![]() |
Alıntı:
|
Arkadaslar ben dun saat 9 dan beri msn ne giremiyorum ne msn e girebiliyorum nede hotmail den emaillerime bakabiliyorum msn de adresimi ve sifremi yazıyorum bana hemen sorun gider hatası veriyor orda onar diyorum bana verdigi hata ((ag gecitiniz cevrimdısı gorunuyor)) ne passport.net acılıyor nede hotmail deki oturumum bu sorunu niye veriyor :*( :*( :*( dun virus aramasında makinede virus buldu onuda sildim ama hala acılmıyor msn oturumum tek bu adres degil butun aadreslerim acılmıyor (gmail mynet hotmail) ne yapmam gerekiyor bu hatayı nasıl duzeltirim bana bir yardım ederseniz cok sevinirim ________________________________ 80048820 (ag gecitiniz cevrim dısı gorunuyor) ______________________________________ Lutfen arkadaslar biriniz yardım etsin ya nasıl duzelticem bu sorunu:*( :*( *-) :*( :*( :*( *-) Sizden yardımızı istiyorum |
msne açılmıyor yardım edinnnn site görevlileri msnem açılmıyor onar diyince anahtar bağı noktasında hata veriyor yani olmuyor msnin eski sürümündede oluyor aynı şeyler olmuyor yardım edin ne olur |
Alıntı:
Alıntı:
Merhaba İLk OLarak Msn ni Kapat Daha Sonra Monitörün Sağ ALt Köşesinde ki Saat e İki Kere TıkLa ve Gün/Ay Hatta Saatin DoğruLuğunu KesinLeştir.. Daha Sonra SırasıyLa BaşLat > ÇaLıştır > regsvr32 softpub.dll Yazıp Enter Yapın....kolay gelsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://forum.donanimhaber.com/m_5803572/tm.htm |
selam benim de bi sorunum war. xp kullanıcısıyım ve 7.5 kullanıyorum artı birde plus war.sorunum,konuşma penceremdeki kendi remimin düzgün çıkmaması. sadece siyah beyaz ve çizikli çıkıyor bütün ayarlarını gözden geçirdim ama malesef yapamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
|
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık