![]() |
Mesajlarımı sıldıgı ıcın ThinkerBeLL'i - Hala savası seyredıpte bos yorum yapanları'gothıc sanatı ve gothıc muzıgı satanızm dıye dusunen dar kafaları'Benı sevdıgı ıcın pederı! Askı hala aramaya calısan mutluluk tablolarını boyle prostesto seklını yazdıgım ıcın kendımı prasalı rosto edıyorum pardddııııınnn protesto edıyorum karsılıgında ne alacaksam!!!:*(:D |
Ben de kopan telefon hatlarının yerini bulmayı beceremeyen ve sırf bu yüzden beni neredeyse 1 hafta internetsiz bırakan "TÜRK TELEKOM" çalışanlarını şiddetle ve hiddetle protesto ediyorum...! :hysteric: :kart: :hih2: |
başıboş bırakılan itleri ve bunlarla aynı kefeye koyduğum hükümeti protesto ediyorum!!!:@:@:@ |
sürekli aynı şarkıları çalan müzik kanallarını protesto ediyorumm:sopa: |
Hükümeti Protesto Ediyorum :kart:(izinsiz ama olsun) |
İzinsiz eşyalarımı kullananları protesto ediyorum.. |
Bekir Coşkun'un dünkü yazısı, paylaşmak istedim. Alıntı:
|
3-4 tane çapulcu teröristin gelişini bir bayram edasıyla karşılayanları ;evlatsız kalıp gözyaşı döken şehit annelerinin,şehit çocuklarının,şehit eşlerinin gözyaşları üzerinde hayasızca tepinerek insanlıktan çıkmış nursuz suretleriyle şehitlerimizn kemiklerini sızlatanları PROTESTO EDİYORUM !!! |
Yerlere tükürenleri protesto ediyorum +o( |
Filistine yardım etmek için giden araclara sınır kapılarını kapatan Mısır'ı protesto ediyorum.. |
| Saat: 13:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık