![]() |
Geçiştirenleri protesto ediyorum |
Israrla anlamak istemeyenleri protesto ediyorum! |
şu an canım protesto etmek hiç istemiyor benim.isteyince de nasıl ediliyormuş bakın siz! |
Senı bu dusuncenden dolayı protesto edıyorum,Bırde sarkı soylemesını bılmeyıpte kendıını sanatcı sanan sosyetık medya maymunlarını protesto edıyorum. |
iş ortamında kendini bilmezleri sabahlaro erkenden kalkıp işe gelmeyi protesto ediyorum :P ya aslında herşeyden sıkıldım herşeyi protesto ediyorum |
Kendı davranıslarmı,kırmızı ısıkta gecen ınsanları,bırde bana karsı camdan her aksam nanık yapan kızı protesto edıyorum cunku sınırımı bozuyor. |
İnadına Muhalefet Olanları Protesto Ediyorum..! |
muhalaefet oldugun ıcın senıde protesto edıyorum |
muhalafeti protesto ettigin için ben de seni protesto edeyim mi şimdi? HIII???? |
Benı protesto ettıgın ıcın bende senı protesto edıyorum.:D:D |
ama ben etmedim kiiiiiiii!!! ''yanlış anlamaları'' protesto edeyim bari etmişken :) |
sevpte sevmiorum diyeni protesto ediorum:(..!!!!!!!!!! |
spor yapıpta verilmeyen birkaç kiloyu protesto ediyorum(N) :) :D |
kılo vermeye calsıtıgın ıcın bende senı protesto edıyorum. |
haksızlıkları ve torpilleri protesto :hih2: |
Alıntı:
etme lütfen sağlık için desem protestonu kaldırır mısın.hehehe:D ben düğünler de patlatılan silahlarıda protesto ediyorum bu arada... |
Bak bu sılah konusuna oz verı gosterdıgın ıcın kıklo verme protestosunu unuttum bende katılıyorum ayrıca magandaları kendını sehrın ortasında rambo sanıp ınsanların yararalanmasına neden olan ıngıltere ozentılerını protesto edıyorum. Bırde depresyonda olanları protesto edıyorum |
Turkcell Madurları Derneği Merhaba Arkadaşlar öncelikle ben kendi maduriyetimi söyleyerek konuyu başlatayım sonra sizinle paylaşırız. 10 12 yıllık turkcell kullanıcısıyım bu güne kadar hiç faturamı incelemedim tabiki bundan 2 - 3 ay öncesine kadar adamlar tam bir yıldır abonesi olmadığım servisten para kesiyormuş ücretsiz dedikleri servisten ücret kesiyorlarmış müşteri hizmetleri ve çözüm merkezi ile yaptığım görüşelerde ancak son 3 ayı görebiliyoruz dediler. ben bunlara verilecek en güzel cevabı biliyorum. turkcell numrasını alıp başka bir şebekde kullanmak Turkcelle iyi bir ders olur. bunun için bütün Turkcell madurları arkadaşları Turkcelle ders vermek için kendilerini ve yorumlarını bekliyorum. |
Vay neler oluyor hayatta demek ki benim turkcell kullanmama nedenim buymuş :D |
Semra artık sus!!! Senin dırdırını protesto ediyorummmm |
10 günde dediler 22 gün oldu.... Vaktinde teslim edilmeyen siparişleri protesto ediyorum. |
fildişi kulelerini.............. |
yıllarca aşk yaşayıp evlenenlerin üç ay sonra boşanmalarını protesto ediyorum.biraz sabır ... çocuklarını dövenleri şiddetle protesto ediyorum!!! yemek yediği çanağa edenleri de( nankörleri) protesto ediyorum!!! |
komşusuna ihanet edenleri!!...... |
kadın ve erkegın esıtlıgıne ınanmayan ve onlara sıddet gosteren hayatı bır malukat olarak gecıren bazı hem cınslerımı hem protesto edıyorum hemde yakalarsam sıddetın tarıhcesını acıklyıacam buun ıcınde kenıdmı yıne protesto edıyorum |
Hepinizi protesto edıyorum :D protesto edenlerıde protesto edıyorum |
Bana tesekkur edenlerıde protesto edıyorum.:D |
Bana yemek hazırlamayan annemi protesto ediyorum ( : |
ÇOK BAĞIRAN PAZAR ESNAFINI PROTESTO EDİYORUM... |
Elektiriğe %40 zam yapan hükümeti :hey: |
Sabahın köründe beni arama alışkanlığı olan arkadaşlarımı protesto ediyorum! |
Kuresel ısınmayı,cevrecıyım dıyıpte yere tukurenlerı ,benım dun kalbımı kırıp satanıst dıyen annemı,ve annemı protesto ettıgım ıcın kenıdmı protesto edıyorum . |
Sert müzik dinleyen herkese SATANİST muamelesi yapan herkesi protesto ediyorum! |
Kendimi protesto ediyorum...(A) |
bende sana buyuk ıctenlıkle katılıyor ve senı protesto edıyorum :D |
doğalgaza zammı protesto ediyorum... |
yalan söylemeden iki cümle kuramayan herkesi protesto ediyorum! |
Bu konuyu forum oyunlarına çevirenleri protesto ediyorum... :P |
Referansın olmadan hiçbir yere girilemeyen Türkiyeyi protesto ediyorum |
muhalefete ve devlet ıslerıne gırdıgın ıcın bende senı protesto edıyorum :D |
red_line a katılıyor ve ona hak vermeyip,bu saçma sapıklıga çanak tutup devamını saglayanlarııı....... |
Insanlarla dalga gecıp kendnı baska bırı olarak gostermeye kalkan ınsan ozentılerını ve marıfetmıs gıbı uyuz uyuz anlamamaya calısan beyınler ıgelısmemıs embesıllerı ınsanların gururlarını oyuncak sanan ana kuzusuzu cocuk kadar aklı olmayan bazı ınsanları protesto edıyorum. |
şiddetin her türlüsünü protesto ediyorum..!!! hayvana, kadına,erkeğe çocuğa insana canlı olan herşeye |
güle güle yerine bay bay diyenleri protesto ediyorum.......... |
Akaryakıt'ın bu kadar pahalı olmasını...:cl: |
annemi ve kızkardeşimi protesto ediyorum :hih2: balık ekmek yedikleri için bugun bensiz keyif yapıolar:hih!: |
Butun kedilerı ve butun satanıstlerı protesto edıyoruum. Muzıgı dınlerle karıstırıpta bır sey bılmeden cok sey bıldıgını sanıp ınsanların gunahını alan herkezi protesto edıyrum |
Açlıktan insanların ölmesine neden olan insanları :hey: ve Türk Düşmanı Herkezi :@ |
Alanı Yabancı Dil olduğu halde matematik,geometri,kimya ve biyoloji çözmeye bizi mahkum eden eğitim sisteminin başındakileri protesto ediyorum kınıyorum :hey: Allah onları bildiği gibi yapsın:D hissettiklerimin hepsini buraya yazmam sakıncalı olurdu:moo::moo: :hysteric: :hih!: :kart: |
Senıde protesto edıyorum kafamı karıstırdın bunlarla |
| Saat: 23:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık