![]() |
Şuan 80. Sıradayız ;) |
bence ilk 50yi hakkediyor dahada yükselecektir.NeutralizeRwebmasterlara tavsiyelerde bulunan bi says yazarmısın :D |
2005 yılında kurulmuş başka forumlar biliyorum onlarla kıyasladığımda çok büyük bir fark var üyelere saygı konusunda üyeye değer veren forumlar arasında alexa sıralamasındaki derecesi birkaç özet veriyor... içerik kaliteli tasarım kaliteli ziyaret oranı yüksek arama motorlarında en çok rastlanan sitelerden başka siteler ve bloglarda linkleri epeyce var ve günlük ziyaretlerde ziyaret edenlerin çoğunda alexa araç çubuğu kurulu... ben kendi uğraşlarımdan vakit buldukça bazı arkadaşların hoş sohbetini görmek için uğruyorum sitenin tek sevmediğim yanı...sayısı 120.734 olan rss konular... başarıların devamını dileriz :) |
Eee herşeyden önemlisi seviyeli bir site.Adminlerin en çok dikkat ettikleri nokta;Saygı.Ayrıca çok eğlenceli ve sürekli canlı kalan bir site...Google kadar ziyaret edilse yeridir:D:D |
Şuan 81.sıradayız bende baktım |
Tebrikler bende alexa kulanıyorum vede herkez kulansın |
Alıntı:
http://img366.imageshack.us/img366/6808/79vg3.png Aradıkları herşeyi ve daha fazlasını MsXLabs topraklarında bulabilecekler...Öyle inanınıyorum ki MsXLabs üyelerinin Google kullanımı sadece "Sitede arayın..." için olucak... |
Söylenecek hiçbirşey yok zaten MsXLabs'ın en iyilerden olduğunu herkes biliyor. |
Umarım Böyle Devam Edersiniz.Başarılar Bizleri Şımartmadan Yolumuza Devam Edeceğiz.İnşallah Sitenizin Görünümü,Konusu ve Anlayışı Hiçbir Zaman Değişmez.Çünkü Başarılar İstikrarlı Olursa Bir Anlam İfade Eder.Başarılarınızın Artarak Devam Etmesi Dileğiyle... |
eet güsel bi sıralama umarım yakın zamanda birinji olur;) |
| Saat: 11:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık