![]() |
Ansızın Ansızın Çıkıp geliver bir gün, Öyle ansızın, Usulca çalıver kapıyı, Kimse duymasın, Söz sana, Ne palto isteyeceğim, Ne mintan, ne pabuç, Ne de başka hiçbir şey. Üşümedin mi oradalarda, Öyle yalnız başına, Tenini acıtmadı mı soğuk, Hadi beni neyse de... Özlemedin mi hiç, Çocukları, dostları, Yastığını, kitaplarını, Hele de siyah hırkanı. Çıkıp geliver bir gün, Öyle ansızın, Söz sana, İstemeyeceğim, Ne gezmek ne ekmek, Ne sinema ne de başka şey. Bak düğmesini de diktim paltonun, Çık gel artık ne olur, Öylesine ansızın. |
aşkın öteki adıdır ölmek aşkın öteki adıdır ölmek çeker çilesini yalnızlığın sevdanın buğusunda yanar kor ateşlerde közlenerek. dalıp gider uzaklara bazen doğan günden medet umar sevgili gelecek gibi.. rüzgarla selam gönderir hasretini dokundurmak için bulut olur, yağmur olur yağar ovalara öbeklenerek. aşkın öteki adıdır ölmek yalnız akşamlarında ağıt özlem, gözyaşı.. bir şişe şarap leblebi çekirdek sızar kalır masalarda ufaktan demlenerek. alıp başını gitmek ister bazen karlı dağlara unutabilirmiyim diye gittikçe çöker hasret düğüm düğüm olur boğazında bir sızı olur oturur yüreğine çöreklenerek. yırtar geceyi sesi seslenir ovalara! seni seviyorum, seni seviyorum!!! bekle geliyorum!!! diye yüreklenerek |
Gözyaşım Sende Bu gece bana bir yıldız carptı Salladi tüm benligimi Artik son vuruslari kalbimin An biter icimde Senli günler bellegimde.. Neye geldigini bilmeden gelir an. Gelir yapisir en sineme Dagladikca daglar, ses cikmaz hickiriklarimdan. Aglaki ses olsun düsüme. Simdi sen bilmezsin Agrilarima intihar ediyorum. Yer degistirdi korkularim tebessümlerimle Tanistirdim yüregimi ölümle… Sana adiyorum bunu… Simdi gözyaslarin yagar yüzüme sürüyorum yüregimi yüregine. en gizlisini… en olmazini… en senlisini… en durgununu adiyorum, tanistiriyorum gözlerinle Gece sirdasim, Yanina artisiyla seni ekledim, Esitlik hüzünle birlesti Ve yagdi… Simdi islak bir tebessümle gidiyorum. Ayagim bir ayriliga takili Üstünden gecemiyorum. kaldigim bir hic var icimde asili. Siraliyorum bir bir ömrümü cikmaza Sözlerin en gizlisi bana. Duydugum bir sarki sözünde rastladim yine sana. Simdi kilitliyim acma seraplarimi Ben giderken Sen kaldin ya Nasilda üsür icimin istasyonlari… Gece sirdasim, Yanina artisiyla seni ekledim, Esitlik hüzünle birlesti Ve yagdi… Bitiriyorum Kapat gözlerini Üc nokta biraktim senli günceme Anlami bende Unutma gözyasim sende…. |
Çiçeğim Bir çiçeği koklar gibi kokladım Bazen nergis bazen karanfil Her seferinde başka kokardın çiçeğim Her çiğdem kokusu aldığımda Pınarlar akar yüreğimde Melodiler çalar beynimde Bu can nasıl bekler seni Ferhadın derdini bilirmisin Bilirmisin ha söyle Ya mecnunun derbederliğini Tarifsizdir sevgin Sözcükler anlatamıyor sevgini Sen yol arkadaşımsın Hayatıma yön veren pusulamsın |
Kaybedilen Bir Aşk Hep Soguklugunu Hissettim Gar Peronu Duvarlarinin Senden Ayrilirken Dilimde Yanlizlik Türküsü oldun Bogazima kadar dolup tastin Ne çirpinislarla sarildigim istanbul bile Maviligini kaybetmis gözümde Martilarin sesini bile duymaz olmusum Bir damla göz yasinla bogulurken Simdi okyanuslara atilmis gibiyim Acizligimi bagisla sana aglama bile diyemiyorum Karanliklar içindeyim içimde firtinilar koparan bi yanlizlik var Senin gözlerinde yasadigimi hissederken Tek damla ugruna uçurumlardan savruluyorum Yaslaniyorum herhalde hüznüm yüzümde çizgiler çikarmaya basladi Artik biraktigin gibide degilim tutamiyorki insan zamani Yenik düsüyorum herseye oldugu gibi zamanada ! Sessiz bir yorgunlugum nefretim ve öfkem var hayata En büyük hirsizligini yapti çünkü bana Seni çaldi avuçlarimin içinden Bende en büyük acizligimi yaptim galiba Seni çalmasina müsade ederken Ne yapsak çaresiz için sizliyor ardina bile bakmadan gidisine Tükkettigimiz bir ömrü birakiyorum sana Artik benimde gitme vaktim geldi bu sehirden Yavas Yavas toparlansam iyi olur Ayriligimizin anonsu yankilanmaya basladi duvarlarda Umudu hasrete bulayip gidiyorum Hosçakal deniz gözlüm Ardimdan aglayan bir çift gözlerine sürgün ediyorum hayatimi Ve yine sensiz terk ediyorum bu sehri Kendinden mahrum ettigin hayaleti alip götürüyorum senden uzaklara Bos ne yapsak çaresiz bu masal Biliyorum bir daha birlesmez melek yüzünle ellerim En çokta kendime kiziyorum Ne firtinalara gögüs gören bu yürek sende yeniliyor simdi... |
Görme Su an öyle caresizim ki, öyle sancilar icindeyim ki....... Görme Bitanem su an halimi görme!!! Elimde sigaram oturmusum odanin bir kösesine. Ve senin resmin duruyor dolabin üzerinde!!! Begira bagira aglamak geliyor icimden, ve hep ayni soru neden neden?? Isyan eder oldum sensiz gecen her güne. Böylesine aci bir ayrilik söyle niye? Ah Bitanem su an halimi görme görme!!! Hersey cok güzel derken böyle bir veda icin cok erken. Söyle nazar mi deydi bize böylesine severken?! Ah Bitanem su an halimi görme görme!!! Sürekli maziye dalar gözlerim, aklimda hep verdigin sözlerin. Hani hersey güzel olacakti, ellerim bos kalmayacakti. Dualarimiz elbet de kabul olacakti! Ah Bitanem su an halimi görme görme!!! Düsünemem artik sensiz bir yasam, böyle yasamak bana zindan! Dön hersey gec olmadan Dön ben canima kiymadan, sonra olursun cok pisman Ah Bitanem su an halimi görme görme |
AŞK İHTİLALDİR Dinle beni az gelişmiş şehir güzeli Sevmek küçük çaplı bir eylem Aşk ihtilaldir Bir bakıştır önceleri sessiz, isimsiz Çok geçmeden baskına dönüşür karşılaşmalar Uykular kaçar önce, geceler uzar Bazen bir gülüşte durur hayaller İlk belirtisidir sevmenin eylem Duygularda isyan üst üste gelir Mantık seyehate çıkmıştır artık İçten kuşatılır canevin Sevmek küçük çaplı bir eylemdir ufaklık Karasevda meydanında toplanır eylemciler Polis copları konuşur aşkın üstüne Panzerlerle susturulur yüreğin Bir bakıştır; vurulursun Ve beklenmedik bir anda biter eylemin Sevmek küçük çaplı bir eylemdir bebeğim İhtilale dönüşür yıllanmış aşklar Bir isyandır bastırılmaz şaha kalkar yüreğin İhtiraslar tank gibi geçer umutlarından Barikatlar kurulur yalnızlığına Göz yaşartıcı bakışlarla dolar gözlerin Ağlarsın… Ağlamak da bir eylemdir çünkü bebeğim |
BANA HASRETİ ANLAT Bana hasreti anlat gözleri siyah dilber Dilinde ah gözünde yaş olmasın Bana ölmeyi öğret bakışı savaş dilber Adı ecel ardı mahşer olmasın Bana vuslattan bahset endamı şirin dilber Başımda sen, üstüm toprak olmasın Bana sevmeyi anlat gözleri sevda dilber Kabrin bile kabrimden ırak olmasın |
SENİ SEVİYORUM EYLÜL BAKIŞLIM! Bende olduğundan beri ne zaman aynaya baksam; kendimi bulamıyorum. Gözlerimde gözlerini, dudaklarımda gülüşünü görüyorum. Hep nefesini soluyorum, tenimde bir ürperti beliriyor. Koca şehir susuyor sadece sesin çınlıyor kulaklarımda. Bakabildiğim kadar ileride, dokunabildiğimce yakındasın ama hasret kalıyorum bebek yüzlüm gülüşüne. İstanbul gibi bakıyorsun bana, gizemli ve buğulu. Hem içinde olup, hem yalnız yaşamak bilsen ne kadar zor geliyor. Hayat kavgasını sürdürüyor sevdam. Aşk can çekişiyor gecelerimde. Tenine susuyorum Marmara’nın derinliklerinde. Yeditepe çalıyor sanki seni benden, yavaş yavaş tüketiyor. Gökyüzüne yıldızlarla tutunan peçesini çıkarıyorum karanlığın. Pencereden yatağına süzülen ay ışığı olmak, yüzünü sürdüğün yastık olup düşlerine avuç açmak için. Bedeninde serilmeliyim gece gibi. Meleklerin uyurken bıraktığı gülüşü seyretmeliyim başucunda. Kalmamı istermisin, yıldızlar bir bir gömülürken sabaha? dokunmamı istermisin ayaz düşen tenine? Hani utanmazlığın koynunda kendinle sevişmelerinde yanında olmamı istermisin ? Kuruyan teninde terden boncuklar yapabilirim, güzel bir melodideki piyano tuşları gibi dokunabilirim vücuduna, kıvrımlarınla ahenkli yaşayabilirim seni. Rüzgârın dağlarla kucaklaşmasını, dalgaların kıyılara cilvelerini getir aklına. Önce, süzülmelerini hisset kumlara köpüklerinin, sonra kızışan rüzgârla tut ellerimi. Tüm gücünle sarıl biçare kimliğime. Açlığımı, susuzluğumu, sırlarımı bitir gecede. İçimde kıpırdanışların, yüreğimde sıcaklığın, dudaklarımda titreyişleri sevdanın, tenimin ürpertisinde nefesin olmalı... Dağıt, hazan düşen yatağımı. Güneşim ol eylül gözlüm. ‘Seni istiyorum’ diye yutkunduğum nefesimi al dudaklarımdan, sırlarımı çöz öpüşlerinle. Ay gibi yum gözlerini geceye, yıldız gibi kay geç düşlerimden. Tadını bilmediğim, tenine düşmediğim hayal olmaktan çık, dökül şehvetinle. Söyleyemem sana yanan tenimi, kıvılcımı düştü bir kez içime. Kıvranışlarım kadar sessiz uykusuzluğum. Her dokunuşumda kendime, haykırışlarım suskunluğum aslında. Kendime sarılıp yatağın bir ucunda tüm ürkekliğimle gelişini beklerim. İçimden akan ılıklığı, sıcak sevdayı sana sunmak, sadece hayalinle bütünleşerek yaşamak çok zor be aşkım... ‘SEN’ bendeysen, benimsen.. Neden gecelere isyanım? Kirpikten bulutlarını arala artık, güneş gözlerinde kapalı kalmasın, Uyan! Dünya güneşe, ben sana kavuşayım. Seni seviyorum eylül bakışlım. |
HOŞÇAKAL ZEYTİN GÖZLÜM Sana bıraktıp gidiyorum Sende kurduğum hayallerimi Hiç bitmez sandığım ümitlerimi İşte bitti bir tanem Hepsi yaşanmış mazi oldu Ve.. ben anılarımı Yüreğime aldım gidiyorum Ne kadar yetecek bilmiyorum Oysa, sevmiştim seni Yüreğim sende kaldı Senin gözlerin bende Bitti hayatımda son celsede Gidiyorum güzel gün görmeden Bir tanem sakın ağlama Ve.. arkamdan bakma Bu son vedamız olacak Avuçlarına bıraktığım Son damla göz yaşlarım Ve.. aşkına yazdığım Bu son satırlarım olacak Bir ömür boyu okuyacağın Bu son mektubum Sana bir dünya bırakıyorum Mutlu olurmusun bilemem Oysa, benim geride Yaşanmamış bir ömrüm kaldı Gözlerim açık Kadere küskün gidiyorum Ömrümden bir sayfa açılıyor Hiç hak etmediğim karanlıklara Ve.. sensiz yanlız Yolculuğum başlıyor Bir başka garip oluyorum Zamansız ecelle tanışırken Yaşanacak ne günlerim vardı Seninle düşlediğim ne hayallerim vardı Üzgünüm bir tanem Çok geç sana bıraktım gidiyorum Hep ömrümce bekleyipte Gelmeyen mutluluklarla tanışmayı Hayat denen ömürle barışmayı Dedimya gözüm arkada gidiyorum Dünya yalan,sevmek yalan Zamanla bende öğrendim Ama çok geç kaldım Boş ver beni düşünme Feleğin yaktığı korlardan Geriye küllerim kalsın Üstümü örterken kara toprak Okurken mezar taşımda adımı Gözlerinden düşen yaşlar Toprağımı ıslatırken Ben seni mahşerde bekleyeceğim Seni sana bırakıp gidiyorum Hoşçakal bir tanem En zor aşkım En deli sevdam Sevdiğim en özel insan Hoşçakal zeytin gözlüm Hoşçakal deli kız... |
| Saat: 02:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık