![]() |
Kapımdan bakardın her akşam üstü Bugün yoksun, içime bir sızı düştü Gözlerinin hayaline gözlerim daldı Tatlı hatıralar benimle kaldı Oturduk günlerce hayalinle beraber Yalnız bırakmadı bizi hüzün ve keder Özlüyorum tatlı bakışını Özlüyorum elimden tutuşunu Aşkın alev alev yakıyor sinemi Birtanem bana çok görme bu özlemi Nereye baksam hayalini buluyorum Gözlerinin hayalinde boğuluyorum Seni özlemekten yoruluyorum Sanki bir meçhule doğru savruluyorum Sen gönlümde yeri dolmaz bir melek Koşsam sana "seni seviyorum" diyerek Okşasam saçlarını sarsam bedenini Otursak saatlerce bilmeden nedenini Mutlu ediyor beni senden gelen her acı Anladım ki birtanem sensin gönlümün ilacı Bir an olsun beni an yeter Bütün kederim o an biter. |
Çok Uzaklarda acı çekersin bazen sanki bir uçurumun kenarındasın özlersin gözlerini tutmak istersin ellerini sevdiğini haykırmak istersin bir anda ama o çok uzaklarda ağlıyorum acılarımla bitmek tükenmek bilmeyen bu yalnızlıklarla seviyorum onu ama en sevdiğim çok uzaklarda haykırmak geliyor içimden seni sevdiğimi tüm dünyaya bir de baktım ki birtanem çok uzaklarda |
Sitem Ay geçti, yil döndü unuttu beni Üstüne adini yazdigim agaç Açtin dertlerini kanattin beni Atinda türküler düzdügüm agaç Sendeki yemişler böyle degildi. Dört yana haber saldigim kuşlar Yari yolda unuttular haberi Kirik kanatlarla döndüler geri Artlarindan bakip kaldigim kuşlar Benim bildigim kuşlar böyle degildi. Dilimce öterdi kuşlar dallarda Lugatta geçmezdi senin sözlerin Su gibi akardi adin dillerde Dedigini anlardim bütün gözlerin Gözlerde bakişlar böyle degildi. Soran olmaz bizi yardan agyardan Ne çare namimiz çoktan yitmiştir Yol üstü çeşmeler bakar kenardan Bizi bilen sular akip gitmiştir. Mermerde nakişlar böyle degildi. Meyveden kirilan dallar nasilsa Arzular içimde öyle kurudu Bir dalda bin türlü meyve verirdi Takvimde bahardi ne gün bakilsa Ne deyim bu işler böyle degildi. |
Çok Zor Aşkım Seni düşündüğüm an bitiyor sorunlar, Sana sarıldığım an başlıyor güzel anlar, Ve sen yanımdayken kıskanıyor bizi bütün sevdalar Yanımda yoksun ya;çaresizim Saçımıda toplamadım bugün;acıyor içim, Bliyorsun,sensziliğe alışık değilim, Harap oldum,çok bitkin halim... Genede arada gözlerim gülüyor, Çünkü gülüşünü hatırlıyor, Anlatmak istiyorsevgisini anlatamıyor, Sensizlik büyük cesaret çekilmiyor... Ağlamak,gülmek,yanmak, En büyük zorluklara dayanmak, Zor da olsa aşkı yaşatmak, Çok zor aşık olanı anlamak.. |
Gülün Hikayesi Güle diken batınca Kan rengine boyanmış Göğe imdat edince Bülbül dala dolanmış Dala dolansa bülbül Kana bulansa bülbül Bülbül söylene dursun Derdin sahibi güldür “Bülbülün bin teklifine Gülün tekmili tektir” |
Sonlu Sevdalar Düşünemiyorum artık. Görmüyor artık gözlerim seni Duymuyorum ne sesini ne de seni Unuttum diyorum kendi kendime Unutamıyorum diyor, kendim kendime Başka yerlerde arıyorum aklımı Başka yerlerde arıyor gözlerim seni Sesin peşimde, çınlıyor kulaklarımda Unuttum diyemiyorum artık Kendi kendime Unutamıyorum ben galiba; seninle Anlıyorum artık. Yazamıyorum, göremiyorum, duyamıyorum Anlıyorum artık ben sen olmaya mahkum Anlıyorum artık ben de sen gibi. Sonu olmayan takipteyim seni. Sonu olan sevdalar gibi. <a href="http://kazancortakligi.hemalhemsat.com" target="_blank">Kazanç Ortaklığı</a> Hüseyin Mayan adlı şai |
Göz ile Konuş Yandım ateşinle, gülmek istemem Unuttum kendimi, bilmek istemem Aldın baharımı, kışa çevirdin Soğuk kollarına gelmek istemem Bu dert senden ise, derman istemem Padişah kızıysan, ferman istemem Yeter ki ağzından tek laf duyayım Çok beklettin artık zaman istemem Aşk denilen yolda bitmez hiç yokuş Hep süründüm, olamadım ben bir kuş Halâ susuyorsan, ona da tamam Seviyorsan eğer, göz ile konuş |
Söndüm Bakışlarındaki kıvılcımla alev aldı O dev gibi çınarları bile tutuşturan Uykusundan uyandırdığın yorgun sevdam Talihsizlikler haritasında iklimsiz üşüyen yemyeşil çayırlarım Cayır cayır solarken, Nerden bilirdim sahte gözlerinde yanarak kanayacağımı. Seni toprağıma düşecek son damla sanıp Güneşe küstüğümden beri, kapkara bir dünya çıktı karşıma. Şimdi ne zaman bir itfaiye sireni duysam İçinde atasözlerinin kül olduğu, Yanmış ve yanlış zamanların felaketzedesi yüreğimle Hep sevgilere sönüyorum. |
Son Sigaram son nefesler sigaramda yine seni çekiyorum içime bir nefes bir nefes daha bitmesin gözüm üzerinde sende bitme hep içimde ol nefes nefes her soluyuşumda havayı senden bir şeyler kalsın içimde öyle ki alışkanlıktan beter ol ben bıraksam da sen bırakma beni en ücra köşesine düşüncelerimin ısrarla "ben varım unutma" diye kazı alıştır beni sensiz olunca yaşanmamış olacağı düşüncesine çok fazla uğraşmayacaksın göreceksin çünkü zaten esir olmuş her zerrem sana vücudumdan çıkarıp atamam seni hele aklımdan asla sen ancak son noktayı koy oraya "bu kalp sana müptela" |
| Saat: 03:34 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık