![]() |
Arkadaşların yanılmıyorsam msn 8.5 versionunda sorun olduğunu yazdığını görüyorum. Bizde indirdik ama kulandığım version ile aynı olabilir. |
|
birçok sitede üyeliğim var ama ilk defa bir sitede hem yazılacak yerin kolay ve gözümün önünde olduğunu gördüm,hemde bu msn yüzünden derde düştüm,çaresizce yardım arıyorum. XP de WLM 9 kuruyorum bildiğiniz arızaları veriyor hiç sevemedik....msn 7 yada 7.5 yada 8.1 kuruyorum onlarda'da uyumluluk modu ne olursa olsun karşı taraf webcam davetimizi görmüyor.. Ne yapmam lazım, İlgilenen ilgilenmeyen bilen bilmeyen herkese selam ve sevgiler. Çözüm bulacak kişiye ve tabiki umudumuz NeutralizeR e şimdiden teşekkürler.............. |
Maalesef görüntülü görüşme yapabilmeniz için en son sürümü kullanmanız gerekiyor. XP için: Windows Live Messenger 14.0.8117.416 Vista/7 için: Windows Live Messenger 2011 |
en azından kafam rahatladı gönülden teşekkürler ve BAŞARILAR..Güzel bir site |
teşekkürler süpersiniz |
an itibariyle 8.5 sürümlerinin exe si şu anda yeni sürüm yüklemekte ısrar ediyor halbuki ne güzel çalışıyordu :) Lütfen exeyi güncellemenizi rica ediyorum iyi çalışmalar dilerim. |
Güncelleştireceğiz. |
|
Msn 9 (2009) sürümünü kullanıyorum yeni sürüm istiyor.Ben yeni sürüm istemiyorum lütfen yardımcı olun |
| Saat: 14:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık