MsXLabs
Sayfa 4 / 6

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/43810-msn-hata-kodu-1603-windows-live-messenger-hatasi.html)

Misafir 16 Eylül 2009 22:26

Alıntı:

ozlem68 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1261758)
Merhaba arkadaşlar ben massenger in 9. sürümünü yüklemiştim.Sonra bilgisayarı kastıgı için kaldırdım ama hala bilgisayarda yüklü gibi görünüyor.8.5 yüklemek istedigimde bilgisayarınızda üst sürüm yüklü önce onu kaldırın diyor.ve 1603 hata kodunu veriyor.program ekle kaldırda ve program files te live massenger ait dosya yok.Ne yapabilirim lütfen yardım edin.:( :( :( :*(

Merhaba arkadaşlar ben massenger in 9. sürümünü yüklemiştim.Sonra bilgisayarı cam sorunu olduqu için kaldırdım ama hala bilgisayarda yüklü gibi görünüyor.8.5 yüklemek istedigimde bilgisayarınızda üst sürüm yüklü önce onu kaldırın diyor.ve 1603 hata kodunu veriyor.program ekle kaldırda ve program files te live massenger ait dosya yok.Ne yapabilirim ?? aynı hata bende var bir türlü olmuyor halbukı kaldırdıım halde aynı şeyı tekrarlıyor lütfen yardım edin.

NeutralizeR 16 Eylül 2009 22:47

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492068)
Merhaba arkadaşlar ben massenger in 9. sürümünü yüklemiştim.Sonra bilgisayarı cam sorunu olduqu için kaldırdım ama hala bilgisayarda yüklü gibi görünüyor.8.5 yüklemek istedigimde bilgisayarınızda üst sürüm yüklü önce onu kaldırın diyor.ve 1603 hata kodunu veriyor.program ekle kaldırda ve program files te live massenger ait dosya yok.Ne yapabilirim ?? aynı hata bende var bir türlü olmuyor halbukı kaldırdıım halde aynı şeyı tekrarlıyor lütfen yardım edin.

Windows Installer CleanUp Utility

Bu aracı indirip kurun. Listeden Messenger'ı bulup kaldırın.

Misafir 19 Eylül 2009 13:59

Sagolasin Arkadasim sorunu cözdüm, Eline Emege saglik.
ama bir sorun var MSN 8.1. acmak istediyimde, Ekrana bu yazi geliyor
Eine neuere Version ist verfügbar. Um den Vorgang fortzusetzen,
müssen Sie die neue Version installieren. Möchten Sie dies jetzt tun ?
Bende Hayir diyorum ama eski MSN acilmiyor,
tekrar ayni mesaj yaziyor her acmak istedigimde.

sari_kanaryam 19 Eylül 2009 18:25

Arkadaslar msn'de 1603 hatası alıyorsanız:

msnmsgr.exe' i bulun özellikler uyumluluk windows 2000 yapın.Tekrar tıklayın .exe'ye yüklesin.Sonra açılacaktır.Hadi geçmiş olsun http://zalim.net/forum/images/smilies/smile.gif

Misafir 24 Eylül 2009 13:57

yok cöze bılen yaw arkadaslar

Misafir 26 Eylül 2009 20:01

Bende Yeni Sürüm Vardı Snra Hata Verdi Sildim snra Eskisini Yüklücektim 1603 Hatası Verior Hiçç Bi Yerdede Yüklü Deil Senın Dedigin Programları Kurdum Baslattım Yeniden Gene Olmadı

Misafir 14 Ekim 2009 13:22

bende msn nin son sürümünü yükledim fakat donma olduğu için kaldırdım. 8,5 yüklediğimdeyse eski sürümü kaldırın diyo ama eski sürümü zaten kaldırdım lütfen yardım edinn...

Misafir 29 Ekim 2009 13:02

ben msn yüklicem ama yüklenmio bana yardımcı olurmusunuz

srht_d 8 Kasım 2009 19:20

Alıntı:

opps adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1368421)
Arkadaşlar ben msn 9 betayı yükledim ve bi süre kullandıktan sonra sildim...8.5 e geri dönmek istemiştim fakat 1603 sorunu çıktı..msn 9 u tamamen ortadan kaldırmama rahmen yüklü gösteriyordu...işte size araştırmalarım sonucu bulduğum net sonuç....
Description of the Windows Installer CleanUp Utility

windows installer cleanup utility...bu programı indirip yükleyin....sonra da programı açıp messenger a ait herşeyi remove ye basarak silin...
ben bu sorundan çok çile çektin arkadaşlar...herkezin teşekkür cevabını bekliyorum....;););)

yawwww gözümün nuru sana nekadar teşkür etsem azdır heralde vay Allah senden razı olsun bea şu sorunumuzu çözdünya gözümsan bea;);)

Misafir 2 Aralık 2009 10:38

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262252)
Bu aracı kullanarak kaldırmayı deneyin:
Windows Installer CleanUp Utility

hay allah senden razı olsun usta temizleme programıyla hallettim sonunda bu işi

Saat: 16:26
Sayfa 4 / 6

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık