![]() |
uykusuzlar kervanına hoşgeldin bekleriz... |
Sakin üzmesin seni karsılıksiz sevgiler, Bagrına tas basarsin acılar bir gün biter. Giden gitsin aldirma yanginlar da söner, Sakin bakma ardina kalanlar önde gider.. giden gitti ben sevdiğini sanarken meğer beni hiçmi hiç sevmemiş |
''Uyku öyle güzel bir şeydir ki, uğrunda bütün gün uykusuz kalmak gerekir.'' |
Rüyanın bittiğini anlamak için; önce uyanmak, sonrada uyandığının farkında olmak gerekir. |
Sokaklar sessiz, Geceler karabasan... Ellerim titrer, Kim bu ben? Kim bu susan? |
Yürüdüğün yollardan geçebilirsin bir daha fakat anılardan,ASLA! |
|
SENSIZ KALDIGIM ILK GUNDEN BERI ICIMDE BIR UMUT VUSLATA DAIR. AKSAMLARI IMZALADIM GOZYASLARIMLA.SENI ARAMIYOR SENI SORMUYORSAM BUM SENDEN VAZGECTIM DEMEK DEGILDIR BIRDAHA BOYLE SEVECEK OLSAM BIR KALEMDE SILERDIM SENI... |
Birine sevginizin tümünü sunmak, asla sizi de aynı şekilde seveceğinin garantisi değildir. Sevgiye karşılık beklemeyin; sadece sevginin karşınızdakinin kalbinde büyümesini bekleyin; fakat olmazsa da, sizin kalbinizde büyüdüğüne emin olun. Birine çarpılmak için bir an yeterlidir, birinden hoşlanmak için bir saat, ve birini sevmek içinde bir gün yeterlidir, ama birini unutmak ise bir ömür sürer. ADI BENDE SAKLI.... |
Geceler Yar Yar 4 Duvar Efkar Geceler Yar yar başımda SEvdan var diye bir şarkı vardı Ama kim sölüyo unuttumm..:S Neyse gelim konuya benim çok uykum geldi gibi. Zaten bütün gece forumda dolan dolan başım döndü..(N) Cinnet kendi halinde . Hali yok Hayat Peşinde koşturmaya(ci) (W) Acıyı giydim krşum geçirmez ki Yüreğim sözlük oldu Kalbin sırasında ben nerdeyim Uzatmaları oynıyan CinneT ise Derviş Kılan LaDy Gusinim Güneşe gözünü açan bin kırat eymenim Ben ve EsEn rüzgarla kesen sahile atılmış hep bir çapa kemikten... :smiley35: :smiley35: |
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık