![]() |
... Pure Love ... :inlove: |
Ben bir Gelindim..Ceset Gelin.. |
her şey soğuk ve tehditkardı yüzler soluk, bedenler itaatkar saklı amaçlar peşinde koşarken insanlar sinmiş, korkak, ürkek insanlar yapayalnız seyirciler onlar arkada kalan hayat nasıl bir karmaşa? elveda dünyam, bensiz dön artık zaten ihtiyacım yok yalanlarına elveda dünyam, bensiz dön artık kalsın seninle sahte ne varsa :wave: |
Umutsuz bir kahramanın akıl almaz zaferiydi bu ve yarın tüm umutlar bitecek... |
"Yalnızım çünkü sen varsın" |
Tek parça geldim diye... Darbe almadım sanma. |
Kalktım. Kaldım. Kandım. Kandırıldım. Ve sonra, bir daha hiç inanmadım. |
Gece yazıldı adın defalarca, görmedin... Ve sırtıma attığın her okta ağladığımı bilmedin... Sevemedim amaçsız doğan zamansız sabahları, Çaresizliğin bitirdiği dramatik hayatları... |
Hayatımda görmedim böyle sevme, terketme... |
Geriye doğru işlemez zaman, hep ileriyi gösterir.. Geçmiş;mazi olup kalır zaman içinde, gelecek ise sadece bir şüphe... |
Dökülen her damlada vardın, ağlayamıyorum şimdi... |
Haykırmak çare değil ,ölmek kaçış geliyor.Durup savaşmak ne ağır bir yük... |
€n iyiSi yannızLık o ßeni hiiÇ terKetmedi.. |
Bazı artık sabahların, en nef(es) alınılası sebepsizliklerinde, ayrılığı ''ortak bölen'' saymış yazgıların, aynı bedende hecelenmiş heceleri... Ve... Hep ''o'' son'a lal olmuş sevgilileri... Çıkardım yüreğimden ''o''na dair dikilmiş en şeffaf kıyafetleri... Ve... Tek celsede kırdım bedelsizce hükmedilmiş ruhların boynu bükük kalemlerini... |
Tutsak gözlerim susmaz ağlasam duymaz... |
Bir sürü kuru gürültü parçalar sevgimizi... |
Sen inanmasanda kahramansın bana ve masalıma.. |
kalemim kırıldı artık .yağlı urgan boyunda.sen son arzumsun ... |
Kelam edip dertleşip namelerle sana da sebep olmuşum...bu dem... |
Sen olmasanda hayalin var baş ucumda.. |
Yalnızlık; ne ben'den bir avuç eksık(ti), ne de sen'den bir avuç fazla...Kıvamı Tanrısal bir gücün kusursuz ellerinden çıkma...Aynadaki suretimin, ruhumun aslına kadar uzanmış her bir arşınında... |
Ağlamak istiyorum Sadece Ağlamak.. |
http://www.bosyok.com/wwefki1i042/Cards/YaziliKartlar/kedgulum94138.jpg kimse silmez inşallah....:shy2: |
Ağlama sewgilim Bu senin eserin... Siyahın matemi Ağlayan qözLerin..! :broken: |
Ne sözler vardır ne gözler anlatır, ne gözler vardır ne sözler anlatır... |
Bir Mucize olsa sen değişsen ve işte o zaman ben değiştirdim desem... |
GözLeRini yasakLadım qözLeRime.... |
SevgiLim Geç olmadan Gel..! Herşey bıraktığın yerde.. |
Çırpınışların masum ellerine, lirik bir şiirin teninde yazılmış...''Bir'' benden başka,hiç kimsenin okumayı beceremeyeceği bir lisan hüzmesinde... |
Zamanın Bir yerinde Belki çarpılırız birbirimize... |
Sözler yarım Unutulmuş ne varsa sevdaya dair En güzel yerinden vurmuşsun aşkı Seni seviyorum desen ne olur Lal olmuş söyleyen yarım.. |
Ölümlerden ölüm beğen benim için, sana en fiyakalı yenilgimi sakladım.. |
Etrafıma bakıyorumhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gifsıradanlıklar birbirini kovalıyorhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gifoturup izliyorum..anlıyorumki hayat düşlerimde yaşıyor..... |
Susma veda ederken Biraz gül, bir şey söyle giderken Gitme, hemen gitme kal Biraz dur, daha erken |
..UzaklardasıN... Ben uçurumun kenarında, Sen aşağıdasın.. Düşemiyorum |
Sen benim tamamlayamadigim Eksik cümlemsin.... |
sevgilim tutturdu senden ayrılcam diye nuh diyo peygamber demiyor. napcam bilemiyom. sıkıntılıyım dertliyim. paramda yok ayrıca. yazının sonu kötüye gitmeden bitireyim nokta |
saatin tiktaklarına takılıyor,beynimin gözleri.. |
Gözlerim senden sonra hep parçalı bulutlu.. Sen de baksan görürdün.. Bakmaya yüzün var mı?? |
" ...boşa gidiyor bu yağmur boşuna yağıyor boşluğa / bizi yan yana,bizi omuz omuza ıslatmıyorsa... " Hayat denen şeyin farkına vardığımızda geç mi kalmıştık acaba ? |
toz pembe oLmasaydı keşke tüm rüyaLarım hep soruLar sordum ama cevapLarını aLamadım hep yaLan söyLenmiş hep yalan kavuşamadı hiç ayrıLanLar dinLediğim masaLLar gerçek oLmadı.. |
Hit me like a ray of sun Bana güneş ışıkları gibi ulaştın Burning through my darkness night Karanlık gecem boyunca yandın You're the only one that I want Sen benim ihtiyacım olan tek şeysin I got addicted to your love.. Senin aşkına bağımlı oldum.. |
Yağmur''un ağlamaktan vazgeçmişlik kokularını sürmüş bir buhran...Kendi tenhalığı içinde kıvranan... Bildiğini, adımla ''bir'' biliyorum...Biz'den geriye kalan ve payımıza sözüm ona düşen birer adet yalnızlık değil(di)... |
Dolaştır donan kanımı Ruhun ile yak canımı Körükleyip yangınımı Es de öldür beni n'olur.. |
Aşk bu mu ? Aşk acı mı ? |
BiLmek en ağır yüküdüR insanın..! |
Bana çok gördüğün aşkı sen ellere ver |
Hayat Kısa, Kuralları Yık, Kolay Affet, Yavaş Öp, Kalpten Sev, Kahkahalara Boğul, Ve Yüzünü Güldürmeyi Başaran Hiç kimseye Sırtını Dönme... |
Kirli ellerde oyuncak olmuş Aşk... |
Umut nerdesin? Yine bittin.. Nerelere gittin? Ben seni göremeden.. |
| Saat: 01:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık