin hep yalan. |
Ayrılığın en güzel yanı yeni aşklara kucak açmakmış... |
"çok sonra yazılır içinde yaşadığın günlerin şiiri belleği vardır yaraların kapandıktan sonra da işleyen hatta aynı kalmayan kişileri sökülmüş zamana gönderen zarfı açar ya da kaparken adres yanıltmasın sizi kendinden bile taşınır insan ne sokağın kalbi, ne kalbin evi yalnızca şiir kendini seyrediyor şimdi artık burada oturmuyor bu şiiri yazan" Murathan Mungan |
Kimi seversen sev,ama şimdi sarıl bana ne olur! |
Hayır Bir Daha Asla No Never Again... |
Ben yine beni bende buldum Sığınınca kalbime yeniden.. |
Küçük insanların büyük gururları olur... |
“hiç sevmedim” de “kırılmadım” de “sensizde hayatı yaşarım” de “hiç ağlamam” de “şaşırmadım” de “seni şimdiden bile unuttum” de ne olur bir söz söyle yüzüme bakma öyle suskunluğun yakar beni karşımda durma öyle |
yitik mutluluklar diyarında anılarımı iklimsiz mevsimlere tutkularımı gölgelerin kanadına sesimi gecenin alaca karanlığına gömdüm |
Yanar yanar yanmaya yanmış gönül Kanar duru içimde bir alagül Döner başım döner alıcı kuşlar Kışlara dönmüş yazım ölüme dönmüş yüzüm yar |
Zorlama gözyaşını akmaz Mecburen üzüntü olmaz Bana bir borcun yok Aşkta telafi olmaz |
Kim derdiki seninle Bir gün ayrılacagız Geçip giden günlerin Ardından bakacağız... |
Can çekişmekte adımın beş hanesi Yaşamdan soğumanın çoktur bahanesi Günden güne yırtılmakta kalbimin 12 perdesi Korkutur cesaretimi iradesizlik zillesi.. |
Gözümün gördüğünü kulaklarım duymasa ne olur ? |
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm.. Herkesi hasta ederim ederim ben :rofl: |
Nasıl inanaırım sana Bu yürek ağır bana Sevgin öyle uzaklarda Nefes alsan da yanımda Bu aşk fazla sana |
Bir ben var Benden içeri Benden öte Benden ziyade... |
Yaşlar içinde gözlerim Kanıyo yüreğim Ama asla dön demez Bu dilim... |
Yüreğim ağır yaralı derinden.. Yanmaz artık istesemde yeniden Çok yaralar sardı kalbim amma Bu yara kapanırmı bilemem.. |
Çimirem Çıkirem :P |
Seni adam gibi adam sanmıştım çok yazık Sana kapılarını kalbimin sonuna kadar açıp Baş köşede yerini ayırmıştım çok yazık |
Bi dirhem huzurum vardı onu da sen aldın be dünya... |
şimdi bana kaybolan yıllarımı werseler şimdi bana seninle bir ömür wadetseler şimdi bana yeniden istermisin deseler tek bir söz bile söylemeye hakkım yok.. |
I'm with you... (A) |
Diyardan diyara bir yol Sor beni yarim yarim Bul beni yarim yarim Gör beni yarim yarim Ah beni beni, Sen kalem ol ben de kağıt Yaz beni yarim yarim Çiz beni yarim yarim Çöz beni yarim yarim Ah beni beni... |
Ben bundan böyle; Ne yasak tanırım, Ne kural tanırım. Ruhum bedenime dar bunalırım.. Üstüme gelme bak kafa tutarım.. |
Harcanmış zamanlar yeniden yaşanmazki geç kaldıktan sonra arama boşuna. |
Bitti Rüya (: |
AsLa KayßettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu..!! |
Sevgili binlerce insan arasından gönül gözüyle görüp ayrı bir kimlik verdiğimizdi Her sözü büyü olan, dokunduğu herşeyi kutsallaştıran muhteşem insandı. |
All I ever wanted .. All I ever needed .. Is here in my arms. Words are very unnecessary... |
| Saat: 01:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık