![]() |
iyi geceler kimse yok mu :S |
The Unique abi sen ne arıyosun bakiim bu saatte :P |
uykum kaçtı onu arıyorum *-) |
uykusuz kimse yok muuu:hysteric: |
Gidiyorum :hey:sohbet etmek istemiştim:faint:neyse :Pgidip yatayım belki rüyamda angelina julie yi görürüm :noangel: |
kisme varmı ki :D |
selamlar herkes uyumus galiba not: adslin sayaci cok hizli gidiyor kontrol etmenizi tavsiye ederim gecen ay limitim neden erken doldu diye dusunuyordum 1 gun icinde 0.165 oldu oda surekli girmedigim halde ve goruntulu msnden konusmadigim halde!!!!!!!!!!!!!!!!toplam 5-6 saat internete girdim 1 gun icinde |
ilginç bi olay bende sörekli film izliyorum |
sayacin kac oldu |
Kimsede yok yine nerde bu millet yafs herkes uykuda galiba :dontknow: |
su uyur Ruff uyumaz:P harbi yaa kimse yok sanırım :S karnımda acıkmıştı :drool: :moo: |
Yani Ruff iyi bi sen uyumamisin :D Karninmi acikti... http://www.samanyoluhaber.com/images/resim/izmir-sutlu-borek.jpg Buyur... ama karsimda yeme canim cekmesin bu saate kac kalori var onda biliyonmu sen :D |
teşekkür ederim ellerine sağlık :tender: :drool: kapa göslerini de öyle yicem canun çekmesin sonra :noangel: |
Alıntı:
vvalla bilmiyorum kaç olmuş şimdi yine bi iflm izliyecem :) |
ooohhh burnuma nefis borek kokusu geldi davetsiz misafir kabul ediyormusunuz? |
Alıntı:
:shy2: afiyet olsun :D |
Alıntı:
sedef bizde açız biri yer biri bakar kıyamet anla işte :) |
Aaa ayip ettin buyur sende ye, eger canin baska bisey istiyosa söyle ama :D bu saate'de acikiyosunuz ya helal valla |
Alıntı:
sedef valla ben cok açım :) inanmıyacaksın ama gercekten açım :D ımmm bana bi tantuni lütfen :):$ |
benim canim iskembe ve kokorec cekti ama iskembe sarimsakli olmaz yarin Cumadan kovarlar :) |
http://img508.imageshack.us/img508/8654/tantuniic7.jpg Sanki Garson'um ben alla alla ama paylasmayi seviyorum iste napim :) eh sende bana bi Capuccino ismarla bari :D |
Alıntı:
Iyy nasil yiyosunuz onu ya kulaga bile igrenc geliyo Iskembe ve Kokorec :S |
muhtesem 2 yemegede iyy dedinya baska birsey demem :) ben ciddiyim kokorecci yakinda ama gitmeye useniyorum ve gercekten karnim acikti gidip mutfaktan peynir ekmek yiyeyim herkese iyi geceler Sedef Antalya usulu terbiyeli iskembe corbasi icin sonra iiyyyy dersiniz sen Istanbulda duru suya yapilana iyy dersin |
kokorec nasıl yıyorsunuz bılmıyorum ya onun yerıne bır ancurezlı pızza ısmarlasam olmazmı |
Alıntı:
Valla istanbulda'da yemedigim icin bisey diyemicem ama kokusu bile yetiyo :S ama tabi herkesin zevki baska |
Alıntı:
Alıntı:
missssss gibi sarimsak bol limonlu birde damar olursa deymeyin keyfime belki yarin gece gider yerim bu arada ben peynirle ceyrek ekmegi afiyetle goturdum:P |
Alıntı:
kosura bakma biraz geç oldu ama :) filme dalmışım yaa :D neyse sana cok güzelinden aldırttım :) http://www.ndr903.de/capuccino2_v-gallery.jpg |
kisme vrmı :D |
kisme yokmu bu gece |
:Pselamlar kokorec yemeye gidiyorum kokorec sevenler benimle gelmek isterseniz 5 dakika beklerim davetlimsiniz :P:P:P:P:P:P 2.30 ve 2.35 bana afiyet olsun size bir dahaki sefere iyi geceler iyi uykular:hiya: |
10 dakka oldu 5 dakka geç kaldım :D neyse bende film izliyim bari dalton kardeşler filmmi D:D |
Alıntı:
selam saat 3.40 eve geldim uzgunum ama kacirdin:$ oyle internette yemek muhabbeti degil ciddi idi iyi pismis kokorec :Pcok iyiydi bir dahaki sefere sen Antalyadamisin?:P |
ulaaa horon bilen yokmidurdaaa ula fransuzmu kalduk habiriyaaaa gerçi gece gece kim etçek horoni ama herkese selam yollayirum l:D |
Alıntı:
yok değilm ist :) yaw kimse pek gelmez oldu :) gece muhabetine :D |
belki erken uyuyorlardir |
Alıntı:
ola bilir bende onu düşündüm :) |
Huhuuuu nerdesiniiiiz MsxLabs'in Gece kuslari :wave: |
selam sedef :) |
Selam sanar, ikimiz kaldik bu gece buralarda :faint: |
berhabayın bayamlar beni aranıza alın ortada kaldım :) evt ne istersini eylencemi atıştırmamı ne isterseniz şarkıda söyliyim :D |
Slm KENCISII, yok atistirma olmasin sayenizde bende kilo aliyorum bi sarki söyle bari söyle slow bisey kafamizi bulalim :D |
bu gece fantastik resimlere dalmışım kalkamadım bende :D |
Alıntı:
sen iste yeterki :) benden sana gelsin :) Gittuğun o yerlerde söle huzurda misun? Geride kalanların söyle farkında misun ? Atın beni denizlere vermeyun ellerine oyy Zaten hasret kalmış idum o deniz gözlerunee Gidup ta dönmemeye söyle yeminli misun? Dönüp te görmemeye dayanabilir misun? Ey göklerin yıldızi benim farkimda misun? Benden ayrı yaşamaya dayanabilir misun ? Atın beni denizlere vermeyun ellerine oyy Zaten hasret kalmış idum o deniz gözlerunee... |
Valla güzelmis :) tskler |
Alıntı:
biraz önce yaptım o videoyu :) The Best of KENCISii :D beğendiğine sevindim :) |
Evet forumada eklemissin izledim, baya youtube/video meraki var sende hadi hayirlisi :D |
ellerine sağlık pek güzel olmuş :) Hadi ben yatıyorum iyi sohbetler :D |
Alıntı:
Alıntı:
cok tşk :) |
Bende yatiyorum, iyi geceler Arkadaslar... :moo: |
Alıntı:
Alıntı:
iyi oykular :) |
| Saat: 00:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık