![]() |
Dinmiyor baş ağrım yokluğunda Girmiyor gözüme uyku Bitmek bilmiyor uzuyor geceler Bitse ne fayda Sensiz sabahlar da koyu Yeter artık ne olur gel Bu gidişin çok koydu Hatırlamıyorum ne kadar oldu Ama ben hala bıraktığın yerdeyim İnanır mısın burası çok kuytu İstemiyorum geceyi İstemiyorum gündüzü Dayanamayacağımı biliyorsun Haydi ne olursun Bırakma yüz üstü bu yüzsüzü... KERİME CAN.. |
O sadece o herşeyim o.. Hayata yeniden başlasam Seni tekrar isterdim ozaman unutmayı yeğlemektense düşünerek acı çekerim.. ben aşkı tek sana yakıştırdım. birlikte olmasakta seni çok seviyorum sen buna inanmasanda.. sesini son bir kez daha duyabilsem. gözlerine son birkez daha bakabilsem bir ömür yeterdi bana Sevgin için ne yaparsın benim kadar ağlarmısın kafana takmayıp aşkını hiçe mi sayarsın..... |
Geceleyin benden ayrılır ruhum, Dönünceye kadar açık kalır cam. Uyanık, başımın ucunda bir mum, Beklerim, beklerim böyle her akşam. Bilmesem de nereye gidiyor ruhum, Bütün gece sessiz, eriyip de mum, Sabah olduğunu çok biliyorum; Biliyorum, bu bir sonsuz helecan. Besbelli bir ömür böyle sürecek, O öyle uçarı, ben böyle ürkek; Bir gün ya bilerek, ya bilmeyerek, O dönmeden önce camı kapayacağım. MEHMET ŞENCAN |
İKİ GOZUM Gozlerinde mevsımleri bir bir yasıyorum. Senınle tum dertleri asiyorum. İsmımı kalpime tane tane dosuyorum. Seni seviyorum iki gozumm Papatyalar guzelligin için yarısır. Seni goren kuskun gonuller barısır. Sevgiler otesındeki askınla aklım karısır. Sensız olmuyorum iki gozum. Manalı gulusler yuzune yakısır. Gozlerim doymadan gozlerinle bakısır. Dizlerim yanında sevgiden titresir. Seni seviyorum iki gozum |
Gözyaşı içene akmak nedir, Bilir misin sen! Nerden bileceksin sevmemişsen, Nerden bileceksin bir akşam arafesinde, Gözlerinin önünden kayıp, Gitmemişse sevdiğin... Gözyaşı içine akmak nedir, Bilir misin sen? Hiç aktığını hissiettin mi! O inceden inceye, Ruhunu katleden sıcaklığı... Gözyaşı içine akmak nedir, Bilir misin sen? Yoksa sen hiç kıvranmadın mı! Gecelerce aşk acısıyla... Sevgilinin hasretiyle... Yada anlık uykundan kabuslarla, Uyanmadın mı hiç! Yoksa sabahın ilk ışıklarını, Görmek için, Neler vermezdim demedin mi hiç... Gözyaşı içine akmak nedir, Bilir misin sen? Tüm bunları yaşamadınsa; Nerden bileciksin sen... Gözyaşı içine akmak nedir, Bilir misin sen? ömer yücel |
YalanmiŞ HerŞey İnanmıştım halbuki herşeye baktımki yalanmış herşey inanmıştım sana sözlerine yalanmış sözlerin sevgin gibi kapalı şimdi yüreğim kalbim sevmiştim canım gibi vuruldum derinden inanmıştım sevdiğine beni kandırıldım belkide oynadın duygularımla yüzmüştüm mavi bulutlar üstünde mutluydum hemde çok taki üzülene kadar baktımki çekip gittin acımadan sızlamadı mı vicdanın kalbinde elini koymadın mı kalbine acımadın mı bana ağlattı yine kalbimi yalanmış herşey inanmayacağım sevmeyeceğim bir daha yalanmış meğersem nefretle bakıyorum artık sevgiye insanlara YALAN sözlere bakmayacağım bir daha kalbime seslenişim sana bumuydu sevgin bumuydun değer verdiğin sevgi aldattın beni sende kırdın kalbimi gömdün mezara yüreğimi ağlıyorum sızlanıyorum terkedildim çekip gittin hayatımdan sanadır kızgınlığım sanadır isyanım ne yaptımda çekip gittin git git istediğin yere git ona git kim dokunduysa sana ona git |
Birgün üşürse yüreğin, Sevgisizliğin çetin ayazlarında. Ve seni ısıtacak , Bir yürek ararsan tüm sıcaklığıyla. Beni hatırla… Hatırla; Senden nasıl sevgi dilendiğimi, Ve onu benden esirgediğini, Bana nasıl çok gördüğünü, Bir yudum sevgiyi… Hatırla; Seni kuşatacak bir kalb aradığında, Bir çift güzel sözün, Bir sıcacık bakışın hasretiyle yandığında Ve bulamadığında… Hatırla; Yalvarışlarımı, gözyaşlarımı, Sana döktüğüm dilleri, Ve beni nasıl feda ettiğini üç kuruşa… Ve o gün geldiğinde, Asla beni arama, Sadece hatırla, Ve beni anla. Ama sakın pişman olma Çünkü çok geç artık senden yana… NAZLI COŞKUN.. |
Sensiz Hayat Sensizliği düşündükçe Çöküyor geceler üstüme Bir kâbus gibi Ben çöküyorum yatağıma Yorgun argın Hayat bana küskün Geceler dargın Sensizlik acı veriyor Uyku girmiyor gözlerime Ferman dinletemiyorum yüreğime Aldanmış sözlerine İşlemişim seni hayatıma Hissetmişim seni iliklerime kadar Artık seni yüreğimden atmak zor Hatıralar hepsi yüreğimde birer kor Bu ateş yanar mahşere dek Bu ateş içinde hayatım sürecek O gün sen de yanarsın, ben de Beraber yanmak ne güzel şey Belki de bu beraber yaşayacağımız tek şey. 23.01.2001 Sadık Bolat |
Memleket Bir memleket havası Tütüyor burnumda kokusu Gözler onünde o görüntüsü Geliverir aklıma o mimarisi Gurbet zalim gurbet Ayırdın o güzelim yerden Hayat bizede gülecek elbet O karanlık günlerin ardından Bir memleket türküsü Geliverir aklıma öyküsü Çırpını verir birden kalbim O güzelim memleket için Osman GÜNAYDIN |
yalan dünyanın yalanı olmak korkutmuyormu seni, senin için farketmezki yalan suyunda yıkanmış yalan şarabından tatmış dogrularından arınmışsın, yalan rüzgarları gibisin her estiğin yerde yalanlarını bırakıyorsun, ::@ |
| Saat: 00:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık