![]() |
slm messenger live !imitate ve görüntü resmini değiştir dediğm de oturum açmış değilsiniz uyarısı alıyorum bunu nasıl giderebilirim |
slm ben windows live messenger plus kullanıyorum aynı zamanda stuff plug da yükledim ama msn de hala açılır kapanır pencere uyarısı vermiyo nedeninin bilen varsa yardım edebilirmi? istediğim şey karşı taraf benim penceremi açtığı zaman bişey yazsada yazmasada bana uyarı vermesi o kadar :S |
merhaba herkese günlerdir space e müzik eklemeye çalışıyorum bakmadığım yer kalmadı bulduğum her sitede bana verilen linkleri tıkladım şarkı url si alabilmek için olmadı sonunda bz.tc. diye bir siteden kendime bir site oluşturdum bedava hosting aldım ama site ingilizce şimdi ben bu siteye nasıl şarkımın url sini ekleyeceğim bana yardımcı olursanız çok sevinicem şimdiden teşekkür ederim! |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/12138-messenger-plus-livela-cevrimdisi-oturum-acanlari-gorun.html Alıntı:
Alıntı:
MessengerDiscovery Live Alıntı:
Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre] Alıntı:
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) |
yardımcı olurmusunuz?? bilgisayara format attım. msn i tekrar yükledim fakat MSVR71.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı diye bir uyarı çıkıyor. onardım olmadı. başka sürüm denedim yine olmadı. yardım ederseniz sevinirim.. |
Alıntı:
http://www.dll-files.com/dllindex/download.php?msvcr71download0UJjRFXFdS |
çok teşekkürler. hallettim.. |
meraba ben sizden karşı taraftaki kişinin msn adresini kaydetmeden mesaj gönderebilmeyi sorabilirmiyim nasıl oluyor ayrıca teşekkürler |
bana msn de engelleyen kişileri görme programı lazım ilgilenirseniz sevinirim |
Alıntı:
Alıntı:
|
tekrar selam. msn 8.0 için discovery dışında pencere açıp kapatanları , ç.dışı olanları görebileceğimiz program var mı? |
msnmsgr.exe YARDIMM EDIN LUFTENN.. MESSENGER'IM ÇALIŞMIYOR.. MSNMSGR.EXE R065 HATASI VERİYOR... DEFALARCA PROGRAM EKLE KALDIRDAN MESSENGER'I KALDIRIP TEKRARDAN YÜKLEDİM.. HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI.. SANIRIM MSNMSGR.EXE DOSYASINA İHTİYACIM VAR... BU DOSYAYI NERDEN BULACAMMMM... :*( :*( :*( |
Alıntı:
Alıntı:
|
merhaba sevgili site yöneticileri ve arkadaşlar. benim derdim basit ama benim için sinir bozucu bir boyut almış olan bi konu; bilgisayrımda msn live 8.1 küsür yüklü ve ben görüntü resmime hareketli resim koymaya çalışmama rağmen o gif resmi bir türlü msn de hareketli olmuyor ne yapabilirim çıldıracam lütfen yarım :( teşekkürler. |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/clear.gifDinamik Görüntü Resimleri forumunu inceleyiniz... |
Merhaba ben syd, benimde sorum var live messenger kurdum arkasından plus kurdum, ama plus kayboluyor, bu hafta içinde, tekrar sizden live messenger final türkçeyi kurdum, vede son plusu , değişen bişey olmadı, gene plus yok oldu, 7,5 kurulu onunla irade ediyorum, bi çözüm var mı? söylersiniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim, kolay gelsin |
benim işletim sistemim windows xp pro. tr live messenger kullanıyorum güvenlik programım mcafee |
ya 2 haftdr msn giremyo çldrcm ya lütfn yardm edin geçn haftada yazmştm bi program önrmştinz ama onu kurdm bi işe yaramdımsn live 8.1 kullnym hata kodu:800401f3 yardım;Erişmeye çalıştığınız sayfa için JavaScript gerekiyor. Kullandığınız tarayıcı JavaScript'i desteklemiyor veya JavaScript devre dışı olabilir.Tarayıcınız JavaScript'i desteklemiyorsa, Microsoft Internet Explorer 6 SP1 gibi daha yeni bir tarayıcıya yükseltebilirsiniz.JavaScript devre dışıysa, bu sayfaya erişmek için etkinleştirmeniz gerekir:Internet Explorer 6Araçlar menüsünde Internet Seçenekleri'ni tıklatın. Güvenlik sekmesini tıklatın ve sonra Özel Düzey'i tıklatın. Komut Dosyası bölümüne kadar kaydırın ve sonra aşağıdakiler için Etkinleştir'i seçin: Active komut dizileri Komut dizisi ile yapıştırma işlemine izin ver Java programlarının çalıştırılması Tamam'ı tıklatın. Diğer tarayıcılarTarayıcınızın JavaScript'i destekleyip desteklemediğini ve etkinleştirme yönergelerini öğrenmek için, tarayıcınızın çevrimiçi Yardımına bakın. diye bir yazı çıkıyo npcm ya lütfenn yardımmm edinnnn:(:( şmdiden teşkkrlerr |
merhaba arkadaşlar benim uzun süredir çok sık yaşadığım bi sorun var.msnde yazdıklarım gitmiyo yada yazılanlar bana gelmiyo :( virüs olabileceğini düşündüm başta. gerçektende vardı ama format atıldı pcye fakat sorun hala devam ediyo.gerçekten çok sinir bozucu.bikaç kişiden daha bu şikayetleri duydum ama onlar bu kadar sık yaşamıyormuş.bu sorunu nasıl çözebileceğim konusunda bi fikriniz varmı?yardımcı olursanız çok sevinirim... |
merhaba.ben windows live mail betaya geçmiştim hotmail hesabının yerine.tekrar hotmail hesabına geçiş yaptım ancak hotmail bu defa ingilizce oldu ayarlardan dil seçeneğinde türkçe yok.tekrar nasıl türkçe yapabilirim hotmail hesabımı.teşekkürler ilginiz için. |
slm arkadaslar windows vista kullaniyorum ve live messenger sorun yaratiyor.8.1 sürümünü indirdim vista uyumlu güya.belli bir süre offline kalinca kapaniyor wepcam acinca kapaniyor ayni anda nette birkac sayfa acinca kapaniyor.wepcamda sorun yok yahoo messengerde calisiyor.bir cözüm bilen varmi....https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/fie.gif |
slm ark.lar live messenger kullanıyorum ayrıca plus yukluydu ama msn birden hata raporu verdi.Sildim tekrar yukledim ama gene msn acılıyo 6-7 sn sonra gene hata raporu verio nedendir :S |
Nick'e URL ekleme Bir noktada takılı kaldım arkadaşlar..msn nickime url eklemek istiyorum.mesela burda Msxlabs yapıldığında "Msxlabs" gözüküyor ama "https://www.msxlabs.org/forum/" a gidiyor..bu tarz bir uygulamayı msn de nick alanımda nasıl uygulayabilirim? (olma ihtimali var çunku "Bu kişiyle tüm konuşma geçmişinizi görüntülemek için burayı tıklatın"yazıyor) yardımcı olursanız sevinirim :) |
msn de konuştuğumuz kişi ile bişeyler yazdık ve silmek istiyoruz pencereyi kapamadan nasıl silebilirz ?teşekkürler:) |
Alıntı:
|
MSN Messenger 7.5 ile Çevrimdışı Mesaj Gönderme Arkadaşlar msn messenger 7.5 kullanıyorum acaba çevrim dışı olduğumda ya da çevrim dışı arkadaşlara 7.5 ile mesaj atabilirmiyim.(Aslındalive kullanıyordum ama son bir kaç aydır live açıldığında pc kitleniyor restart atmazsam makina açılmıyor)7.5 eklenti felanmı var ya da neler yapmam gerekdiğini yazarsanız sevinirim. saygılar. |
ARKADAŞLAR ÇOK ACİL Bİ SORUM OLUCAK... MSN DE ARKLARDAN BİRİ KİŞİSEL İLETİNE YAZ KOPYALA DİYE Bİ TAKIM ŞEKİLLER YOLLADI BENDE YAZDIM MSN GİTTİ NAPICAM ŞİMDİ BENM MSN GİTTİMİ RUHUNA FATİHA MI DİCEZ? YARDIM EDECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM |
msenimi açamıyorum ARKADAŞLAR BEN ESKİDEN BERİ KASPERSKY KULLNIRDIM AMA SONRA NODA DÖNDÜM İŞTE.ŞİMDİ GENE KULNIYORUM AMA BNM MSNEMİ ENGELLİYO BİR TÜRLÜ AÇMAM İZİN VERMİYO ACABA NE YAPMALIYIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK AMA ÇOK SEVİNRİM YANİ.NEDEN OLDGUNU BİLMİYORUM KASPERKM BNM kaperskys6.0.2.621 ve neden mseneimi kapatığını bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinrim bana yardım eden herkeze çok ama çok teşekür ederim |
Alıntı:
Sırasıyla Settings. trusted zone trusted applications a tıkla add de ve msn yi ekle bulundugu klasorun içinden.. Çalışması gerekir.. |
Alıntı:
C:\Documents and Settings>>Windows oturum açma adım>>Local Settings>>Application Data>>Microsoft>>Windows Live Contacts>>Messenger e-posta adresimin klasörünü sildim:rofl:sonra açıldı:rofl: |
arkadaşlar vista live msn proğramını nerden bulabilirim yardımcı olabilirmsiniz |
msn hotmail kilidini kaldırma işini nasıl yapacam, e-posta sayfam açılmıyo hata deyip duruyo yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekürler. |
Alıntı:
|
Windows Messenger mecburen kullanym msn en eski sürümlernden 8.1 800401f3 hatasını verdiği içn kullanamyrm daha öncede yazmştm size ama tam olrk bir yant alamamştm nese bnm sormk istdğm Windows Messenger mail göremym görmenin bir yolu yokmudur. |
Live messenger 8.1 kullanıyorum anti-virüs programım kaspersky bağlantım adsl 1024 k Sorun: messenger'a girmek istediğmde 80072efd diye bir hata veriyor bunu nasıl düzeltebilirim lütfen bana yardım edin |
Alıntı:
Bu içerik sayesinde MSN Messenger 80072EFD hatasinin nedenlerini ogrenebilirsiniz... MSN Messenger'da oturum açamazsaniz, MSN Messenger'daki baglanti ayarlari Microsoft® Passport veya Microsoft® Messenger Hizmeti'ne baglanmanizi önlüyor olabilir. MSN Messenger Baglantisi Sorun Gidericisi çogu kez sorunlari bulabilir ve düzeltebilir. MSN Messenger bir baglanti sorunuyla karsilasirsa, Baglanti Sorun Gidericisi otomatik olarak baslatilir. Baglanti Sorun Gidericisi'ni kullanmamayi seçerseniz veya Sorun Giderici baglanti sorununuzu çözmezse, asagidakileri deneyin: Araçlar menüsünü tiklatin ve sonra Seçenekler'i tiklatin. Soldaki bölmede, Baglanti'yi tiklatin. Baglanti Ayarlari altinda, Baglantiyi Sina'yi tiklatin. Baglanti Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz, Sorun Giderici baglanti sorunlarini sinar ve sorunlari düzeltmek için uygulayabileceginiz adimlari raporlar. istege Bagli: Gelismis sorun giderme gerçeklestir Özel baglanti türünüze iliskin sorunlari gidermek için, Gelismis Ayarlar'i tiklatin. Gelismis Baglanti Seçenekleri iletisim kutusunda, belirli baglanti türünüze iliskin ayarlarin dogru oldugunu denetleyin. Baglantinizi sinamak için, Sina dügmesini tiklatin. Tamam'i tiklatin ve sonra Tamam'i tiklatin. Tamam'i tiklatin. Bu ayarlari seçtiginizde, mümkünse MSN Messenger Microsoft® Internet Explorer baglanti ayarlarini kullanir. Yeniden MSN Messenger'da oturum açmayi deneyin. Alıntı:
|
ya of aynı 800401f3 hatasını vermeye devm ediyoya çıldırcm başka bir yolu yokmu |
sanırsam böyle birşey yok :) |
msn 7.5 da sesler çalmıyor??.. arkadaşlar msn 7.5 kullanıyorum ama titreşimde falan biri online oldugunda hiçbir ses çıkmamaya basladı durumum mesgulde olmadıgı halde ses çıkmıyor kaldırdım tekrar kurdum olmadı neden olabilir sinir oldum? |
slm arkadaşlar ben yazışma pencersındekı arka planı değilde komplee msn dekı pencereye hareketlı dınamık arkaplanı ekelmek ıstıyorum varmı öyle bır ımkan??? yardımcı olursanız cok sevınırnım şimiden tşkler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sonu msn ile biten adres nasıl alabilirim..(.....@msn.com gibi) |
Alıntı:
|
MSN ACAMIYORUM!!MSN LIVE KULLANIORUM MSN ACIP MAILLERIMI OKUYAMIORUM:AYNI ZAMANDA GMAIL HESABIMI ACINCA DA MSN ACILMIO..SORUN BENDE MI FIREWALL DAMI? MSN SORUN GIDERDE SISTEM DOSYASI EKSIK DIYOR.1 COK KEZ YENIDEN YUKLEDIM AMA NAFILE.LUTFEN YARDIMCI OLUN.SITEYE GIRIP MAILLERIMI DE KONTROL EDEMIYORUM. |
msn adresi nasıl çıkarılır yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
Bundan sonraki mesajlarınızı küçük harflerle oluşturun lütfen :) Messenger'ı tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Sorun devam ederse sisteminiz hakkında kısa bilgiler verip sorunu tekrar yazın. Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın. Burdan messenger'ı unistall edin. daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin. C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra - Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin: - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - MSN Messenger'ı tekrar kurun... Alıntı:
Nasıl çıkarmadan bahsediyoruz burda ? Eğer yeni bir hesap oluşturmak istiyorsanız www.passport.com 'a girin ve kaydol seçeneğine tıklayın. Adımları takip edin ve hesabı alın. |
Şirkette helpdesk yöneticisiyim. IEEE 802.3 +switch ile messenger 8.1 bağlantısı kurmaktayım Kontrol ettim çıkış; IEEE 802.3 Header IP Header TCP Header [Data] olarak server 'e iletiliyor switchin MAC adresi ve source mac adresleri arasında sorun yok Active Directory domain alanı win-xp kurulu bilgisayarlar içeriyor. Şirket politikamıza göre kullanıcıların bir domain controller tarafından identity onaylaması yapılmadan erişimler gerçekleştirilmiyor. Erişime izin verdiğim taktirde bağlantı gerçekleşmiyor ? :break: |
msn'im bu hatayı veriyor arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim |
slm messengerdiscovery kullanıyorum ama bazı özelliklerinden son günlerde yararlanamıyorum oturum açmanız gerekli diyor ve bir türlü nasıl oldunu anlayamadım:( sanırım özürlüyüm bana biri yardımcı olabilirmi lütfenn |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık