![]() |
YETER Kİ GEL Üzülme her hafta gelemem diye Haftada olmazsa ayda gel canım. Üçyüzaltmışbeşi böl onikiye Sırala otuzu say da gel canım. Bekletme geciken müddet ziyandır Güzel kin,öfke,hiddet ziyandır Varsa gurur,kibir,şiddet ziyandır Onları orada koy da gel canım. Kitap aşk,masal der,yıkar bırakmaz Akıl "tedbir al" der çöker bırakmaz Korku "gitme kal"der çeker bırakmaz Sen gönül sözüne uy da gel canım. Yazı,güzü,kışı bahar zamanı Yaşadın bilirsin ki her zamanı Dinle rüzgarları seher zamanı Uzaktan sesimi duy da gel canım. |
Her baktığımda, ilk defa görüyormuşum gibi... Ama; kendimden bile önce tanıdığım... Her saniye yeniden doğmak gibi... Ama, asırlardır süren... Kışa dönmeyen sonbahar; derin, duygulu... Yaza dönmeyen ilkbahar; serin, coşkulu... ••• Ilık avuçlarında, kar taneleri... Güneş sıcağı, gözleri... Ve sözleri... Ve sesi... Böyle olmalı aşkın tarifi... Ki, tarif edilememeli... "Resmini çiz!" deseler... Bacası tüten bir ev belki... Belki gece yarısı terkedilmiş bir şiir... Veya kaldırımların kanına giren... Aşkın ayak sesleri... "Resmini çiz!" deseler... Her köşe başı ıhlamur kokar... Yağmur kokar... "Resmini çiz!" deseler... Şehit akıncının dudaklarındaki tebessüm... Veya... Gecenin koynuna bırakılan gözyaşları... Gizli ve mahcup... Aşk, istemektir belki... Belki bir ticaret; pazarlıksız... Bedeli kalbinizdir... Bedeli herşeydir... Sonrası bir uzun yolculuk... Sonrası; nasip! Tarifini sorsalar.... Her baktığımda, ilk defa görüyormuşum gibi... Az kalsın ölüyormuşum gibi... ...BİTANEM... |
Kavuşarak Biteriz Kavuşursak biteriz biz Biz mutlu sonlar katiliyiz Kavuşursak biteriz biz Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz Herkesin bildiği bir aşk Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz Belki biraz serseri, belki biraz deliyiz. Ama kavuşursak biteriz biz Bir kor var içimizde yanan Onu küllendiremeyiz Görüşemeyiz, konuşamayız, şevişemeyiz Bir aşk var bizi biz yapan Kavuşarsak biteriz biz ... İki sınır ülkenin dikenli telleriyiz Dokunsak kanar ellerimiz Hiçkimseye söylemez Gizli gizli severiz Kavuşarsak biteriz biz |
Sen Kalbimdesin Yürekten gelir hani Duygular Satirlara dökmek istersin Zaman gelir canin önemi kalmaz Ama Yardan vazgecemezsin En büyük Düsmanin Sana Yüregin olur Firtinalar koparir engelleyemezsin Ilk kez tatmisindir bu Duyguyu Zaman zaman isyan edenlerdensin Gözyasin birikip icine akar Belkide en fazla aglayanlardansin Güldügün anlarda olacak elbette Sonucta sende bir Insansin Istemezsin Yare actigin Gözlerin Yari görmeden kapansin Sakin Kadere sitem edeyim deme Birakta Felek utansin Hani farkinda olmadanbazen Düsünceye dalarsin Dertlerin Denizinde Bogulacan sanirsin Kivrandikca daha cok batar bir türlü kurtulamazsin Careyi Hayallerde Umutlarda ararsin Yanlizlarin yanlizi Sen Bende hep var olansin Sen herseyden vazgectigim anda Tek geriye kalansin ...BİTANEM... |
SÖYLE Söylesene;sen benim yüzüme gülerken Aslında mecbur kalıpta yaptığını Nereden bilcektimki böyle olduğunu Bilsem zaten artık yüzüne zordan güleceğin Bi sevgilin kalmazdı Söylesene;niye seviyomuş gibi yapıntılarını Farketmediğim o sahte bakışlarını Herhese seviyom diye haykırışlarını Bilseydim söyletirmiydim Söylesene;neden sessizce çekip gittin Acıları omzumda niye beklettin Ben burdayım sen neredesin Söyleseydin beklemezdim... |
Seni Arıyorum Gerçekleşmeyecek hayaller kuruyorum, Geceleri ıslak yollarda yürüyorum, Ağaçlar altında kuşları dinliyorum, Her yerde seni arıyorum. Karanlık odalara kapanıyorum, Şiirler yazıyorum, Sensizken seni yaşıyorum, Her dizede seni arıyorum. Kırmızı güller topluyorum, Tozlu romanlarda kurutuyorum, Sevgi bahçemi suluyorum, Her mevsimde seni arıyorum. Geceleri durmadan içiyorum, Şişelere seni soruyorum, Belki de kendimi avutuyorum, Her yudumda seni arıyorum. ...BİTANEM... |
Serseri Yeryüzünde yalnız benim serseri, Yeryüzünde yalnız ben derbederim. Herkesin dünyada varsa bir yeri, Bende bütün dünya benimdir derim. Yıllara gezdirdim hoyrat başımı. Aradım bir ömür,arkadaşımı. Ölsem dikecek yok mezar taşımı: Halime ben bile hayret ederim. Gönlüm ne dertlidir,ne de bahtiyar. Ne kendisine yar,ne de kimseye yar, Bir rüya uğrunda ben diyar diyar, Gölgemin peşinde yürür giderim... |
Sessizce seviyorum seni Söylesem de duymazsin zaten Senin gözlerin gibi bakiyorum sana Senin bana bakmadigin gibi Dokunmuyorum sana Zaten tutmak istesem de yapamam Kiyamam sana... Dokundugumda bitecek gibi geliyor O yüzden SENI hep bir camin ardindan SEVIYORUM... |
Sana Gel Demek yumruk sıkmak / kavga vermektir / sana gel demek... Sıkıca bir parka giymektir Sana gel demek Soğuk kuytular inadına Yumruk sıkmak Kavga vermektir Kime , neye , neden , niçin Sualler takılı kalırken gökyüzünde Gözü kapalı adımlar atmak Namlu namlu vurulmak Ölümsüzlük şarabını kanmaktır Yağmurları ıslatmaktır Sana gel demek Yağmur sineye düşende gel... Yürek hayta hayta çoşanda gel... Nikotinsiz geceleri aşındırmaktır Sana gel demek Pranga tutsaklığına başkaldırı İsyanın i - sidir sana gel demek Sevdanın tamamı Köz körüklemek Yangın yeri acıları boğmaktır Yangınım İstanbul ‘u saranda gel... İstanbul yangınıma gül verende gel... Uykularım bölük pörçük En hayırlı rüyalara dalmaktır Sana gel demek Kucaklamak bütün çocuklarını dünyanın Irgat teri akması ak alından Bahar vuslatıdır Gül yüzün geceme değende gel... Gülmeler kurşun olup yağanda gel |
ölüm nedir ki? Ölüm dediğin nedirki? gülüm... bir kurşun olsa gerek! ya da bir bıçak darbesi, saplanır kalır, ya da deler geçer. en fazla! ya sensizlik? ya yokluğun... kurşunlarıda deler geçer! hemde her solukda binlerce kez. |
| Saat: 02:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık