![]() |
Hala saklıyorsam beraber içtiğimiz şarap şişemizi Odamın boş köşesinde Hala dağıtıyorsa benliğimi ela gözlerin İsmin anldığında üşümüş bir dilenci gibi Titriyorsa hala yorgun kalbim Ve yokluğunda şiirler yazıyorsam sana Anla ki sönmemiştir hala yangının içimde Hala esirdir, tutsaktır yüreğim ay yüzüne Ne kadar inkar etsede dilim Gözbebeklerim anlatacaktır sana herşeyi Belki kabus olur yine herşey Gelmez olur karanlığıma sabaklar Yine sırdaşım olur şarap kadehim Yine isyanım yükselir bulutlara Dualar ederim tanrıya yine Bir an önce Azraili yollasın diye Yine zindan olur bu dünya umutlarıma Biliyorum değersin bunlara ama Kaldırmaz bu yürek bir yıkılış daha........ |
Bütün yollar büküldü ardından Geri dönüşünü bekler Hıncından gönlünü yaktı güneş Sen hâlâ dönmedin Dönemedin. Gözlerimde binlerce yıllık bir hortlak Gözleri patlak patlak Nehirlerin yatağı ıslandı gidişinle Sen hâlâ dönmedin Dönemedin. Ne heyecanı kaldı rüzgârların Ne dalgalar kıyıya düşman Martıların isyanını seslendirir çığlıklar Sen hâlâ dönmedin Dönemedin. Yüzüne koydu ellerini bulutlar Kendi kendine küstü dağlar Umutlar can çekişiyor yücelerinde Sen hâlâ dönmedin Dönemedin. Bir kuytuda bekledim yollarını Saydım karanlığı teker teker Soldu renginde eridiğim güller Sen hâlâ dönmedin Dönemedin. turgut uzdu |
BUGULANMIŞ GÖZLERİM SENSİZLİĞİN YASINDA BUGÜNLERDE TERKEDİP GİDİŞİNDE ANLAMSIZLIK NEDİR BU DÜNYA ALDI SENİ BENDEN TAM DA BULMUŞKEN ANLAMSIZLIK BUYDU BULMUŞKEN TERKEDİLMEK WURDU BENİ SÜRMELİ GÖZLERİN AL BENİ DE YANINA GÖTÜR GİTTİĞİN DİYARA ANLAMSIZLIK MAPUSHANESİ ZİNDANLARINDAYIM YANLIZ BUGULANMIŞ GÖZLERİM YAŞLARLA DOLDU GÖZ YAŞLARIM YAĞMURLARDA AKAR OLDU SELLERİM SENİN İÇİN BULUTLARIM ALIR GÖTÜRÜRMÜ SENİN YANINA SIRA KİM DE BEN BULA BİLİRMİYİM O SÜRME GÖZLERİ GELSEM ORALARA BAKARMISIN BANA ISLAK ISLAK!!! DÜNYANIN YALANCI GERCEKLERİ HİÇ BİR ŞER GERCEK DEĞİL GERCEKLİK YOK TUR SADECE ACI WARDIR BUDUR TEK OLGU BİRAZ GÜLÜMSEMEK GÖZYAŞLARIYLA ÖDENİLMEZMİ OLMADIMI SANA EN GÜZEL GÜNDÜ DEDİĞİN DE AKABİNDEN ÜZÜLDÜĞÜN HABERLER ALIRSIN MULULUKTAN ESERKALMAZ.YAŞAM BOŞ BOMBOŞ HEMDE ........... YAŞAM SANA EN UFAK Bİ GÜLÜŞÜN DE BİLE TAKAS EDECEK BİŞEYLER ARAR ZEHİR OLUR HER ŞEY !!!!!!!!!!!!! İSYAN DEĞİL! NEYSE O! |
Günden güne kalabalıklaşan caddelerde artıyor yalnızlığım Yıldızlara ne kadar yakınsam o'na o kadar uzağım ersin yılmaz |
BÜYÜMÜŞ KALBİMİ KARARTAN SİYAHLAR MAWİMSİ GÖZLERİMİ ALA BOLANDIRAN SERSERAN KALPLER ZEHİRLİ SÖZLERİYLE BEYNİMİ ÇÜRÜRTEN LEŞ KALPLAR UMMALI KAKIŞLARIM BULANIK BAKIŞLARA ÇALAN UMUDU TÜKETEN YARINIMI ALI KOYAN YALAN DÜNYA YALAN DÜNYA!!! NAIAS |
Ne sevdayı anlatabildim sana Ne sevdaya köprüler kurabildim Acı mı verdim sol yanına Kara gözlü sevda... Aşk nedir diye sordular bana Sen dedi kalbim ince ince Dokunamadım,dokunamadım O naif yüreğine... Şimdi bir bilsen o dokunamadığım yüreğin Avuçlarımın içinde. Zevkle eş tutmadım seni yüreğimde Gözlerinin karasına takılı kaldım Uykularımda sen diye sayıkladım Konuşmadı dilim lal oldu Seninle bahçem gülle doldu İşte! ömrümün baharı buydu. Anlatamam seni kimseye Anlatamam! sevdam Bir rüzgar eser savurur Alır seni kollarımdan korkarım! Sensiz geçen gecelerde Dolarım da Taşarım yine seninle Gözlerimiz sevişirken gece mehtabında Mehtabı yasaklarım Seni kalbime koydum bilesin Senden ne önce ne de sonra Yerini dolduracak olmadı Ve lütfen hep kal orada... Seni sevmiyorum sadece Sana tutukluyum bir ömürce Haykırıyorum işte...gecenin siyahi rengine! Seni seviyorum Seviyorum... Herşeye inatça... asuman üstün |
Deli Aşk... Nerede gördümse bakmadın bana Beni tanımadın yaktın beni aşk Peşinden hep koştum tutkunum sana Derdime dert kattın hain deli aşk Sanma aşka aşık her aşık olan Yalnız kalacaksın özüne baksan Kalplerde yaşarsın kıymetin ondan Kendine gelesin hain deli aşk.... İbrahim Ethem Bingül |
Sen de özlüyorsun beni biliyorum.. İçime doğuyor benim için ağladığın geceler Sesine hayran kaldığım bütün melodiler Geceye karıştı şimdi. Sen de özlüyorsun beni biliyorum.. Sesini duyuyorum bazen uyurken Bazen görüyorum seni rüyalarımda Ama o kadar uzaksın ki bana Uzatsam ellerimi güneşini kapatacağım biliyorum. Biliyorum sen de seviyorsun beni.. Bu kadar anlamsız değildi geçirdiğimiz vakitler Beklediğimiz güzel günler. Geceye bakıyorum tüm isyanlarımla Tüm yalnızlığımla gökyüzünü seyrediyorum şimdi Biliyorum sen de şu an aynı şeyi yapıyorsun Bir yıldız kaydı az önce görmüşsündür Bir dilek tut ikimiz için, Öyle bir zamanda Öyle bir mekanda buluşalım ki Bizi ayıracak hiç bir mesafe olmasın .. LEYLA ŞAHİN |
Sus gönlüm. Çok dile getirme. Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor, daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor. Sus gönlüm. Çok laf etme. Az söyle ki işimiz olgunlaşsın. Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın. Sus gönlüm.Bir elif miktarı sus. Az kaldı bahara. Dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı,seni durdurmazdım…İnan bana…Ama yok. Başka çare yok. Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez,çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz… Sus gönlüm. Bu kışın bahara dönünceye kadar. Bu gece gündüz oluncaya kadar. Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar. Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar. Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus… Sus gönlüm. Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk’u buluncaya kadar. Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar,ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadınığını anlayana kadar sus… Sus gönlüm. Onun geleceğini görünceye kadar. Acının bala dönüştüğünü farkedinceye kadar. Onun gönlünün senin gönlüne muhabbet düğümüyle bağlandığını görünceye kadar. Sus gönlüm. Sebepler var edilinceye kadar. Bahaneler oluşuncaya,birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus. Sus gönlüm. Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus. Sus gönlüm. Her susuşun bir cevap olsun. Her susuşun,sabrın olsun. Her susuşun,duan olsun. İçten yakarışının adı olsun,susuşun. Bekleyişinin. umut edişinin,inancının,sevdiğinin vurgusu olsun,susuşun… http://i163.photobucket.com/albums/t296/DeLiSibeL/Resimler/Blood/bleedinheart.gifhttp://i163.photobucket.com/albums/t296/DeLiSibeL/Resimler/Blood/bleedinheart.gifhttp://i163.photobucket.com/albums/t296/DeLiSibeL/Resimler/Blood/bleedinheart.gif Burada bir eski Daruşşifada, Birbirine aşık iki genç varmış. Kızın bulunduğu yer loş bir oda Oğlanın kaldığı yer daha darmış. Her sabah avluda buluşurlarmış. Doluncaya kadar bir kum saati, Kızın etrafını periler sarmış, Oğlanın altında bir sihir atı... Nihayet bir zaman gelmiş sıhhati, Düzelmiş bu iki sevdalı gencin. Bir anda kaybolmuş hayatın tadı, Meğer saadetmiş bu onlar için. Son defa yanyana gelmiş ikisi, And içmiş bir daha ayrılmamaya. Kandırıp bu iki aşık herkesi, Yeniden girmişler darüşşifaya... En sonda acımış onlara hızır! Yaptığı bir iksir varmış kendinin. Uyuduğu zaman başhekim nazır, İlacına katmış her ikisinin. İçince iksirden bu iki aşık, Dünyası değişmiş her iki canın, Kız bir ağaç olmuş, oğlan sarmaşık. Issız bahçesinde darüşşifanın... |
Gidişinle karanlığa gömüldüm... Yıldızlar da kayboldu, artık ışıldamıyorlar sevgi dolu... Seninle her gece onlara bakar, dilek tutardık... Birbirimize usulca aşkımızı fısıldardık... En parlak olan yıldız hep senin olurdu. Karşı çıkmazdım hiç... Sen mutlusun ya! .. Hepsi senin olsun isterdim... Şimdi ne oldu? Ne sen kaldın, ne de yıldızlar... Sanki herkes yaşadıklarına küstü, Yağmurun hüzünü hayatın üzerine yağıyor... O yağdıkça yürekler soğuyor... O yağdıkça gözyaşları damlalara karışıp sessizce sokaklara düşüyor. O yağdıkça ben ağlıyorum... Ben ağlıyorum; sen yine de gelmiyorsun... sibel uygun |
| Saat: 12:47 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık