![]() |
Bende dciman32.dll hatası veriyor. hata şu C:\Windows\system32\DCIMAN32.dll uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor. Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcısına başvurun. herhangi bir oyunu açtığımda bu hatayı veriyor. Vista ultimate kullanıyorum. Lütfen çözüm bulun... |
Ya arkadaşlar benimde 1569936 yordam giriş noktası,msvcrt.dll dinamık baglantı kitaplığında bulunamadı " diyor.. Lütfen yardm.. :(:(:(:( |
hacıı ben anlamadım yaaa bi tarif etsen nerden indiriyozz bnm pcde dll hatası weriyo :s qenelolarak oyunları açmıyo :S |
benim pc de de ona benzer bi sorun veriyo oyunlara falan girerken şu hatayı veriyo C:/common files/system/kb844943.rdcuyguluması veya DLL'si,geçerli bir Windows bellek görüntüsü değil.Lütfen yükleme disketinizle Karşılaştırın.daha bir sürü bunla ilgili hata verio bi yerdede pc açılırken ki proglamları kaldırın msn fln onlarda yok ama hala hata verio yardımcı olursanınz sevinirm |
BUDA ZDCN50.dll bu arada ZDCN50.dll uzantısıda yok benim pc de o hatayı veriyor |
direct x9 arkdaşlar direct x9 u deneyin olumlu bi sonuca ulaşırsınız bencee |
granny22.dll hatası verio listede yok |
bi tane dosya indirince iş bitiyodu o dosya neydi? |
off Ya woLF oYnayamıom DeLi oLacam |
Arkadaşlar ben dll uzatılı olan bir dosyayı sağ tıklayıp değiştirden winrar olarak ayarladım nasıl geriye getirebilirim ? |
| Saat: 04:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık