![]() |
Sonuna kocaman bi nokta koysam dertler biter mi ? • Aşkın sonuna üç nokta koysam devam eder mi ? ••• |
Ben Mevlana değilim ne olursan ol gel demem.Adam olda gel.. |
Yüreğin konuşurken, hâlini bir bir anlatırken, gözlerinde hüzün oynaşır... Dilin sükût ettiği için anlayanın yok kadar azdır!... Anlatamam işte... Anlatmadan anla beni... |
Çocuk... Her vedanın ardında bir bekleyeni vardır kimsenin bilmediği... Ve her gözyaşının altında bir dua kimsenin duymadığı... Çevir gökyüzüne başını... Bakma arkana! Daha sert basa basa, daha güçlü! Anlat bu kara şehrin yollarına ak adımlarınla! Gitmek yenilmek değil kazanmak da! Gitmek gitmektir işte... Hepsi bu. "Cem Adrian - Nereye Gidiyorsun ??" |
Bir gece yarısı uykun kaçarda Yanımda olmayı istersen eğer Hiç vakit kaybetme hemen çık yola Her şeye hazır ol bana öyle gel |
Körü körüne birine bağlanma be insanoğlu, Aşkının adı değil,Allah'ın adı yankılatacak tabutunu. Aşk dediğin hikaye olacak,İsrafil üfleyince sûru. |
İnsanlar kırmızı bir güle doğru koşarken çoğu zaman ayaklarının altında ezilen kır çiçeklerinden habersizdirler |
Ağaçtan meyveyi koparır yersin,seversin meyveyi, Hayranı olursun da,ağacın hiç mi yoktur emeği? İnsanı görüp övgüler yağdırırsın,her biri bin para, Acaba neler söylersin görsen gerçek meleği. |
Bitti sandığın her yol yeni bir başlangıçtır..Anlarsın ki gökyüzü uçurumlarla başlar... |
İçimde içime sığmayan bir gariplik var.Ya ben fazlayım bu şehirde yada eksik birileri var.. |
galiba ben büyük bir yanlışım yada yanlışların birleşiminden doğan bi karışımım gerektiğinde en zorlu yanlışla yarışırım yanlışığın şaşkınlığındayım ben kederle bakışırım gereksiz yanlışlarla atışırım gerekirse dalaşırım |
Icımde lanetın derın sessızlıgı gokyuzunde tanrının anlamsız lanetı ve ben olumun golgesınde soylerken nefretın sarkısını bastıgım topraklarda kan dokuluyor ınsan oglu acız nefsının esiri |
Şimdi avuçlarıma her bakışımda boşlugunu görüyorum sensizligin. |
Bozuldu aramız Düzelmez artık bi Macerayıda geride bıraktık ben çok yürüdüm biraz da Sen koş nasıl istersen benim için hava hoş ;) |
Durdu dunya hayat aktı gozyaslarımdan sonbaharda dokuluverdı avuclarıma yapraklarım yıllara yenıldım ve omur torpusunde hayatın suyunu ıctım sadece.... |
İçinde, özünde hissedilip açığa çıkaramadığını karşısındakinde bulduğun anda onu sevmeye başlarsın... özünde sevgin kadardır karşısındakine aşkın!.. |
Kendine iyi bak deme denmez saçma.. Kendime bakarım elbet sen hiç korkma.. Kendine kalıyor insan eninde sonunda.. Sen bize iyi bak tanrım sevdalı kullarına.. |
Ask dedıgın sacmalık aptalların tesellısı aslında yuregımde tutku sadece karanlıgın derınlıgınde ıstemıyorum yapmacık sevgılerın sadece cumlede kalan yalın halını bana sessızlık verın baska bır sey ıstemıyorum gercekten Bu gece gozlerımı kapattım sıyahın perdesı ıle beraber dans ettım zerafetı ıle buyulendım hanım efendının guzellıgınde sonra yapmacık bır maske dokuluverdı yuzunden ortada ne zerafet kaldı nede guzellıgınden bır anlam... Omur torpusunden gectım hayat ınce bır cızgıden gecerken yasamak ıcın cabalayan ınsanlar kanlar ıcınde muzelenırken sergılendı ıcındekı vahsetın kor zıhnıyetı tozlu rafların ardında ıste dedım burası ya cehennem yada uyanamadım kabuslardan.... |
Yürekte bogulmak ne güzel bela.. Battıkca kurtuldum.. Cıktıkca battım.. |
Korkuyorum yıtık bakan hayellerın ardından huzunlenıyorum her gıden sevgılının arkasından sımdı ask eskı bır cınarın altında sadece kuru bır toprak estıkce acılan sadece yaralarım...onada gucum kalmadı zaten! |
Vurdum en dibe kadar.. |
SUS DELİ GÖNLÜM SUSS.. |
Biz birbirimiz için varız...:inlove: |
Bakışlarınız umudumu körelten keskin jilet İmkan olsa tereddüt etmeden alırım ölüme bilet Arkamdan bir şey çeviriyorsun demi? Yemin et Söylesene seni kim üzdü Jüliet (A) |
Bir gün ya da aylar Geçse bile Bu kalp daima seninle |
Zeki olan ben değilim, saf olan sensin:dontknow: |
zekalık dusuncelerını duygularından ayırabılmenın getırebıldıgı ayrıcalıktır.. Duyguları olmayan bır zekanın urunude savas ve soykırımdır..... Vıctor kubı :D |
PasLı bir yaLnızLıktı avuçLarımda... Ardımda bir yürek yükü rüzgar... Ne zaman sevmeye koyuLsam doğruLup çoğaLdı ayrıLıkLar... |
Varlığın benden uzak olmasın...Beni koyup yaad ellere varmasın... |
Dün; Sevda sözcüklerini, Dillerinden düşürmeyip,hatmedenler. - Bu gün; Ayrılmanın verdiği hazzın duasındalar.. |
Uyumuşum / büyümüşüm ! Başımda " iyi uykular küçük kız " diyenim senden başkası değil/miş .. |
Umursadıklarım;sadık olanlar.. dışladıklarım;özüne bağlı kalmayanlar.. |
ReyyaN :P Beni umursuyo |
Yüreğim umulmayan yaralarla baş edemezken Bir tatlı gülüşü özledi gözlerim Ve sen...hangi alemde hangi düşlerdeysen çık gel Çünkü gülüşünü çok özledim... |
Gelecek yoksa geçmişte yoktur bunun üzerine uzun uzun düşünmem lazım.. |
“Pür ateşim açtırma benim ağzıma zinhar/Zalim söyletme derunumda neler var.” |
Bir gün geLirde ağLarsan ayna önünde , Beni hatırLa..Vazgeçti benden tüm dünya.. Kargo - Ben ve Dünya |
Kim Oyuncakki Sen Oyuncusun? |
Aklımı kaçırmak üzereyim.. Ben çürük bi düzeneğin üzerindeyim.. Neyin beni beklediğini bilmemekteyim Her yerde bilinmezlik var.. |
Gül benden, ben gülden memnunken nereden çıktın da sen elimi kanattın¿ Dikenin zalimi kalbime battın... |
Seni sana bırakıp kendimi yanıma alıp arkama bakmadan gidiyorum.. |
Uzaklaş! Yoksa sana dokunurum Yoksa yasak tanımam Günahın olurum, günahım olursun ... |
Artık demir almak vakti gelmişse zamandan Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan Hiç yolcusu yokmuş gibi alır yol Sallanmaz o kalkıştan ne bir mendil ne bir kol Rıhtımda kalanlar seyahatten elemli Günlerce siyah ufuklara bakar gözleri nemli... |
yok ki senin bir yedeğin.. |
Sana gitme demiyeceğim Üşüyorsan ceketimi al Günün en güzel saatlerinde Yanımda kal Sana gitme demiyeceğim Yinede sen bilirsin Yalanlar istiyorsan Yalanlar söyliyeyim incinirsin... |
Don't Trust Everyone.. |
"Unutmayı Unuttum" diyorum anlasana, bir hatırlasam unutmanın ne olduğunu, o zaman hürriyetimi tekrar kazanacağım. Unutmayı unuttukça yeni bir sayfa açamıyorum. Yeni sayfa derken, eskiler altında durdukça yeni sayfa açmak da anlamsız geliyor bana. Bunun da nedeni unutmayı unutmak olmasın. O zaman ilk hedefim unutmayı hatırlamak olmalı. Yardım mı alsam.. |
Özgürlüğüm sende kaldı Tutsaklık senden hediye bana Umutlarımın üzerine basp yürüyorum Ümitlerimi balonlara bağlayıp uçurdum Sıfırdan başlamam gerek hiç olmamış gibi.. |
Minare ne kadar yüksek olursa olsun imam yine bildiğini okur:msn_party |
minare dedinde aklıma ne geldi bi aşık imam varmış cıkmış minareye demişki sıradaki ezan kaşı gözü kara sırma saçlı nazlı bakışlı köyün en güzel kızına gelsin:D.. |
| Saat: 04:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık