MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

BlueNighT 28 Mart 2007 18:49

Alıntı:

EarwenElif adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 412680)
ayrıca msvcr71.dll yanında msnmsgr.exe hatası verio onu yazmayı unutmuşum :shy: acilen yardım istiorum yaa çok sıkıldım msnsizlikteeennn:cry:

Buradan İlgili dosyayı yükleyip C:\WINDOWS\system32 Dizinine atıp deneyin...

yinede olmassa

Turkçe Xp için

WindowsXP-KB842773-v2-x86-trk.exe

İngilizce Xp için

WindowsXP-KB842773-v2-x86-enu.exe

Yukleyip deneyin..

Alıntı:

bnsh adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 412701)
kardeşimin msnini hacklemek istiyorum bu mümkünmü nasıl yapabilirim

Sitede Hack ili ilgili konular yasak ..:)

NeutralizeR 28 Mart 2007 19:07

Alıntı:

εмяεсди adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 411453)
Slm bendede şöyLe bi sorun var
msn 7.0 kuruyorum hiç bişe yok
8.0 ve 8.1 de performans %100 bilgisayar full takılıyo
eskiden olmuyodu tabi
ne yapmam lazım?

Donanım özellikleriniz nelerdir?

Ctrl + Alt + Del tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni başlatın. İşlemler sekmesine gelin, CPU sekmesine iki kez tıklayın. İşlemciyi en çok kullanan işlemlerden en az kullanan işlemlere doğru tüm işlemler listelenecektir. Ekran görüntüsünü alıp buraya yapıştırın.

Alıntı:

OziGR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 412078)
messenger 8.1 i yeni kurdum pcde vista transformation pack 6.0 var discovery x 2 kullanıyordum daha önce sorunla karşılaşmıyordum fakat discovery live yükledikten sonra sorunlar başladı.skinleri hatalı açıyor.discoveryi kurdujtan sonra windows msn açmak istediğimde hata veriyor.discovery kaldırınca rahatlıla açıyor.msni kaldırdım.8.0 sürümünü indirdim ama pcye 8.1 sürümü kuruluyor.pcyi parçalamk üzereyim.bi yardım eli ltfn....

MessengerDiscovery gibi bazı eklenti ve programlar, bazı skin-tema programlarıyla uyumlu değildir.

εмяεсди 28 Mart 2007 20:25

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 412738)
Donanım özellikleriniz nelerdir?

Ctrl + Alt + Del tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni başlatın. İşlemler sekmesine gelin, CPU sekmesine iki kez tıklayın. İşlemciyi en çok kullanan işlemlerden en az kullanan işlemlere doğru tüm işlemler listelenecektir. Ekran görüntüsünü alıp buraya yapıştırın.

http://img49.imageshack.us/img49/4365/dsaophdsafh3.jpg

Dipnot : ss ' deki msn 7.0

NeutralizeR 28 Mart 2007 20:43

Alıntı:

εмяεсди adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 412830)

Donanım özelliklerini de belirtin. Mevcut sisteminiz Windows Live Messenger'ın yavaş çalışmasına neden oluyor olabilir. Yazılımsal ya da donanımsal olarak. Spyware taraması da yapabilirsiniz.

εмяεсди 28 Mart 2007 20:57

Sistem sağlam hiç bi sorun yoktu msn 8.0 ve 8.1 rahatlıkla çalıştırıyodum ama bişey oldu galiba çok takılmaya başladı

ahmetseydi 28 Mart 2007 23:27

Alıntı:

εмяεсди adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 412879)
Sistem sağlam hiç bi sorun yoktu msn 8.0 ve 8.1 rahatlıkla çalıştırıyodum ama bişey oldu galiba çok takılmaya başladı

Donanım özelliklerini de belirtin. Mevcut sisteminiz Windows Live Messenger'ın yavaş çalışmasına neden oluyor olabilir. Yazılımsal ya da donanımsal olarak. Spyware taraması da yapabilirsiniz.

EarwenElif 29 Mart 2007 16:46

blue night dediklerini aynen yaptım fakat yine aynı hatayı verior.olmadı bi türlü.yüklenio msn ama çalıştır deyince msnmsgr.exe konumu bulunamıor diyo.altında da işte msvcr71.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı dio. senin verdiğin linkten onu system32'e kopyaladım ama yinede olmadı :cry:

ELeCtRiC 29 Mart 2007 17:07

Arkadaşlar ben "Windows Live Messenger 8.1" kullanıyorum. Bu güne kadar bütün Messenger içeriklerini de buradan takip ediyorum. Fakat "Live Messenger 8.1" de oturum açtıktan sonra sürekli oturumum kapanıyordu. Çözüm bulmaya çalıştım bulamadım, buraya bakmak istedim ama bakmadan önce çözümü buldum. Sanırım sorun, "Windows Live Messenger Oturum Açma Yardımcısı" eklentisinden dolayı kaynaklanıyordu. Bu eklentiyi kaldırdıktan sonra, sorun çözüldü. Bilginize!

tucker boi 31 Mart 2007 05:49

2 gundur en az 10 defa format attım sadece bu MSN çalışmadığı için ..problemim VISTA yı kurduktan sonra başladı ve ne yaptıysam olmadı .. yan odada babam VİSTA yı benden once kurmuştu onun MSN çalışıo benimki 10 format yedi ama olmadı :(

VISTA msn e sorun cıkarıyor mu

hala çözüm bulamadım yapmam gereken ne var yardımcı olur musunuz:*(

ahmetseydi 31 Mart 2007 13:32

Alıntı:

tucker boi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 415797)
2 gundur en az 10 defa format attım sadece bu MSN çalışmadığı için ..problemim VISTA yı kurduktan sonra başladı ve ne yaptıysam olmadı .. yan odada babam VİSTA yı benden once kurmuştu onun MSN çalışıo benimki 10 format yedi ama olmadı :(

VISTA msn e sorun cıkarıyor mu

hala çözüm bulamadım yapmam gereken ne var yardımcı olur musunuz:*(

Ne tür bir sorunla karşılaşıyorsunuz ? Güvenlik yazılımı kullanıyormusunuz ? Sorunu daha açık dile getirirseniz net cevap alırsınız :)

tucker boi 31 Mart 2007 13:50

suan hiçbir virüs koruma programı kullanmıyorum sadece vista yı kurdum ...

msn i kuruyorum fakat otomatik çalışmıyor .. görev cubuğunda yer almıyor ..

msn.exe ye diyelim 10 defa bastım .. görev yöneticisine giriyorum işlemler kısmına baktığımda 10 tane MSN EXE var yalnız 1 tanesini görevine son veremiyorum

Alıntı:

tucker boi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 416156)
suan hiçbir virüs koruma programı kullanmıyorum sadece vista yı kurdum ...

msn i kuruyorum fakat otomatik çalışmıyor .. görev cubuğunda yer almıyor ..

msn.exe ye diyelim 10 defa bastım .. görev yöneticisine giriyorum işlemler kısmına baktığımda 10 tane MSN EXE var yalnız 1 tanesini görevine son veremiyorum

HATA KODU vermiyor

bowbow 31 Mart 2007 15:51

merhaba arkadaslar.benim sorum su.bilgisayarı kapatıp actıktan sonra kayıtlı olan mail adresi ve şifremi hatırlamıyo msn.8,0 kullanıyorum.yardımcı olursanız sevinirim...

ahmed 31 Mart 2007 16:17

Alıntı:

bowbow adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 416352)
merhaba arkadaslar.benim sorum su.bilgisayarı kapatıp actıktan sonra kayıtlı olan mail adresi ve şifremi hatırlamıyo msn.8,0 kullanıyorum.yardımcı olursanız sevinirim...

http://img378.imageshack.us/img378/1122/adszhn7.png

işaretleyiniz...

bowbow 31 Mart 2007 16:20

arkadasım o kadarını ben de biliyorum.onları yaptıktan sonra hatırlamıyo işte sorun orda.tesekkurler yinede...

tibelya 31 Mart 2007 16:57

selam arkadaşlar ben vistayı kullanıyorum fakat msn gelen e maillerimi açamıyorum tıkladığımıda e posta anasayıfayı açıyor adresimi ve şifremi girdiğim halde e posta açılmıyor tekrar aynı sayfa geliyor defalarca adres ve şifremi girdiğim halde açamıyorum yardım edermisiniz teşekkürler

ahmetseydi 1 Nisan 2007 01:16

Alıntı:

tibelya adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 416400)
selam arkadaşlar ben vistayı kullanıyorum fakat msn gelen e maillerimi açamıyorum tıkladığımıda e posta anasayıfayı açıyor adresimi ve şifremi girdiğim halde e posta açılmıyor tekrar aynı sayfa geliyor defalarca adres ve şifremi girdiğim halde açamıyorum yardım edermisiniz teşekkürler

Kullandığınız güvenlik yazılımı internet explorer'ı engelleyiyor olabilir. Ayarlarınızı kontrol edin..

SERDARIM 2 Nisan 2007 18:52

MERABA BENİM Bİ MSN ADRESİNİN ŞİFRESİNİ ÖĞRENMEM GEREKİYOR BUNU NASIL YAPABİLİRİM

BlueNighT 2 Nisan 2007 19:50

Alıntı:

SERDARIM adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 419305)
MERABA BENİM Bİ MSN ADRESİNİN ŞİFRESİNİ ÖĞRENMEM GEREKİYOR BUNU NASIL YAPABİLİRİM

Hack ile alakalı konular yasak diye biliyorum...

earnest940 2 Nisan 2007 19:55

arkadaşlar msn de durumunu offline a almış bir kişiyi aslında online olduğunu anlayabilmek için bi proram yok mu?acil!

aslıoglu 2 Nisan 2007 20:16

Arkadaşlar msnin son sürümünü yükledikten sonra oturum kendiliğinden kapanıp tekrar açılıyor ne yapabilirim.
Teşekkürler.

hıçkırık 3 Nisan 2007 01:13

selam ,bugün format attırdım ...ama onlar msn 8.0 yüklemişlerdi.üstüne discovery ve plus tükledim.ama gördüm ki msn paylaşım klasörünü pc desteklemiyor diyor.ben de msn son sürümünü 8.1 i yükledim.hala desteklemediğini görüyorum.avast kullanıyorum bunun yüzünden olabilir mi?lütfen yardım edin...teşekkürler

NeutralizeR 3 Nisan 2007 01:26

Alıntı:

earnest940 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 419365)
arkadaşlar msn de durumunu offline a almış bir kişiyi aslında online olduğunu anlayabilmek için bi proram yok mu?acil!

Bu konuyu inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/12138-messenger-plus-livela-cevrimdisi-oturum-acanlari-gorun.html

%100 tutarlı bir şekilde bunu öğrenmenin bir yolu yok. Fakat MessengerDiscovery Live ve bazı Plus! script'leri size konuşma penceresi açan çevrimdışı kişiler hakkında uyarı verebilirler.

Alıntı:

aslıoglu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 419381)
Arkadaşlar msnin son sürümünü yükledikten sonra oturum kendiliğinden kapanıp tekrar açılıyor ne yapabilirim.
Teşekkürler.

En son sürümü yükledikten sonra herhangi bir yama uyguladınız mı? Çoklu oturum açma yaması mesela?

"Başlat > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar" işlemini yapıp tekrar deneyin.

Alıntı:

hıçkırık adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 419662)
selam ,bugün format attırdım ...ama onlar msn 8.0 yüklemişlerdi.üstüne discovery ve plus tükledim.ama gördüm ki msn paylaşım klasörünü pc desteklemiyor diyor.ben de msn son sürümünü 8.1 i yükledim.hala desteklemediğini görüyorum.avast kullanıyorum bunun yüzünden olabilir mi?lütfen yardım edin...teşekkürler

İnceleyin:
Windows Live Messenger 8.0 Paylaşım Klasörü Silme

hıçkırık 3 Nisan 2007 01:53

ama ben paylaşım klasörünü kullanmak istiyorum.sorunun msnin genel özelliklerindepc desteklemiyor diye yazması ve kullanamam...8.0 da da aynen bu şekildeydi...

Misafir 3 Nisan 2007 01:56

Alıntı:

hıçkırık adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 419719)
ama ben paylaşım klasörünü kullanmak istiyorum.sorunun msnin genel özelliklerindepc desteklemiyor diye yazması ve kullanamam...8.0 da da aynen bu şekildeydi...

Paylaşım Klasörleri'ni kullanabilmeniz için Windows dosya sisteminin NTFS olması gerekir. Harddisk sürücünüzün dosya sisteminin ne olduğunu öğrenmek için Bilgisayarım kısayoluna çift tıklayın, C: sürücüne sağ tıklayıp Özellikler'e girin ve Genel sekmesi altında Dosya sistemi: yazan bölümün karşısına bakın. FAT32 yazıyorsa, NTFS'ye dönüştürmeniz gerekiyor, aksi halde Paylaşım Klasörleri'ni kullanamazsınız.

Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın.
Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
  1. Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
  2. cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  3. convert c: /FS:NTFS (burada C: sabit diskinizi gösterir) yazın ve ardından ENTER'a basın.
  4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Notlar
  • Sabit diskinizi FAT32'den NTFS'ye nasıl dönüştürebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için Windows yardım belgelerinize başvurun. FAT32'den NTFS'ye dönüştürme işlemi sırasında bir aksilik olursa veri kaybedebilirsiniz.

hıçkırık 3 Nisan 2007 02:10

ya dediğiniz doğru fat yazıyor.ama ben çok fazla anlamadığım için dçnüştürmekten korktum açıkçası.BUnun herhangi bir programa yada pcdeki herhangi bir şeye etkisi varmıdır?çalıştırmama gibi.yani bunu dönüştürürsem ne olacak?lütfen terim kullanmayın:))teşekkürler

NeutralizeR 3 Nisan 2007 02:17

Alıntı:

hıçkırık adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 419729)
ya dediğiniz doğru fat yazıyor.ama ben çok fazla anlamadığım için dçnüştürmekten korktum açıkçası.BUnun herhangi bir programa yada pcdeki herhangi bir şeye etkisi varmıdır?çalıştırmama gibi.yani bunu dönüştürürsem ne olacak?lütfen terim kullanmayın:))teşekkürler

İşlem sırasında elektrik kesintisi yaşanmazsa, bir problem çıkacağını sanmıyorum :)

hıçkırık 3 Nisan 2007 02:21

hahahha:D:Dgüzel cvp ama benim öğrenmek isteediğim şey o değildi..ya pc konusunda cahilim biliorum:DDherhangi bir programa falan zararı olurmu yda birşeyleri değiştirirmi demek istedim..,ilginize teşekkürler;)

erd_drknght 3 Nisan 2007 02:42

Alıntı:

hıçkırık adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 419735)
hahahha:D:Dgüzel cvp ama benim öğrenmek isteediğim şey o değildi..ya pc konusunda cahilim biliorum:DDherhangi bir programa falan zararı olurmu yda birşeyleri değiştirirmi demek istedim..,ilginize teşekkürler;)

Hiç bi sorun olmaz zaten sen gözle görülür bi değişiklik görmicen:) herşey aynı olcak sadece dosyalama sistemi değişmiş olcak NTFS olması bilgisayarın için daha iyi;)

hıçkırık 3 Nisan 2007 13:00

ya merhaba dün msj yazmıştım .dönüştürme işi için:)ama benimkinde cmd yazdıktan sonra c:/documents and setttings>acer yazıyor sonra da _ bu işaret çııkıyor.ben bundan sonra mı yazıcam bunu:convert c: /FS:NTFS ve enter a mı basıcam..lütfen yardım....ayrıca siteden resim kaydetmek istediğimde de resimleri not defteri gibi kaydediyor ve resimleri açmka istediğimde bir sürü yazılar çıkıyor açtığım yerde.dönüştürdüğümde bu da düzelir mi?yoksa formatı atan kişi saçmalamımı:)))lütfen bu konuda da bilgi verir misiniz?teşekkürlerrr

coyi85 3 Nisan 2007 14:28

merhaba bilgi verecek olan arkadaşım benim kameram yok karşı tarfın kamerası var fakat ben onun kamerasını açamıyorum onun görüntüsünü göremiyorum , nasıl karşı tarafın kamerasını görebilirim yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla

ahmetseydi 3 Nisan 2007 14:47

Alıntı:

coyi85 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 420265)
merhaba bilgi verecek olan arkadaşım benim kameram yok karşı tarfın kamerası var fakat ben onun kamerasını açamıyorum onun görüntüsünü göremiyorum , nasıl karşı tarafın kamerasını görebilirim yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla

Davet göndererek ya da onun gonderdiği daveti kabul ederek görüntü alabilirsiniz. Karşı tarafın kamerası olduğundan emin olun. Hala açılmıyorsa Messengerdan çıkış yapın ve tekrar açtıktan sonra daveti gonderin...

sedab 3 Nisan 2007 16:22

çok acil olarak yardım istiyorum lütfen
MSN açıldıktan sonra bir kaç saniye sonra bir hata ile karşıaştı bu nedenle kapatılacaktır diyip kapatıyor.sonra hata raporu gönder ve gönderme seçenekleri çıkıyor
düzeltemedim bu sorun ne ise

hıçkırık 4 Nisan 2007 00:25

selam ya beni,m sorunlarım bir bitmedi:((arkadaşlar inernete bağlanıyorum sayfa açıyorum ama sonra bana generic host process for win32 services sorunla karşılaştı yazısı çıkıyor ve bütün sayfalarım kapanıyor.ama bağlı gözüküyorum.fakat bi daha sayfa açamıyorum.Sonra pc yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.ANLAYAN BİRİ LÜTFEN CEVAP VERSİN.TEŞEKKÜR EDERİM...

NeutralizeR 4 Nisan 2007 00:46

Alıntı:

sedab adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 420317)
çok acil olarak yardım istiyorum lütfen
MSN açıldıktan sonra bir kaç saniye sonra bir hata ile karşıaştı bu nedenle kapatılacaktır diyip kapatıyor.sonra hata raporu gönder ve gönderme seçenekleri çıkıyor
düzeltemedim bu sorun ne ise

Herhangi bir yama uyguladınız mı? Hangi eklentiler kurulu?

Eğer yalnızca Windows Live Messenger kuruluysa, tamamen kaldırıp temiz bir kurulumu nasıl yapacağınıza dair bilgiler aşağıdaki konuda mevcut:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Alıntı:

hıçkırık adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 420819)
selam ya beni,m sorunlarım bir bitmedi:((arkadaşlar inernete bağlanıyorum sayfa açıyorum ama sonra bana generic host process for win32 services sorunla karşılaştı yazısı çıkıyor ve bütün sayfalarım kapanıyor.ama bağlı gözüküyorum.fakat bi daha sayfa açamıyorum.Sonra pc yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.ANLAYAN BİRİ LÜTFEN CEVAP VERSİN.TEŞEKKÜR EDERİM...

İşletim sisteminizin güvenlik güncelleştirmeleri yüklü mü? Windows XP SP2...

Muhtemelen bir virüs ya da başka bir zararlı koddan dolayı o hatayla karşılaşıyorsunuz. Kaspersky Anti-Virus 6 gibi güçlü bir güvenlik yazılımı kurmanızı öneririm.

wosiwosi 4 Nisan 2007 18:23

iyi gunler arkadaslar.garip bir sorunum var.live messenger kullanicisiyim.bilgisayarimdan sadece kendi msn ime oturum acamiyorum.baglanti sorunu veya baska internet sorunu yok.baska adresler oturum acabiliyor.fakat ben kendi adresime giremiyorum.sorun gider de de hersey normal gorunuyor.ne yapmaliyim?

Misafir 4 Nisan 2007 19:19

Alıntı:

wosiwosi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 421698)
iyi gunler arkadaslar.garip bir sorunum var.live messenger kullanicisiyim.bilgisayarimdan sadece kendi msn ime oturum acamiyorum.baglanti sorunu veya baska internet sorunu yok.baska adresler oturum acabiliyor.fakat ben kendi adresime giremiyorum.sorun gider de de hersey normal gorunuyor.ne yapmaliyim?

Hata kodu çıkması lazım hata kodunuda yazarsanız size daha iyi yardımcı olacağımızı umuyorum..

okyanus_reves 4 Nisan 2007 23:49

arkadaşlar ,
bana yardımcı olun ya bu dinamik ifadeyi indiriyom dosya olarak görüyo ne yapmam gerekiyo o nu calıştırmak için

Misafir 5 Nisan 2007 00:03

Alıntı:

okyanus_reves adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 421999)
arkadaşlar ,
bana yardımcı olun ya bu dinamik ifadeyi indiriyom dosya olarak görüyo ne yapmam gerekiyo o nu calıştırmak için

http://img186.imageshack.us/img186/5184/jpgrf0.png

Dinamik görüntüleri yüklemeniz için, Winksinstaller v1.1'i kurmanız gerekiyor..

Bulunduğu sayfaya gitmek için resmin üstüne tıklamanız yeterlidir.

hunterbey 5 Nisan 2007 10:25

görüntülü konuşma başlamıyor

Merhaba arkadaşlar
MSN de görüntülü konuşma başlamıyor.
Okuldaki MEB internet bağlantısından dolayı engellememi var acaba.,
Bişen arkadaşlarım yardımcı olursa sevinrim

Misafir 5 Nisan 2007 13:08

Alıntı:

wosiwosi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 421698)

aynısı bende de oldu:D kişi önbelleği klasörünü sil

Alıntı:

hunterbey adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 422379)
Merhaba arkadaşlar
MSN de görüntülü konuşma başlamıyor.
Okuldaki MEB internet bağlantısından dolayı engellememi var acaba.,
Bişen arkadaşlarım yardımcı olursa sevinrim

ewet okullarda açılmıo bizde de öyle:S

zaman3x 6 Nisan 2007 00:56

slm arkadaslar uzun süredir sizden uzak kaldım ama elimden geldiğince takip etmeye calıştım ve bundan sonrada tekrar yanınızdayım.arkadaşlar bir sorum war msnde sizi engelleyen kişilerii görme olayı warmış bu konuda bana yardımcı olur musunuz teşekkür ederim

arkadaslar msn spaces de resim ekleme sorunu yaşıyorum fotoğraf ekleyemiyorum ve düzenlemede yapamıyorum

Misafir 6 Nisan 2007 00:59

Alıntı:

zaman3x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 423067)
slm arkadaslar uzun süredir sizden uzak kaldım ama elimden geldiğince takip etmeye calıştım ve bundan sonrada tekrar yanınızdayım.arkadaşlar bir sorum war msnde sizi engelleyen kişilerii görme olayı warmış bu konuda bana yardımcı olur musunuz teşekkür ederim

Hayır msn'de öle bişi yok ancak sizi silenleri görebilirsiniz seçenekler>>gizlilikten.

D-msn'de var öle bişi ama ne kadar doğru bilmiyorum.

zaman3x 6 Nisan 2007 01:09

sorduğum soru yanlış anlaşıldı sanırım beni engelleyen kişileri nasıl görebilirim benim engellediklerim değil

Misafir 6 Nisan 2007 01:12

Alıntı:

zaman3x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 423085)
sorduğum soru yanlış anlaşıldı sanırım beni engelleyen kişileri nasıl görebilirim benim engellediklerim değil

Ben sizi doğru anladım msnde sizi engelleyeni görmeniz mümkün değil.Henüz öyle 1 şey yok.

zaman3x 6 Nisan 2007 14:58

teşekkür ederim bir sorum daha olucak specas a resim ekleyemiyorum nedeni ne olabiir

ahmetseydi 6 Nisan 2007 15:00

Alıntı:

zaman3x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 423539)
teşekkür ederim bir sorum daha olucak specas a resim ekleyemiyorum nedeni ne olabiir

Burayı inceleyin: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space)

benek 6 Nisan 2007 16:06

merhaba arkadaşlar....

gif avatarımı küçültmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ve bunun için bir proğram varmı

ahmed 6 Nisan 2007 16:11

Alıntı:

benek adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 423585)
merhaba arkadaşlar....

gif avatarımı küçültmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ve bunun için bir proğram varmı

Microsoft Office Picture Manager öneririm... mutlaka pc nizde vardır zaten hiç pro aramayın.

benek 6 Nisan 2007 16:14

olduğunu sanmıyorum olsa neden hiç görmedim ben nasıl açabilirim peki

ahmed 6 Nisan 2007 16:17

Alıntı:

benek adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 423589)
olduğunu sanmıyorum olsa neden hiç görmedim ben nasıl açabilirim peki

Microsoft Office/Microsoft Office Araçları içinde program mevcuttur. ama Microsoft Office 2003 yüklü olmalı ayrıca program türkçedir kendiniz deneme yolu ile öğrenebilirsiniz...

Saat: 03:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık