![]() |
Dile Benden Dünyları Vereyim Dile Benden Dünyaları Vereyim Dile Benden Dünyaları Vereyim Eğer gelmeseydin aşk ocağına hiç bitmezdi derdim belam sultanım Kalbim kör değil ki kadrin bilmesin Sensiz cinnet olur hayat sultanım Dile benden dünyaları vereyim Dile benden başım koyup öleyim Dile benden bu canımı vereyim Senin arzuların benim üstüme Emrin canım başım gözüm üstüne Şeyda bülbül gibi güzel yüzünü Gördükçe ağlıyor gözler sultanım Gül zarı cennettir kapın eşiğin Yüreğine girmek devlet sultanım Dile benden dünyaları vereyim Dile benden başım koyup öleyim Dile benden bu canımı vereyim Senin arzuların benim üstüme Emrin canım başım gözüm üstüne |
Dilim yanar kalbim sen kokarken Boşlukta bir bavul dolusu yalnızlık Korkar karanlıktan... Firar eder bakışlarımda sensizlik Yine ben kalırım bir başıma sensiz yapayalnız... hülya kandemir |
artık gücüm kalmadı kayboldum gözlerinde her göz göze geldiğimde en onulmaz yaralar açılır kalbimin en derin yerinde ne olursun artık siyah gözlüklerini tak gözlerimi rahat bırak belki hiç bilmeyeceksin ama ölümüm senin gözlerinden olacak ali dost aydın |
Siyah Güller Siyah güller olmuş yaman Mevsim diken vurmuş zaman Kanlar akar yokmuş derman Siyah güller olmuş yaman Siyah güller yaktı beni Yorgun gözler sandı seni Bahar gelmiş andı seni Siyah güller yaktı beni Siyah güller geldi bana Yaşlar coşar aktı ona Kirpik vurur oklar yana Siyah güller geldi bana Siyah güller soldu birden Diken seni vurdu dertten Yunus Emre oldu sözden Siyah güller soldu birden |
Gülleri sana bırakıp dikenlere gidiyorum Gidiyorum bütün acılarımı vurup sırtıma umutları bırakıp başucuna ıtırları, menekşeleri, kırgüllerini bırakıp şiirlerimi sarıp bohçama yüreğimin yangınına gidiyorum hoşca kal usulboylum, güzel gözlüm hoşca kal gidiyorum gözyaşlarımı papatya diye saçlarına takıp yüreğimdeki yağmurlarla bir ırmağa akmaya gidiyorum içimde yeşerttiğim tüm çimenler sana kalsın sana kalsın baharçiğdemleri, kırgelincikleri, kırkkanatlılar gülleri sana bırakıp dikenlere gidiyorum gidiyorum başımda gam gözlerimde nem toplayıp önüme düşen gölgelerimi bütün hatıraları bırakıp geride ardımdan çekip kapıyı usulca başımı alıp gidiyorum buralardan şafak sökmeden kimseler görmeden yağmurun yağmadığı çöllere gidiyorum sevgi dolu yüreğimi bir ıssızda yakmak için hoşça kal suyundan çimdiğim dere kana kana içtiğim pınar say ki, hiç yaşamadım bu yerlerde nazlı çiçeklerini okşamadım baharın bozguna uğramış bir bostanın hüznüyle bir yaprağın ürpertisine yazıp ömrümü çekip gidiyorum buralardan çekip gidiyorum bir bilinmeze doğru hem yol, hem yolcu olmaya acılarımla başbaşa kalmaya bütün yıldızları takıp kanatlarıma rüzgarların uğultusunda kaybolmaya gidiyorum Yüreğimin sızılarında damıttığım her şiiri bin kez öperek ve sökerek sevgiden yana ne varsa göğsümde gecelerin zifiri saçlarında çıkıp yola dağlı bir ırmak gibi çarpa çarpa kıyılara bir ceylanın gözlerinde ağlamaya gidiyorum bütün borçlarımı ödedim alacaklarımı erteledim artık ne diyecek bir sözüm kaldı sevdiklerime ne okuyacak bir şiirim gözlerimin içinde iki damla gözyaşı gibi bakmadan ardımdaki uçurumlara alıp götürüyorum yüreğimdekileri de hoşca kal usulboylum, güzel gözlüm hoşca kal |
Çünkü Biz Dostuz Bir gün bunalırsan ve sıkıntını paylaşmak istersen beni ara.... İki elim kanda olsa gelirim,sıkıntını yok ederim... Bir gün ağlayacak gibi olursanda ara beni .... Seni belki güldüremem ama söz veriyorum seninle birlikte ağlayabilirim.... Bir gün uzaklara kaçmak istersen beni aramaktan çekinme.... Sni belki durduramam ama senle birlikte koşabilirim..... Bir gün yüksek bir köprüden atlamaya kalkarsanda ara beni..... Senle birlkte atlayamam ama aşağıda bekler seni tutabilirim... Bir gün herhengi bir konuda kararsız kalırsan ara beni..... Seni senden çok düşünür sana fikirler verebilirim..... Bir gün kimseyi dinlememeye karar verirsende ara beni.... Ağzımı açmayacağım ve söyleyemediklerimi bile dinleyeceğim.... Bir gün beni üzdüğünü düşünürsende çekinme,yine ara.... Göreceksin sana kıyamam,kızamam,üzemem seni..... Bir gün beni ararsan ve benden bir karşılık alamazsan .... Söz ver o zaman sen ulaşacaksın bana .... Çünkü o an bir meleğe gereksinim duyacağımı bilmelisin...... |
Sen yürüsen bende kalır adımların Azıcık gülüşün bende çoğalır çoğalır Ben sana gök oldum:Yıldırımların Bende düşer, dehşeti bende kalır Ben sesinin kovalayan yankısıyım Nasıl uzak kalabilirsin benden Aşk yaranın ayrılmaz yakısıyım Farkım yok seni izleyen gölgenden Sen istediğin kadar benden kaç İçinde seni gözleyen bin ben var Birlikte oynarız her gün saklambaç Ben yorulsam gölgem seni yakalar!... SEDA ÜMRAN |
SeN BiLiRSiN Sana gülüm diyen benim Yüreğimde solamazsın Benim gibi bir seveni Çok ararsın bulamazsın Bir günün bir güne uymaz Çeşit çeşit huyların var Ya tam yar ol, yada çek git Yeter bu kadar tantana yar Sevmişim ben ta yürekten Sevda ektim dert biçerim Ne yapayım ne edeyim Vefasızmış der geçerim Paşa gönlün bilir gayri Ne ararım ne sorarım yar Gece gündüz nasıl diye Ne de kafamı yorarım |
Hasret sedasında gönlüm biçare, Son nefesi alır gibi bakıyor. Ecelin namına ecel bu yare, Her zerremi siler gibi yakıyor. İşte sırat işte ruhun mahşeri, Ne yandım ne söndüm seveli beri, Aşkımın üstünde vuslatın teri, Canı kana bular gibi döküyor. Üç ümidim var üçü de kayıpta, Gülemedim huzur bende deyipte, Gün aşırı hasret ismim sayıpta, Bir mezara salar gibi yıkıyor. Ah eylemem yaren darılır diye, Aşk görülmez sitem görülür diye, Hasret,peşim sıra yorulur diye, Seri öksüz bilir gibi büküyor. SEHER RENÇBER |
Hayalİmdekİ Sevgİlİ hayalimdeki sevgiliydin sen benim gelmeni özlemle beklerdim yıllar geçti üstünden söylesene sen nerdesin seneler sonra yine . . . ellerin ellerimde kalsaydı gözlerin gözlerime baksaydı mutlu olsaydık şimdi seneler sonra yine söylesene sen nerdesin gözlerin hala seni arıyor yüreğim için için yanıyor yıllar gecti üstünden söylesene sen nerdesin seneler sonra yine |
| Saat: 00:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık