![]() |
Alıntı:
Buradan İlgili dosyayı yükleyip C:\WINDOWS\system32 Dizinine atıp deneyin... yinede olmassa Turkçe Xp için WindowsXP-KB842773-v2-x86-trk.exe İngilizce Xp için WindowsXP-KB842773-v2-x86-enu.exe Yukleyip deneyin.. Alıntı:
|
Alıntı:
Ctrl + Alt + Del tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni başlatın. İşlemler sekmesine gelin, CPU sekmesine iki kez tıklayın. İşlemciyi en çok kullanan işlemlerden en az kullanan işlemlere doğru tüm işlemler listelenecektir. Ekran görüntüsünü alıp buraya yapıştırın. Alıntı:
|
Alıntı:
Dipnot : ss ' deki msn 7.0 |
Alıntı:
|
Sistem sağlam hiç bi sorun yoktu msn 8.0 ve 8.1 rahatlıkla çalıştırıyodum ama bişey oldu galiba çok takılmaya başladı |
Alıntı:
Donanım özelliklerini de belirtin. Mevcut sisteminiz Windows Live Messenger'ın yavaş çalışmasına neden oluyor olabilir. Yazılımsal ya da donanımsal olarak. Spyware taraması da yapabilirsiniz. |
blue night dediklerini aynen yaptım fakat yine aynı hatayı verior.olmadı bi türlü.yüklenio msn ama çalıştır deyince msnmsgr.exe konumu bulunamıor diyo.altında da işte msvcr71.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı dio. senin verdiğin linkten onu system32'e kopyaladım ama yinede olmadı :cry: |
Arkadaşlar ben "Windows Live Messenger 8.1" kullanıyorum. Bu güne kadar bütün Messenger içeriklerini de buradan takip ediyorum. Fakat "Live Messenger 8.1" de oturum açtıktan sonra sürekli oturumum kapanıyordu. Çözüm bulmaya çalıştım bulamadım, buraya bakmak istedim ama bakmadan önce çözümü buldum. Sanırım sorun, "Windows Live Messenger Oturum Açma Yardımcısı" eklentisinden dolayı kaynaklanıyordu. Bu eklentiyi kaldırdıktan sonra, sorun çözüldü. Bilginize! |
2 gundur en az 10 defa format attım sadece bu MSN çalışmadığı için ..problemim VISTA yı kurduktan sonra başladı ve ne yaptıysam olmadı .. yan odada babam VİSTA yı benden once kurmuştu onun MSN çalışıo benimki 10 format yedi ama olmadı :( VISTA msn e sorun cıkarıyor mu hala çözüm bulamadım yapmam gereken ne var yardımcı olur musunuz:*( |
Alıntı:
Ne tür bir sorunla karşılaşıyorsunuz ? Güvenlik yazılımı kullanıyormusunuz ? Sorunu daha açık dile getirirseniz net cevap alırsınız :) |
suan hiçbir virüs koruma programı kullanmıyorum sadece vista yı kurdum ... msn i kuruyorum fakat otomatik çalışmıyor .. görev cubuğunda yer almıyor .. msn.exe ye diyelim 10 defa bastım .. görev yöneticisine giriyorum işlemler kısmına baktığımda 10 tane MSN EXE var yalnız 1 tanesini görevine son veremiyorum Alıntı:
HATA KODU vermiyor |
merhaba arkadaslar.benim sorum su.bilgisayarı kapatıp actıktan sonra kayıtlı olan mail adresi ve şifremi hatırlamıyo msn.8,0 kullanıyorum.yardımcı olursanız sevinirim... |
Alıntı:
işaretleyiniz... |
arkadasım o kadarını ben de biliyorum.onları yaptıktan sonra hatırlamıyo işte sorun orda.tesekkurler yinede... |
selam arkadaşlar ben vistayı kullanıyorum fakat msn gelen e maillerimi açamıyorum tıkladığımıda e posta anasayıfayı açıyor adresimi ve şifremi girdiğim halde e posta açılmıyor tekrar aynı sayfa geliyor defalarca adres ve şifremi girdiğim halde açamıyorum yardım edermisiniz teşekkürler |
Alıntı:
Kullandığınız güvenlik yazılımı internet explorer'ı engelleyiyor olabilir. Ayarlarınızı kontrol edin.. |
MERABA BENİM Bİ MSN ADRESİNİN ŞİFRESİNİ ÖĞRENMEM GEREKİYOR BUNU NASIL YAPABİLİRİM |
Alıntı:
|
arkadaşlar msn de durumunu offline a almış bir kişiyi aslında online olduğunu anlayabilmek için bi proram yok mu?acil! |
Arkadaşlar msnin son sürümünü yükledikten sonra oturum kendiliğinden kapanıp tekrar açılıyor ne yapabilirim. Teşekkürler. |
selam ,bugün format attırdım ...ama onlar msn 8.0 yüklemişlerdi.üstüne discovery ve plus tükledim.ama gördüm ki msn paylaşım klasörünü pc desteklemiyor diyor.ben de msn son sürümünü 8.1 i yükledim.hala desteklemediğini görüyorum.avast kullanıyorum bunun yüzünden olabilir mi?lütfen yardım edin...teşekkürler |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/12138-messenger-plus-livela-cevrimdisi-oturum-acanlari-gorun.html %100 tutarlı bir şekilde bunu öğrenmenin bir yolu yok. Fakat MessengerDiscovery Live ve bazı Plus! script'leri size konuşma penceresi açan çevrimdışı kişiler hakkında uyarı verebilirler. Alıntı:
"Başlat > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar" işlemini yapıp tekrar deneyin. Alıntı:
Windows Live Messenger 8.0 Paylaşım Klasörü Silme |
ama ben paylaşım klasörünü kullanmak istiyorum.sorunun msnin genel özelliklerindepc desteklemiyor diye yazması ve kullanamam...8.0 da da aynen bu şekildeydi... |
Alıntı:
Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın. Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
|
ya dediğiniz doğru fat yazıyor.ama ben çok fazla anlamadığım için dçnüştürmekten korktum açıkçası.BUnun herhangi bir programa yada pcdeki herhangi bir şeye etkisi varmıdır?çalıştırmama gibi.yani bunu dönüştürürsem ne olacak?lütfen terim kullanmayın:))teşekkürler |
Alıntı:
|
hahahha:D:Dgüzel cvp ama benim öğrenmek isteediğim şey o değildi..ya pc konusunda cahilim biliorum:DDherhangi bir programa falan zararı olurmu yda birşeyleri değiştirirmi demek istedim..,ilginize teşekkürler;) |
Alıntı:
|
ya merhaba dün msj yazmıştım .dönüştürme işi için:)ama benimkinde cmd yazdıktan sonra c:/documents and setttings>acer yazıyor sonra da _ bu işaret çııkıyor.ben bundan sonra mı yazıcam bunu:convert c: /FS:NTFS ve enter a mı basıcam..lütfen yardım....ayrıca siteden resim kaydetmek istediğimde de resimleri not defteri gibi kaydediyor ve resimleri açmka istediğimde bir sürü yazılar çıkıyor açtığım yerde.dönüştürdüğümde bu da düzelir mi?yoksa formatı atan kişi saçmalamımı:)))lütfen bu konuda da bilgi verir misiniz?teşekkürlerrr |
merhaba bilgi verecek olan arkadaşım benim kameram yok karşı tarfın kamerası var fakat ben onun kamerasını açamıyorum onun görüntüsünü göremiyorum , nasıl karşı tarafın kamerasını görebilirim yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla |
Alıntı:
|
çok acil olarak yardım istiyorum lütfen MSN açıldıktan sonra bir kaç saniye sonra bir hata ile karşıaştı bu nedenle kapatılacaktır diyip kapatıyor.sonra hata raporu gönder ve gönderme seçenekleri çıkıyor düzeltemedim bu sorun ne ise |
selam ya beni,m sorunlarım bir bitmedi:((arkadaşlar inernete bağlanıyorum sayfa açıyorum ama sonra bana generic host process for win32 services sorunla karşılaştı yazısı çıkıyor ve bütün sayfalarım kapanıyor.ama bağlı gözüküyorum.fakat bi daha sayfa açamıyorum.Sonra pc yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.ANLAYAN BİRİ LÜTFEN CEVAP VERSİN.TEŞEKKÜR EDERİM... |
Alıntı:
Eğer yalnızca Windows Live Messenger kuruluysa, tamamen kaldırıp temiz bir kurulumu nasıl yapacağınıza dair bilgiler aşağıdaki konuda mevcut: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Alıntı:
Muhtemelen bir virüs ya da başka bir zararlı koddan dolayı o hatayla karşılaşıyorsunuz. Kaspersky Anti-Virus 6 gibi güçlü bir güvenlik yazılımı kurmanızı öneririm. |
iyi gunler arkadaslar.garip bir sorunum var.live messenger kullanicisiyim.bilgisayarimdan sadece kendi msn ime oturum acamiyorum.baglanti sorunu veya baska internet sorunu yok.baska adresler oturum acabiliyor.fakat ben kendi adresime giremiyorum.sorun gider de de hersey normal gorunuyor.ne yapmaliyim? |
Alıntı:
|
arkadaşlar , bana yardımcı olun ya bu dinamik ifadeyi indiriyom dosya olarak görüyo ne yapmam gerekiyo o nu calıştırmak için |
Alıntı:
http://img186.imageshack.us/img186/5184/jpgrf0.png Dinamik görüntüleri yüklemeniz için, Winksinstaller v1.1'i kurmanız gerekiyor.. Bulunduğu sayfaya gitmek için resmin üstüne tıklamanız yeterlidir. |
görüntülü konuşma başlamıyor Merhaba arkadaşlar MSN de görüntülü konuşma başlamıyor. Okuldaki MEB internet bağlantısından dolayı engellememi var acaba., Bişen arkadaşlarım yardımcı olursa sevinrim |
Alıntı:
Alıntı:
|
slm arkadaslar uzun süredir sizden uzak kaldım ama elimden geldiğince takip etmeye calıştım ve bundan sonrada tekrar yanınızdayım.arkadaşlar bir sorum war msnde sizi engelleyen kişilerii görme olayı warmış bu konuda bana yardımcı olur musunuz teşekkür ederim arkadaslar msn spaces de resim ekleme sorunu yaşıyorum fotoğraf ekleyemiyorum ve düzenlemede yapamıyorum |
Alıntı:
D-msn'de var öle bişi ama ne kadar doğru bilmiyorum. |
sorduğum soru yanlış anlaşıldı sanırım beni engelleyen kişileri nasıl görebilirim benim engellediklerim değil |
Alıntı:
|
teşekkür ederim bir sorum daha olucak specas a resim ekleyemiyorum nedeni ne olabiir |
Alıntı:
Burayı inceleyin: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) |
merhaba arkadaşlar.... gif avatarımı küçültmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ve bunun için bir proğram varmı |
Alıntı:
|
olduğunu sanmıyorum olsa neden hiç görmedim ben nasıl açabilirim peki |
Alıntı:
|
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık