![]() |
Bundan 17 yıl önce Azerbaycan ın Hocalı Kasabasında tam 613 sivil ''Bunların yarısına yakını kadın ve çocuktu'' ermeni askerlerce hunharca katledildi.Hamile kadınların karınları yarılarak öldürüldü ; çocukların kafa derileri yüzüldü veya kafaları kesilerek öldürüldü.Bu da yetmedi cesetlerine bile işkenceler yapıldı.Çok değil sadece 17 yıl önceydi bu olanlar. Ve dün yıldönümüydü.Onca zamanlar sözde soykırımı haberlerinden düşürmeyenleri ama bu soykırıma haberlerinde yer vermeyenleri ; ermenilerden özür dileyenleri ama bu soykırım hakkında sesleri çıkmayanları şiddetle PROTESTO EDİYORUM.... |
Kendini bilmezleri protesto ediyorum .... |
Dunyanın vurdum duymazlıgını halen bıtmek bılmeyen savasları,doganın kırlenmesı ıcın elınden gelenı bırakmayan ınsancıkları,dunya ıcın guzel bır sarkı soylemek yerıne berbat bır nakarat ekleyen herkezı ve bunlarda benımde bır payım varse kendımle beraber hepsını protesto edıyorum..:D:@:@ |
ALLAH TÜM DÜNYAYI BİR BÜTÜN OLARAK YARATMIŞ AMA DEVLETLER.. SINIR KOYMUŞLAR.. ÜLKE,LERİ SINIRLARLA AYIRANLARII.. VİZE,Yİ İCAD EDENLERİİ.. PROTESTO ETMEKLE KALMIYORUMM..YİNE PROTESTO EDİYORUMM.. |
haber kanallarında dun geceden beri ermenistanla anlasmaya varıldıgı haberleri yayınlanmaktadır sozde soykırım iddialarından vazgecilmedikce, Turkiye Cumhuriyetinin sınırlarını tanımadıkca, Azarbeycan topraklarının %20sinin isgali sona ermedikce, dısisleri Sehit burokratlarımızın katillerini Turkiyeye teslim etmedigi surece ermenilerle anlasmayı protesto ediyorum |
Amerika'da MSNBC'nin; Ermeni soykırımı:Diye bir oylaması var... Lütfen 'No' yu işaretleyin ve vote yazan kısma basarak işlemi tamamlayın Oylama oranını hemen gösteriliyor. ADRES :http://www.msnbc.msn.com/id/21253084/ |
Kardeşimin okulunda 20 TL karşılığında pikniğe goturuceklerdi.Ama Okul piknik die İstanbuldaki Kliseleri gezdirmişti.Sözde pikniğide otobuste yapmışlar. Hangi Memlekette yaşıyoruz ! protesto deil küfür ediyorum ******* satim .. |
Çin'in Doğu Türkistan'da Müslüman Türklere uyguladığı soykırım ve zulümleri ve ayrıca Çin mallarını protesto ediyorum... |
Bende biraz tuhaf olacak ama kanalizasyon kapağı üreticilerini protesto ediyorum..Kanalizasyon kapaklarına kokuyu temizleyen filtre taksalar yada ne bilim buna benzer bi şey yapabilirler.Yaz gelince sıcaktan kanalizasyondaki pis sular buharlaşıp yukarıya çıkıyor ve inanılmaz pis kokuyor etraf hele bide evinize yakın bi yerde kanalizasyon varsa o yaz mevsimi bitene kadar ev parfümleri elimizden düşmüyor. |
Bundan sadece 14 yıl önce dünyanın gözü önünde boşnak kardeşlerimiz sistematik bir soykırıma tabi tutuldu.Binlerce çocuk öldürüldü;binlerce kadına tecavüz edildi,binlerce insan hala kayıp.Ve sorumlular hala bulunamadı. Bütün sorumluları şiddetle kınıyor ve protesto ediyorum. |
| Saat: 06:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık