![]() |
Çarmıha Gerilmiş Mutluluğum Güzel şeyler söyleme bana, Buz keser ellerim. Lavlarımı püskürtmek isterim de, Çocukluğumun griliğindeyim. Acıtırım,ağlarsın bebeğim. Sevmem bile hoyrattır benim. Kırağı da dokunmaz bana, Acıdan da öteyim. Dokunma çocuksuluğuma. Boğulurum. Aldanma suskunluğuma, Çarmıha gerilmiş mutluluğum. Okuyamazsın. Öyle bakma yüzüme. Bakışım derin ve hüzünlüdür benim, Kaybolursun maviliğinde. Git dediğimde bile, Gel diye yalvarır dudaklarım. Söyleyemem ağladığımı, Susuz yoğurulmuş hamurum. Ben hiç sevgi görmedim ki ; Gülümseyemem bile, Bir çakır dikeniyim belki, Ebruli Karanfil bahçende. |
ASK ICiN TESEKKUR EDERiM tesekkür ederim bana ilk defa aski tattirdigin için bana severek yasamayi ögrettigin için hayata simsiki sarilmayi gösterdigin için tesekkür ederim bana sevgiyi hasreti aciyi tattirdigin için beni kiskanç ve nazli bir kiz yaptigin için bana bir bakisinla hayati toz pembe gösterdigin için tesekkür ederim az da olsa bana kalbinde bir yer ayirdigin için beni birazicik olsun sevdigin için bana unutulmazligi kanitladigin için tesekkür ederim gözlerimi açtigin için son kez tesekkür ederim kalbimde kapanmayacak bir yara açtigin için BU TESEKKÜRLER AZ BILE ...BİTANEM... |
gözlerine bir gün öleceğim herkes gibi o gün bile seni söyleyeceğim senden herkesten habersiz adın dilimde tesbih ellerin ulaşılmazım gözlerinse umut kaynağım ve ben... ne olursa olsun seni seveceğim |
gecenin karanlığında Yine yoksun yanımda, Gecenin karanlığında, Ellerım boş ve ıssız, Sığınacak tek şey, Aşk dolu bir anı, Geçmişte kalan bir yaprak, Belki anlamıcaksın bakmıcaksın, Dönüp bir gün bıle, Tutmucaksın o ıssızlığın bır ucundan, Belkide hatırlamak istemiyorum, o eski günleri , O güzel aşk dolu günleri, Düşündükçe gözyaşlarım, Kum olup akıyor tutamıyorum. Acaba snde ozluyomusun beni, Anıyomusun o ask dolu günlerı, Bılmıyorum hıssedıyomusun, Yoksa,sende benim gibi yalnızmısın, Gecenin karanlığında. |
Ölüm Gazeli ömür dediğin bir varmış bir yokmuş gider bunca çile, bin kaygı, geldiği gibi gider yalan dünya efendim, hemencek unuttuğumuz elde kalan nedir, benim dediğin uçar gider delice öfke, kırık kalp, yeter gayrı yenildiğimiz bir’den başlar hayat, bir’e doğru gider garip sözler garip, dışarıda hesap üstüne hesap kalktı göç eyledi canım, dost iline gider yakın oluşta hüner, gerisi oyun, sayılı günler adrese teslim emanet, gerçek yurduna gider ses verdiğim dünyada kim var kim yok an gelir veda makamında, her kişi yalnız gider |
olsa dün terkedildim canım acıyor kasvetli bir kış akşamında hayatımdaki en önemli insanın ölüm haberini almış kada üzgünüm sevgim kanıyor aklımda'bundan sonra ne yapacağım'sorusu bencilleşiyorum ayrılıkta kendimi düşünüyorum bundan sonra ne yapıcam bilmiyorum ya bidaha sevemezsem korkuyorum hep korkuyordum daha da korkar oldum |
Gel benim ruhumun gerçek sesi gel Yıllardır sönmeyen alevim, korum Gel benim ömrümün hikayesi gel Şiirim, sonsuzum, gerçeğim, zorum Gökle yerin birleştiği kavşakta Seni bulup bulup kaybediyorum. İlkin rüzgar değil sanki nefesti; Bir kez başlayınca estikçe esti... Sonra bir upuzun karanlık bastı; Sürdü hep aynı düş, hep aynı yorum Şimdi duraklarda her akşam üstü Seni bulup bulup kaybediyorum. Yitiksin baharlar, güzler içinde Resimler, şarkılar, sözler içinde Bazen bir iz görüp izler içinde Cevap vurgusuyla titriyor sorum Sonra en tanıdık yüzler içinde Seni bulup bulup kaybediyorum... |
koparamam kalbimi . koparamam kalbimi söküm atamam yerinden sana taptım allah gibi söyle ne gelir elden ne olur bir başkasına ümit verme aşinden ben sensiz yaşayamam geçerim bir canımdan... anlatlamaz bu sevgi yaktı beni büsbütün aşk desem yalan olur inan aşktanda üstün... |
Çektiklerim Yetmez mi Çektiklerim yetmez mi gönlüm anla halimden Taşlar bile anlar oldu benim dilimden. Bitti,gitti,gelmez dedim anlamazsın sen Her saat başı tekrar soruşun neden. Bilmem nasıl anlatayım sana gerçeği Biz beraber dermedik mi gülü çiçeği Yıkıp giden o değil mi söyle her şeyi Her saat beni sorgulayışın neden. Beyazlara düşman oldum onun yüzünden. Bir an bile yaş kurumaz benim gözümden. Ben böyle iken haberin var mı onun gönlünden Yok diyorsan söyle beni öldürmen neden. Güneş kaybeder mi bilmem yörüngesini. İnsan terk edebilir mi hiç gölgesini. Hiç unutur mu kulağım onun sesini. Her saat başı söyle hatırlatışın neden. Ben bende el olmuşum o bende ben Gözüm bir şey görmüyor anlamıyor beynim ne desem. Böyle bir divane gördün mü söyler misin sen. Bu haldeyken bile bana hatırlatışın neden. |
BEKLİYORUM SENİ günlerim geçmedi kaldım ben senziz gittigin gün unutuldum kaldım çaresız çaresizligin haykırışlarıyla artık yanlız bekliyorum seni bekliyorum günden güne bitmez bir sevdanın acısıyla son bakışların kaldı hep hep aklımda kaldı o sıcaklıgın sadece kollarımda ayrılıgın verdiği acı kalsa gözyaşlarda bekliyorum seni bekliyorum günden güne bitmez bir aşkın sevdasıyla karanlık dünyamın ışıgıydın sevdigim yüregimde sakladıgım sendin benim sendin benim herşeyim tek özlemim bekliyorum seni bekliyorum günden güne bitmez bir yaşamın umuduyla sendan başka kimseyi hayatıma alamam sana hiç kapanmadıki gönül sevdam gönül sevdamla başkasını yar baglayamam bekliyorum seni bekliyorum günden güne bitmez bir haykırışın yankısıyla sadece seni seni bekliyorum |
| Saat: 00:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık