![]() |
sanar bencede gitme. KENCISii hazır değilmi hala :D |
[quote=Requiem;1056371] Sende öğlen börekleri götürdün..:hih!: [/quote=Requiem;1056371] Alacağın olsun requ..:cry: Burda doğru dürüst tantuniyi bilmiyolar bile doğal olarak yiyemicem..:( Bunu unutmuycam..:hih!: Hem bikerem ben börekleri yerken senin yerinede yemiştim..:P |
ayranları hazır say :) |
hazır hazır son rütüşler az kaldı az bekleyin :D |
:P acıyı bol koy. Ben bu gidişle hayatta zayıflayamam |
Alıntı:
acılı cılı çi köfte acısız olurmu heçç :D:D |
Alıntı:
Oke inan bende tantunileri yerken her lokmada sen aklıma geldin hatta bitane fazla aldım senin yerinede yerim diye..:P |
hazırladım bekleyin geliyor adri ayranları getir :D |
:faint: acısız olmazda acısı az olmasın :D http://80.237.205.52/r/2007/06/20070627_1182934519_a8twx5p30h-b.jpg ayranlar geldi :P |
|
Yetiştim yatiştim:D kapalı yokmuş bende açık ayran aldım :P |
valla canım nasılda çekti bir bilseniz hain üyeler :D |
Alıntı:
Alıntı:
afiyet olsun cümletten :D:D |
:D sanki benim çekmedi, kimden çıktı bu çi köfte :P evlere servis yapsın kimse :D:D |
odri buranın çiköftecisi benim :D:D:d |
bende açtımmm bayaa süt içiyorummm ama şuan :) |
bırak sütü sonra içersin gel çiğ köfte yiyoruz :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
sütmü https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/fie.gif gel burada çi köfte hazırlandı sende al bi lokma :D KENCISİİ ellerine sağlık çok güzel olmuş. :D |
Ellerine sağlık canım üye pek de güzelmiş valla ayranda pek köpüklü ne o susurluktan mı getirdin :D hımmmmm |
afiyet olsun cümletten :D |
susurlukta nereymiş kenddim yaptım size:D(nerde ben de o marifet) |
ayranda güzeldi odri eline bileğine sağlık :D |
Afiyet olsun:D |
ben gider cümletten cok tşk :) herzamn beklerim size çi köfteyapmak için canınız çektimi msxlabsın çi köftecisini yani kencisii'yi yani beni çağırın :D allahaemnetolunallah dualarınızı kabul ve mağfiret eylesin amin |
Arkadaşlar ben müsade istiyorum. İyi geceler...İyi sohbetler size:) |
sağol varol teşekkürler :D |
Alıntı:
Bu arada giden arkadaşlarada Allah rahatlık versin..:wave: |
bu gece bitermii acaba ........ içsem içsem sarhoş olsammmm körkütükkkkkkkk |
Alıntı:
Bende sana doritos'umla kolamdan vermem..:hih!: Al halleyinle sütün senin olsun..:hih!::P |
Alıntı:
|
Ne bu yiyecek sohbeti ya yok tantuni yok halley ya bu saate kalori almaya ne meraklisiniz ben okudukca sisiyorum sanki :D:D |
Alıntı:
İnşallah rüyanda tam doritosları yerken birden bire uyanırsında içinde kalır..:hih!: Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
şu an bende yeşil çay içiyorum ekmek arasına da krem peynir sürdüm :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yaa işte börekleri tek başına götürürsen anca bunları bulabilirsin..:hih!: (gene başa döndük:P) |
oh cocuklar kaynanam sevecek ziyafetin ustune gelmisim bende cukulatali dondurma getirdim tatli niyetine yemekten sonra iyi gelir |
Evet bencede başa döndük en iyisi çok uzatmadan ben uykunun kollarına gidem.. :hih2: Aslında size doyum olmaz ama fena uykum geldi..|-) Sohbet için hepinize teşekkür ederim kendinize cici bakın hoşça ve dostça kalın en önemlisi sevgiyle kalın..: ) (vayy be ne veda ettim ama..:D) :wave::kiss2: |
gitme aşkum ben geldimmmmmm |
Alıntı:
Hoşçakal..:hih!::P |
ayyy dondurma mı :D |
Dur, burayı iyi dinle; birkez daha söylüyorum ve son kez.. Seni seviyorum. ... ben bu gece bayaaaaaa bayaa damardayım arada böle oluyor bana |
hadi gel arwen birer tek atalım o zaman :D |
Alıntı:
hemde gercek sanal degil aksam ustu kiloluk aldim yarisini goturdum kalaninida simdi yemek istiyorum ama bogazlarim siser diye korkuyorum |
korkma bişi olmaz arkasından bir bardak ılık su iç hiç bişiycik olmaz :D afiyet olsun :D |
sanar atalım valla ..........belki herşeyi unuturummmmm |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
dinazor haklı artık yarın içeriz arwen :D |
Alıntı:
ben 5-6ya kadar devam ederim yani bu gecelik sizi yerinizede icecegim 1 yudum sanar bir yudum arwen icin ne kadar fedakar bir insanim sizin yerinizede kafayi bulacagim :) |
| Saat: 00:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık