MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

abb1907 24 Nisan 2007 16:34

slm messenger live !imitate ve görüntü resmini değiştir dediğm de oturum açmış değilsiniz uyarısı alıyorum bunu nasıl giderebilirim

sevgili_i 24 Nisan 2007 16:35

slm ben windows live messenger plus kullanıyorum aynı zamanda stuff plug da yükledim ama msn de hala açılır kapanır pencere uyarısı vermiyo nedeninin bilen varsa yardım edebilirmi? istediğim şey karşı taraf benim penceremi açtığı zaman bişey yazsada yazmasada bana uyarı vermesi o kadar :S

akalla 24 Nisan 2007 20:11

merhaba herkese günlerdir space e müzik eklemeye çalışıyorum bakmadığım yer kalmadı bulduğum her sitede bana verilen linkleri tıkladım şarkı url si alabilmek için olmadı sonunda bz.tc. diye bir siteden kendime bir site oluşturdum bedava hosting aldım ama site ingilizce şimdi ben bu siteye nasıl şarkımın url sini ekleyeceğim bana yardımcı olursanız çok sevinicem şimdiden teşekkür ederim!

NeutralizeR 24 Nisan 2007 21:12

Alıntı:

afix adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 443139)
arkadaşlar kolay gelsin msn 8,1 final türkçe kullanıyorum apatch yükledim herşey normal olarak çalışıyor benim mümkünse çevrimdışı oturum açanları görme veya bir şekilde bilme şansım varmı? forumu gezdim plus kullanarak yapılabiliyormuş ama bunu 8,1 final sürümünde yapmak veya bir yama falan kullanarak yapmak mümkün değilmi şimdiden ilgilenene arkadaşlara teşekkürler

Bunun için özel bir program ya da yöntem söz konusu değil. Çevrimdışı oturum açıp da size konuşma penceresi açanlar hakkında MessengerDiscovery Live kullanarak bilgi edinebilirsiniz. Bu konuyu inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/12138-messenger-plus-livela-cevrimdisi-oturum-acanlari-gorun.html

Alıntı:

yakisikli02 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 443827)
durum degıstırme programını indırıp çalıstıramadım tardım edermısınız tskler

Alternatif olarak bu özelliği veren Messenger Plus! scriptlerini deneyebilirsiniz. İnceleyin: https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6605-messenger-plus-live-scripts-scriptleri.html

Alıntı:

abb1907 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 446404)
slm messenger live !imitate ve görüntü resmini değiştir dediğm de oturum açmış değilsiniz uyarısı alıyorum bunu nasıl giderebilirim

Sorununu ilgili konuya geçiniz. Önceki mesajları okumayı ihmal etmeyiniz:
MessengerDiscovery Live

Alıntı:

sevgili_i adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 446406)
slm ben windows live messenger plus kullanıyorum aynı zamanda stuff plug da yükledim ama msn de hala açılır kapanır pencere uyarısı vermiyo nedeninin bilen varsa yardım edebilirmi? istediğim şey karşı taraf benim penceremi açtığı zaman bişey yazsada yazmasada bana uyarı vermesi o kadar :S

StuffPlug 3 sürümünde bu özellik bulunmamaktadır. MessengerDiscovery Live'ı ya da aşağıdaki konuda bağlantısı bulunan programı deneyebilirsiniz:
Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre]

Alıntı:

akalla adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 446760)
merhaba herkese günlerdir space e müzik eklemeye çalışıyorum bakmadığım yer kalmadı bulduğum her sitede bana verilen linkleri tıkladım şarkı url si alabilmek için olmadı sonunda bz.tc. diye bir siteden kendime bir site oluşturdum bedava hosting aldım ama site ingilizce şimdi ben bu siteye nasıl şarkımın url sini ekleyeceğim bana yardımcı olursanız çok sevinicem şimdiden teşekkür ederim!

Windows Live Spaces - MSN Spaces konusunun bağlantısı aşağıda bulunmaktadır. Mesajınızı bu konuya geçiniz:
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space)

tunn 24 Nisan 2007 23:30

yardımcı olurmusunuz??
bilgisayara format attım. msn i tekrar yükledim fakat MSVR71.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı diye bir uyarı çıkıyor. onardım olmadı. başka sürüm denedim yine olmadı. yardım ederseniz sevinirim..

NeutralizeR 25 Nisan 2007 00:14

Alıntı:

tunn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 447264)
yardımcı olurmusunuz??
bilgisayara format attım. msn i tekrar yükledim fakat MSVR71.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı diye bir uyarı çıkıyor. onardım olmadı. başka sürüm denedim yine olmadı. yardım ederseniz sevinirim..

Burdan indirebilirsiniz:
http://www.dll-files.com/dllindex/download.php?msvcr71download0UJjRFXFdS

tunn 25 Nisan 2007 12:53

çok teşekkürler. hallettim..

anisem 25 Nisan 2007 13:02

meraba
ben sizden karşı taraftaki kişinin msn adresini kaydetmeden mesaj gönderebilmeyi sorabilirmiyim nasıl oluyor

ayrıca teşekkürler

lazoli_laz61 25 Nisan 2007 16:13

bana msn de engelleyen kişileri görme programı lazım ilgilenirseniz sevinirim

NeutralizeR 25 Nisan 2007 17:28

Alıntı:

anisem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 448089)
meraba
ben sizden karşı taraftaki kişinin msn adresini kaydetmeden mesaj gönderebilmeyi sorabilirmiyim nasıl oluyor

ayrıca teşekkürler

Mümkün değil.

Alıntı:

lazoli_laz61 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 448313)
bana msn de engelleyen kişileri görme programı lazım ilgilenirseniz sevinirim

Mümkün değil.

tunn 25 Nisan 2007 22:03

tekrar selam.
msn 8.0 için discovery dışında pencere açıp kapatanları , ç.dışı olanları görebileceğimiz program var mı?

oziis 25 Nisan 2007 23:57

msnmsgr.exe

YARDIMM EDIN LUFTENN.. MESSENGER'IM ÇALIŞMIYOR.. MSNMSGR.EXE R065 HATASI VERİYOR... DEFALARCA PROGRAM EKLE KALDIRDAN MESSENGER'I KALDIRIP TEKRARDAN YÜKLEDİM.. HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI.. SANIRIM MSNMSGR.EXE DOSYASINA İHTİYACIM VAR... BU DOSYAYI NERDEN BULACAMMMM... :*( :*( :*(

Misafir 26 Nisan 2007 00:17

Alıntı:

tunn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 448743)
tekrar selam.
msn 8.0 için discovery dışında pencere açıp kapatanları , ç.dışı olanları görebileceğimiz program var mı?

Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün

Alıntı:

oziis adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 448992)
YARDIMM EDIN LUFTENN.. MESSENGER'IM ÇALIŞMIYOR.. MSNMSGR.EXE R065 HATASI VERİYOR... DEFALARCA PROGRAM EKLE KALDIRDAN MESSENGER'I KALDIRIP TEKRARDAN YÜKLEDİM.. HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI.. SANIRIM MSNMSGR.EXE DOSYASINA İHTİYACIM VAR... BU DOSYAYI NERDEN BULACAMMMM... :*( :*( :*(

Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe

darty 26 Nisan 2007 05:46

merhaba sevgili site yöneticileri ve arkadaşlar. benim derdim basit ama benim için sinir bozucu bir boyut almış olan bi konu; bilgisayrımda msn live 8.1 küsür yüklü ve ben görüntü resmime hareketli resim koymaya çalışmama rağmen o gif resmi bir türlü msn de hareketli olmuyor ne yapabilirim çıldıracam lütfen yarım :( teşekkürler.

ahmed 26 Nisan 2007 10:12

Alıntı:

darty adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 449280)
merhaba sevgili site yöneticileri ve arkadaşlar. benim derdim basit ama benim için sinir bozucu bir boyut almış olan bi konu; bilgisayrımda msn live 8.1 küsür yüklü ve ben görüntü resmime hareketli resim koymaya çalışmama rağmen o gif resmi bir türlü msn de hareketli olmuyor ne yapabilirim çıldıracam lütfen yarım :( teşekkürler.

hareketli resim (gif) görüntü resmi olarak kullanamazsınız.

https://www.msxlabs.org/forum/clear.gifDinamik Görüntü Resimleri

forumunu inceleyiniz...

syd 26 Nisan 2007 11:10

Merhaba ben syd, benimde sorum var live messenger kurdum arkasından plus kurdum, ama plus kayboluyor, bu hafta içinde, tekrar sizden live messenger final türkçeyi kurdum, vede son plusu , değişen bişey olmadı, gene plus yok oldu, 7,5 kurulu onunla irade ediyorum, bi çözüm var mı? söylersiniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim, kolay gelsin

uzaklarda 26 Nisan 2007 11:22

benim işletim sistemim windows xp pro. tr live messenger kullanıyorum güvenlik programım mcafee

nabız sıfır 26 Nisan 2007 16:54

ya 2 haftdr msn giremyo çldrcm ya lütfn yardm edin geçn haftada yazmştm bi program önrmştinz ama onu kurdm bi işe yaramdımsn live 8.1 kullnym hata kodu:800401f3 yardım;Erişmeye çalıştığınız sayfa için JavaScript gerekiyor. Kullandığınız tarayıcı JavaScript'i desteklemiyor veya JavaScript devre dışı olabilir.Tarayıcınız JavaScript'i desteklemiyorsa, Microsoft Internet Explorer 6 SP1 gibi daha yeni bir tarayıcıya yükseltebilirsiniz.JavaScript devre dışıysa, bu sayfaya erişmek için etkinleştirmeniz gerekir:Internet Explorer 6Araçlar menüsünde Internet Seçenekleri'ni tıklatın. Güvenlik sekmesini tıklatın ve sonra Özel Düzey'i tıklatın. Komut Dosyası bölümüne kadar kaydırın ve sonra aşağıdakiler için Etkinleştir'i seçin: Active komut dizileri Komut dizisi ile yapıştırma işlemine izin ver Java programlarının çalıştırılması Tamam'ı tıklatın. Diğer tarayıcılarTarayıcınızın JavaScript'i destekleyip desteklemediğini ve etkinleştirme yönergelerini öğrenmek için, tarayıcınızın çevrimiçi Yardımına bakın. diye bir yazı çıkıyo npcm ya lütfenn yardımmm edinnnn:(:( şmdiden teşkkrlerr

desdemona 27 Nisan 2007 00:30

merhaba arkadaşlar benim uzun süredir çok sık yaşadığım bi sorun var.msnde yazdıklarım gitmiyo yada yazılanlar bana gelmiyo :( virüs olabileceğini düşündüm başta. gerçektende vardı ama format atıldı pcye fakat sorun hala devam ediyo.gerçekten çok sinir bozucu.bikaç kişiden daha bu şikayetleri duydum ama onlar bu kadar sık yaşamıyormuş.bu sorunu nasıl çözebileceğim konusunda bi fikriniz varmı?yardımcı olursanız çok sevinirim...

yaralıyüz 27 Nisan 2007 02:02

merhaba.ben windows live mail betaya geçmiştim hotmail hesabının yerine.tekrar hotmail hesabına geçiş yaptım ancak hotmail bu defa ingilizce oldu ayarlardan dil seçeneğinde türkçe yok.tekrar nasıl türkçe yapabilirim hotmail hesabımı.teşekkürler ilginiz için.

carhartt 27 Nisan 2007 15:55

slm arkadaslar

windows vista kullaniyorum ve live messenger sorun yaratiyor.8.1 sürümünü indirdim vista uyumlu güya.belli bir süre offline kalinca kapaniyor wepcam acinca kapaniyor ayni anda nette birkac sayfa acinca kapaniyor.wepcamda sorun yok yahoo messengerde calisiyor.bir cözüm bilen varmi....https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/fie.gif

lustful 27 Nisan 2007 18:50

slm ark.lar live messenger kullanıyorum ayrıca plus yukluydu ama msn birden hata raporu verdi.Sildim tekrar yukledim ama gene msn acılıyo 6-7 sn sonra gene hata raporu verio nedendir :S

By_Satanist 27 Nisan 2007 22:40

Nick'e URL ekleme

Bir noktada takılı kaldım arkadaşlar..msn nickime url eklemek istiyorum.mesela burda Msxlabs yapıldığında "Msxlabs" gözüküyor ama "https://www.msxlabs.org/forum/" a gidiyor..bu tarz bir uygulamayı msn de nick alanımda nasıl uygulayabilirim?

(olma ihtimali var çunku "Bu kişiyle tüm konuşma geçmişinizi görüntülemek için burayı tıklatın"yazıyor)
yardımcı olursanız sevinirim :)

vain 29 Nisan 2007 11:37

msn de konuştuğumuz kişi ile bişeyler yazdık ve silmek istiyoruz pencereyi kapamadan nasıl silebilirz ?teşekkürler:)

BlueNighT 29 Nisan 2007 12:44

Alıntı:

vain adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 452435)
msn de konuştuğumuz kişi ile bişeyler yazdık ve silmek istiyoruz pencereyi kapamadan nasıl silebilirz ?teşekkürler:)

En basiti Shift e basılı tutarak 10 kez kadar enter a basıp sonra mesajı yollarsanız yazılan mesajlar yukarı kayar ..ekran boş görünür..:)

scat 29 Nisan 2007 20:18

MSN Messenger 7.5 ile Çevrimdışı Mesaj Gönderme

Arkadaşlar msn messenger 7.5 kullanıyorum acaba çevrim dışı olduğumda ya da çevrim dışı arkadaşlara 7.5 ile mesaj atabilirmiyim.(Aslındalive kullanıyordum ama son bir kaç aydır live açıldığında pc kitleniyor restart atmazsam makina açılmıyor)7.5 eklenti felanmı var ya da neler yapmam gerekdiğini yazarsanız sevinirim.

saygılar.

stnzmRetra 30 Nisan 2007 17:47

ARKADAŞLAR ÇOK ACİL Bİ SORUM OLUCAK... MSN DE ARKLARDAN BİRİ KİŞİSEL İLETİNE YAZ KOPYALA DİYE Bİ TAKIM ŞEKİLLER YOLLADI BENDE YAZDIM MSN GİTTİ NAPICAM ŞİMDİ BENM MSN GİTTİMİ RUHUNA FATİHA MI DİCEZ? YARDIM EDECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

cidohuro 30 Nisan 2007 19:18

msenimi açamıyorum

ARKADAŞLAR BEN ESKİDEN BERİ KASPERSKY KULLNIRDIM AMA SONRA NODA DÖNDÜM İŞTE.ŞİMDİ GENE KULNIYORUM AMA BNM MSNEMİ ENGELLİYO BİR TÜRLÜ AÇMAM İZİN VERMİYO ACABA NE YAPMALIYIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK AMA ÇOK SEVİNRİM YANİ.NEDEN OLDGUNU BİLMİYORUM KASPERKM BNM kaperskys6.0.2.621 ve neden mseneimi kapatığını bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinrim

bana yardım eden herkeze çok ama çok teşekür ederim

BlueNighT 30 Nisan 2007 19:43

Alıntı:

cidohuro adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 453655)
ARKADAŞLAR BEN ESKİDEN BERİ KASPERSKY KULLNIRDIM AMA SONRA NODA DÖNDÜM İŞTE.ŞİMDİ GENE KULNIYORUM AMA BNM MSNEMİ ENGELLİYO BİR TÜRLÜ AÇMAM İZİN VERMİYO ACABA NE YAPMALIYIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK AMA ÇOK SEVİNRİM YANİ.NEDEN OLDGUNU BİLMİYORUM KASPERKM BNM kaperskys6.0.2.621 ve neden mseneimi kapatığını bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinrim

bana yardım eden herkeze çok ama çok teşekür ederim

Saatin yanından kaspersky ikonuna çift tıkla ...

Sırasıyla

Settings.

trusted zone

trusted applications a tıkla add de ve msn yi ekle bulundugu klasorun içinden..

Çalışması gerekir..

Misafir 30 Nisan 2007 19:53

Alıntı:

stnzmRetra adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 453582)
ARKADAŞLAR ÇOK ACİL Bİ SORUM OLUCAK... MSN DE ARKLARDAN BİRİ KİŞİSEL İLETİNE YAZ KOPYALA DİYE Bİ TAKIM ŞEKİLLER YOLLADI BENDE YAZDIM MSN GİTTİ NAPICAM ŞİMDİ BENM MSN GİTTİMİ RUHUNA FATİHA MI DİCEZ? YARDIM EDECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

aynısını banada yaptılar:rofl: C:\Documents and Settings>>Windows oturum açma adım>>Contacts>>Messenger e-posta adresimin klasörünü sildim:rofl:
C:\Documents and Settings>>Windows oturum açma adım>>Local Settings>>Application Data>>Microsoft>>Windows Live Contacts>>Messenger e-posta adresimin klasörünü sildim:rofl:sonra açıldı:rofl:

cazibe 1 Mayıs 2007 13:14

arkadaşlar vista live msn proğramını nerden bulabilirim yardımcı olabilirmsiniz

baba1970 1 Mayıs 2007 18:34

msn hotmail kilidini kaldırma işini nasıl yapacam, e-posta sayfam açılmıyo hata deyip duruyo yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekürler.

stnzmRetra 1 Mayıs 2007 21:12

Alıntı:

filizzzz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 453693)
aynısını banada yaptılar:rofl: C:\Documents and Settings>>Windows oturum açma adım>>Contacts>>Messenger e-posta adresimin klasörünü sildim:rofl:
C:\Documents and Settings>>Windows oturum açma adım>>Local Settings>>Application Data>>Microsoft>>Windows Live Contacts>>Messenger e-posta adresimin klasörünü sildim:rofl:sonra açıldı:rofl:

filiz yardımın için çookkk teşekkürler yaptım dediğin gibi.. oldu hemde hiçbi değişiklikte yok (yani silinme gibi) tekrar teşekkür ediyorum saolasın :)

nabız sıfır 5 Mayıs 2007 16:36

Windows Messenger mecburen kullanym msn en eski sürümlernden 8.1 800401f3 hatasını verdiği içn kullanamyrm daha öncede yazmştm size ama tam olrk bir yant alamamştm nese bnm sormk istdğm Windows Messenger mail göremym görmenin bir yolu yokmudur.

gecemelodisi26 7 Mayıs 2007 10:11

Live messenger 8.1 kullanıyorum anti-virüs programım kaspersky
bağlantım adsl 1024 k
Sorun: messenger'a girmek istediğmde 80072efd diye bir hata veriyor bunu nasıl düzeltebilirim lütfen bana yardım edin

ahmed 7 Mayıs 2007 10:54

Alıntı:

gecemelodisi26 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 462255)
Live messenger 8.1 kullanıyorum anti-virüs programım kaspersky
bağlantım adsl 1024 k
Sorun: messenger'a girmek istediğmde 80072efd diye bir hata veriyor bunu nasıl düzeltebilirim lütfen bana yardım edin

Msn 80072EFD Hata Kodu ve Çözümü
Bu içerik sayesinde MSN Messenger 80072EFD hatasinin nedenlerini ogrenebilirsiniz...
MSN Messenger'da oturum açamazsaniz,
MSN Messenger'daki baglanti ayarlari Microsoft® Passport veya Microsoft® Messenger Hizmeti'ne baglanmanizi önlüyor olabilir.
MSN Messenger Baglantisi Sorun Gidericisi çogu kez sorunlari bulabilir ve düzeltebilir.
MSN Messenger bir baglanti sorunuyla karsilasirsa, Baglanti Sorun Gidericisi otomatik olarak baslatilir.
Baglanti Sorun Gidericisi'ni kullanmamayi seçerseniz veya Sorun Giderici baglanti sorununuzu çözmezse, asagidakileri deneyin:
Araçlar menüsünü tiklatin ve sonra Seçenekler'i tiklatin.
Soldaki bölmede, Baglanti'yi tiklatin.
Baglanti Ayarlari altinda, Baglantiyi Sina'yi tiklatin.
Baglanti Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz,
Sorun Giderici baglanti sorunlarini sinar ve sorunlari düzeltmek için uygulayabileceginiz adimlari raporlar.
istege Bagli: Gelismis sorun giderme gerçeklestir Özel baglanti türünüze iliskin sorunlari gidermek için, Gelismis Ayarlar'i tiklatin. Gelismis Baglanti Seçenekleri iletisim kutusunda, belirli baglanti türünüze iliskin ayarlarin dogru oldugunu denetleyin. Baglantinizi sinamak için, Sina dügmesini tiklatin. Tamam'i tiklatin ve sonra Tamam'i tiklatin.
Tamam'i tiklatin. Bu ayarlari seçtiginizde, mümkünse MSN Messenger Microsoft® Internet Explorer baglanti ayarlarini kullanir.
Yeniden MSN Messenger'da oturum açmayi deneyin.

Alıntı:

nabız sıfır adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 460158)
Windows Messenger mecburen kullanym msn en eski sürümlernden 8.1 800401f3 hatasını verdiği içn kullanamyrm daha öncede yazmştm size ama tam olrk bir yant alamamştm nese bnm sormk istdğm Windows Messenger mail göremym görmenin bir yolu yokmudur.

çözüm: https://www.msxlabs.org/forum/ambience/misc/paperclip.gif Messenger Error Fixer (Hata Onarımı)

nabız sıfır 7 Mayıs 2007 17:53

ya of aynı 800401f3 hatasını vermeye devm ediyoya çıldırcm başka bir yolu yokmu

Lisacan 7 Mayıs 2007 19:29

sanırsam böyle birşey yok :)

borgo 7 Mayıs 2007 21:48

msn 7.5 da sesler çalmıyor??..

arkadaşlar msn 7.5 kullanıyorum ama titreşimde falan biri online oldugunda hiçbir ses çıkmamaya basladı durumum mesgulde olmadıgı halde ses çıkmıyor kaldırdım tekrar kurdum olmadı neden olabilir sinir oldum?

Gecegözlüm 8 Mayıs 2007 18:15

slm arkadaşlar ben yazışma pencersındekı arka planı değilde komplee msn dekı pencereye hareketlı dınamık arkaplanı ekelmek ıstıyorum varmı öyle bır ımkan???
yardımcı olursanız cok sevınırnım
şimiden tşkler

Misafir 8 Mayıs 2007 18:25

Alıntı:

Gecegözlüm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 464278)
slm arkadaşlar ben yazışma pencersındekı arka planı değilde komplee msn dekı pencereye hareketlı dınamık arkaplanı ekelmek ıstıyorum varmı öyle bır ımkan???
yardımcı olursanız cok sevınırnım
şimiden tşkler

Dinamik Arka Planlar

Misafir 8 Mayıs 2007 18:46

Alıntı:

borgo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 463310)
arkadaşlar msn 7.5 kullanıyorum ama titreşimde falan biri online oldugunda hiçbir ses çıkmamaya basladı durumum mesgulde olmadıgı halde ses çıkmıyor kaldırdım tekrar kurdum olmadı neden olabilir sinir oldum?

Kişisel Ayarlar --> Uyarılar ve Sesler 'den bir ayarlama yaptınız mı peki hiç???

ölügömücü 9 Mayıs 2007 12:39

sonu msn ile biten adres nasıl alabilirim..(.....@msn.com gibi)

BlueNighT 9 Mayıs 2007 13:03

Alıntı:

ölügömücü adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 465394)
sonu msn ile biten adres nasıl alabilirim..(.....@msn.com gibi)

Bu adresten Alabilirsin tıkla

shade4 9 Mayıs 2007 13:56

MSN ACAMIYORUM!!MSN LIVE KULLANIORUM MSN ACIP MAILLERIMI OKUYAMIORUM:AYNI ZAMANDA GMAIL HESABIMI ACINCA DA MSN ACILMIO..SORUN BENDE MI FIREWALL DAMI? MSN SORUN GIDERDE SISTEM DOSYASI EKSIK DIYOR.1 COK KEZ YENIDEN YUKLEDIM AMA NAFILE.LUTFEN YARDIMCI OLUN.SITEYE GIRIP MAILLERIMI DE KONTROL EDEMIYORUM.

harun123 9 Mayıs 2007 15:35

msn adresi nasıl çıkarılır yardımcı olursanız sevinirim

ahmetseydi 9 Mayıs 2007 17:10

Alıntı:

shade4 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 465491)
MSN ACAMIYORUM!!MSN LIVE KULLANIORUM MSN ACIP MAILLERIMI OKUYAMIORUM:AYNI ZAMANDA GMAIL HESABIMI ACINCA DA MSN ACILMIO..SORUN BENDE MI FIREWALL DAMI? MSN SORUN GIDERDE SISTEM DOSYASI EKSIK DIYOR.1 COK KEZ YENIDEN YUKLEDIM AMA NAFILE.LUTFEN YARDIMCI OLUN.SITEYE GIRIP MAILLERIMI DE KONTROL EDEMIYORUM.

Bundan sonraki mesajlarınızı küçük harflerle oluşturun lütfen :)

Messenger'ı tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Sorun devam ederse sisteminiz hakkında kısa bilgiler verip sorunu tekrar yazın.

Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.

daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra

- Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- MSN Messenger'ı tekrar kurun...

Alıntı:

harun123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 465591)
msn adresi nasıl çıkarılır yardımcı olursanız sevinirim

Nasıl çıkarmadan bahsediyoruz burda ? Eğer yeni bir hesap oluşturmak istiyorsanız www.passport.com 'a girin ve kaydol seçeneğine tıklayın. Adımları takip edin ve hesabı alın.

hellboy726 9 Mayıs 2007 18:54

Şirkette helpdesk yöneticisiyim.

IEEE 802.3 +switch ile messenger 8.1 bağlantısı kurmaktayım
Kontrol ettim çıkış;

IEEE 802.3 Header
IP Header
TCP Header
[Data]
olarak server 'e iletiliyor

switchin MAC adresi ve source mac adresleri arasında sorun yok

Active Directory domain alanı win-xp kurulu bilgisayarlar içeriyor. Şirket politikamıza göre kullanıcıların bir domain controller tarafından identity onaylaması yapılmadan erişimler gerçekleştirilmiyor. Erişime izin verdiğim taktirde bağlantı gerçekleşmiyor ? :break:

NeTWoRKeR 10 Mayıs 2007 09:45

msn'im bu hatayı veriyor arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

karraggüll 10 Mayıs 2007 11:24

slm messengerdiscovery kullanıyorum ama bazı özelliklerinden son günlerde yararlanamıyorum oturum açmanız gerekli diyor ve bir türlü nasıl oldunu anlayamadım:(
sanırım özürlüyüm bana biri yardımcı olabilirmi lütfenn

Saat: 03:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık