![]() |
Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin! |
Elimde bi kalem sabaha karşı 3buçuk Gözlerimde yaş RAPse bir küçük çocuk Deftere kalem kaleme silgiler konuk Ve mahvolan bu müsvette Gusin'de son soluk" |
Ben Sen'i bugünde düşündüm...! |
ben zaten hep düşünüyorumm aklımdan bir an olsun çıkmıyor |
Gün bir gün, sevdalanmis geceye gecede yakomoz düsürmüs denize o günden bugüne geceyle gündüz ayrilmaz olmus taki günes tutlup gölge düsürene dek sevdalara.. |
Seni seviyorum" demek her ne kadar onüç harfle sinirliysada bu senin için daima sonsuzdur.. ARWEN'İN KALBİNDESİN HEP SAKLI BİR KÖŞESİNDE İYİGECELER SİZEE |
Gece midir insani hüzünlendiren,yoksa insan midir hüzünlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana düsündüren yoksa ben miyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen ? |
yine yalnızım buralarda kimse yok :) SAHTE .HERŞEY SAHTE SÖZLER SAHTE...İNANMA ARWEN İNANMA Aşk, yepyeni kalabilen eski bir masaldır. En tatlı gelen sevinç ve en kötü gelen acı aşktır Geçmişi hatırlamayanlar, onu bir kere daha yaşamak zorunda kalırlar. |
Bir gün daha geçti yanlız yapayanlız bir başıma anlayınız Bitmeyen derdimi bedenimi topraktan ayıran bu RaP oldu Kanımız akacak tarzımız yakacak Dostlar soracak aklını yoracak ama anlayacak dünya işini Girişimci çekecek fişini Korkma fani olaylara aklını yorma Karanlıklara muhtaç olma oldurma soldurma tüm çiçekleri Çektim kaderi Fondip yaptım ama yine kralına resti çaktım Dünya penceresinden baktım şelalelere durmaksızın aktım Arkadaşlar müsadenizle; Felç olabilirmiyim triplerindeyim Ben giderim uyumaya iyi geceler iyi sohbetler ... |
selam uykusuzlar bende katıldım yav her gece sabahlardım ama burdan haberim yoktu bu gün de kalamıcam hay aksi şey arkadaşıma gidiyorum artık buraya takılırım ben ben burayı seviyorum ya:smiley9::wave: |
| Saat: 12:57 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık