![]() |
SENİ AĞLATIP GİDECEĞİM Son kez gözlerine bakıp Yüreğinde bir ateş yakıp Geride küllerini bırakıp Seni ağlatıp gideceğim.. Arkamdan ağladığını görsemde Pişmanlığını adım gibi bilsemde Sevdiğime yemin etsemde Seni bırakıp gideceğim.. Her gün seni düşünsemde Bin parçaya bölünsemde Ayaklar altında sürünsemde Seni bırakıp gideceğim.. |
muhacir kızı Adını söylemedin muhacir kızı Ardına bakmadan gittin sessizce Bir bahar akşamı içimde sızı Beni dipsiz sevdalara saldın sessizce Gülüşlerin öyle boş beyhude değil Her halde aşk budur dedim kendimce Sana karşı durmak elimde değil En olunmaz derde düştüm sevince Salını salını yürüyen sendin Günah mı vurulmak seni görünce Bu nasıl vicdan ki güldün eğlendin Kaş çatmak revamı şimdi sevince Kaderde var ise sana kavuşmak İstersen kaç benden ömür boyunca Allahtan reva mı boş yere yanmak Mahşerde mi kavuşmak sana doyunca Gel artık vuslata yürüsün yollar Kırılan kalbime dokun usulca Dünyada sevdiğine dolanan kollar Kara toprağa mı uzansın boylu boyunca. |
ADIMI BİLE UNUTMUŞSUN Adımı bile unutmuşsun Dostların öyle söylüyor Senin vefasız hainliğini Şimdi herkes biliyor Senden sonra çektiklerimi Yukarıda Allahda görüyor... Adımı bile unutmuşsun Kaç yıl geçtiki aradan Bir gün benide görür Yüreğimdeki aşkı yaradan Seninde başın kurtulmasın Ayrılık denen beladan... |
Ağlayacağım Birazdan bir yağmur başlayacak gözlerimde Sağnak sağnak ben yine ağlayacağım Gidişin gelecek gözlerimin önüne Rıhtımda sana el sallayacağım Bir hüzün şarkısı dolanacak dilime yeniden Bir ıslık seni bölecek yalnızlığı Bir martı havalanacak çok uzaklarda Ve bir rüya bölünecek hıçkırık seslerimden Yüreğimde birikecek damla damla sensizlik İçimi dökeceğim avuçlarıma Bir yıldız kayacak gök yüzünden Bir ümit kervanı daha göçecek Ve sen geleceksin tüm bunların ardından Gidişin gelecek gözlerimin önüne Kahırla ben yine ağlayacağım |
Sonsuza... Ne kadar mükemmel olursa olsun aşk, Asla sonsuza dek sürmeyeceğini bilmek, Bilerek yaşamaya çabalamak aşkı. Hırpalanmış ruhlarla yalnız bırakılmış bir şehir, İçinde yaşanmamış bölük pörçük aşklar, Masamda yarım bırakılmış şiirlerim, Mısraları ıslanmış, virgülleri parçalanmış, Mürekkebi akmış kalemim. Hiç bir zaman yetmedi aşkı anlatmaya, Şeridi erimiş daktilom, ağır yaralı tuşları... Yalnız kalmışlığım, görülmez ağlamışlığım Doğanın açması kucağını sert kurallarla, Namussuz fırtınalarla, hani o eteklikleri Havalandıran umarsızca... Yürüyebilmek kayalıklarda sessizce, Kucaklaşmak yosun kokusuyla, Yutabilmek tüm maviyi tek bir fırtta... Duyabilir miyim yalnızlığını, koklayabilir miyim Sessizce, sakince, ipince bir köprüden koşaradım Gidebilir miyim coşkuyla... Yine ben olabilir miyim kimseye benzemeden, İçime yazabilir miyim aşkı, Asla sonsuza dek sürmeyeceğini bilmeden... |
Çiçeksin her çiçek bana seni anlatır sevgin bir güle benzer gözlerin leylak mavisi gönlün papatyalar kadar renkli solmasın o güzelliğin bahar hiç bitmesin daima sen aç gönlümde başka çiçek bitmesin senin kokun bana yeter başka ne isterim sen olunca biter derdim kederim |
seninle ilk defa hey gidi günler şimdi hatırlayınca aşkım ufak bir tebessüm ediyorum çünkü seni hala beni ilk öptüğün günkü kadar seviyorum... hatırlar mısın bir bahar akşamıydı elele tutuşmuş geziyorduk ve sen bana dönüp sewni seviyorum dedin ve o ateşli dudaklarınla veda öpücüğünü kondurdun gidiyordun ama ben senin için hep vardım biliyorum bir gün gelecek ve sen yine seninle ilk defa öpüştüğümüz gün gibi beni kollarına alacaksın |
geceler Her gece sancılar devşirip saçlarımdan Uzanırken hummalı bir sabaha İçimde sana ait endişeler birikir Zaman bir değirmendir gece yarısı Hesaba çekilmiş her tebessümün Ha bire kırılışı bir goncanın Her sabah saçlarımda biriken ifrit bir beyazlıkla Apansız uyanmanın Vebali öğütülür yüreğimde… Bir kızıl kıyamettir uzun geceler Gözümde mahşeri yaşatır anılarım Yalnızlıklar yargılar beni Zifiri korkularım Alnımdaki çizgiler, ölüm yargılar… Bir genç kızın isyanı sürülür sehpa üstüne Hakaretler bir yanlış kentte bana savrulur Recme tutulurken yüzündeki tebessüm Sende neş’e, sende sabır Bende hayat son bulur Uykuyla zifaftır yorgun geceler Gadrine uğrar rüyalar kâbusların Ümit kurşuna dizilir bir zeval vakti Ve canı çıkar karanlıkta karanlıkların Bekleyiştir, ısrardır bazen geceler Gözünde yaş birikir yalnızlıkların Bir bitmez mevsimdir kışa sevdalı Geri dönmez yolcusu ıssız hanların |
SENSİZ GİDECEĞİM hiç yüzüne bakmadan halin hatırın sormadan bendeki yüreğini kırmadan bir çekip gideceğim.. bende hatıraların kalsada sensiz yüreğim yansada ayrılık ecelim olsada bir çekip gideceğim.. acı çekeceğimi bilsemde seni delice sevsemde arkamdan ağladığını görsemde bir gün çekip gideceğim.. sevdiklerini sana bırakıp bendeki resimlerini yakıp yüreğimi darağacına asıp bir gün çekip gideceğim.. |
SoN NeFeS SON NEFES Bir sabah erkenden uyandım Hayalin vardı sadece karşımda Fazla sürmedi güneşin gökyüzünde duruşu Geride bir ben Birde seni anlattığım yıldızların uğultusu Ben seni mısralarımda haykırış Kurşunlarımda yakarış Uykularımda ise gözü yaşlı düş olarak hatırladım Ben seni yıldızlara da anlattım Denizlerin dalgalarında ateş yarasını Dağlarda isyanları Sokaklarda yalnızlığı Ve o gidişindeki yalanları Onlar ağlamadılar benim gibi Beklide anlamadılar da Haykırmadılar da gidişine Aldırmadılar kaderin ihanetine Ben seni yıldızlara da anlattım Onlar dinlemeseler de Sigaram hiç bitmiyordu Ateşi hep parlak Ve aynı uzunlukta Yüreğimi gömdüm uzaklarda Sensiz adım atmak tuzaklarda Bir deniz kızı gelip sorsun diye bekledim Ama korkarak ve titreyerek Şiirlerim sende Şarkılarım sende Beyazlar ise saçtaki telde Sayfaları karıştırdım Adını aradım hecelerde Oysa bir kan buldum sayfalarda Teker teker işlemiş kelimelerde Hayalim kırık ,donuk,yıkık Ve öylece yani çaresizce yani sensizce Ama içimde çığlık Rüzgar,fırtına, kasırga, yarı bulutlu gözlerle Ben seni yıldızlara da anlattım Sessiz pencereler ve gözler önünde Dost hayali denizin üstünde Gel diyordu gel hadi bekletme Gözler son kez yıldızları seyretmekte Dost için ne ölümlere gidilmekte Ve işte yıldızlar hep birlikte inlemekte Bir yıldız son kez seni dinlemekte Ve bir yıldızın kaymasıyla işte Bir dost için son nefes verilmekte…. Hep bir dost için |
| Saat: 02:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık