![]() |
ARTIK SENSİZİM GİDİYORSUN YA... KARA BULUTLARI KATMIŞ ARDINA ACILARI YÜKLENMİŞ SIRTINA DÖRT NALA GELİYOR YANLIZLIĞIM. GİDİYORSUN YA.. NEKADARDA MUTLU ÇARESİZLİKLER YÜREĞİMİN GERGEFİNDEN CIMBIZLARLA ÇEKİYOR NAKIŞ NAKIŞ UMUTLARI GİDİYORSUN YA... RENKLERİNİ SİLİYOR TUVALİM KARASI BANA GECELERİN CEFASI BANA ELDE KALAN TEK RESİM GÖZLERİNİ SEYREDECEĞİM GİDİYORSUN YA... GİYOTİNE GİDİYOR PAYLAŞMALARIM BUGÜNÜMDE, YARINLARIMDA GİDİYOR GİDİYOR DÜŞMÜŞ PEŞİNE UMUTLARIM GİDİYORSUN... DALGALARINDA BOĞULDUĞUM DENİZİM GİDİYORSUN... BUNDAN BÖYLE ZAMANLARA SENSİZİM. |
BU AKŞAM İÇKİLER BENDEN Meyhaneci hesabıma yaz gitsin Bu akşam içkiler benden Körkütük sarhoş olacağım Sen ne anlarsın halden Hangi sevda yazıldı Benim konuştuğum dilden.. Bu akşam içkiler benden Yanlızlığımın şerefine içeceğim Ümitlerimide onda kaybettim Kimsem kalmadı bekleyeceğim Bir sevgilim olsun isterdim Onu Mecnun gibi seveceğim.. Bu akşam içkiler benden Yüreğimi kadehlerde bırakacağım Davetlimdir bütün dostlar Çok şeyler var anlatacağım Ben hiç kimseyi sevmedim Hayatımı ortaya koyacağım.. |
BEKLETİN Ben bıkıp usanmışsam upuzun gecelerden Seheri sağ yanıma koyup öyle bekletin Karanlığa kırgınsam, yorgunsam beklemekten Gülümü bir görmeye vurun öyle bekletin Dağ başı, dağ ötesi sürün ırak ellere Güneşi gökyüzünde zincire vurun Yollara hasretten düğümler dizip Yâre ulaştırın da varın ölü bekletin |
YOLUN AÇIK OLSUN ANLAMSIZ OLSADA YAŞAMAM SEVDİĞİM KALBİ KIRAMAM ELİM TİTRER SENİ VURAMAM GİT, YOLUN AÇIK OLSUN.. BENDE SENİ HİÇ UNUTAMAM YERİNE BAŞKASINI KOYAMAM BEDDUA ETMEYE KIYAMAM GİT,YOLUN AÇIK OLSUN.. ÇOK PİŞMAN OLSAMDA DELİ SEVDAMA KIYSAMDA SON NEFESİMDE KALSAMDA GİT, YOLUN AÇIK OLSUN.. |
Uykuya Terk Edilen Geceler Uykuya terk edilmiş gecelerde Sessizliği yararken fısıltılar Duvarlar yabancı gözlerle bakar Umutsuzluğa koşarken anılar Biriktirilmiş ilkbaharlardayım Bulutlardan çaldığım yağmur Sokak lambasını ıslatırken Sırılsıklam oluyor yüreğim İnsanları kirletirken bunca çamur Çocuklar gibi ağlamak istiyorum Gecenin karanlığı sarılırken silahına Kelepçelerden kurtarmak düşlerimi Gece bir suçlu gibi parmaklıkta Vurulurken karanlığa sıktığım kurşunlar Hayallerim düş kırıklığında hala Taşıyacak gücüm kalmamıştı artık Umutlarımı bıraktığımda kollarıma Tutundum şimdi kırık bir dala Uykuya terk edilirken geceler Bir çocuk uyumamıştı hala. |
Sensizce Sönük bir mart akşamı Havada kendini bile unutmuş Hafif bir sis,bulanık bir nem Ve karanlık gecelerde parlayan karabulutlar Sağınaklar beni buluyor nedendir bilmem Belkide günün önemindendir Evet! Bugün benim doğum günüm Benimle birlikte Yüreğimdeki hasrette büyüyor Gün gelir gülerim;bu acı günler sonunda Kimbilir belkide uyanırım kollarında Beni mazur gör! Böyle avunurum şimdilik Yıllar geçti üstünden Hayalin beyaz duvarlara yansıyarak Parlıyor soluk gözlerimde Anlıyacağın yapamıyorum seni yaşamdan Sensizlikten ben; Yersizim,sessizim Gözlerim bulanıktır,kafam dalgalı Bir ışık sızar, Güneş almayan odamın penceresinden Aydınlanır yüzüm, Durulur düşüncem, Taşar sevgi kabım, Yüzümden okunur mutluluk şarkısının sözleri İŞte ozaman sen gelmişsindir Görünmüşsündür rüyalarımda Rüyaları istemiyorum artık Seni,seni istiyorum hediye olarak Bugün benim doğum günüm Aynı zamanda öldüğüm gün bugün İşte güneş doğuyor Eriyor kefenim Ve ben sonsuzluğa dokunarak Sensizce ölüyorum. |
Çiçek Kokulu Sevdam Örneğini çiçeklerin açmasında bulduğun pembe sevgilerindi seçilmiş sevgiliye bir demette sunduğun. gri gökler sarsa da bütün ufkunu ettiğin dualar müjdeleyecek ruhun özlediği güzel hükmü ve göreceksin nasıl çevrilir aşkın çemberinde bir gökyüzü. Üzüldün mü? Yağmur duası tadında yüreğini anlamayınca kalabalıklar kır çiçeklerine öykünen sevgiyi ve sevginin çaresizliğin en ince yerinden geçişini. Düşün olsun bir bahar ikindisinde iplik iplik yağmur yağan bulutlar birden sevinç çığlıkları içinde havalansın temiz kanatlı kuşlar. Sen rahat gönlün bir hoş teselliler hafif bir gülümseme kadere kader deyişinin güzelliğinde. |
Sensizce Sönük bir mart akşamı Havada kendini bile unutmuş Hafif bir sis,bulanık bir nem Ve karanlık gecelerde parlayan karabulutlar Sağınaklar beni buluyor nedendir bilmem Belkide günün önemindendir Evet! Bugün benim doğum günüm Benimle birlikte Yüreğimdeki hasrette büyüyor Gün gelir gülerim;bu acı günler sonunda Kimbilir belkide uyanırım kollarında Beni mazur gör! Böyle avunurum şimdilik Yıllar geçti üstünden Hayalin beyaz duvarlara yansıyarak Parlıyor soluk gözlerimde Anlıyacağın yapamıyorum seni yaşamdan Sensizlikten ben; Yersizim,sessizim Gözlerim bulanıktır,kafam dalgalı Bir ışık sızar, Güneş almayan odamın penceresinden Aydınlanır yüzüm, Durulur düşüncem, Taşar sevgi kabım, Yüzümden okunur mutluluk şarkısının sözleri İŞte ozaman sen gelmişsindir Görünmüşsündür rüyalarımda Rüyaları istemiyorum artık Seni,seni istiyorum hediye olarak Bugün benim doğum günüm Aynı zamanda öldüğüm gün bugün İşte güneş doğuyor Eriyor kefenim Ve ben sonsuzluğa dokunarak Sensizce ölüyorum. |
ALNINDAN ÖPÜP GİDECEĞİM yüreğime ateş düştüğünde hasretini içime çektiğimde kader yüzüme güldüğünde alnından öpüp gideceğim.. ümitlerim yolunda bittiğinde dostlar bir bir gittiğinde sen başkasını sevdiğinde alnından öpüp gideceğim.. ellerini ellerimden çektiğinde bu aşk bitti dediğinde son sözünü söylediğinde alnından öpüp gideceğim.. |
GİİTT HADİ GİİİTT HİÇ SEVMEDİYSEEENNN!!!! Biliyorum… biliyorum bu gidiş sanki dönüşü olmayacak gibi… Git…git…git hayatimdan, Sen giderken gözüm yaşlı şarkımızı dinliyorum Ve senin ismini son kez anıyorum… Yanimda sen ol istedim, gözlerini yüreğime kitledim… Sen benim bitanemdin… hayatimda tektin, Senden öncesi olmadı senden sonra da olmayacak… Hatırlarmısın doğum günümde bir gül almıştın O hala duruyor, solan yaprakları varya Üstünde ismin yazıyor, Dönmeyeceğini biliyorum bu yüzden sana Bensiz mutluluklar diliyorum!!! |
| Saat: 02:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık