![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Listede öyle bir program yoksa https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html konusunda verilen Windows Live Suite adlı program ile bu programın kurulumunu gerçekleştirmeyi dener misiniz? |
zaten önerdiğin porogram yüklü yardımcı porogram yok gözükmüyor hala bir çözüm bulamadık herhalde bizim pc format istiyor |
hata kodu: 80048820 genişletilmiş hata kodu: 80048411 başka bi hata kodu ise: 8100030d bunlar nedemek? ve sorunum şçyle "sorun gider" i tıkladığımda Sistem dosyası ve Anahtar bağlantı noktası kısmında sorun çıkıyor ve onaramıyor. evet bi firewall kullanıyorum (NOD32 Smart Security 3.0.669) ama daha önce bu ilk seferinde değilse bile 2. yada 3. denemelerde girebnl,iyordum bi ara bilgisayrıma internet hzılandırıcı (download accelerator) ve youtube gibi sitelere girmeyi kolaylaştıran bi prg kullanıyordum ki bu prg kullanırken daha önce sorun çıkmıyordu ama diğer prg kullandıktan sonra (download accelerator ı) bu sorunla karşılaşmaya başladım... acaba bilgisayrıma ne yapmış olabilr bağlantıya nasıl engellemiş olabilr? msn 8.5 kullanıyorum. birde şu socks ayarları dediğiniz şeyi bulamdım bağlantılar bölümüde...internet seçenekleri>gelişmiş kısmında "internet explorer ayarlarını sıfırla" kısmı sorunmu çözermi yada msni kaldırıpğ yeniden yüklemek? teşekkürler... |
Alıntı:
Dediğim gibi Windows Live Oturum Açma Yardımcısı programını bilgisayarınıza kurmayı dener misiniz? Nasıl kurabileceğinizi yukarıdaki cevabımda anlatmıştım. |
son sürüm yüklü yardımcı porogramıda yüklü hepsini si,ldim yeniden kurdum yine aynı pc r açılıp kapandığında msn adresim siliniyor tüm işaretleri işaretliyom beni hatırla parolamı hatırla hatta otomatik aç ı bile malşesef o sıfırlıyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
8100030d Hata Kodu yardım msni açamıyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
WLM 9.0 BETA kullanıyorum oturum açılmıyor hata kodu 80072745, İstanbul da bir sorun mu var, hotmail veya msn web sayfalarına da bağlanamıyorum, dğer web sayfalarına girmem de sorunyok. |
Alıntı:
|
80072efd hata kodu 2 gündür bununla uğraşıyorum yardım lütfen... |
80072745 hata kodunu nası cozebılırım yardımcı olursanız sevınırım |
Alıntı:
|
Merhaba , 8100030d sorunu yaşıyordum.Önce hatlardan kaynaklanan bölgesel bir problem olduğunu düşündüm fakat farklı bir hesaptan oturum açabiliyordum..Konunun diğer sayfalarına baktığımda Neutralizer tam benim sorunumu anlatan bir mesaj geçmişti dediklerini yaptım fakat sorun çözülmedi..Messenger ' ı forumumuzdaki konudan tamamen kaldırdım ve forumdan yeniden yükledim.. Ancak sorun hala giderilmemişti. Farklı bir hesaptan giriş yapabiliyordum. Şahsi fikrim : Discovery , Plus , StuffPlug ve Messenger ' ı tamamen kaldırıp yeniden yüklemek..Fakat sorunun giderilmeyeceğinden korkuyorum..Kısa zamanda çözüm bulursanız sevinirim.. Saygılar , Teşekkürler. |
Şahsi fikrimi gerçekleştirdim fakat sorun çözülmedi..Farklı bir hesaptan giriş yapabiliorum. |
Gelişmiş hata kodu 80048412 veriyor.Bu hata nedir bulamadım. |
Alıntı:
80048820 genişletilmiş hata kodu 80048412 : Tarih ve saatinizi güncelleyin. Not : Benim sorun çözüldü |
Güncelledim yine olmadı.Bende beta 9.0 kurdum bu seferde dil yamasını kabul etmiyor.Ne yapmalıyım.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? https://www.msxlabs.org/forum/arsive-kaldirilan-konular/72711-windows-live-messenger-9-0-wlm-9-0-beta-tr.html |
evet arkadaslar bende söyle bir hata olustu onu nasıl cözeriz yardımcı olursanız sevinirim sistem hatası ayrıntıları kod:0x8000ffff acıklama :cok zararlı bir hata bu konuda yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
catastrophic failure (çok zararlı hata) ayrıntılı bilgi 0x8000FFFF "Catastrophic failure" Message with SQL Server ODBC Driver linkinden bulunabilir. Kolay gelsin...:*( |
Alıntı:
tesekürler ellerien saglık |
ama cözüm hala bulamdım bne mi bulmadım yoksa sorun bendeki sorunda mı yardımcı olursanız sevinirim |
arkadaşlar windows messenger yükleyemiyorum sistem hatası kod 0x8000ffff çok zararlı hata diyor yüklenmiyor yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler |
olmuyooooo daha açık bişekilde yokmu kafayı yicem |
Alıntı:
bne pc konusunda kendiem baya güvenirim ama o hatayı cözemedim yardım istedim oda yeterli olmadı snaırm format caktım düzeldi sanırm beta nın 1de(msn) da sorun var |
http://img372.imageshack.us/img372/9070/ekranalntsyf9.jpg arkadaşlar ben de aynı hatayı alıyorum msn yi yükleyemiyorum yardım ederseniz sevinirim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben yeni formatlamıştım 9.0 olsun beta meta dedim ekledim şimdi update etti sorun çıkardı araştırdım bulamayınca msn format attım msn formattan sonra 8.5 yüklüyorum diye yine 9.0 betayı yüklemişim :( geri yükleme yaptım 9.0 sürümünün olduğu geri yükleme imiş yine sildim tamamen app data falan tüm msnnin olduğu yerleri regeditten bile sildim msn format attım yani ama şimdi ne geri yükleme yapabiliyorum nede tamamen siliniyor gözükmüyorda bu 0x8000ffff hatasını veriyor ve zaten ayda veya 2 ayda bir formatlayan biri olarak üşeniyorum günlerce haftalarca uğraşıyorum programalrı yüklemek için :( bir çözüm bilen varsa lütfen yardımcı olsun .. eğer geri yükleme önceden yapmayan bir arkadaş varsa 9.0 msn yüklemeden öncesine getirerek sorunu çözebilir aman dikkat benim yaptım hatayı yapmayın :D .. |
Hizmet qeçici oLara kuLLanıLmadıqından doLayı Windows Live mesenqer oturumu açıLmadı. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. Hata Kodu :80040154 Lütfen yha yardım edin : ( |
Alıntı:
|
Merhaba, Aynı sorun bende de var ve yeni bir messenger live yükleyemiyorum. Lütfen acil yardım.:*( |
Alıntı:
Msn Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası - Tekil Mesaj - MsXLabs İlgili Konular Kolay Gelsin... :) |
Merhaba, ben msn live 9 betayı sildim , daha sonra daha eski versiyonları yüklemeye çalıştım ama bu hatayı veriyor. Acaba yok mu çözümü. 0x8000ffff:*( Alıntı:
Şu an deniyorum. Umarım çözerim. |
Tüm verdiğiniz yolları denedim ama yine aynı hatayı veriyor.*-) 0x8000ffff Ne yapmalıyım ? |
Alıntı:
Windows Installer CleanUp Utility |
Gerçekten çok teşekkür ederim. Windows Installer CleanUp Utility işimi gördü. |
810003c1 bunun çözümü yokmu yaaa.Ben @turkei.net uzantılı e-mailime giremiorum fakat @cyber-wizard.com luya girebilirorum.ARkadaşlarıma g,ttim ordada girmedi msnye.Helpp |
Bu verdiğiniz Hata kodlarında benim aradığım hata kodu yok içinde msn acınca bu hatayı veriyor. Hata Kodu: 810003c1 Ya lütfen yardım edin bu hatayı çözeyim :(:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Né varki üLkémdé ?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yhaa sén şimdi üLkémi boşverde benim bu msn neme yardım etsen sevinirim oHhh be sonunda msn ne acıldı :) Bu arada SzN Kardeşimizede Thanx =) |
SAolun gerçekten çok saaolun düzelttimm Ty:/ |
| Saat: 15:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık