MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

benek 6 Nisan 2007 16:17

buldum ama resmi açınca hareket etmiyor benım istediğim hareketli halde küçültüp tekrar hareketli olarak kayt etmek

ahmed 6 Nisan 2007 16:20

Alıntı:

benek adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 423594)
buldum ama resmi açınca hareket etmiyor benım istediğim hareketli halde küçültüp tekrar hareketli olarak kayt etmek

gif resimlerinin eğer boyutunu değiştirirseniz hareketliği bozulur...

benek 6 Nisan 2007 16:22

hayır bunu daha önce yaptım boozulmuyor sadece nasıl olduğunu hatırlamıyorum ve bir çok proğram var olduğunu biliyorum onlardan birinin adını sordum sadece yapamadım ve işim için önemli idi yinede teşekkürler

ahmed 6 Nisan 2007 16:26

Alıntı:

benek adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 423601)
hayır bunu daha önce yaptım boozulmuyor sadece nasıl olduğunu hatırlamıyorum ve bir çok proğram var olduğunu biliyorum onlardan birinin adını sordum sadece yapamadım ve işim için önemli idi yinede teşekkürler

değiştirmek mümkün. Ulead GIF Animator programı ile yapılabilir fakat gif resimleri birini takip eden bir cok jpeg ten ibarettir ve boyut değiştirmek için bütün jpeg lerin boyutları değiştiirlip gif olatak kaydedilir...

benek 6 Nisan 2007 16:29

çözünürlüğünün düşüp düşmemmesinin önemi yok bu proğramı nasıl temın edebilirim anlatırmısın çünkü bu benım için çok önemli bir şekilde bu gif rsmini küçültüp kayt etmem lazım.:(

ahmed 6 Nisan 2007 16:32

Alıntı:

benek adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 423607)
çözünürlüğünün düşüp düşmemmesinin önemi yok bu proğramı nasıl temın edebilirim anlatırmısın çünkü bu benım için çok önemli bir şekilde bu gif rsmini küçültüp kayt etmem lazım.:(

https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/7210-ulead-gif-animator-5-avatar-imza-banner.html?highlight=Ulead+GIF+Animator

benek 6 Nisan 2007 17:44

teşekkür edrim ama karıştırdım ve boyutlarının nerden küçülteceğini bulamadım

TwiLiqht 7 Nisan 2007 02:34

seLamun aLeyKüm ! Msn'em de arka pLan oLarak PC'ım de buLunan bı dosyayı yapıorum msn den cıkıp qırdıqım zaman kayıtLı kaLmıor :cry: ama aynı PC den baska bı msn ıLe oturum acıorum bu sefer o msn de arka pLan kayıtLı kaLıor bı yardımcı oLabıLırsenız cok sevnırım +o(

NeFReTLi 7 Nisan 2007 05:50

Msn Acilmior..Hata Kodu yok

Merhaba Arkadaslar.. Bir zamanlar bir msn hesabim vardi.. bu hesap kendi siteme ait mail sisteminden almis oldugum bir e-posta hesabi idi.. bir gun msn acilmadi bir hata kodu geliyordu hata kodu google'de bile yoktu..gelen hatada " ok " linkine tikladigim zaman karsima live'nin sayfasi geliyordu... orada sifremi sormustu ve yeni bir hesap acmam gerektigini soyluyordu.. tabi bu arada passport.com'dan sifremi unuttum deyince ne gizli sorunun cevabini kabul ediyor neden e-posta hesabima parola sifirlama iletisi geliyordu.. neyse yeni bir msn hesabi olusturdum ve listemdeki tum kisiler hic bir islem yapmadan yeni acmis oldugum msn hesabina aktarilmisti..

ve halen o posta hesabimi msn'de kullanamiyorum... ve halen parola sifirlama iletisi gelmiyor....

Bu konu hakkinda yardimci olabilirseniz cok ama cok sevinirim.. simdiden tskler... kolay gelsin...

NeutralizeR 7 Nisan 2007 08:56

Alıntı:

benek adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 423675)
teşekkür edrim ama karıştırdım ve boyutlarının nerden küçülteceğini bulamadım

Ulead Gif Animator > Edit > Resize Image

Alıntı:

TwiLiqht adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 424379)
seLamun aLeyKüm ! Msn'em de arka pLan oLarak PC'ım de buLunan bı dosyayı yapıorum msn den cıkıp qırdıqım zaman kayıtLı kaLmıor :cry: ama aynı PC den baska bı msn ıLe oturum acıorum bu sefer o msn de arka pLan kayıtLı kaLıor bı yardımcı oLabıLırsenız cok sevnırım +o(

Aşağıdaki konuyu inceleyin:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım
Önce hesabınıza ait klasörleri bulmak için "Messenger kimliğimi nasıl öğrenirim?" adlı konudaki aracı kullanın. Sonra hesabınızla ilgili olan klasörleri silin.

tlg_d50 7 Nisan 2007 19:08

S.a ArkadaşLar Ben Msn Messenger 7.5 Kullanıyorum

Msn e SmiLey oLarak Resim Yada Bi GIF ekLedıhımde Boyu KucuLuyor ve Hic Bşe AnLaşıLmıyor...

Ne Yapmam Gerekiyor ? Yardım Ederseniz Sevinirim

TesekkurrLer!!!!

ahmed 7 Nisan 2007 20:47

Alıntı:

tlg_d50 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 425277)
S.a ArkadaşLar Ben Msn Messenger 7.5 Kullanıyorum

Msn e SmiLey oLarak Resim Yada Bi GIF ekLedıhımde Boyu KucuLuyor ve Hic Bşe AnLaşıLmıyor...

Ne Yapmam Gerekiyor ? Yardım Ederseniz Sevinirim

TesekkurrLer!!!!

ekliyeceğiniz resmin boyutu çok küçük olursa görüntü kalitesi bozulmaktadır.mümkünse resim boyutlarınız 19 x 19 olalıdır daha küçük yada büyük boyut olursa kalite düşer ... boyutları messenger otomotik standtart boyuta getirmektedir.

Ladysea001 7 Nisan 2007 21:41

arkadaşlar Merhaba StuffPlug-NGv2.zip şifresini nerden bulabilirim yardım edermisiniz ?

ahmed 7 Nisan 2007 21:56

Alıntı:

Ladysea001 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 425459)
arkadaşlar Merhaba StuffPlug-NGv2.zip şifresini nerden bulabilirim yardım edermisiniz ?

StuffPlug-NGv2 Rar şifresi: msxlabs.com

alperomen 9 Nisan 2007 09:13

msn kitliyor yardım

Windows Live Messenger açtığım zaman kullanıcı ve adımı girdikten sonra msn açıldıktan sonra bir süre sonra kitiliyor messenger yanıt vermiyor diyor hiç bir işlme yapamıyor öle kitleyip duruyor fakat bu sadece bir adresim için oluyor diğer adreslerimde hiçbir problem yok onlar gayet normal bir şekilde çalışyor problem nedir arkadaşlar?? ...^o) ^o)

wamprella 9 Nisan 2007 16:47

Alıntı:

Kara-Hilal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2953)
Selamlar Arkadaslar

Bana Msn Messengerde Karsı tarafla web camda sohbet ederken onun web camını kayıt edebilmem için bildiginiz program varmı

Yardımcı Olursanız Sevinirim:turkiye:

eet benim bildiğim discovery msn in özellikleri arasnda buda geçiyoo ama yinede araştır bnce

Deryam81 10 Nisan 2007 00:21

Merhaba lütfen yardimci olurmusunuz bana wlm 8,10.178.00 kullaniyorum bana anlik ileti geldiginde pencerede parlama oluyor onu nasil yok edebilirim? discoveryi belki 200 defa sildim kurdum hic bir ise yaramiyor yardmilarinizi bekliyorum...

Misafir 10 Nisan 2007 00:34

Alıntı:

Deryam81 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 428143)
Merhaba lütfen yardimci olurmusunuz bana wlm 8,10.178.00 kullaniyorum bana anlik ileti geldiginde pencerede parlama oluyor onu nasil yok edebilirim? discoveryi belki 200 defa sildim kurdum hic bir ise yaramiyor yardmilarinizi bekliyorum...

Parlamadan kastınız nedir?

NeutralizeR 10 Nisan 2007 07:44

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 428162)
Parlamadan kastınız nedir?

Yeni bir ileti alındığında görev çubuğunda Messenger konuşma penceresi parlar. (mavileşip yanıp söner)

MessengerDiscovery Live'ın bunu kapatabilecek bir özelliği var. 1.2 ve 1.3 beta sürümlerinde bu özelliği test edip herhangi bir bug olup olmadığını daha sonra yazacağım.

tufanceza 12 Nisan 2007 12:13

Alıntı:

tekus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 8697)
selam arkadaşlar
1. yıllarca once kendı adıma maıl adresı almaya calısmıstım ama suanda o adresı nasıl gerı alırm yardımcı olursanız sevınırım gızlı soruyu hatırlamıyorum baskası da kullanmıyor buyuk bır ıhtımal maıl attım msn ye ekledım tık yok o adresı nasıl alabılrım

2.msn de gmail kullanıyorum ama sanırım tam anlamıyla verım alamıyorum gelen maıller ıletı gelmıyo yenı mesaj yazmam gerktıgınde de outlooka gıdıyo bunları nasıl cozebılrım

tesekkurler

SEN O MSN TEKRAR ALABİLİRSİN AMA BİRAZ UZUN İŞLEM GEREKTİRİYOR MSN Mİ GEÇİCİ OLARAK EKLE SANA O PROGRAMI GÖNDERECEM OK (((((( tufan )))))

NeutralizeR 12 Nisan 2007 12:15

Alıntı:

tufanceza adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 430665)
SEN O MSN TEKRAR ALABİLİRSİN AMA BİRAZ UZUN İŞLEM GEREKTİRİYOR MSN Mİ GEÇİCİ OLARAK EKLE SANA O PROGRAMI GÖNDERECEM OK (((((( tufan )))))

Lütfen mesaj içinde email adresi vermeyiniz ve kurallara uygun olmayan mesajlar göndermeyiniz.

rustavi 13 Nisan 2007 10:43

msn kuramıyorum yardım

slm arkadaşlar bilgisayarda bazı programları kurunca engelleme çıkıyor mesela msn in son sürümünü kurunca kullanıcı tarafından engellenmiş diyor alttaki resimdede görüldüğü gibi lütfen yardım

http://img130.imageshack.us/img130/7130/clipboard02gl7.jpg

AtesiN_EfendiSi 13 Nisan 2007 11:14

Selamlar.
MSn konusunda sitenizi sürekli takip etmekteyim ve sitede tavsiye edilen sürümleri kullanmaktayım.
Ben sistemimde Windows Live Messenger 8.1.0.178 Türkçe sürümünü kullanmaktayım. Buna ek olarak Messenger Plus Live version 4.11.0.254 Türkçe yamalı sürümü ile Universalpatcher Çoklu oturum açma yamasını ekleyerek kullanmaktayım. Bu belirttiklerimin hepsini sitenizden indirerek yükledim.

Benim sorunum, MSN de çevrimiçi veya çevimdışı halinde konuşurken, yazılarımın bir kısmının belli aralıklarla veya büyük kısmının hiçbir hata belirisi ve iletilemedi uarısı olmadan karşı tarafa gitmemesi ve karşı tarafında yazdıklarının bana gelmemesidir. Herşey normal gibi olmasına rağmen yazılar, sohbetin ortasında yazıalr gitmiyor ve bana da gelmiyor. Bu sorun beni delirtmek üzere :)

Konu hakkında yardımlarınız bekliyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.

esyalin 13 Nisan 2007 11:39

selamlar çoklu oturumumu çalıştıramıyorum yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

By_Satanist 13 Nisan 2007 22:23

Pc ye format atıcam ama..

arkadaşlar pcye format atıcam ama yüz ifadeleri smileyler 'i saklamak için bir yerden onları alıp yedekliyorduk.nerden nasıl yapıldıgını unttumda .biri yardım etsin..bu arada Live msn için :)

Misafir 13 Nisan 2007 22:33

Alıntı:

By_Satanist adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 432568)
arkadaşlar pcye format atıcam ama yüz ifadeleri smileyler 'i saklamak için bir yerden onları alıp yedekliyorduk.nerden nasıl yapıldıgını unttumda .biri yardım etsin..bu arada Live msn için :)

İlgili konuyu inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/2154-msn-backup-icerik-yedekleme-geri-yukleme.html

Alıntı:

rustavi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 431768)
slm arkadaşlar bilgisayarda bazı programları kurunca engelleme çıkıyor mesela msn in son sürümünü kurunca kullanıcı tarafından engellenmiş diyor alttaki resimdede görüldüğü gibi lütfen yardım

Güvenlik duvarından izin veriyor musunuz?

Alıntı:

AtesiN_EfendiSi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 431812)
Selamlar.
MSn konusunda sitenizi sürekli takip etmekteyim ve sitede tavsiye edilen sürümleri kullanmaktayım.
Ben sistemimde Windows Live Messenger 8.1.0.178 Türkçe sürümünü kullanmaktayım. Buna ek olarak Messenger Plus Live version 4.11.0.254 Türkçe yamalı sürümü ile Universalpatcher Çoklu oturum açma yamasını ekleyerek kullanmaktayım. Bu belirttiklerimin hepsini sitenizden indirerek yükledim.

Benim sorunum, MSN de çevrimiçi veya çevimdışı halinde konuşurken, yazılarımın bir kısmının belli aralıklarla veya büyük kısmının hiçbir hata belirisi ve iletilemedi uarısı olmadan karşı tarafa gitmemesi ve karşı tarafında yazdıklarının bana gelmemesidir. Herşey normal gibi olmasına rağmen yazılar, sohbetin ortasında yazıalr gitmiyor ve bana da gelmiyor. Bu sorun beni delirtmek üzere :)

Konu hakkında yardımlarınız bekliyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.

Bağlantınızdan kaynaklanıyor olabilir. MessengerDiscovery kurulu mu?
Bu hata her zaman mı oluyor, ara sıra mı?

messenger 14 Nisan 2007 01:15

bi arkadaşın da dedigi problem bendede war ve gerçekden delirticek duruma geldi insanlara ciddi bişi diorm cewap gelmio sinirleniorm kızıorm gelmedi die bişide diemiorm sonra mahcup oluorm :S nedendir bu yazılarımın bi kısmı gitmiyo kafasına göre karşıdan gelmiyo yada ... nası çözebilirim bu sorunu bağlantımla alakası oldugunu düşünmüyorum cünkü mesela skypeden bişey yazınca direk gidiyo... ayrıca msnde dosya paylaşımındada aynı problemi yaşıorum cogu zaman kabul ediyorum ama dosya gelmiyo vs... lütfen acil yardım delircem :@

AtesiN_EfendiSi 14 Nisan 2007 09:42

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 432584)
İlgili konuyu inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/2154-msn-backup-icerik-yedekleme-geri-yukleme.html

Güvenlik duvarından izin veriyor musunuz?

Bağlantınızdan kaynaklanıyor olabilir. MessengerDiscovery kurulu mu?
Bu hata her zaman mı oluyor, ara sıra mı?

MSN de Discovery. Stuff Plug vs gibi diğer eklentiler kurulu değil. Önceki mesajımda belirttiğim gibi Sadece Plus Live ve Universalpatcher çoklu oturum yaması kurulu. Messenger adlı üye arkadaşımızın da hatırlattığı gibi, dosya gönderimlerinde de dosya gönderiyorum ama karşıda görülmüyor, karşı taraf gönderiyor bende görülmüyor, kamera çalıştırdığımda davetler ne bana geliyor nede benim gönderdiklerim akrşı tarafa. Bu şekilde olduğu an ve sık sık oluyor hemen MSN yi tamamen kapatıp tekrar açıp işlemimi acilen yapmam gerekiyor. Bu arada CNET marka (Conexant) CNAD804-F model 4 port çıkışlı ADLS modem kullanmaktayım.

İlginize tekrar teşekkür eder, yardımalrınızı bekliyorum.

NeutralizeR 14 Nisan 2007 11:51

Alıntı:

messenger adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 432822)
bi arkadaşın da dedigi problem bendede war ve gerçekden delirticek duruma geldi insanlara ciddi bişi diorm cewap gelmio sinirleniorm kızıorm gelmedi die bişide diemiorm sonra mahcup oluorm :S nedendir bu yazılarımın bi kısmı gitmiyo kafasına göre karşıdan gelmiyo yada ... nası çözebilirim bu sorunu bağlantımla alakası oldugunu düşünmüyorum cünkü mesela skypeden bişey yazınca direk gidiyo... ayrıca msnde dosya paylaşımındada aynı problemi yaşıorum cogu zaman kabul ediyorum ama dosya gelmiyo vs... lütfen acil yardım delircem :@

Windows Messenger'da da durum aynı mı? Windows Live Messenger'ı sıfırdan kurup standart ayarlarındayken de problemin geçerli olup olmadığını kontrol edebilirsiniz:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Alıntı:

AtesiN_EfendiSi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 433099)
MSN de Discovery. Stuff Plug vs gibi diğer eklentiler kurulu değil. Önceki mesajımda belirttiğim gibi Sadece Plus Live ve Universalpatcher çoklu oturum yaması kurulu. Messenger adlı üye arkadaşımızın da hatırlattığı gibi, dosya gönderimlerinde de dosya gönderiyorum ama karşıda görülmüyor, karşı taraf gönderiyor bende görülmüyor, kamera çalıştırdığımda davetler ne bana geliyor nede benim gönderdiklerim akrşı tarafa. Bu şekilde olduğu an ve sık sık oluyor hemen MSN yi tamamen kapatıp tekrar açıp işlemimi acilen yapmam gerekiyor. Bu arada CNET marka (Conexant) CNAD804-F model 4 port çıkışlı ADLS modem kullanmaktayım.

İlginize tekrar teşekkür eder, yardımalrınızı bekliyorum.

Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar

Çoklu oturum için de A-Patch ya da Mess Patch gibi alternatif yamaları deneyebilirsiniz.

AtesiN_EfendiSi 15 Nisan 2007 02:43

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 433178)
Windows Messenger'da da durum aynı mı? Windows Live Messenger'ı sıfırdan kurup standart ayarlarındayken de problemin geçerli olup olmadığını kontrol edebilirsiniz:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar

Çoklu oturum için de A-Patch ya da Mess Patch gibi alternatif yamaları deneyebilirsiniz.

Bu kadar mı, daha teknik bir açıklama beklemiştim?

NeutralizeR 15 Nisan 2007 11:42

Alıntı:

AtesiN_EfendiSi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 434391)
Bu kadar mı, daha teknik bir açıklama beklemiştim?

Daha teknik açıklamalar için konunun önceki sayfalarında bulunan mesajları inceleyebilirsiniz. Benzeri sorunlar için her seferinde sayfa sayfa farklı çözüm önerileri sunamayız. Çoklu oturum açma yaması uygulamış olduğunuzu belirtmişsiniz, orjinal .exe'yi değiştiren bir yama. Bu nedenle ilk başta Windows Live Messenger'ı onararak yamanın yapmış olduğu değişiklikleri geri almanız gerekiyor. Çok fazla işlem yapmaktan hoşlanan bir kullanıcıysanız, "Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?" konusundaki adımları da uygulayabilirsiniz.

messenger 15 Nisan 2007 22:59

ben şimdi onar yaptım onardım bunu ama reklamlar fln geri geldi çoklu oturumu fln geçtimde o reklamları fln kaldırsak bi şekilde gene aynı mesaj gitmeme etkisini gösterebilirmi acaba ?

NeutralizeR 15 Nisan 2007 23:11

Alıntı:

messenger adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 435298)
ben şimdi onar yaptım onardım bunu ama reklamlar fln geri geldi çoklu oturumu fln geçtimde o reklamları fln kaldırsak bi şekilde gene aynı mesaj gitmeme etkisini gösterebilirmi acaba ?

Reklamları kaldırmanız için A-Patch ya da Mess Patch kullanmanızı öneririm.

he85 16 Nisan 2007 05:09

Eski MsgPlustan Yeniye geçişte kayıtlar nasıl alınır?

slmlar..
Eski msg plustaki(msn 7.0) kayıtları export ediyorum ve msg plus live a import ediyorum ama eski versiyon olduğundan kabul etmiyor,içindeki tüm ayar ve kayıtları alıp yeni msn live a aktarmam gerekiyor,bunun bir çözümü var mı?

Teşekkürler..

erkanuslu07 16 Nisan 2007 11:41

arkadaşlar msn checker diye program var biliyorsunuz bu program ip adresini öğrenince tüm konuşmaları gösteriyor.
bu konuşmaların görünmesini nasıl engelleyebiliriz

ahmetbolel 17 Nisan 2007 13:04

[ÜSTAT TEŞEKKÜR EDERİM İŞE YARADI SAĞOLASIN TEŞEKKÜRLER

nabız sıfır 17 Nisan 2007 15:38

ben msn 8.1 kullanıyrum msn 2 gündür açılmıyo çıldırcmya biri yardım etsin hata verip duruyo hata kodu:800401f3

Misafir 17 Nisan 2007 17:35

Alıntı:

nabız sıfır adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 437632)
ben msn 8.1 kullanıyrum msn 2 gündür açılmıyo çıldırcmya biri yardım etsin hata verip duruyo hata kodu:800401f3

Aşağıdaki Link'i İnceleyin..

Messenger Error Fixer (Hata Onarımı)

serrko 18 Nisan 2007 01:16

ilginç bi hata

*-) :*( arkadaşalar pc ye format attım sonrasındaişte driverler programlar derken msn 7.5 kurdum sonrasında baktım ki msn yi her açışımda internetten 15-16mb. civarı bişi iniyor kendiliginden sonra uzun uğraşlar sonucu ne indigini buldum c:\windows\temp kalsörünün içine msn ni son sürümün exe sini indiriyor ama kurulmuyor exenin özelliklerinde msnlive.exe diye bişi yazıyor bn msn 7.5 ten menunum live hiç sevmedim açıkcası bu problemi nasıl halledebilirim lütfen bi fikir veri cvb. yazan akadaşlar şimdiden teşekkürler:D

ahmed 18 Nisan 2007 12:34

Alıntı:

serrko adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 438314)
*-) :*( arkadaşalar pc ye format attım sonrasındaişte driverler programlar derken msn 7.5 kurdum sonrasında baktım ki msn yi her açışımda internetten 15-16mb. civarı bişi iniyor kendiliginden sonra uzun uğraşlar sonucu ne indigini buldum c:\windows\temp kalsörünün içine msn ni son sürümün exe sini indiriyor ama kurulmuyor exenin özelliklerinde msnlive.exe diye bişi yazıyor bn msn 7.5 ten menunum live hiç sevmedim açıkcası bu problemi nasıl halledebilirim lütfen bi fikir veri cvb. yazan akadaşlar şimdiden teşekkürler:D

pc güncelleştirmelerini devre dışı bırakın sanırım o zaman böyle bir indirme siz istemedikçe yapılmaz... ayrıca msn 7.5 yüklediğiniz de size mutlaka uyarı gelmiştir mevcut sürümden daha yeni sürümün var şeklinde bir uyarı o uyarı mesajını bir daha hatırlatma şeçeneği mevcuttur onu işaretlemelisiniz.

nabız sıfır 18 Nisan 2007 17:44

msn live kullnym benm msn gene açılmıyo bu sferde hem kaytlı olan msn adresini ve şifrelerini unutmş hmde tam adresimi ve şifremi girerkene hata raporu gönder veya gönderme diye bi yazı çıkıyo :S blmem derdimi tam olrk anlatbldmmi yardımcı olrsanz sevnrm şmdiden teşşkrler

adem_ozk 18 Nisan 2007 20:15

selam arkadaşlar izden bir isteyim var benim yeğenimin msn sini kırmışlar gizli soruyu hatırlamıyor geri nasıl alabiliriz yardımcı olur sanız sevinirim şimdiden teşekkurler

timosti 18 Nisan 2007 21:00

selam arkadaşlar. bir soru soracaktım..

msn den ses kaydetme programına tıklayınca nasıl sınırsız ses gönderebilirim. bir süre sonra ses kotası doluyor. bu sınırı kaldırabilirmiyim.

sinto 18 Nisan 2007 21:11

lütfen acil yardım edin

live messenger ı açamıyorum https://www.msxlabs.org/forum/images/smilies/frown.gif
bu hatayı veriyor :

http://img155.imageshack.us/img155/994/hataasafr2.png

silip tekrar yüklersem geçer sandım fakat tekrar yüklemeye çalıştığımda aşağıdaki hatayı verdi :

http://img341.imageshack.us/img341/5546/asdasdsarz1.png

local settings deki temps klasörünü boşalttım yaklaşık 400 mb lık dosya sildim fakat yine olmuyor :( lütfen yardım edin messenger ım yüklenmiyor. eski sürümleri de denedim ama olmadı

tuncerrc 19 Nisan 2007 00:32

msn hata kodu için yardım istiyorum

merhaba ben tuncer.
arkadaşlar msn'i açmaya çalıştığımda 800701f6 kodlu bir hata veriyor.bu kodu bulamadım. ben işyerinde server üzerinden bağlanmaya çalışıyorum. bununla ilgisi olabilirmi? yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler

ahmed 19 Nisan 2007 13:11

Alıntı:

tuncerrc adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 439736)
merhaba ben tuncer.
arkadaşlar msn'i açmaya çalıştığımda 800701f6 kodlu bir hata veriyor.bu kodu bulamadım. ben işyerinde server üzerinden bağlanmaya çalışıyorum. bununla ilgisi olabilirmi? yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler

Messenger Error Fixer (Hata Onarımı)

maraslim 21 Nisan 2007 13:50

http://img100.imageshack.us/img100/5167/erreurzz6.jpg

Selam arkadaslar :S benim bir sorum olacakti dun ogleden beri msne giris yapamiyorum sebebide 80048820 kod hatasi msni yeniden yukledim restart attim sildim yeniden kurdum ne yaptimsa olmadi ve suanda msne giremiyorum acaba bu hatayi nasil duzeltebilirim bana yardimci olurmusunuz genel bi sorunda degil anladigim kadariyla benim msnde oyle lutfen acil yardim :*( :( :*(

Misafir 21 Nisan 2007 18:25

Alıntı:

maraslim adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 442780)
http://img100.imageshack.us/img100/5167/erreurzz6.jpg

Selam arkadaslar :S benim bir sorum olacakti dun ogleden beri msne giris yapamiyorum sebebide 80048820 kod hatasi msni yeniden yukledim restart attim sildim yeniden kurdum ne yaptimsa olmadi ve suanda msne giremiyorum acaba bu hatayi nasil duzeltebilirim bana yardimci olurmusunuz genel bi sorunda degil anladigim kadariyla benim msnde oyle lutfen acil yardim :*( :( :*(

80048820 hata kodu çözümü...
Internet bağlantınız, güvenlik duvarınız (Bilgisayarı yetkisiz dış erişimden korumaya yardımcı olmak üzere tasarlanmış bir güvenlik özelliği. Donanım, yazılım veya her ikisi de olabilir.) , tarih ve saat ayarlarınız, proxy ayarları, güvenlik ayarları veya SSL güvenliği ile ilgili bir sorun nedeniyle oturum açamayabilirsiniz. Ayrıca, sunucu geçici olarak kullanılamıyor olabilir. Sorunu gidermek için:
Internet bağlantınızı denetleme
Başka bir web sitesini ziyaret ederek Internet'e bağlı olduğunuzu doğrulayın. Web sitesine bağlanamıyorsanız, ISS (Internet servis sağlayıcısı. Internet'e erişim sağlayan şirket.) veya yerel ağ yöneticinize başvurun.
Güvenlik duvarınızın Windows Live Messenger programını engellemediğini doğrulama

MSN Web Messenger web sitesine gidin.
MSN Web Messenger Başlat'ı tıklatın ve sonra oturum açmayı deneyin.
MSN Web Messenger oturumu açabiliyorsanız ancak Windows Live Messenger hala Internet'e erişemiyorsa, Windows Live Messenger bir güvenlik duvarı tarafından engelleniyor olabilir. MSNmsgr.exe dosyasını güvenlik duvarınızın izin verilenler listesine eklemeniz gerekebilir.

Tarih ve saat ayarlarını denetleme
Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
control timedate.cpl yazın ve sonra Tamam'a basın.
Bilgisayarınızdaki Tarih ve Saat Özellikleri iletişim kutusunda yazan tarih ve zaman ayarlarının doğru olduğunu denetleyin ve sonra Tamam'ı tıklatın.

Microsoft Internet Explorer proxy ayarlarınızı denetleme
Internet'e bağlanamıyorsanız, Internet Explorer içindeki proxy ayarlarınızın doğru olduğundan emin olun. Doğru ayarları bulmak için, ISS veya ağ yöneticisine başvurmanız gerekebilir. Internet Explorer içindeki proxy ayarlarınızı temizlemek için aşağıdaki adımları izleyin:

Internet Explorer programını başlatın.
Araçlar menüsünde Internet Seçenekleri öğesini tıklatın.
Bağlantılar sekmesinde LAN Ayarları öğesini tıklatın.
Ayarları otomatik olarak algıla onay kutusunu temizleyin.
Tamam'ı ve tekrar Tamam'ı tıklatın.

Messenger proxy ayarlarınızı temizleme
Messenger programını başlatın.
Araçlar menüsünde Seçenekler'i tıklatın.
Bağlantı'nın altında Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın.
SOCKS altındaki girdileri silin.
Tamam'ı ve tekrar Tamam'ı tıklatın.

Internet Explorer güvenlik ayarlarınızı doğrulama
Internet Explorer programını başlatın.
Araçlar menüsünde Internet Seçenekleri öğesini tıklatın.
Gelişmiş sekmesini tıklatın.
Güvenlik bölümünde, Sunucu sertifikalarının geçerliliğini denetle onay kutusunun işaretli olmadığından emin olun.
Güvenlik bölümünde, SSL 2.0 Kullan ve SSL 3.0 Kullan onay kutularının seçili olduğundan emin olun.
Ayarları kaydetmek Tamam'ı tıklatın.

SSL güvenlik kitaplıklarını yeniden kaydetme
Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
Aşağıdaki komutların her birini Aç kutusuna yazın, ardından ENTER tuşuna basın.Her komut başarılı bir şekilde yürütüldükten sonra "DllRegisterServer başarılı oldu" iletisini alacaksınız. Bir sonraki komuta geçmeden önce bu iletiyi alana kadar bekleyin.

REGSVR32 softpub.dll
REGSVR32 wintrust.dll
REGSVR32 initpki.dll
REGSVR32 Rsaenh.dll
REGSVR32 Mssip32.dll
REGSVR32 Cryptdlg.dll
REGSVR32 Dssenh.dll
REGSVR32 Gpkcsp.dll
REGSVR32 Slbcsp.dll
REGSVR32 Sccbase.dll

Windows Live Messenger ağ durumunu denetleme
Windows Live Messenger hizmeti geçici olarak kullanılamıyor olabilir. Windows Live Messenger Ağ Durumu web sitesinde Windows Live Messenger ağ durumunu denetleyin ve daha sonra yeniden oturum açmayı deneyin.

afix 21 Nisan 2007 19:38

arkadaşlar kolay gelsin msn 8,1 final türkçe kullanıyorum apatch yükledim herşey normal olarak çalışıyor benim mümkünse çevrimdışı oturum açanları görme veya bir şekilde bilme şansım varmı? forumu gezdim plus kullanarak yapılabiliyormuş ama bunu 8,1 final sürümünde yapmak veya bir yama falan kullanarak yapmak mümkün değilmi şimdiden ilgilenene arkadaşlara teşekkürler

yakisikli02 22 Nisan 2007 14:41

durum degıstırme programını indırıp çalıstıramadım tardım edermısınız tskler

Saat: 03:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık