![]() |
http://www.izedebiyat.com/ikon/167.gif Her gece yarısında uykularım delinir, Kör karanlık açılır, dev bir hayal belirir. Yüreğim hızla çarpar, seven gönlüm delirir, Kan ter içinde kalır, koşarım ona doğru. Hıçkırıklı gönlümü geceler avutamaz, Kapıldığı büyüyü gözlerim unutamaz. Uzar yorgun kollarım, deler geçer tutamaz, Kahırlanıp yüz dönsem, eğilir bana doğru. Yanardağlar misali kor saçar bacalarım. Bu hayalle tükenir, uykusuz gecelerim. Gitmesin kalsın diye, çırpınır bocalarım, İsteksizce ayrılır, ışıyan güne doğru. |
Paydos Vakti Yine bir akşam daha oldu Birazdan Ay çıkacak gökyüzünde Onun peşi sıra da yıldızlar Yıldızlar doğacak göğün her yanında Yüzlercesi hattâ binlercesi binbir parlaklıkta Hepside sinema salonunda yerlerine oturan seyirciler gibi yerleşecekler gökyüzündeki boş koltuklara Pırıl pırıl parıldayacaklar gökte pırlanta kolyeler misâli Aralarında koyu bir sohbete başlayacaklar bir bir Bir uğultudur kaplayacak her yeri bir anda Daldıkça dalacaklar sohbete geveze yıldızlar Kahkaha sesleri öbek öbek yükselecek uzayın derinliklerine doğru Konuşmaktan sıkıldıkları vakit şarkılar söyleyecekler hep berâber neşeyle, mutlulukla Kardeşlik ve barış temalı şarkılar çınlatacak göğü Kolkola girip sağ sola salınacaklar hacı yatmazlar gibi ellerinde ışıklarıyla yıldızlar hep birlikte Konserlerdeki insanların çakmak ateşiyle yaptıkları şekilde âdetâ onları taklit edercesine Mehtâbı da yanlarına çağıracaklar ama o gelmek istemeyecek bir oyun bozan çocuk edâsıyla omuz silkerek Sabaha karşı yorgunluktan bitkin düşecek yıldızlar hep birden Güneş usulca alev alev yanan kor yüzünü doğudan gösterdiğinde sabahın mahmurluğunda yıldızlar çoktan terk etmiş olacak yerlerini gündüzün ışıyan aydınlığına Artık paydos vaktidir bir sonraki eğlenceye kadar Artık paydos vaktidir yeni bir buluşmaya |
Aşka Dair Aşka dair ne varsa aldın benden Kurşun gibi delip geçtin kalbimden. Şüphen mi vardı ki benim sevgimden Hiç bir zaman vazgeçemem ben senden Sana susamışım çöller misali Kalmamış gönlümün aşktan mecali Aklımda güzelliğinin hayali Sevenler anlar düştüğüm bu hali. Bir gün olur geri dönmek istersen Seni yine çok seveceğim dersen. Ömrüme ömür katmayı dilersen Gönül kapım açık eğer gelirsen. |
Papatya Falı sensiz geçen günleri saymak papatya falı gibiydi en başta heycanlı bir serüvenin içindeymişcesine seviyor sevmiyor seviyor sevmiyor günler geride kalıp hafta olunca ve aylara tamamlanınca hasretin papatya falını bırakıp ağlamaya başladım |
Geceler olacak sabahlar olacak Fırtınalar olacak. Korkular, Ümitsizlikle savasacak. Parasız kalacagım.Çaresiz kalacagım. Zorda kalacagım Anlayacagın. Kızma sakın... Bazen aglayacagım. Çok degil be bitanem Sen dönene dek. Sen dönene Sen... |
bu son Her seven uzak kalmış sevdiğine Her seven sever olmuş gitmelere, Her seven dert olmuş sevdiğine Bu son aşk, son , dostlar size… Her giden acı ekmiş kalplere Her giden dönmem demiş geriye Her gideni delice sevdim bende Bu son gitme dostlar, artık sıra bende Her gelen, yalnızlık yazmış şiirlerimize. Her gelen, ayrılık demiş yüreğimize. Her gelen, bulut kış bize. Bu son şiirim, son, dostlar size…… |
http://img471.imageshack.us/img471/4641/15139s0xxi0b8xh6qn.gif **Ölürsem ßeni Seninle Ararlar şimdi** Künyeme kazıdım ölü doğmuş sevinçlerimi Ölürsem beni seninle ararlar şimdi Bak incelirken zehirleniyorsun yavaş yavaş Beni yanaşma ruhum boğuyor geceleri Ölürsem beni seninle ararlar şimdi Yüreğim paslı bir sarnıç Gözyaşlarının demi hala avuçlarımda Sesleniyor sevdaların kilitlendiği manastırlardan Yaşamak güçlü olmak değildir her zaman Künyeme kazıdım yeni doğmuş sevinçlerimi Ölürsem beni seninle ararlar şimdi.. http://img317.imageshack.us/img317/1645/58598tt.gif |
Aç Gözlerini En sevdiğin elbiseni giydim Bu gece kokunu sürdüm Solgun yüzünü okşadım Sessizce saçlarından öptüm Yazdığın mektupları okudum Kana kana su içer gibi Plaklarını çaldım ah! En çok o şarkıda özledim seni. Issızlık kapıyı çaldı, açmaya korktum gece yarısı Şehir uykuya daldı, baktım dışarıya katran karası Rüzgar telaşla kokunu getirdi bana aldım koynuma Buseni hafızamdan koparıp iliştirdim dudaklarıma Üşüdüm karanlıkta Tenine dokundum hissetsin diye Aç gözlerini Erguvanlarına su verdim İçerken benimle konuştular Yastığını okşadım, kokladım Anılar uçuştular Soluğun saçlarımı yaladı sanki yine bir meltem gibi Teninin kokusu karıştı kokuma Yakıştılar Boğuldum karanlıkta Yanı başımdasın benden çok uzaklarda Ellerimi tut dokun bana Aç gözlerini. Attım kendimi caddelere Yeşil ceketin sardı beni Yürüdüm üstüne karanlığın korkusuz Tuttum ellerini. |
Dışarıda kuşlar baharı müjdeliyor, Bende mevsim sonabahar. Yanımda sen olup elimi tutmayınca, Bahar gelmiş yaz gelmiş neye yarar. Sararıp soldu gönül bahçemde çiçekler, Kuruyup çöle döndü sana aşkımı çağlayan nehirler, Dışarıda baharın müjdecisi güller, karanfiller, Bende mevsim hep sonbahar. Yalan değil seviyorum inan seni, Sensiz geçmesin istiyorum ömrümün en güzel demleri, Suya hasret topraklar gibi bekliyorum seni, Ne olur bir haber yolla da, şen olsun şu derbederin gönül evi. |
SanMasıNLar SevdaMı ÜrkütüR ÖLüM AnLasıNLar Bu KaLbe Zor İşLer ZulüM Mahşer OLsada İnaN Her GüNüM Bir KurşuN İkiMize YeterMi GüLüM Gittinya AkLıMa Çöktü Bir HüzüN AkLıMdaN Çıkmadı O MeleK YüzüN Sevdamız Bitti BuMu SoN SözüN ? Tetiği Çek Beni Sen Öldür GüLüM... |
| Saat: 02:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık