![]() |
Alıntı:
|
Merhaba ARKADAŞLAR Benim sizden Bir ricam olacak.Yardım ederseniz sevinirim. Bilgisayarımda Windows Live Messenger (8.1.0178.00) sürümünü kullanıyorum ve gayetde memnunum.Gecenlerde coklu oturum proğramın yamasını yükledim.Obdan sonra ne olduysa msn yi actığım zaman 10 sn. sonra kendiliğinden kapanıyor.Ve tekrar acılıyor.Bu böyle hep devam ediyor.Bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim.Bu konuda özelime mesaj atarsanız sevinirim.SAYGILARIMLA |
Alıntı:
Çoklu oturum açma yamasını aynen resimde gösterildiği gibi uygulamalısınız, yalnızca çoklu oturum açma seçeneği işaretli olmalı. Çoklu oturum açma yamasıyla ilgili probleminiz devam ederse, A-Patch ya da Mess Patch yamalarını uygulayabilirsiniz. |
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""""""""""""""""""" hocam messenger windowsun bazı yerlerinde bişeyler yedeklemek amacıyla sanırım kullandığım ve çok ilginç konuştuğum bazı arkadaşların mail adreslerinin adında klasörler oluşturuyo bunu engellemenin bi yolu var mı? klasörlerin oluştuğu konumlar : C:\Documents and Settings\...\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger C:\Documents and Settings\Divxizm\Contacts kullandığım adreslerin hiçbişekilde bilgisayarda görünmeemsini istiyorum kısaca :S yardımcı olursanız sevincem tşkler : ) """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""" Demiştim çözümü buldum ; ) belki sizin de işinize yarar ; ) taşınabilir bellekte çalışan Portable messengerle giriyosun iz miz kalmıyo =) denemedim ama sanırım öle olcak ; ) |
slm arkadaslar!!! ben kişi kartımı hareketli yapmak istiyorum bana yardımcı olursanız cok sevirim.. teşekkürler |
Alıntı:
Durumunuzu taşınabilir aygıtta oturum açmış olarak mı göstermek istiyorsunuz? |
arkadaşlar benim sorunum çoklu yama ile , ne zaman çalıştırsam msnden baglantım kopuyor , çalışmayı geri aldıgım zaman gayet normal çalışıyor msn ne yapacagım bilemiyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum :) .... not ; 8,0 kullanıyorum ..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hayır tam olarak istediğim seye hareketli avatar deniliyormuş yani görüntü kartımdaki resmin hareket etmesini istiyorum |
Arkadaşlar Msn yi Tamamen Discovery deki Gibi Kaldırabilme Şansımız Varmı Yardım Lütfen Cevap Bekliyorum Çünkü Windows Messenger 8,1 de Discovery da Hata Yaşıyorum Bütün Herşeyi Denedim Birde Msn yi Tamamen Kaldırmak İstiyorum Şimdiden Teşekkür Ederim Kolay Gelsin...( Messenger sürümüm 8,1 , Windows XP , 256 Kb Hız İnternet Hızım , Kaspersky 6 , Adware ve Spybot ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sonunda hallettim...artık benimde haretli kişi kartım war... yupiii |
YAA MSN PİCTURES DİSPLAYER YÜKLEDİM AMA MESENGERE BAĞLI DEĞİLSİNİZ DİYOR LÜTFEN YARDIM EDİN:( |
hotmail maillerimi outlook express de okumak yardımm beyler yardım edermisiniz outlook expres de mail adresimi nasıl kontrol ederim yardım edin uğraştım ama hata mata verdi resimli anlatırsanız sevinirim walla |
Alıntı:
|
merhaba ben bu siteyle gogle da buldum nem çoklu ortam açmak istiyorum msn de live messenger kullnıyorum virüs programım not32 adsl ile bağlanıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler |
Alıntı:
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Yamayı indirip aynen resimde gösterildiği gibi uygulayın. |
arkadaşlar ben yeni üye oldum messenger live kullanıyorum eşimin kullanıcı adı ve parolasını biliyorum iletilerini kendi mailime gönderme ihtimalim varmı yada başka şekilde okuma imkanım şimdiden tşk ederim |
herkese selam, ben bişey sormak istiyorum ,herhangi bir kişinin msn deki kişilerini öğrenmek için ne yapabilirim ???? ama onun bunu öğrenmemesi gerekiyo mümkün mü acabaa????*-) |
Alıntı:
|
öncelikle cevap verdiğiniz için tşk ederim;) sorun da burda zaten ayrı illerdeyiz bilgisayara bakma imkanım yok birde bununla ilgili başka yerde arıyacağım sözcük ne olabilir |
Alıntı:
Alıntı:
|
msn live kişi nasıl bulunur ismi dışında başka bilgim yok |
Alıntı:
|
ileti yazdığımda farklı nick çıkıo ama karşı taraf öle deilde nickimi yase olarak görebilio nick yasılan yerden istediğimi deiştirebiliorum ama ileti yasdığımda bende farklı çıkıo daa önjeden yasdığım bi nick çıkıo garip olansa nick yazılan yerde o şey çıkmıo :( nası düseltebilirim msni kaldırdım tekrar yükledim msn plusıda 7.5te böle bi hata wermio liwe messengerda böle bişi yapıo rija etsem bana yardımjı olurmusunuz :cry: http://img59.imageshack.us/img59/8363/offhv2.jpg |
slmws Live Messenger Teknik Destek eline saglik Alıntı:
|
msnde engelledıgım kısının engelını acıyorum ve engelsız kalmasını ıstıyorum bılgısayarı kapatıp yenıden msn gırdıgımde ıse yıne engellı gorunuor napabılırım |
Benim Sorunum mesajlarim karsi tarafa iletilmiyor (iletilmedi raporuda gelmiyor)...Forumu inceledim ilk etapta msn tamamiyla pcden kaldirdim tekrardan kurdugumda sorunum düzelir gibi oldu su an yine ayni problemi cekiyorum sorun ne olabilir... Simdiden Tesekkür ederim... windows live messenger 8.1.0178 Vista Home Premium Dsl kaspersky Internet Security 6.0.2.614 |
yaa bıktım msn e çözüm aramaktan bir aydır msn e giremiyom 81000306 yaktı beni intiharın eşiğindeyim var mı bunun bi alternatifi yardım edin komleksteyim |
Alıntı:
Aynı sorunu bende yaşadım son olarak 8.1 i kaldırıp 8.0 kurdum şuanda sorunum yok.. Alıntı:
Alıntı:
|
eyvalah yükleyip deniyeyim ama hersery formattan sonra olmaya basladi ilk etapta mesajlarim iletiliyor daha sonra iletilmiyor....sagolasin bi deneme yapayim... |
Alıntı:
|
arkadaşlar merhaba benim sorunum nickimi değiştiriyorum ve kişisel bir ileti girin yerinede bir şeyler yazıyorum. mns den çıkıp tekrar girdiğimde nick ilk yazdığım halini alırken ileti ise siliniyor.ne yaptıysam düzeltemedim |
merhaba arkadaşlar benimde sorunum şu; kısaca uyarı sesleri çıkmıyor. msni burdan live 8.1 yükledim. bil. restat oldu.ek bir program yüklü değil. resimdeki gibi ayarlar,yanlışmı?Yardımcı olursanız sevinirim. http://img262.imageshack.us/img262/5742/msnon3.jpg |
Alıntı:
|
filizzz gözat tı kullanamıyorum resimdeki gibi kullanım dışı:( |
msjımı düzünleme vaktini kaçırmışım özürdilerim. Önceki sorunla ilgili filizzz dediğin gibi gözattan yaptım sonunda ama yinede olmadı.hatta kaldırdım bir daha kurdum 8.1 i. birde titreşim gönderdiklerinde de tirremiyor:) Bu arada xp kullanıyorum. F-Secure Anti-Virüs prog.mı var. |
arkadaslar merhaba benim msn bi arkadas beni üc defa düsürdü ve bir daha acılmadı hotmailden girip mail lerimi okuyabiliyorum ama cevrimici konusamıyorum sifreyi giriyorum acılır acılmaz hata veriyor yardımcı olursanız bahtiyar olurum :D |
mrb arkadaslar sizden bi şey rica edeceğim beni listesinden silen birisiyle ilgili bilgi alınabilir mi mesela en son ne zaman online olmus v.s. |
Alıntı:
|
selam arkadaşlar ben windows live messenger 8.1 kullanıyorum.Okuduğum kadarıyla 8.0 için paylaşım klasörünü silmek için yollar var.Peki 8.1 için bildiiğiniz bir yol var mıdır?Paylaşım klasörünü kaldırmak istiyorum..Teşekkürler |
Alıntı:
Kaldırmak için 8.0 sürümündeki gibi aynı işlemleri yapın ve deneyin. |
ahmet bey merhaba, keşke dediğiniz olsaydı ama olmuyor.Orda 8.0 için bi şifreli bi bilgi veriliyor ve onu çalıştıra yapıştırıyorsunuz.ama onu 8.1 için tanımıyor.Lütfen bilginiz olursa geri dönün.TEŞEKKÜRLER |
Slm bendede şöyLe bi sorun var msn 7.0 kuruyorum hiç bişe yok 8.0 ve 8.1 de performans %100 bilgisayar full takılıyo eskiden olmuyodu tabi ne yapmam lazım? |
messenger 8.1 i yeni kurdum pcde vista transformation pack 6.0 var discovery x 2 kullanıyordum daha önce sorunla karşılaşmıyordum fakat discovery live yükledikten sonra sorunlar başladı.skinleri hatalı açıyor.discoveryi kurdujtan sonra windows msn açmak istediğimde hata veriyor.discovery kaldırınca rahatlıla açıyor.msni kaldırdım.8.0 sürümünü indirdim ama pcye 8.1 sürümü kuruluyor.pcyi parçalamk üzereyim.bi yardım eli ltfn.... |
MSVCR71.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir. bilgisayarıma format attıktan sonra msnlive yüklemeye çalıştım ama bu hatayı verior.hiç bir msn sürümü yüklenmior.sadece windowsun kendi msnwindows dosyası çalışıor.nasıl düzeltebilirim bu sorunu?sanırım d sürücümü kaybettim formattan sonra:) cdyle tanıtamadım tekrar cd yok elimde acaba msn sürümleri bu yüzden mi yüklenmior? |
ayrıca msvcr71.dll yanında msnmsgr.exe hatası verio onu yazmayı unutmuşum :shy: acilen yardım istiorum yaa çok sıkıldım msnsizlikteeennn:cry: |
kardeşimin msnini hacklemek istiyorum bu mümkünmü nasıl yapabilirim |
| Saat: 11:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık