![]() |
Ben kalbimin sözünü hiç kesmedim, sonuna kadar dinledim, hep SEN ol istedim... |
Kendine bir gün kötü gözlerle bak ayıbını yüzüne vur! Aşağıla, dürüst ol, bir kere olsun sınırda dur! Yalanla beslenen kulaklarıma dilersen köpekçe av kur! Cihanda 3 şey maneviyse onur-huzur-gurur!... |
Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip, Kontrol-Z ile geri yaşıyorum Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum. En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim... Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni Kedinin mousela oynadığı gibi oyna, Manzaralı mouse pedinde gezdir beni Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şeyi Geri dönüşüm kutusuna gönderelim maziyi Kısa yol oluştur fazla bekletme bu seveni En çok Flash Animasyonlu halini özlüyorum PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır Kapanır kapılar, ağa oturum açılır Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır Disconnect olursam beni yine arar mısın? Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın? Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da Değişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın? |
Kal gittiğin yerde mutlu ol.. Yada gel kalbimde tahta sahip ol Senin gülen yüzüne kurban bu serseri kalbim Ama karar ver tutamıyorum zamanı.. |
bіг şaгκı oldun dіlіmde bıκmadan söyledіgіm.. |
O Artık BUZ KaLpLi.. |
Ben kimseyi kaybetmedim.. Herkes beni kaybetti.. Biraz ayb etti.. Bazen yalnızlıkta heybetli.. Yaşadığım oda kasvetli.. |
Şu kαhpe dünyα seni bαnα düşmαn eder mi ? Dostluklαr birden biter mi ? Gülαy - Kendine İyi Bαk(8) |
SınırLarı çizersin , giderse.. |
Kim bilebilirdi ki yüreğinde feda edebileceklerinin en başında olduğumu.. |
İçimi aydınlatacağı yerde yüreğimi en derin karanlıklara gömüyor bu ışık… |
Hayat benim, yaşayacak olan da benim, yaşayamayacak olan da. Bana ne. Sana ne. Diyebildiğim an konu bitecek. |
Gözlerinden anladım birşeyler bitmiş gibi..Seni en çok bilen benim yerim dolmuş gibi... |
Aldırma yüzümdeki kedere.... İçimden gelen duygu o benim Saplanıp kalbime belki bin kere Böler yüreğimi dilim dilim!!! |
Dünyada göreceğim bunlarsa... |
Şimdi sende herkes gibisin.. |
kalmadı hiçbirşey ne aşkın nede tadın,kalmadı hiçbirşey ne sen nede adın.... |
ßağŁaηмaЧacaksıη ßîя $eЧe, öЧŁe köяü köяüηe " O ØŁмaz§a Чa$aчaмaм" đeмîcek§îη, đeмîcek§îη î$te.. Чa$aя§ıη çünkü! ÖЧŁe ßeЧŁîk ŁafŁaя etмeЧe qeяek Чok kî.. Çok §evмeЧecek§îη мe§eŁa.. Ø đaha az §eveя§e kıяıŁıя§ıη.. Ve zateη qeηeŁŁîkŁe Ø đaha az §eveя §eηî, §eηîη Øηu §evđîğîηđeη |
... Karmakarışıklardayım ... |
...ıssızlıklardayım... |
Gel gündüzle Gece olalım Reyan :P |
seninle mutlu yarınlara koşalım gel beraber mesud olalım.. |
gözlerin seni ele veriyor Hadi naz Yapma :P |
Bıktırma, usandırma Yeter beni kızdırma Gel artık kollarıma Gül döktüm yollarına |
gel gökyüzünde yıldız olalım.. :P hadi gittim |
Uçsuz bucakzız bir çölün ortasındayım Dayanılır gibi geğil çıkmazdayım Adım adım izimde yalnızlığım Reva mı hep kırık dökük sevdalarım.. |
Daha Yalnız Daha Kırgın Daha Yorgunum. |
Gecenin Karanlığı,Aydınlığınız Olsun....!! |
Bu İşte Bir Yalnızlık Var. |
ben bu sevdadan dosttan düşmandan aldım başımı gidiyorum... |
canım acısı bi ben bilirim.. |
arım BALIM peteğim .. gülüm dalım çiçeğim bilsemki öleceğim yine Seni Seveceğim :P (L) |
Bir gece vakti ölmeliyim ben mevsimlerden yaz olmalı! Dünya gözüyle gördüğüm son manzara olmalı yıldızlar! Bir gece vakti ölmeliyim ben mevsimlerden yaz olmalı! Gözlerim açık ve içinde binlerce umut varken gelmeli ecel. Yaşamımdan intikam alırcasına koynumda yıldızlarla ölmeliyim alabildiğine mutlu! |
Kalbimi kıramayacağını söylemiştin, kırarken o güzel gözlerini mi kapadın..? |
Ben,tüm benliğimle.. Gururumu hiçe sayıp.. Tüm yaşanmışlıkların anısına.. Senin yoluna düştüysem.. Herkesi karşıma birer birer aldıysam.. Ve buna rağmen sesin titremeden.. "Bitti" ile başlayan son cümleni kurduysan.. Ve bu son sözünün sonuna noktayı koyduysan.. Bırak git bu yüreği... Sana artık bir faydası olmaz.. |
Kime sorsam dönüşüm yok Her gemi biraz deniz Her yanım mavi, her yanım yel Her yanım tuz, deliyim..... |
Benim ojelerimin çıkma zamanı gelmiş.. Bunun anlamını ölümle yakın yaşayanlar bilir ancak. Bir bitse bu konu, bir süre ölümsüzlük gelse ölüme yakın yaşayanlara, biraz da diğerleri anlasa.. |
Olmaz olmaz bu iş olamaz... :P |
İnsanlar beni kızdırıyor..bılmemkı neden ? |
|
....Korkacak birşey yok!.... ....Nefes aL gitsin... ....Hayat güzeLdir neticede.... |
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım :P |
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte.Yaşarsın çünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin o'nu sevdiğinden... Can Yücel |
Sensiz kimsemiyim kimsesizmiyim hiç bilmem. |
Öyle Sabrettim ki Yokluğuna, Sabrımdan Sabır Taşı Bile Sabırsızlandı... |
Gerçekleri saklamak bir sanattır. |
Mutluluk kapımı çalmadı gitti.. |
Hadi birşeylerimizi değiş tokuş edelim...Gülüşünden ver, ömrümden al.. |
“ SadakaT ” mıydı Zamana yeniLen .. yokSa “ Zaman ” mıydı iHaneTe buyur geL Diyen .. |
SévéN ÇékéЯ Acıyı…SévméyéN Ne ßilsiN…ßaNa a$KTaN SöZ éTMé…SévméK KiM SéN KimsiN…! |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık