![]() |
Alıntı:
RegistryWorkshop Alıntı:
sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyaysı görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin. Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın. Sonra Windows Live Messenger'ın son sürümünü indirdiğinizden emin olun ve yükleyin yüklendikten sonra msgdiscovery i yükleyin. |
Neden BöyLe oLuyor? ArkadaşLar ben msn messenger Live yi yükLediğim zaman biLgisayar kilitLeniyor ve reset atmak zorunda kaLıyorumm. Bazen açabiliyorum ama geneLde hep kilitLeniyor. Bunun nedenini biLen birisi anLatabiLir mi? Şimdiden TeşekkürLer... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var, konu şu gizli ve bilinmesini istemediğim bir kaç görüşme yaptım msn den (8.1 live) ve geçmiş kayıtlı değil hiç kaydetmedim şimdiye kadar. birsi çok uğraşsa geçmişi bulabilirmi. yardım ederseniz sevinirim teşekkürler |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet haklı olabilirsiniz. daha fazla detaya inmeden soru,sizin önerdiğiniz şekillerdeki makul bir ifade ile 'de sorulabilirdi.Ancak ; Alıntı:
Sorun'un proxy 'ayarlamalarından kaynaklandığını çözümledik. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara ayrıntılı bilgiyi forumdan verebilirim Teşkkürler. |
selamlar oncelikle.. iki msn adresim var biri gayet rahat açılıyor ancak digerini acmak istedigimde 81000306 hatası veriyor.. bi hacklenme ya da freeze olabilir mi yoksa gercekten de dedigi gibi baglantı sorunu mu (onar dedigimde de hepsi yeşil halde,sınamada bir sorun gozukmuyor) :( anlam veremedim |
Merhaba ArkadasLarim ÖncelikLe Kolay Gelsin Benim MSN Live Messenger Kullaniyordum pc ye format attim tekrar Yukledim simdi ise Sekil:! Hata Kodu : 80048820 Benişletilmis Hata Kodu : 80048412 Seklinde bir hata veriyor Siliyorum tekrar yukluyorum tekrar ayni hatayi veriyor ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz ? |
S.a Bilgisayara format attıktan sonra messenger 8.1 i yüklediğimde MSVCR71.dll hatası aldım..Yardımcı olabilirseniz.. Tşkler |
Alıntı:
Tekrar yüklemeyi deneyin. Yüklemeden önce Messengeri tekrardan https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html burdan indirin ve bu indirdiğiniz dosya ile yeni kurulumu yapın.. Alıntı:
Bilgisayarınızın tarih ve saatinin doğru olduğundan emin olun. Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Daha Sonra İndirdiğin Dll'yi Windows/system32 Klasörüne Kopyala :turkiye: Alıntı:
-TARİH VE SAAT ÖZELLİKLERİNDEN İNTERNET SAATİNİ DE GÜNCELLEYİN. -BAŞLA / ÇALIŞTIR'DAN "regsvr32 Softpub.dll" Yİ DE DENEYİN... Alıntı:
Msn Messenger 81000306 Hata Kodu ve Çözümü MSN Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz: Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun. Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdakini deneyin: Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun. MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun. İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun. Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin. Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın. MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın. Not : Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun. Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.:turkiye: |
81000378 kişi listeniz kullanılamıyordur veya salt okunur moddadır. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin yaa haftalardır bekliyorum arkadaşlar yok olmuyo msn açılmıyo live ın eski sürümünü yükledim ancak ondada kişi ekleyemiyorum ekleyenleri göremiyorum çevrimdışı ileti yazıp alamıyorum rica etsem yardımcı olabilirmisiniz |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/8230-messenger-error-fixer-hata-onarimi.html |
eski sürümü kullanıyorum şuan açılıyor fakat ekleme yapamıyorum ekleyenide göstermiyor ve çevrimdışı ileti alıp yazamıyorum hata kodu verse problemii çözmek kolay olurdu belkii oo hata kodunu yeni sürümde veriyo o yüsden eski sürümü kullanıyorum bundada yukarda anlattığım gibi sorunlar oluyo |
Alıntı:
2- MSN Support'a ulaşın. İlgili sayılabilecek daha önce yazdığım bir mesaj: Alıntı:
|
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim ama olmuyoo delirmek üzereyim bu nasıl bir durum ben anlamadım |
Alıntı:
E-mail Support |
ileti geçmişini hem wlm hemde plus kaydetmektedir siz bu iki kaydetme şeklini pasif yapsanız bile bazı özel yazılımlar kurularak ileti gecmişiniz bulunabilir...xp de klavye hareketleriniz ayrıca özel bir sistem ile kaydeilmektedir. ahmed kardeşim çok sağol açıklaman için. xp de klavye hareketleriniz ayrıca özelbir sistem ile katdedilmektedir demişsin nereye ve nasıl kaydeder bunları ve nasıl ulaşırız. |
ya yaklaşık 2 aydr 8.1 kullanamıyorum 4-5 kere buraya yazdım hata kodu 800401f3 her sefernde bu Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) programı yolladınz tmm saolunda ne yaptıysam düzelmediya bana başka bi şekilde hiç yardım edemezsinz başka çözüm yolu yokmudur bu işin |
Alıntı:
DLL-files.com - msxml3.dll, free download adresinden msxml3.dll dosyasını indirin. ZIP içindeki dosyayı C:\WINDOWS\System32\ klasörüne kopyalayın. Başlat > Çalıştır > regsvr32 msxml3.dll yazıp enterlayın. |
Alıntı:
Başlat-Çalıştır'a girin ve aşağıdaki kodları tek tek yazın. Kodlar: regsvr32 Dssenh.dll /s regsvr32 Gpkcsp.dll /s regsvr32 Slbcsp.dll /s regsvr32 Sccbase.dll /s regsvr32 Softpub.dll /s regsvr32 Wintrust.dll /s regsvr32 Initpki.dll /s regsvr32 Rsaenh.dll /s regsvr32 Mssip32.dll /s regsvr32 Cryptdlg.dll /s regsvr32 Msxml3.dll /s |
slm dünden beri hep ugraştım msg discoverey fakat olmadı indirdim kurulmadı ve msneyi açınca msne bozuldu bana yardım edermisiniz yada siz yüklüyebilirmisiniz tesekür. |
Merhaba , ben bişey sormak istiyorum.İşyerimde msn yasaklı ama sanıyorum msn gibi kullanabilceğimiz programlar varmış.Hatta kuruluım gerekmeyen dosyalar varmış.Bunlara nasıl ulaşabilirim.Teşekkür ederim. |
Alıntı:
MSN Web Messenger:turkiye: |
merhaba, msn de masaj yazarken başka biri mesaj yazdığında onun penceresi açılıyo ve ben diğer arkadaşıma göndermek istediğim mesajı en son bana yazan kişiye gönderiyorum. bunu nasıl çözebilirim. yardımcı olur musunuz? |
Alıntı:
Tüm Konuşma Pencereleri Tek Pencerede (Tab Konuşmaları) |
Alıntı:
bunuda kullanamıyoruz. teşekkür ederim. |
Alıntı:
Not: Bu tür siteler güvenli değildir; şifreniz çalınabilir.Bilginize! |
beni engelleyip silmiş olan kişinin listesine izinsiz tekrar kaydolabilir miyim? benim sildiğim kişiyi izinsiz tekrar ekleyebiliyorum listeme, peki beni silen kişiyi kendi listesine nasıl ekletebilirim? var mıdır bir yöntemi? benim için çok önemli.. teşekkürler.. |
Alıntı:
not: silme işlemi sadece listenizden kaldırmak ile sağlanamaz. secenekler/gizlilik/engelliler listesinden de silmeniz gerekir!!! |
Teşekkürler Ahmed, ama cevabı anlayamadım. şimdi durum şöyle. erkek arkadaşım listesinden beni engelleyip sildi. ben de tekrar listesinde görünmek istiyorum o online olduğu zaman onu görebilmek için. ben onu silmedim ama. tekrar onun listesine nasıl eklenebilirim ondan onay almadan... yani onun haberi olmadan.. |
Alıntı:
kod: <?xml version="1.0"?> <messenger> <service name=".NET Messenger Service"> <contactlist> <contact>ekleyeceğiniz kişinin msn adresi </contact> </contactlist> </service> </messenger> notpad a sonu .ctt olarak kaydet. Msn de Kişiler>Dosyadan kişi al ı tıkla dosyayı kaydettiğin yerden onu aç; işlem tamamdır. |
sizin yazdığınız kodla onu kendi listeme ekleyebilirim ama onun listesinde olamam. ben onun kendi listesine eklemek istemiştim hesabımı. onu çevrimiçi olduğu zaman görmebilmek için...bu işlemi yapmanın bi yolu yok sanırım.. teşekkürler yardımlarınız için... |
iyi günler. msn/araçlar/gizlilik bölümde izin verilenler listesi var. list maneger programıyla contact listemde olmayıpda izin verilenler listesinde olanların bazılarını sildim. ama beni silmemiş kişileri silemiyorum izin verilenler listesinden.hiçbir yolu yokmu silmenin?*beni silmemiş olan kişileri tamamen silmek istiyorum |
İYİ GUNLER, windows 98 ve msn 7.0 kullanıyorum.bugune kadar birproblem yasamadım. Ancak bugun messenger i acmak istedigimde,KISI LISTENIZ KULLANILABILIR OLMADIGINDAN ,acılamıyor diye bir hata veriyor ve messenger acılmıyor msn 7.0 sildim ,yeniden yukledim ,yardım hatlarını taradım ama sorunu cozemedim nasıl cozebiirim ,sebebi nedir?Microsoft bu konuda destek vermiyor. saygılar, erdalgurel@yahoo.com messenger hata nr 81000378 olarak gozukuyor erdal gurel@hotmail.com |
Alıntı:
Alıntı:
Bu hata, genellikle adres defteri veya kişi listesi kullanılamadığında veya salt okunur modda olduğunda ortaya çıkar. Sorunun çözümüne yardımcı olmak için aşağıdakini deneyin:
|
bendede bi hata var düzeltemiyom :( |
merhabalar msn i açamıyorm.. 80048834 nolu hata kodunu veriyor.. Forumda arattım ancak bir sonuç bulamadım.. Yardım edebilirseniz sevinirim.. |
SELAM ARKADASLAR Ben msn messenger da görüntülü konusma esnasinda görüntü donuyor ve pc kendiliginden reset atiyor bu daga öncen olmamisti.pc de virüs yok taratim kaspersky 6.0.1.411 versiyonunu kullanuyorum.ben kameradan süpeleniyorum cünkü kamerayi leptopa kurdum ondada ayni sorunu yasadim.ama garip olan kamera kayit yapiyor foo cekiyor problem yok sadece msn mssengerda görüntülü sohbet esnasinda birden bire resetatiyor yardimci olurmusunuz..acaba mssengerla ilgili bir püf noktami var.. |
Alıntı:
Benim eski hotmailim çalındı daha 2 ay oldu ltf yardımcı olun kurtaralım ekip halinde beni memnun edin sitenizden bi kere daha kolaygelsin diim size ok .. hotmailime gelin yapalım...:S |
arkdaşlar live msnde kopyala yapıştır yapıp nick değiştiremiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz lütfen. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
merhaba arkadaslar,mail bölümüm ingilizce nasıl türkceye cevirebilirim yardımcı olurmusunuz?? http://img502.imageshack.us/img502/3395/aarm8.png |
msn hesap kapatma merhaba arkadaşlar!!! bi sorum olacak msn hesabımı kapatmak için sitenizde bulunanları olduğu gibi gerçekleştirdim hotmail hesabım kapandı (yani anladığım kadarıyla artık e-mail gelmeyecek) fakat msn den oturum açılıyor.ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler... |
slm arkadaşlar bi sorunum var. ben internet explorer 7 yi yükledim ama normal tarayıcım firefox msn messengerdaki mail simgesine tıkladığım zaman mailleri açmıyor. hem internet explorer 6 yla açmaya çalışıyor o da olmuyo. firefoxla açması için ne yapmam gerk. ya da int. explorer da olsa açılması için |
Alıntı:
Alıntı:
StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu) |
Merhaba benim sorum şu artık bana ve aileme rahatsızlık veren birinin msn şifresini öğrenmek istiyorum:@ :@ ama bi yol bulamadım.Lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz. |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık