![]() |
Yeri Gelir Hüzünlenirsiniz, Yeri Gelir Gülümsersiniz Ama Ama Asla Büzülmeyin.! 3 Günlük Dünyada Bu Dalavere Olaylarına Kanmayın, Gündüz Düşlerinizde Kabusunuz Olsada Elbet Bir Yol Bulursunuz Özünüzü Unutmayın.! Sorunlar Yokkende Vardınız Sorunlar Olduğundada Varsınız Sorunlardan Sonrada Olacaksınız... Periyim, Zamansız Deliyim 4 Dinde CinneT'im... (İncecik Sözler Çekiştirmeyin Kopar) |
Kaçmalıyı Yıldızların Yorgun bakışlarından. Kavga etmeliyim Gitmeliyim... Vakit beni alıp gitmeden,Vurmadan yalnızlıklar ötesine. Derin bir uykuya Yalnızlığın karanlık odalarına dalmalıyım.... (Sokaklarda sessizlik çınlıyor - avaz avaz! ) |
tam buru mun tellerı severım kellerı :P |
gecesi kalmadı artık sabah oldu.... ben daha fazla dayanamıcam benden paso arkadaşlar... eklemediğim mesaj kalmadı galiba:))) |
hayırlı sabahlar gececiler... |
Hayat skor tabelasi tutmak degildir. Kaç arkadasiniz oldugu ya da kaçinin sizi arkadas kabul ettigi degildir. Şimdi bir yerde gördümde paylaşmak istedim =))) |
İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu. Bende paylasmak istedim :P |
Gördüğünüz gıbı benımki gece sohbetı yerine sabah sohbeti adı daha bi guzel oldu sanırım.. uyuyamıyorum ya.. |
Bu şehirdeki son gecem.. Elveda Ankara q: d: b: p: |
uyuyamıyorum ya.heyecan var ama ne bu cözemeıdm ben .. |
| Saat: 06:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık