![]() |
A cigerim söyle neyleyelim Sevmeyelim de tasa mi dönelim:bilmem: |
Diyorlar: Bir yanı sarp bir uçurum, bir yanı çılgın dağ doruğu.. Oysa öyle yapmasam ben nasıl korurum içimdeki çocuğu? Bir yanım çılgın nar ağacı, bir yanım buz sarayı... |
Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yoksa ...? |
Erkek alana kadar istediğini sanarsınki Romeo ,, Ne diller dökerde teslim olur kapana Juliet.. |
ŞiddetLe başLayan hazLar şiddetLe son buLurLar.. ÖLümLeri oLur zaferLeri Öpüşürken yok oLan ateŞLe barut gibi.. |
Ç€kt!q!N ACıLaRa KaR$ı ߀D€L M!y!m?? |
‘Çocukluğunu hep kalbinde tut ki, yetişkinliğinin kötülükleri seni üzmesin!’ |
belki sen de bir gün geçersin diye köprülerimden, yakıp yıkamıyorum, kopraıp da atamıyorum... içimden..... |
Ben böyle ağlarken o şimdi mutlu Ben yapa yalnızken o sevda dolu Delice sevmenin bedeli bu mu Tanrım bu kulundan davacıyım ben! |
Seni uzaktan sevmek... Aşkların en güzeli... Alıştım hasretine... Gel desen... Gelemem ki... |
Sana git diyemem Ama kal demek gelmiyor içimden Son sözünü söyledin bana bırakıp giderken Ahh gün gelir olurda pişman olup dönersen Ardından bakıp güleceğim. |
Olmaz böyle şey yoksa rüyamı tam mutlu oldum derken yıktın bütün dünyamıı... |
Savrulup bitti aşkımız Bir ilkbahar meltemiyle dönmez ki geri Sen küçük mutluluklar peşinde koşarken Ben sana vurgunum desem İnanma sakın Sen küçük insanların oyuncağı oldun Ben yeni aşkların mutlu galibi |
Asla Bitmeyen Konu; Yazın Hayatı konusu değildir. Forum oyunu değildir. Eskiler için anlamı olan ve diğer konulara benzetilmemesi beklenilen bir konudur. Lütfen buna dikkat ediniz. |
Herzaman duyamadigimiz o toprak kokusu bu zamanda aranan gerçek sevgiler gibi yagmur arkasinda sakli olan toprak kokusu gibi ortaya çiksa keske... Sözüm yok Söyleyecek Hecelerim kelimelerimle Savaşıyor Sonunda Biticek Seninle yaşadığım Bir Hikayeydi Bitti Ayrılık geliyor gibi Yine tek kaldım Sevgilim Lütfen Bırakma Beni… |
Emanet kalbimde bile yer alamayacaksan; susma vakti.:-# |
O bir daha olmayacak mı ben hep sevicem mi onu:cry:(U) |
Aşk olmadan öpülen dudaklar kamçılandı! Tadına da baktım! Hiçbirinin tadı çocukluğun tadı gibi değildi!... |
Neden anlamaz insan yanındayken kıymetini neden söylemez insan sevdiğine sevdiğini ? Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna gururun neye yarar ki yalnız kalmaktan başka... Sonu Ayrılıktı Madem Ki Bu Aşkın Seni Sevmeye Ne Gerek Vardı...Madem Ki Herşeyi Alacaktın GözYaşı Dökmeye Ne Gerek Vardı... |
Basitler iftira eder, acizler şikayet eder, asiller idare eder.... |
Oysa iki nehir arasına kurulu tüm hayal şehirler gibi Kirli bir soru işaretidir senin erkekliğin... Sahi sen hangi yankıya ses verecek kadar cesur bir hayaletsin? |
Hayatın zorluguna dayanarak;Mücadeleyi, Sevdanın zorluguna dayanarak;Aşkı, Senin yokluguna dayanarak;Özlemeyi, ögrendim |
a$k bazen qitmektir ama qitmek yitirmek deqiLdir..... |
Günahını boynuma seni koynuma alsam ... Hem zehrim hem şehrim limon çiçeklerim olsan... :wiggle: |
Kendilerini avutabilecek kadar kurban sunuyorum kahramanlarıma... |
HAYKIRSAM DUYAMAZSIN...KORKUSUZ SEVEMEZSİN SEN...GEÇMİŞİ SİLEMEZSİN....RÜYAMA GİREMEZSİN..GERÇEKTEN SEVEMEZSİN SEN..!! |
Herkes herşeyi bildiğini sandığından değilmidir bu bataklığa düşme..:bilmem: |
i'll go back to black.. |
Herkes uzaklaşmak için yalan söyler ben onunla olmak için söyledim.Suçum sevmekse asın beni... |
Sorular, sorular, sorular.. |
Şimdi uzaklardasın..Gönül hicranla dolu..Hiç ayrılamam derken..kavuşmak Hayal oldu |
$imdi öyLe uzakki geLdiğim yoLLar... YanLı$ biR öyküdeyim beni yeniden yaz..... |
Zamansız dökülen bir yaprak misali; kendini harcadın...Mutlu musun? |
Hem sana kızıp hemde delıce sewmek senı.. Oyle karısıgımkı su aralar..Toparlayamıyorum kendımı.. Mutluluk we heycanın yanında acı weren bı karanlıksın sen… Karanlıgında hapsolan da ben.. Hanı derlerya ınsanı en cok sewdıgıı acıtırmıs dıye..Cok dogruymus Oyle canım acıyorkııı.. Bır bılsen… |
seni uzaktan izlemeye mahkumum.prangalarım öyle ağır ki çıkaramıyorum.ben sensizliğe sürgünüm.sürgünde ki kalbimsin... |
Zamanımdan zaman çaldırdın.Vakit geç olmuş... |
Aldattım, aldandım.Belki de tek buna inandım.. |
Sorgusuz sualsiz ellerimden, Çektin aşkını çaldın benimken, Ah nasıl dayanır bu kalbim yeniden... |
Anı yaşa Bugün son günün olsa... Nasıl yaşardın Hiç yalansız, Tamamen riyasız, Ne yapardın? .. Daha mı çok tebessüm eder? Uyumaz yıldızlara mı bakardın? Demek çekinmeden sevgini söyler, Dostlarını arardın? Belki gezebildiğin kadar gezer, Bir o kadar çiçek koklardın. Acaba düşmanın kalır mıydı Gönlünü alıp barışmadığın? Hadi... Zaman geçiyor. Dakikalar su gibi akıyor. Son anların olsa bunlar Ne yapardın? Birikmiş tüm paranla Harcayabildiğince harcar mıydın? Sanırım eleştirmezdin kimseyi, Vakit iltifatlarına yetmezdi! Peki neden bugün değil... sonra! Son günün olması ne katacak sana, Artık anla! Dün gitti, Yarın gelmedi; Anı yaşa |
Derdimiz yaramız acılarımız farklı olabilir.. Gözyaşlarımızın tadı aynı .. |
Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi. |
''Gitsem, geri dönüş yasaklısı, kalsam 'aşk'a firari giyinmiş müebbet zanlısı...'' |
Bilmeni isterdim birşeyi..Seni ne çok sevdiğimi.. |
Son Sözüm ... ßen SenSiz ßu ömrü iStemiyorum ...!. |
Az aldım senden, halbuki daha başlamamıştım ne almaya, ne de... Boş ver, zaten saçma! Kimse benden bir şey alamaz, sunmazsam ellerimle... |
Eller günahkar... Diller günahkar... Bir çağ yangını bu Bütün dünya günahkar.... Masum değiliz hiçbirimiz...! |
Ben sevdamı kefenledim ölsende bir ölmesende.. |
Bile bile sevmek bu olsa gerek Gelmeyecegini bile bile ölesiye sevmek Beklemek Beklemek Beklemek |
Vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze Bundandır böyle dibe vuruşumuz |
Ben sevdamı yaşarken sen git nerede yaşarsan yaşa ilgilenmiyorum... |
| Saat: 01:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık