MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

ahmed 10 Mayıs 2007 11:46

Alıntı:

NeTWoRKeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 466683)

msn'im bu hatayı veriyor arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Windowsunuzun registery ayarlarında bir hata olduğu için bu uyarıyı alıyorsunuz.Linkteki programı indirip kurun,registery işleminden sonra MSN Messenger’ı tekrar açmayı deneyin,büyük ihtimalle olacaktır...

RegistryWorkshop

Alıntı:

karraggüll adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 466774)
slm messengerdiscovery kullanıyorum ama bazı özelliklerinden son günlerde yararlanamıyorum oturum açmanız gerekli diyor ve bir türlü nasıl oldunu anlayamadım:(
sanırım özürlüyüm bana biri yardımcı olabilirmi lütfenn

Öncelikle msni tamamen sil, sonra msgdiscovery de tamamen sil "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.

sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyaysı görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.

Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın.

Sonra Windows Live Messenger'ın son sürümünü indirdiğinizden emin olun ve yükleyin
yüklendikten sonra msgdiscovery i yükleyin.

duman_gozlum53 10 Mayıs 2007 17:25

Neden BöyLe oLuyor?

ArkadaşLar ben msn messenger Live yi yükLediğim zaman biLgisayar kilitLeniyor ve reset atmak zorunda kaLıyorumm. Bazen açabiliyorum ama geneLde hep kilitLeniyor. Bunun nedenini biLen birisi anLatabiLir mi?

Şimdiden TeşekkürLer...

ahmed 10 Mayıs 2007 19:00

Alıntı:

duman_gozlum53 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 467106)
ArkadaşLar ben msn messenger Live yi yükLediğim zaman biLgisayar kilitLeniyor ve reset atmak zorunda kaLıyorumm. Bazen açabiliyorum ama geneLde hep kilitLeniyor. Bunun nedenini biLen birisi anLatabiLir mi?

Şimdiden TeşekkürLer...

Herhangi bir anti-virüs, firewall yazılımı kullanıyorsanız onu geçici olarak kapatın ve Windows Messenger'da oturum açmayı deneyin. MSN Messenger'ın yeni sürümleri biraz daha fazla donanım gücü gerektiriyor. Hele ki çok kalabalık bir listeniz varsa... Windows Messenger'da oturum açmayı deneyin. Son olarak herhangi bir eklenti kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız onları da devre dışı bırakın. Messenger'ı mümkün mertebede sadeleştirin ve öyle oturum açmayı deneyin...

NeutralizeR 10 Mayıs 2007 22:05

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 465940)
Şirkette helpdesk yöneticisiyim.

IEEE 802.3 +switch ile messenger 8.1 bağlantısı kurmaktayım
Kontrol ettim çıkış;

IEEE 802.3 Header
IP Header
TCP Header
[Data]
olarak server 'e iletiliyor

switchin MAC adresi ve source mac adresleri arasında sorun yok

Active Directory domain alanı win-xp kurulu bilgisayarlar içeriyor. Şirket politikamıza göre kullanıcıların bir domain controller tarafından identity onaylaması yapılmadan erişimler gerçekleştirilmiyor. Erişime izin verdiğim taktirde bağlantı gerçekleşmiyor ? :break:

Bu sorunun "Windows Live Messenger Teknik Destek" konusuyla bir alakası olduğunu söylemek zor. Bu derece teknik detaya inmeden sorunu; "şirketten Windows Live Messenger bağlantısı kurmakta zorlanıyoruz" ya da "WLM'nin kullandığı port kapatıldıysa, bunu açmanın bir yolu var mıdır?" ya da "internet'te her yere ulaşılabiliyor, internet bağlantısı gerektiren her program kullanılabiliyor fakat WLM'de kesinlikle oturum açılamıyor" gibisinden yazmış olsaydınız, makul bir cevap alabilirdiniz. Network/networking sitelerini araştırmanızı öneriyorum.... Google

cem3548 11 Mayıs 2007 10:52

merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var,
konu şu gizli ve bilinmesini istemediğim bir kaç görüşme yaptım msn den (8.1 live)
ve geçmiş kayıtlı değil hiç kaydetmedim şimdiye kadar.
birsi çok uğraşsa geçmişi bulabilirmi.

yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

ahmed 11 Mayıs 2007 15:48

Alıntı:

cem3548 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 468474)
merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var,
konu şu gizli ve bilinmesini istemediğim bir kaç görüşme yaptım msn den (8.1 live)
ve geçmiş kayıtlı değil hiç kaydetmedim şimdiye kadar.
birsi çok uğraşsa geçmişi bulabilirmi.

yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

ileti geçmişini hem wlm hemde plus kaydetmektedir siz bu iki kaydetme şeklini pasif yapsanız bile bazı özel yazılımlar kurularak ileti gecmişiniz bulunabilir...xp de klavye hareketleriniz ayrıca özel bir sistem ile kaydeilmektedir.

hellboy726 11 Mayıs 2007 17:47

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 467648)
Bu sorunun "Windows Live Messenger Teknik Destek" konusuyla bir alakası olduğunu söylemek zor. Bu derece teknik detaya inmeden sorunu; "şirketten Windows Live Messenger bağlantısı kurmakta zorlanıyoruz" ya da "WLM'nin kullandığı port kapatıldıysa, bunu açmanın bir yolu var mıdır?" ya da "internet'te her yere ulaşılabiliyor, internet bağlantısı gerektiren her program kullanılabiliyor fakat WLM'de kesinlikle oturum açılamıyor" gibisinden yazmış olsaydınız, makul bir cevap alabilirdiniz. Network/networking sitelerini araştırmanızı öneriyorum.... Google

evet haklı olabilirsiniz. daha fazla detaya inmeden soru,sizin önerdiğiniz şekillerdeki makul bir ifade ile 'de sorulabilirdi.Ancak ;

Alıntı:

blue-blood adlı kullanıcıdan alıntı
Lütfen teknik destek talebinde bulunmadan önce bazı teknik bilgileri vermeye çalışın.

Deki gibi bazı teknik bilgileri verdim sağdece. "şirketten Windows Live Messenger bağlantısı kurmakta zorlanıyoruz" gibi bir sorun'unda çok yüzeysel olacağı görüşündeydim.
Sorun'un proxy 'ayarlamalarından kaynaklandığını çözümledik. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara ayrıntılı bilgiyi forumdan verebilirim

Teşkkürler.

stardust 13 Mayıs 2007 12:00

selamlar oncelikle..
iki msn adresim var biri gayet rahat açılıyor ancak digerini acmak istedigimde 81000306 hatası veriyor..

bi hacklenme ya da freeze olabilir mi yoksa gercekten de dedigi gibi baglantı sorunu mu (onar dedigimde de hepsi yeşil halde,sınamada bir sorun gozukmuyor)

:( anlam veremedim

AfacaNKaN 13 Mayıs 2007 15:33

Merhaba ArkadasLarim ÖncelikLe Kolay Gelsin Benim MSN Live Messenger Kullaniyordum pc ye format attim tekrar Yukledim simdi ise

Sekil:!

Hata Kodu : 80048820
Benişletilmis Hata Kodu : 80048412

Seklinde bir hata veriyor Siliyorum tekrar yukluyorum tekrar ayni hatayi veriyor ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz ?

suuat 13 Mayıs 2007 21:02

S.a
Bilgisayara format attıktan sonra messenger 8.1 i yüklediğimde MSVCR71.dll hatası aldım..Yardımcı olabilirseniz.. Tşkler

ahmetseydi 13 Mayıs 2007 22:17

Alıntı:

suuat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 472023)
S.a
Bilgisayara format attıktan sonra messenger 8.1 i yüklediğimde MSVCR71.dll hatası aldım..Yardımcı olabilirseniz.. Tşkler

Tekrar yüklemeyi deneyin. Yüklemeden önce Messengeri tekrardan https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html burdan indirin ve bu indirdiğiniz dosya ile yeni kurulumu yapın..

Alıntı:

AfacaNKaN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 471713)
Merhaba ArkadasLarim ÖncelikLe Kolay Gelsin Benim MSN Live Messenger Kullaniyordum pc ye format attim tekrar Yukledim simdi ise

Seklinde bir hata veriyor Siliyorum tekrar yukluyorum tekrar ayni hatayi veriyor ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz ?

Bilgisayarınızın tarih ve saatinin doğru olduğundan emin olun.

Alıntı:

stardust adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 471554)
selamlar oncelikle..
iki msn adresim var biri gayet rahat açılıyor ancak digerini acmak istedigimde 81000306 hatası veriyor..

bi hacklenme ya da freeze olabilir mi yoksa gercekten de dedigi gibi baglantı sorunu mu (onar dedigimde de hepsi yeşil halde,sınamada bir sorun gozukmuyor)

Çözüm:
Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 221706)
Eğer aynı bilgisayarda bir hesabınızla WLM'de oturum açabiliyor, diğeriyle açamıyorsanız, lütfen bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmadan bir süre bekleyiniz. Sunucu tabanlı sorunlarda yapabileceğiniz çok şey yok... Tabii bu esnada Başlat > Programlar > Windows Messenger ile oturum açmayı deneyebilirsiniz, çoğu zaman olumlu sonuç veriyor.

ahmed 13 Mayıs 2007 22:18

Alıntı:

suuat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 472023)
S.a

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr71 Gir ßuradan İndir

Daha Sonra İndirdiğin Dll'yi Windows/system32 Klasörüne Kopyala :turkiye:

Alıntı:

AfacaNKaN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 471713)

BİLGİSAYARIN SAATİ VE TARİHİ DOĞRUĞUNU KONTROL EDİNİZ.
-TARİH VE SAAT ÖZELLİKLERİNDEN İNTERNET SAATİNİ DE GÜNCELLEYİN.
-BAŞLA / ÇALIŞTIR'DAN "regsvr32 Softpub.dll" Yİ DE DENEYİN...

Alıntı:

stardust adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 471554)
selamlar oncelikle..

Msn Messenger 81000306 Hata Kodu ve Çözümü

MSN Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz: Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun. Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdakini deneyin: Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun. MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun. İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun. Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin. Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın. MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.

Not : Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun. Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.:turkiye:

ebru25 14 Mayıs 2007 01:44

81000378 kişi listeniz kullanılamıyordur veya salt okunur moddadır. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin
yaa haftalardır bekliyorum arkadaşlar yok olmuyo msn açılmıyo live ın eski sürümünü yükledim ancak ondada kişi ekleyemiyorum ekleyenleri göremiyorum çevrimdışı ileti yazıp alamıyorum rica etsem yardımcı olabilirmisiniz

erd_drknght 14 Mayıs 2007 04:40

Alıntı:

ebru25 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 472914)
81000378 kişi listeniz kullanılamıyordur veya salt okunur moddadır. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin
yaa haftalardır bekliyorum arkadaşlar yok olmuyo msn açılmıyo live ın eski sürümünü yükledim ancak ondada kişi ekleyemiyorum ekleyenleri göremiyorum çevrimdışı ileti yazıp alamıyorum rica etsem yardımcı olabilirmisiniz

Walla bu hata kodu için hep çözüm olarak bekle sonra oturum açmayı dene diyolar ama sen olmadı diyosun birde şu programa bak bakalım hata kodlarını çözen bi program:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/8230-messenger-error-fixer-hata-onarimi.html

ebru25 14 Mayıs 2007 16:57

eski sürümü kullanıyorum şuan açılıyor fakat ekleme yapamıyorum ekleyenide göstermiyor ve çevrimdışı ileti alıp yazamıyorum hata kodu verse problemii çözmek kolay olurdu belkii oo hata kodunu yeni sürümde veriyo o yüsden eski sürümü kullanıyorum bundada yukarda anlattığım gibi sorunlar oluyo

NeutralizeR 14 Mayıs 2007 17:03

Alıntı:

ebru25 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 473652)
eski sürümü kullanıyorum şuan açılıyor fakat ekleme yapamıyorum ekleyenide göstermiyor ve çevrimdışı ileti alıp yazamıyorum hata kodu verse problemii çözmek kolay olurdu belkii oo hata kodunu yeni sürümde veriyo o yüsden eski sürümü kullanıyorum bundada yukarda anlattığım gibi sorunlar oluyo

1- Windows Messenger kullanarak oturum açın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
2- MSN Support'a ulaşın.

İlgili sayılabilecek daha önce yazdığım bir mesaj:

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 470712)
Yeni fark etmemden dolayı cevap biraz geç gelmiş olabilir ama en azından benzeri sorunu yaşayanlar için fikir verebilecek bir kaç konuya değinebilirim.

Kişi listesi dosyaları bilgisayarlarıınızda değil, MSN sunucularında barınmaktadırlar. Yaptığınız ekleme/silme/engelleme vb. değişiklikler bu dosyalara yazılırlar.

Herhangi bir işlem yapıp oturumunuzu kapatıp tekrar açtıktan sonra bu değişikliği göremiyorsanız, işleminiz zaman aşımına uğramış ya da kişi listesi dosyanızda bir hata oluşmuş olabilir. Bu durumda yapabileceğiniz çok fazla şey yok.

Daha sade, az özellik barındıran bir Messenger sürümüyle oturum açıp işlemi tekrar edebilirsiniz. Mesela "Başlat > Programlar > Windows Messenger" kullanarak oturum açın, silmek istediğiniz kişiyi bulup silin. Tekrar ekleyin, oturumunuzu kapatıp açın. Sorun çift taraflı yaşanıyorsa, karşınızdaki kişiye de bu adımları takip etmesini önerin.

Kişiler birbirlerini listelerine eklediklerinde, bir taraf diğerini silmiş olsa bile kişi listesi dosyasında ilgili kişinin bilgisi kalır. Her iki taraf da birbirini "engellemeden" silerse, ardından da "Araçlar > Seçenekler > Gizlilik" bölümüne gelip aşağıdaki resimde gösterilen bölümdeki işlemi yaparsa, ancak o zaman "hiç eklememiş/eklenmemiş" gibi olurlar:

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/msn_kisi_silme.png

Bu işlemleri anti-virus/firewall gibi güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakıp yüklüyse Messenger eklentilerini/yamalarını kaldırıp uygulamanızı öneririm.

Defalarca bu işlemleri yapmanıza rağmen bir sonuç alamıyorsanız, sorunun kullanıcı tabanlı olmadığından emin olabilirsiniz. MSN Support/MSN Messenger birimine ulaşmanız gerekiyor:

E-mail Support

Siz de yukarıda yazdıklarımı uygulamayı deneyebilirsiniz. Sonuç alamazsanız, MSN Support'a durumu izah eden bir mesaj gönderebilirsiniz.

ebru25 14 Mayıs 2007 17:26

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim ama olmuyoo delirmek üzereyim bu nasıl bir durum ben anlamadım

NeutralizeR 14 Mayıs 2007 17:34

Alıntı:

ebru25 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 473671)
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim ama olmuyoo delirmek üzereyim bu nasıl bir durum ben anlamadım

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Kişi listenizde problem var. MSN Support/MSN Messenger birimine ulaşmanız gerekiyor:

E-mail Support

cem3548 14 Mayıs 2007 23:25

ileti geçmişini hem wlm hemde plus kaydetmektedir siz bu iki kaydetme şeklini pasif yapsanız bile bazı özel yazılımlar kurularak ileti gecmişiniz bulunabilir...xp de klavye hareketleriniz ayrıca özel bir sistem ile kaydeilmektedir.

ahmed kardeşim çok sağol açıklaman için.

xp de klavye hareketleriniz ayrıca özelbir sistem ile katdedilmektedir

demişsin nereye ve nasıl kaydeder bunları ve nasıl ulaşırız.

nabız sıfır 15 Mayıs 2007 23:10

ya yaklaşık 2 aydr 8.1 kullanamıyorum 4-5 kere buraya yazdım hata kodu 800401f3 her sefernde bu Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) programı yolladınz tmm saolunda ne yaptıysam düzelmediya bana başka bi şekilde hiç yardım edemezsinz başka çözüm yolu yokmudur bu işin

NeutralizeR 15 Mayıs 2007 23:41

Alıntı:

nabız sıfır adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 475588)
ya yaklaşık 2 aydr 8.1 kullanamıyorum 4-5 kere buraya yazdım hata kodu 800401f3 her sefernde bu Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) programı yolladınz tmm saolunda ne yaptıysam düzelmediya bana başka bi şekilde hiç yardım edemezsinz başka çözüm yolu yokmudur bu işin

Şunu bir deneyin:

DLL-files.com - msxml3.dll, free download adresinden msxml3.dll dosyasını indirin.

ZIP içindeki dosyayı C:\WINDOWS\System32\ klasörüne kopyalayın.

Başlat > Çalıştır > regsvr32 msxml3.dll yazıp enterlayın.

erd_drknght 16 Mayıs 2007 02:18

Alıntı:

nabız sıfır adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 475588)

Şöyle bi çözüm buldum bir siteden yarar mı bilmiyorum bir dene belkide denemişindir

Başlat-Çalıştır'a girin ve aşağıdaki kodları tek tek yazın.
Kodlar:

regsvr32 Dssenh.dll /s

regsvr32 Gpkcsp.dll /s

regsvr32 Slbcsp.dll /s

regsvr32 Sccbase.dll /s

regsvr32 Softpub.dll /s

regsvr32 Wintrust.dll /s

regsvr32 Initpki.dll /s

regsvr32 Rsaenh.dll /s

regsvr32 Mssip32.dll /s

regsvr32 Cryptdlg.dll /s

regsvr32 Msxml3.dll /s

selinay karakuş 16 Mayıs 2007 22:37

slm dünden beri hep ugraştım msg discoverey fakat olmadı indirdim kurulmadı ve msneyi açınca msne bozuldu bana yardım edermisiniz yada siz yüklüyebilirmisiniz tesekür.

smrkaratas 17 Mayıs 2007 15:06

Merhaba , ben bişey sormak istiyorum.İşyerimde msn yasaklı ama sanıyorum msn gibi kullanabilceğimiz programlar varmış.Hatta kuruluım gerekmeyen dosyalar varmış.Bunlara nasıl ulaşabilirim.Teşekkür ederim.

ahmed 17 Mayıs 2007 16:39

Alıntı:

smrkaratas adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 478662)
Merhaba , ben bişey sormak istiyorum.İşyerimde msn yasaklı ama sanıyorum msn gibi kullanabilceğimiz programlar varmış.Hatta kuruluım gerekmeyen dosyalar varmış.Bunlara nasıl ulaşabilirim.Teşekkür ederim.

MSN Web Messenger:turkiye:

romantik84 17 Mayıs 2007 21:01

merhaba,

msn de masaj yazarken başka biri mesaj yazdığında onun penceresi açılıyo ve ben diğer arkadaşıma göndermek istediğim mesajı en son bana yazan kişiye gönderiyorum. bunu nasıl çözebilirim.
yardımcı olur musunuz?

ahmed 17 Mayıs 2007 21:52

Alıntı:

romantik84 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 479434)
merhaba,

msn de masaj yazarken başka biri mesaj yazdığında onun penceresi açılıyo ve ben diğer arkadaşıma göndermek istediğim mesajı en son bana yazan kişiye gönderiyorum. bunu nasıl çözebilirim.
yardımcı olur musunuz?

plus live kullanarak konusmalarınızı tek bir pencerede toplayabilrisiniz.bu şekilde karışıklık çözülmüş olur...

Tüm Konuşma Pencereleri Tek Pencerede (Tab Konuşmaları)

smrkaratas 18 Mayıs 2007 09:30

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 478794)

bunuda kullanamıyoruz. teşekkür ederim.

ahmed 18 Mayıs 2007 10:24

Alıntı:

smrkaratas adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 480264)
bunuda kullanamıyoruz. teşekkür ederim.

meebo.com - Web Messenger ILoveIM.com - eBuddy MSN deneyin!

Not: Bu tür siteler güvenli değildir; şifreniz çalınabilir.Bilginize!

romantik84 18 Mayıs 2007 10:34

beni engelleyip silmiş olan kişinin listesine izinsiz tekrar kaydolabilir miyim?
benim sildiğim kişiyi izinsiz tekrar ekleyebiliyorum listeme, peki beni silen kişiyi kendi listesine nasıl ekletebilirim? var mıdır bir yöntemi? benim için çok önemli.. teşekkürler..

ahmed 18 Mayıs 2007 13:04

Alıntı:

romantik84 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 480291)
beni engelleyip silmiş olan kişinin listesine izinsiz tekrar kaydolabilir miyim?
benim sildiğim kişiyi izinsiz tekrar ekleyebiliyorum listeme, peki beni silen kişiyi kendi listesine nasıl ekletebilirim? var mıdır bir yöntemi? benim için çok önemli.. teşekkürler..

size engelleyip silen kişiyi eklemeniz için karşı tarafın sizi listesinden silmesi gerek yani hiç eklememiş gibi olması gerek.eğer karşı taraf sizi silmesi içinde sizinde onu silmesi gerek.eğer siz onu silmezseniz o sizi silemez ve sizde onu tekrar ekleyemezsiniz...

not: silme işlemi sadece listenizden kaldırmak ile sağlanamaz.

secenekler/gizlilik/engelliler listesinden de silmeniz gerekir!!!

romantik84 18 Mayıs 2007 14:45

Teşekkürler Ahmed, ama cevabı anlayamadım. şimdi durum şöyle. erkek arkadaşım listesinden beni engelleyip sildi. ben de tekrar listesinde görünmek istiyorum o online olduğu zaman onu görebilmek için.
ben onu silmedim ama. tekrar onun listesine nasıl eklenebilirim ondan onay almadan... yani onun haberi olmadan..

ahmed 18 Mayıs 2007 14:51

Alıntı:

romantik84 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 480625)
Teşekkürler Ahmed, ama cevabı anlayamadım. şimdi durum şöyle. erkek arkadaşım listesinden beni engelleyip sildi. ben de tekrar listesinde görünmek istiyorum o online olduğu zaman onu görebilmek için.
ben onu silmedim ama. tekrar onun listesine nasıl eklenebilirim ondan onay almadan... yani onun haberi olmadan..

onun listesine onun onayı olmadan giremezsiniz bu durumda çünkü sizi silimiş.eğer sizi engelli listesinden de kaldırdı ise o zaman siz onu tekrar ekleyebilirsiniz .onaysız kişi eklemek için:

kod:

<?xml version="1.0"?>
<messenger>
<service name=".NET Messenger Service">
<contactlist>
<contact>ekleyeceğiniz kişinin msn adresi </contact>
</contactlist>
</service>
</messenger>

notpad a sonu .ctt olarak kaydet. Msn de Kişiler>Dosyadan kişi al ı tıkla
dosyayı kaydettiğin yerden onu aç; işlem tamamdır.

romantik84 18 Mayıs 2007 15:32

sizin yazdığınız kodla onu kendi listeme ekleyebilirim ama onun listesinde olamam. ben onun kendi listesine eklemek istemiştim hesabımı. onu çevrimiçi olduğu zaman görmebilmek için...bu işlemi yapmanın bi yolu yok sanırım.. teşekkürler yardımlarınız için...

marlox 19 Mayıs 2007 11:15

iyi günler. msn/araçlar/gizlilik bölümde izin verilenler listesi var. list maneger programıyla contact listemde olmayıpda izin verilenler listesinde olanların bazılarını sildim. ama beni silmemiş kişileri silemiyorum izin verilenler listesinden.hiçbir yolu yokmu silmenin?*beni silmemiş olan kişileri tamamen silmek istiyorum

hunterdiver 19 Mayıs 2007 15:07

İYİ GUNLER,
windows 98 ve msn 7.0 kullanıyorum.bugune kadar birproblem yasamadım.
Ancak bugun messenger i acmak istedigimde,KISI LISTENIZ KULLANILABILIR OLMADIGINDAN ,acılamıyor diye bir hata veriyor ve messenger acılmıyor

msn 7.0 sildim ,yeniden yukledim ,yardım hatlarını taradım ama sorunu cozemedim
nasıl cozebiirim ,sebebi nedir?Microsoft bu konuda destek vermiyor.
saygılar,
erdalgurel@yahoo.com

messenger hata nr 81000378 olarak gozukuyor
erdal gurel@hotmail.com

ahmed 19 Mayıs 2007 17:08

Alıntı:

marlox adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 482590)
iyi günler. msn/araçlar/gizlilik bölümde izin verilenler listesi var. list maneger programıyla contact listemde olmayıpda izin verilenler listesinde olanların bazılarını sildim. ama beni silmemiş kişileri silemiyorum izin verilenler listesinden.hiçbir yolu yokmu silmenin?*beni silmemiş olan kişileri tamamen silmek istiyorum

karşı taraf sizi silmeden engelli listenizden o kişiyi silemezsiniz!

Alıntı:

hunterdiver adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 482885)
İYİ GUNLER,
windows 98 ve msn 7.0 kullanıyorum.bugune kadar birproblem yasamadım.
Ancak bugun messenger i acmak istedigimde,KISI LISTENIZ KULLANILABILIR OLMADIGINDAN ,acılamıyor diye bir hata veriyor ve messenger acılmıyor

msn 7.0 sildim ,yeniden yukledim ,yardım hatlarını taradım ama sorunu cozemedim
nasıl cozebiirim ,sebebi nedir?Microsoft bu konuda destek vermiyor.
saygılar,
erdalgurel@yahoo.com

messenger hata nr 81000378 olarak gozukuyor
erdal gurel@hotmail.com

Hata 81000314 veya 81000378: Kişi listeniz kullanılamıyor

Bu hata, genellikle adres defteri veya kişi listesi kullanılamadığında veya salt okunur modda olduğunda ortaya çıkar.

Sorunun çözümüne yardımcı olmak için aşağıdakini deneyin:
  • Birkaç dakika bekleyin ve sonra oturum açmayı yeniden deneyin.

sevimlihayalet 19 Mayıs 2007 19:35

bendede bi hata var düzeltemiyom :(

İsyanAteşİ 19 Mayıs 2007 21:14

merhabalar msn i açamıyorm.. 80048834 nolu hata kodunu veriyor.. Forumda arattım ancak bir sonuç bulamadım.. Yardım edebilirseniz sevinirim..

derdo 20 Mayıs 2007 03:34

SELAM ARKADASLAR

Ben msn messenger da görüntülü konusma esnasinda görüntü donuyor ve pc kendiliginden reset atiyor bu daga öncen olmamisti.pc de virüs yok taratim kaspersky 6.0.1.411 versiyonunu kullanuyorum.ben kameradan süpeleniyorum cünkü kamerayi leptopa kurdum ondada ayni sorunu yasadim.ama garip olan kamera kayit yapiyor foo cekiyor problem yok sadece msn mssengerda görüntülü sohbet esnasinda birden bire resetatiyor yardimci olurmusunuz..acaba mssengerla ilgili bir püf noktami var..

geentr_6 20 Mayıs 2007 11:23

Alıntı:

Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 12875)
Başlat-->Çalıştır a girip oraya control userpasswords2 yazın. Açılan pencerede "Gelişmiş" menüsüne geçin ve "Parolaları Yönet" butonuna tıklayın. Silmek istediğiniz mail adresini seçip "Kaldır" demeniz yeterli.

Benim eski hotmailim çalındı daha 2 ay oldu ltf yardımcı olun kurtaralım ekip halinde beni memnun edin sitenizden bi kere daha kolaygelsin diim size ok .. hotmailime gelin yapalım...:S

Misafir 20 Mayıs 2007 11:27

arkdaşlar live msnde kopyala yapıştır yapıp nick değiştiremiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz lütfen.

Misafir 20 Mayıs 2007 13:31

Alıntı:

jounturk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 484121)
arkdaşlar live msnde kopyala yapıştır yapıp nick değiştiremiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz lütfen.

Ctrl+c ile kopyalayın Ctrl+v ile yapıştırın..

By_Satanist 20 Mayıs 2007 14:15

Alıntı:

By_Satanist adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 451071)
Bir noktada takılı kaldım arkadaşlar..msn nickime url eklemek istiyorum.mesela burda Msxlabs yapıldığında "Msxlabs" gözüküyor ama "https://www.msxlabs.org/forum/" a gidiyor..bu tarz bir uygulamayı msn de nick alanımda nasıl uygulayabilirim?

(olma ihtimali var çunku "Bu kişiyle tüm konuşma geçmişinizi görüntülemek için burayı tıklatın"yazıyor)
yardımcı olursanız sevinirim :)

yardımcı olmicakmısınız?

NeutralizeR 20 Mayıs 2007 16:40

Alıntı:

İsyanAteşİ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 483271)
merhabalar msn i açamıyorm.. 80048834 nolu hata kodunu veriyor.. Forumda arattım ancak bir sonuç bulamadım.. Yardım edebilirseniz sevinirim..

Hata koduyla birlikte hata mesajını da yazarsanız, çözüm önermemiz daha kolay olur.

Alıntı:

derdo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 483998)
SELAM ARKADASLAR

Ben msn messenger da görüntülü konusma esnasinda görüntü donuyor ve pc kendiliginden reset atiyor bu daga öncen olmamisti.pc de virüs yok taratim kaspersky 6.0.1.411 versiyonunu kullanuyorum.ben kameradan süpeleniyorum cünkü kamerayi leptopa kurdum ondada ayni sorunu yasadim.ama garip olan kamera kayit yapiyor foo cekiyor problem yok sadece msn mssengerda görüntülü sohbet esnasinda birden bire resetatiyor yardimci olurmusunuz..acaba mssengerla ilgili bir püf noktami var..

Windows'unuzla ya da aygıt sürücünüzle ilgili bir sorun olabilir. Kameranız için bir yeni ya da bir eski sürücüyü indirip kurun, o şekilde deneyin.

Alıntı:

By_Satanist adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 484362)
yardımcı olmicakmısınız?

Bu özellik, MessengerDiscovery Live 2.0 sürümünde yer alacak. Başka bir eklentinin bu özelliği sağlayıp sağlamadığı konusunda bir fikrim yok. Messenger Plus! Live Script'lerine bakabilirsiniz.

janberd 21 Mayıs 2007 00:42

merhaba arkadaslar,mail bölümüm ingilizce nasıl türkceye cevirebilirim yardımcı olurmusunuz??

http://img502.imageshack.us/img502/3395/aarm8.png

cansin_elcin 21 Mayıs 2007 10:17

msn hesap kapatma

merhaba arkadaşlar!!!

bi sorum olacak msn hesabımı kapatmak için sitenizde bulunanları olduğu gibi gerçekleştirdim hotmail hesabım kapandı (yani anladığım kadarıyla artık e-mail gelmeyecek) fakat msn den oturum açılıyor.ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

ferdilik 21 Mayıs 2007 13:16

slm arkadaşlar bi sorunum var. ben internet explorer 7 yi yükledim ama normal tarayıcım firefox msn messengerdaki mail simgesine tıkladığım zaman mailleri açmıyor. hem internet explorer 6 yla açmaya çalışıyor o da olmuyo. firefoxla açması için ne yapmam gerk. ya da int. explorer da olsa açılması için

NeutralizeR 21 Mayıs 2007 17:15

Alıntı:

cansin_elcin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 485520)
merhaba arkadaşlar!!!

bi sorum olacak msn hesabımı kapatmak için sitenizde bulunanları olduğu gibi gerçekleştirdim hotmail hesabım kapandı (yani anladığım kadarıyla artık e-mail gelmeyecek) fakat msn den oturum açılıyor.ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

Hesabınızı 30 gün içinde tekrar etkinleştirebileceğiniz için MSN Messenger hizmeti aktif tutulur. Hesabınızı kapattıktan 30 gün sonra MSN Messenger oturumunuz da iptal edilmiş olur.

Alıntı:

ferdilik adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 485718)
slm arkadaşlar bi sorunum var. ben internet explorer 7 yi yükledim ama normal tarayıcım firefox msn messengerdaki mail simgesine tıkladığım zaman mailleri açmıyor. hem internet explorer 6 yla açmaya çalışıyor o da olmuyo. firefoxla açması için ne yapmam gerk. ya da int. explorer da olsa açılması için

StuffPlug 3 eklentisini yükleyin:
StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu)

ceylin_25 22 Mayıs 2007 09:55

Merhaba benim sorum şu artık bana ve aileme rahatsızlık veren birinin msn şifresini öğrenmek istiyorum:@ :@ ama bi yol bulamadım.Lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz.

Saat: 03:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık